Pixy mesél

Pixy mesél

Egy ismerkedés kezdete - Az első szex mégis mikor?

2014. augusztus 14. - Pixynor

Randiztam tegnap, egy hetes, napi egy-kétszeri email váltás után. Az emailek nagyon egyszerűek és tárgyilagosak voltak. Nem volt benne szinte semmi különleges és a tegnapi találkozóra is úgy került sor, hogy még telefonszámcsere sem volt előtte. Pedig rutinos randizóként azért azt szoktam cserélni, mert bármi közbe jöhet, amiért az ember nem ér oda időben és ilyenkor jó hívni a másikat, hogy jövök, csak nem nyílt ki a metróajtó éppen.

A srácot egyből felismertem, az egyetlen átküldött képe alapján annak ellenére, hogy ott rövid a haja, most meg már félhosszú és mivel gyanúsan széles mosollyal közeledtem felé, így előbb utóbb ő is rájött, hogy csakis én lehetek az, akit vár.

Külsőre kellemes meglepetés volt, tetszett, amit láttam. Magassága is jó volt. Leültünk egy nem éppen legfinomabb limonádéval és beszélgettünk. Sok minden szóba került. Kedves, aranyos és abszolút normális gondolkodású férfi képe kezdett kirajzolódni előttem, aki imádja a három lányát, nagyon jó apa és nagyon jó férj is volt. A beszélgetésünk során kiderült, hogy ő másfél éve hagyta el a feleségét, azóta egyedül él, volt egy-két ismerkedése, pár hónapos kapcsolata, de társaságon belülről. Ez az első netes társkeresése, egyáltalán nem csinált még ilyet előtte. Szóval velem vesztette el a szüzességét e téren. Kérdés ribanc válik-e belőle? :) Sétáltunk még a környéken egy kicsit, majd, tekintettel arra, hogy mindennap nagyon korán kel, és ehhez korán is fekszik, mondtam, hogy akkor köszönjünk el egymástól.

Persze szóba került a hogyan tovább dolog és a kérdésre, hogy akkor találkozunk-e még, igent mondott, majd megkérdezte, hogy én mit szeretnék, nekem is volt egy igenem a dologra. Megkérdezte, hogy adhat e búcsú puszit, kérdeztem, hogy ugye csókról beszélünk, a helyzet idillikussága nem volt meg hozzá, de igyekeztem utána enyhíteni ezen, megfogtam a kezét és megcsókoltuk egymást, de amolyan tesz üzemmódban, tehát nem a vágytól hajtva még. Érintésre elmaradt a csoda, de hogy is lehetnék olyan szerencsés, hogy eddig 40 év alatt egyszer már történt ilyen, akkor még egyszer történni fog. Jó volt a csókja, bele feledkeztünk és nem kellett sok kb. fél perc sem, hogy érezzem egészséges férfival állok szemben, éreztem, hogy nem vagyok rá hatástalan, ahogy az lenni is szokott (széles mosoly).

Ahogy éreztem, hogy egyre jobban elönti a vágy persze rám sem volt hatástalan, nagyon fel tud izgatni, az ha érzem, hogy én felizgatok egy férfit :) szóval ezt azért jeleztem is neki. Aztán már elég nehéz volt abbahagyni a csókot, minden egyes alkalommal újra kezdtük, és persze a vágy egyre csak fokozódott. Ebben a hevületben beszéltük meg azt, hogy akkor törvényszerű, hogy ezt folytatnunk kell, és vajon mikor. Egyeztetve gyerekeink előfordulási függvényeit megbeszéltük, hogy a péntek este szabadok lehetünk mindketten, úgyhogy megbeszéltük, hogy nálam. 

És ahogy a hevület csillapult jöttek bennem elő az örök női kérdések:

1. Tényleg, bele kellett ebbe így mennem, hogy már rögtön a második randin megtörténik a dolog?

2. Mégis mit akarok akkor én ettől az egésztől? Újfent tudom, hogy ő sem fog számítani nekem, ezért mentem bele, mert így nincs jelentősége, hogy ő mit gondol erről, mit gondol rólam?

3. Gyakorlatilag megint csak egy szexkalandba kezdtem így bele?

Pedig tetszik a srác, amit így meg tudtam róla, mind beleillene abba a képbe, amit én szeretnék látni egy férfiban, aki meg tudja hódítani a szívem. Hazafelé tartva is történt egy számomra kellemes incidens.

A csók után elköszöntem tőle, ő elment az autójához, és menet közben még elmentem mellette, már az autóval, és behajolt az ablakon még egy csókra, aztán nem nagyon érdeklődtem az autója iránt, de annyit mondott Audija van. Gondoltam meglesem, elfele haladtomban, egy Audi volt a parkolóban az valami csodaszép óriási nagy ezüst autó volt, és kiderült az az övé, mert persze egy úton mentünk haza és utolért. Miért nem lepődöm meg ezen, hisz kb. háromszor akkora autója volt, mint az Opelem :) Rám is villantott, tehát kétség sem férhetett hozzá, hogy Ő az.

Végigkísért a hazaúton, és ami a pláne, hogy már a városomban leintettek a rendőrök, kicsit túlléptem a sebhatárt, de reméltem nem ezért, és hála csak közúti ellenőrzés volt. Elkérték a papírjaimat. Persze megállt ő is mögöttem és kiszállt az autóból és addig odajött hozzám, én is kiszálltam és megvárta ott velem, hogy a rendőrök ellenőrizzék az okmányokat.

Tök jó volt, hogy a kis Opelem mögé leparkolt közvetlen a bazi nagy autójával, a rendőrök és néztek, hogy mi van, de persze nem volt semmi, csak nekem olyan érzésem volt, mintha vigyázna rám, mintha óvott volna engem. Persze elpoénkodtam a helyzetet, hogy na most lebuktam visznek a sittre, egyből megtudhatja hova kerülök, hozhatja a kocsonyát és a pudingot (mert csak azt lehet a rácson beadni), meg kiderül mindjárt, hogy én nem is én vagyok és hasonlók.

Persze minden rendben volt, úgyhogy a rendőrök elköszöntek, még mi is váltottunk ott egy csókot (nem adtam át túl gyorsan a helyet a következő lemeszelt autónak) és újra autóba szálltunk, ahol én lefordultam az útról mellém érve lassított és még egy integetés volt, szóval... jaj mint egy szerelemes filmben. Persze szerelemről szó sincs, de úgy az egész este nagyon jóóóóó volt. :) 

És hazaérve, barátnőnek mesélve épp a sztorit megjött az sms is, hogy köszöni az estét és többet kapott, mint remélt. Hányszor, de hányszor értem már eddig úgy haza első randiból, hogy vártam vártam azt a kurva sms-t, mert szerintem ez így van rendjén, hogy jönnie kell, és persze nem jött. Most, hogy már fel sem merült bennem, hogy jönni fog, most jött. És milyen érdekes, mert mikor korábban vártam őket, azoknak örültem volna, most meg csak mosolyogtam egyet, látván, hogy jött, de valahogy nem töltött el plusz örömmel. No mindegy. Tudom, női betegség ez a túlagyalás, de hát nő vagyok.

Szóval, akkor holnap randi.... és a gondolataim csaponganak, vannak az elvek és van az egyszer élünk oldal, ami váltakozik bennem. Jaj, ha lenne egy jövőbe látóm, de jó lenne :)

eye-o-sauron-03.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tarskereses40felett.blog.hu/api/trackback/id/tr486604087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ˇ (törölt) 2014.08.14. 21:30:32

A kérdésekre utólag jön meg a válasz, idővel.Aki nem bírja kivárni, hamar megöregszik :-)

Audija van és teljesíti az "így van rendjén" kritériumot is.A nők mindenre valamiféle pozitív szabályzatot állítanak fel.Ha nem teljesül, akkor a pasi a gázos,pfúj, ha viszont teljesül, akkor a pasi hozza a szintet, nincs benne semmi meglepő, igen hamar unalmas lesz és akkor marad a kocsijában meg a pénzében való gyönyörködés.
Azt, hogy egy nő hogyan járjon a pasi és csak a pasija kedvében - nem bármelyik férfi elismerő pillantását kiváltó dologra gondolok - és ezen agyaljon....ezt a leírást sosem fogjuk megérni :(
És persze mindegyik ugyan azon agyal, ugyan úgy és mi barmok meg elhisszük, hogy mi varázsoltuk el őket...a saját csapdájuk működésének örülnek és nem minket, hanem magukat szeretik.

Ezt persze nem gonoszságból írom.Nekem is volt nagy Audim és 180 ezer körül igen jól jön egy tehetősebb barátnő, aki tud kölcsön adni a kötelezően cserélendő elemekre.Így lesz egy kis értelme hogy szemet hunyjunk afelett, hogy mi tulajdonképpen, valahol csak pinalesők vagyunk.Legalábbis ezt írjuk alá, amikor belemegyünk a játékba.

ˇ (törölt) 2014.08.14. 21:34:10

Ami egyre jobban foglalkoztat, az az, hogy mi járhat a nő barátnőjének a fejében.Egyfajta tesztüzemnek használja azt, akinek minden lépését figyelemmel kíséri, követi.Vagy esetleg vn benne egy adag gonoszság is, amikor minden egyes csalódás után vígasztal, hogy újra próbálkozzon, akit tanácsaival segít ? Hmm...

Pixynor 2014.08.14. 21:41:25

@D. Maylo: Nos, soha nem volt olyan pasi az életemben, akinek Audija volt, bááár most hazudok, mert a nős barátomnak Mercije van, de nyilván ez a felesége öröme és nem az enyém. A legtöbb pasinak autója sem volt, én furikáztam őket. Nagyon láttam ám ettől bennük a férfit.

És hidd el, a kedvében jártam ma rendesen :) úgyhogy biztos lehetsz benne, hogy kb. ezres hőfokon várja a holnap estét. :)

Soha nem volt pénzes pasim, nem tudom mit jelent egy pasi pénzében való gyönyörködés. Többnyire a saját pénzemben gyönyörködök, ha fogalmazhatok így. Szóval kihúzhatsz abból a halmazból, akik a tehetős pasik pénzére utaznak.

De tudod egész nap azon agyalok, hogy hogy járjak a kedvében és kb. ezerrel fojtom vissza a lelkem, nehogy egy darabkáját is bele vigyem, mert előfordulhat az, ami már nem egyszer előfordult, hogy szombat reggel távozván az életben többet nem keres majd, és behúzza az újabb rovátkát az Audija műszerfalára, ami már keresztbe kockás.

Pixynor 2014.08.14. 21:43:40

@D. Maylo: A barátnőmet és a vele való barátságomat egyetlen negatív szó sem érheti. Nem álbarátság a mienk, mindketten őszintén megmondjuk a véleményünket egymásnak, nem pedig azt, amit a másik hallani akar.

ˇ (törölt) 2014.08.14. 22:19:27

@Pixynor: oké, tehát nem gondolod azt, hogy a pozitívumok között felsorolt "juj, nagy audija van" nem számít.Valamiért ez mégis belekerült egy "Az első szex mikor?" című írásba...

Vagy azt sem tartod furcsának, hogy te megérintődsz, annak ellenére, hogy nem a szőke hercegre számítasz.Fel sem merül,hogy egy profival van dolgod, aki azt tesz majd veled,amit akar és úgy, ahogy eddig ezt még senki nem tette veled.Mert igazság szerint a saját védelmi technikád elégségessége mellett csak az szól,hogy annál rosszabbra, mint ami eddig volt még nem volt precedens.

Szerintem ebben a hozzáállásban kódolva van a koppanás.És én abban vagyok biztos, hogy nem a holnap estét várja ezres hőfokon.

Szerintem ha visszafojtod magad, akkor a fenti feltevésem igazolódása esetén a benmaradt fojtás csak mégjobban visszaüt rád.Bár lesz mit majd megbeszélni.

ˇ (törölt) 2014.08.14. 22:32:19

@Pixynor: most erre nem mondok semmit, nem hiszem, hogy a barátság minőségét ilyen általános szempontok szerint be lehet kategórizálni és minősíteni.Feltehetőleg csak az egyéni élmény minősége a meghatározó és csak ez számít, ha negatív szavakat kellene mondani.

Egyet azonban kiemelnék.Szükségtelen minden információt megosztani a barátnővel, ha nem vagy ráutalva a véleményére.Ha tanácsra van szükség az más, de ha minden közlés automatikus és feltétel nélküli, tehát a tanácskérés igénye nélkül történik, akkor ott bizony hangsúlyos szerepet játszik ösztönösen is a manipuláció és adott esetben a véleményt ez mindig színezi.Ha minden egyes ténykedésedről pedig leadod a jelentést és várod a véleményt....hát ezt te is tudod mit jelent.

Pixynor 2014.08.14. 22:32:48

@D. Maylo: az Audi bekerült a blogba mert csodaszép autó volt, de nem szempont, mert míg le nem ültem vele beszélni azt sem tudtam, hogy milyen autója van, sőt mikor kérte, hogy jelöljem meg én hol találkozzunk azt sem tudtam, hogy miben gondolkodjak, hogy tud oda jönni, és hogy van-e egyáltalán autója.
Nézd nekem van autóm, így nem esek hasra, sem az Auditól, sem attól, hogy valakinek motorja van. Nálam ezek nem számítanak bele a hódításba. Ha egy Suzukival lett volna, annak is örültem volna, mert legalább van autója, ami kell ahhoz, ha két elfoglalt ember időnként nem csúcsidőben nem azonos városból találkozni akar egymással.

Az a típus vagyok, aki képes megérintődni már akkor is, ha egy férfi két kedves szót mond neki. Szóval igen volt emiatt pofára esésem nem egy, nem kettő. De pont attól félek, hogy megint egy profival kerültem össze, és ilyen még nem volt, és megint hamarosan átejtve találom magam.

Igen tudom, hogy nem lehet így hozzáállni egy kapcsolathoz, de mikor úgy álltam hozzá, hogy akkor elhittem, hogy van és lesz és jó lesz, nos akkor is kurva gyorsan arcra estem, csak abba a lelkem is megfeküdt egy kicsit. Így most így kódoltam a dolgot és max. pozitív irányba csalódhatok.

Nem tudom ez milyen hozzáállás. Ki fog derülni hamarosan. Szerinted mit vár ezres hőfokon akkor??
Erre kíváncsi lennék mire gondolsz.

Pixynor 2014.08.14. 22:34:53

@D. Maylo: Nem nincs szó vélemény kérésről. Informálásról van szó, egymás véleményével tökéletesen tisztában vagyunk és az ő véleménye sajnos szubjektív. Sokkal jobban szeretem egy adott helyzettel kapcsolatosan idegenek véleményét kérni, hisz ők nem elfogultak. Mi a barátnőmmel mindent tudunk egymásról, így vigyázva egymásra.

ˇ (törölt) 2014.08.14. 22:49:46

@Pixynor: " így vigyázva egymásra." hát igen, szerintem is, mint a Nagy Testvér ránk.Én ezt gondolom és ezért vetődött fel bennem a kérdés.

ˇ (törölt) 2014.08.14. 23:07:03

@Pixynor: ez bizony 100% játszmázás, olyan, mint amikor úgy kezdődik egy verekedés, hogy a másik visszaütött.Függőség, amiből csak akkor van kiút, ha ki akarz belőle lépni.De nem akarsz.Úgy vélem kár tagadni, ha ez rossz lenne, akkor már abbahagytad volna, ha pedig igaz lenne, hogy valakit keresel akkor minden nem érvényes találat rossz élmény lenne.A függőséged miatt csinálod.Se a megérintődés se az audi igazából nem számít.

Talán ezres hőfokon ő is ezt várja, mint te, egy újabb adagot, ami fejbe vágja.Ám a részletek lapján szerintem sokkal gyakorlatiasabb és dörzsöltebb. Konkrét választ nem tudok adni, de pontosan olyan, mint egy bankrabló, aki nem a lehetőséghez, hanem a saját képességéhez mérten választ célpontot, így lehet abban a bankfiókban akármilyen biztonsági rendszer, ő megtalálja a gyenge pontját.

Egyébként vicces, hogy tőlem és a világtól akarod megtudni, mit akar tőled.Kérdezd meg tőle.

Pixynor 2014.08.15. 07:12:23

@D. Maylo: Sor fog rá kerülni előbb utóbb, vagy nem, nagyjából mindketten vázoltuk már mi az, amit keresünk.
És játszmázás lehet, az egész élet az, miért lenne másképp azzal, hogy szeretnék újra szerelmes lenni és nem adom alább. Nem kell olyan kapcsolat, amiben nem veszek meg a boldogságtól. Vállalom, hogy egyedül jobb akkor. És tudom a szerelem ideig óráig marad csak meg, de ha pár napra is, vagy egy évre, újra akarom (látod nem szeretném, hanem akarom).

És addig próbálkozom, míg a közelébe nem érek, míg olyan valaki nem jön szembe, aki megérinti majd a lelkem. Fogom neki hagyni, ha ez eljön és én is fogom kérni cserébe az ő lelkét. És még ha fájni is fog....akkor is. De pontosan tudom, hogy ez nem egy felszínes, találkozunk, lefekszünk egymással dologból fogom megkapni. De valahol minden dolgot el kell kezdeni. És ez a kezdet az, amiről fogalmam sincs, hogy kéne csinálni, mert csináltam már mindenhogy, és egyikből sem lett semmi.

Nem tudom azért-e, mert rosszul kezdtem minden egyes esetben, vagy tényleg azért, mert a partnerek nem voltak arra vevők, amit én szerettem volna, fogalmazzunk úgy, csak skalpvadászok, vagy tényleg olyan személyiség vagyok, aki egy kicsit sem érdekel senkit. Fogalmam sincs róla.

De úgy gondolom, mivel már van mögöttem egy 16 évnyi házasság, így csak nem vagyok annyira összeférhetetlen. Csak meg kell azt a valakit találni, akivel összeférek. És ha belegondolok, hogy a volt férjem is egyáltalán nem tetszett külsőre, és el is küldtem először, majd utána gondolkodva jöttem rá, hogy olyan személyisége van, ami tetszik, és adtam neki még egy esélyt, ami során szépen lassan beleszerelmesedtem, hááát, lehet, hogy nálam ez a megoldás kulcsa. Hogy nem biztos az lesz a nyerő, aki első tapasztalásra, úgy gondolnám az lehet, hanem az, akiről pont nem.

Nem tudom. Csak ebben a megváltozott világban a dolgom elég nehéz, ezt más számosszor átbeszéltük Alibanya régebbi blogjai alatt és őszintén néha már ott tartok, hogy fel adom, de aztán, mégsem. Nem vagyok a könnyen feladós típus, csak mikor szar jön mindenhonnan... nehéz kitartani.

ˇ (törölt) 2014.08.15. 08:06:20

@Pixynor: közvetlenül most csak arra reagálnék, hogy "Fogalmam sincs róla", többet írtam a témáról Alibanya aktuális blogjához.

Arról, hogy fogalmad sincs róla senki más nem tehet - sem a világ, sem a férfiak, sem a modern élet - hanem csak saját magad, mert te vagy aki ezt az információhiányt pótolhatnád és nem teszel érte.Csinálhatnád úgy is a próbálkozásaidat, hogy a "fogalmam sincs" feltárása lenne a lényeg és nem pedig a véletlenszerű probálkozás, az alkalmankénti kirohanás a várból, ahova aztán mindig visszahúzódsz, mert az igazi magabiztosságod helyett egy várat építesz, amit egy magam fajta kényszerűségből gyakorlott háborús katona egyetlen lövéssel akár kikezd.

A "partnerek nem voltak vevők".Igazából ezt sem tudod miért.Leléceltek anélkül, hogy megmondták volna és nem saját maguk miatt voltak szótlanok, hanem mert a várfalon át úgysem hallatszott volna a lényeg át, a kellően erős kiáltás pedig nagy pusztítást végzett volna ahhoz hogy fájjon.

Az Audis barátunk szerintem egy vagy képzett vagy őstehetség harcos, ez önmagában akár jó hír is lehetne.A probléma számodra ott kezdődik - és amire fel kell készülnöd úgy hogy elfogadod majd a tényt - hogy ő nem csak kikezdeni fogja a falat, hanem rendesen meg is fogja bontani.Rajtad áll, hogy segítesz neki szétdobálni a köveket vagy inkább megpróbálod újrafoltozni a falakat.Ha a bontást választod, akkor nem fog veszteség érni, legfeljebb nem lesz eufórikus élményed, ami összehasonlítható a vágyálmaiddal, de többet megtudsz magadról is.Ha a foltozást választod és ő gyorsabban bont, mert ismeri a gyenge pontokat - és szerintem igen - akkor fájni fog, jobban, mint eddig bármikor.Tudom, most legyintessz, ugyan már, hát erős a fal és te gyorsan foltozol....csakhogy ő úgy fogja megbontani a falat, hogy te azt az eredeti helyén nem tudod újrahúzni és a nagy sietségben egy ingoványra húzod majd fel az első sor követ.Mikor szétváltok ő ezt a sort fogja kirobbantani és az egész össze fog omlani.Tehát vagy nyílj meg neki - örülj neki, szeresd, engedd, hogy megmutassa magát és magadról is egy új képpel szembesítsen - vagy hagyd a fenébe...bár ez utóbbi már szerintem elúszott, hiszen kíváncsian a jövőt fűrkésznéd.
Mindig kérdezd meg tőle azt, amiben bizonytalan vagy vele kapcsolatba és ne legyél lusta, hogy a saját vagy mások válaszaival beérd és nem lesz baj.

ˇ (törölt) 2014.08.15. 08:23:09

@Pixynor: "szar jön mindenhonnan" Ebből azt lehetne gondolni, hogy ezzel arra akarsz utalni, hogy odabent nem szar van.Ezzel az eszménnyel azonban erős ellentétben van az, hogy mégis mindenhonnan szar jön.Szerintem nem minden szar, ami annak látszik.És ha történetesen az ember éppen élete csatornájában érzi magát, akkor is lehet válogatnimikor a csöveken át ömlik a trutyi, hiszen szar és szar között is van különbség az ígényes szemek birtokosainak.Sőt, van aki néha lehúzza véletlenül az aranyláncát a klotyón, de aki meg sem túrja a szarkupacot az sosem találhatja meg.

Pixynor 2014.08.15. 08:43:08

@D. Maylo: ugyan szerintem ez már rég nem így működik, nem nekem kell a falat lebontani, ha egyáltalán létezik az a fal. És ha van is okkal van, nem kell amögé mindenkinek bejutnia, csak annak, aki arra érdemes. Erről a személyről meg azt képzelem tudja mit akar, pontosan tudja, hogy be akar jutni falon belülre és nem kezd el vaktában lövöldözni, meg drasztikus módon falat bontani, hanem pontosan tudja, hogy nála a kulcs (kellő érzelmi és értelmi intelligencia, és az enyémhez erősen hasonlító gondolkodásmód) és hogy hol a zár, és anélkül be tud jutni, hogy megerőltetné magát némi kőműves munkával. Még a kezét sem kéne bekoszolnia.

Nem tudom, hogy az Audis barátunk lenne-e ez a személy, nézd a hidat mindenkinek megmutatom, amin keresztül meg tud közelíteni, a többi rajtuk múlik. Azok, akik eltűntek azok be sem akartak jutni ebbe várba, csak lehugyálták a falat és mentek tovább a következő vár aljába hugyálni, mert sajnos a várfalak erre is jók, hogy lehugyálják őket.

Viszont azt tudom, hogy várom ezt a valakit a falon belülre, hogy együtt élvezhessük a királyságot.

A "fogalmam sincs róla" felderítését már régen régen megkezdtem és nem jutottam eredményre, tehát továbbra is fogalmam sincs róla. Egy közeledő lovaggal csak egyszer kezdhetek ismerkedni, lehet, hogy mindegyiknek pont rossz hidat mutattam, és elvitte őket a víz, nem tudom. Volt pár, aki utána újra jött, hogy hol a másik híd, de rájöttem, hogy már korántsem szeretném, hogy ő jusson be.

"Tehát vagy nyílj meg neki - örülj neki, szeresd, engedd, hogy megmutassa magát és magadról is egy új képpel szembesítsen " így teszek minden egyes esetben, gyakran túl nyíltsággal is vádolnak, mert képes vagyok úgy örülni és lelkesedni dolgokért, amiket gyakran félreértenek. Én például már egy lehetséges kapcsolat gondolatának is tudok örülni és feldob a tudat, hogy akkor újra akármi is lehet belőle. Sokan ezt félreértik azt hiszik én máris szerelmes vagyok, holott... dehogy is. Lehet pont ebből kéne visszavennem, mert egyszerűen ezek a lovagok nem tartanak érzelmi szinten ahol én. És megrettennek.

És a fájdalom egyébként jó, mert fáj, akkor tudom, hogy létezik még az a lélek legbelül, amit jelenleg épp nem érzek, illetve kezd újra veszettül örülni, mert Audis barátunk eddig pont azon az úton közeledik, ami örömmel tölt el.

"Mindig kérdezd meg tőle" nos nem ismersz és ezt is ezért írod, de én vagyok az, aki pont ezt teszi. És ezek az őszinte kérdések az, amire kamilláznak az illető emberek, mert egyik sem gondolja azt, hogy én ilyen nyíltan bekérdezek mindenre, mert a nők nem szokták ezt így csinálni. És bizony néhányan az őszinte kérdésekre tudnak válaszolni, de vannak jó néhányan, akik úgy megijednek ezektől, hogy világgá futnak.

Pixynor 2014.08.15. 08:44:48

@D. Maylo: No, nem szar témában nem alkuszom meg, orrérzékeny lévén nekem a szar mindig is büdös és még egy rohadt aranyláncért sem fogok benne turkálni. Szarból nem lehet várat építeni. Ráadásul ha kell egy kurva aranylánc, akkor megveszem magamnak (de én ezüstpárti vagyok).

ˇ (törölt) 2014.08.15. 08:53:19

@Pixynor: oké, akkor legyen a tárgy amiért érdemes lehetne turkáli a szraban egy ezüstkulcs, ami nyitja a felszínre vezető ajtót a csatornából.Nem kell feljönni, lehet lent is maradni, de kéretik csendesebben építkezni odalent, mert az a fránya csatorna igen zeng és idefent emberek vannak, akik nem szeretnének nem egy csengő-bongó klotyóra ülni :-)

Pixynor 2014.08.15. 09:00:31

@D. Maylo: jaj, de ne legyek már én egy csatorna patkány :) ez olyan kiábrándító :) meg különben is, akkor fel sem akarnék jönni. Én azt akarom, hogy fejezzék be az emberek a várfalak lefosását és üljenek be toi-toi-ba. Szépen kulturáltan :)

ˇ (törölt) 2014.08.15. 09:18:35

@Pixynor: :-D
A várfalakat tényleg védték a fostól régen, mert az valóban gyengíti :-)
De ugyan mit is tehetne az egyszeri katona, ha épp egy várfalnál tört rá az érzés...vagy mitöbb, szegénynek már elege van a várfalakból - annyit látott már - a nagy stressztől egyből rájön a fosás :-D a toi-toi-t pedig épp a kapitány úr használja...

Nekem is jobban tetszene, ha nem lennél csatornapatkány, de mégis minek gondoljalak, ha az élményeid csupa-csupa ömlő szarságból állnak és ezalapján feltehetőleg odalent élsz :-) Mert itt, minálunk ez nem tapasztalható.

Pixynor 2014.08.15. 09:25:36

@D. Maylo: Akkor költözöm, hol van az a "minálunk", mert akkor csoda egy hely lehet.

ˇ (törölt) 2014.08.15. 09:30:02

@Pixynor: Itt sem jó.Egyre többünket izgat az az igazságtalanság, hogy hová dugják előlünk az a kemény munkával előállított végterméket, pedig az nekünk jár :-D

Pixynor 2014.08.15. 09:45:57

@D. Maylo: nem találod a szart??? :) akkor gyere le hozzám :)

ˇ (törölt) 2014.08.15. 13:37:37

@Pixynor: nem férek bele csőbe,annyira felfuvalkodott vagyok,de találtam egy kis szelepet....eltart egy darabig.....

kicsitorult 2015.07.08. 17:56:52

@Pixynor: "De valahol minden dolgot el kell kezdeni. És ez a kezdet az, amiről fogalmam sincs, hogy kéne csinálni, mert csináltam már mindenhogy, és egyikből sem lett semmi. "

Szia Pixy, szerintem még nem csináltad "mindehogy". Mondjuk egy kis böjtöléshez mit szólnál?

Törölni a regisztrációkat a társkereső oldalakról és rábízni magad a sorsra? Vagy ez nagyon spirituálisan hangzik egy két lábbal a földön álló nőnek?

Egy dologra különben nem árt odafigyelni : Mi van akkor, ha az életed párja egy hűséges nőt keres? Egy olyat akit nem tud megdönteni a leghatalmasabb ostrommal se? Aki nem fekszik le vele egykönnyen és nem fekszik le fűvel-fával.... Akkor mi van? Honnan fogod tudni, hogy nem pont azzal riasztod el, ha könnyedén beadod neki vagy másoknak a derekad?

Lehet hogy az fogja elriasztani, hogy ennyi partnered volt a... miért is öncélú pillanatnyi örömök hajhászása miatt ? Lehet, hogy jól irta valaki, lehet hogy ez egyfajta függőség nálad. Lehet, hogy abból a szemszögből nézve a dolgokat ahonnan te figyeled az eseményeket ez nem így látszik. De ugye azt tudod, hogy egy ember teljes megismerése a 100% az úgy néz ki, hogy vannak területek amiket te tudsz megismerni és vannak területek amiket te nem tudsz megismerni (erre volnának a barátok - de azok általában részrehajlóak) Mondjuk a saját személyiséged 75%-át meg tudod ismerni ha erre fordítasz időt és ezt céltudatosan teszed. A fennmaradó 25%-ot csak mások által tudod megismerni. olyan visszajelzések által amiket másoktól kapsz magadról hogy kívülről hogy látszol mások szemében. Ezek nagyon értékes kritikák érdemes foglalkozni velük, mivel ezekhez egy szál magadban képtelen vagy hozzájutni.

tehát ha függőnek látszol mások szemében, lehet, hogy az vagy. Nem ítéllek el, mert én is függő vagyok, tudom mit jelent ez. Aki nem függő az nem érti. Én a helyedben elgondolkoznék rajta, hogy így van-e. Mert valami ellen csak akkor tudsz egyáltalán tenni valamit (ha akarsz persze) ha felismered, hogy létezik. Ha nem ismered fel, vagy letagadod, akkor esély sincs korrigálni a dolgon.)

"törölt nick" egyébként elég jól összefoglalta a dolgot amivel én is egyet értek.

Ahhoz, hogy megtaláld az IGAZIT, előbb lehet, hogy benned kéne egy kis nagytakarítást véghez vinni. Nem vaktában keresgélni a nagy Ő-t, hanem magadba fordulni picit, saját magaddal együtt lenni, megbarátkozni, a saját belsőddel harmóniába kerülni.

Lehet, hogy még "nem állsz készen" a nagy Ő-re és ha most jönne elszalasztanád. A sors kegyes hozzád, hogy későbbre tartogatja az eljövetelét. Akkorra amikor már készen állsz.
Amíg ennyi kalandba tudsz bocsátkozni addig ez még "nem az a pont" ahol a nagy Ő beléphetne az életedbe. Szerinted nem így van? Vesd bele magad az életbe és csináld ami most jól esik. Jön majd egy pont - tapasztalatból mondom - amikor azt fogja egy belső hang mondani, hogy Elég. Ennyi ebből épp elég volt, most már tényleg valami másra vágyom.
Akkor lesz esélyed, hogy megtaláld akit keresel. Persze ne valami rózsaszín hollywoody mesét képzelj el - annak nem sok köze van a valósághoz. a magyar népmesének több. ott ugyanis az éltek boldogságban míg meg nem haltak előtt kemény áldozatvállalások vannak ám :-)

Azért fel a fejjel, remélem nem vettem el a kedved. Irány valami jó kis koncert kiengedni a gőzt! :)

Pixynor 2015.07.08. 18:02:15

@kicsitorult: háát ha a végére érsz láthatod, pont most böjtölök :)

Egy évvel ezelőtti történetet olvasol :) hamarosan láthatod, már más szakaszába értem az életemnek, és teljesen máshol tartok. Úgyhogy így utólag azt is mondhatom, megfogadtam a korábbi életszakaszomhoz tett tanácsodat. :)

kicsitorult 2015.07.08. 19:01:45

Kicsit le vagyok maradva - de majd felzárkózom. Mivel jó sokat írtál erre időt kell szánni :-)
süti beállítások módosítása