Pixy mesél

Pixy mesél

Amikor egy nő szomorú...

2014. szeptember 21. - Pixynor

... mert bizony ilyen is van. Időnként a hold, a csillagok állása, vagy a hormonok miatt, de bizony erőt vesz a nőn (azaz rajtam) is a szomorúság, az egyedül vagyok érzése, magyarán szólva az önsajnálat. Aztán, hogy éppen mi vezet ide, nyilván egy csomó okot tud találni bárki. Például amikor az eltűnt herceg (az audis remélem, így rémlik már) újra jelentkezik, és együtt vagytok újfent egy csodás este erejéig, és arra a másfél-két órára a hercegnője lehetsz, de ez a másfél-két óra, újfent kevés ahhoz, hogy erre ő is rájöjjön. És mikor megbeszélitek, hogy ez annyira, de annyira jó volt, hogy muszáj belőle rendszert csinálni, aztán még a "hazaértem és még útközben az estére gondolva volt további három utó-orgazmusom" levelemre érkezik egy válaszlevél, hogy "nagyon ott volt megint az este", de utána már a keddi "továbbra is Rád gondolok, jó éjt" email-re már nem érkezik válasz....hááát igen, ez újfent el tud szomorítani. Annak ellenére, hogy az első eltűnése után minden reményem el is szállt arra, hogy na ő most akkor aztán tényleg kapcsolatot szeretne velem kezdeményezni.

És ezután az újbóli előkerülésekor már egyértelműen tudom - látjátok nem volt hiába diplomát szerezni -, hogy akkor ismételten csak szexuális élvezetekről lészen szó, és még ezt elfogadván - merthogy micsoda élvezetek is ezek - egyértelműsítem, hogy ez nekem is jó így, és újfent mondja, hogy oké akkor még, még meg még kell találkozni és helyesel arra is, hogy sűrűbben... és megint eltűnik?? Kezdem azt hinni, hogy ő nem a herceg, hanem Houdini reinkarnációja. És továbbra sem értem, ezt magyarázza már meg valaki, hogy miért van erre szükség? Miért kell egy nőt ennyire palira venni, mikor már teljesen megtagadva azon elveit, hogy nem vagyok egy szexuális tárgy, abba is belemegy, hogy az legyen, hisz ez neki is jó?

És mikor újfent megint úgy van szeretve a nő ezalatt a másfél-két óra alatt, hogy az maga a mennyország? És olyanokat hall közben, hogy mire vágysz? mit szeretnél? és válaszolnom sem kell, tudja ezt és gyakorlatilag tényleg nem marad semmi olyan, amit ne adna meg (jó igazatok van, az eljegyzés tényleg elmaradt) és egyszerűen úgy érzed, hogy úristen ez maga a mennyország. Mikor felnézel rá ahogy feletted támaszkodik és látod arcának minden rezdülését, ahogy élvezi azt, hogy "eggyé válsz vele" - ezt ő mondta így szóról szóra, meg is lepődtem rajta -, és látod a két vállára tetovált szépséges sárkánygyíkokat, ahogy ereszkednek le a tökéletesen selymesen és férfiasan szőrös, széles mellkasára...oh igen, tud egy tetoválás mágikus erővel bírni :) pláne ha azok sárkányok (amikhez, amúgy is vonzódom).

És rögtön fel is idéződik bennem egy korábbi érzés, ahogy beérve az előszoba-konyha térbe egyből neki esve egymásnak és halálra kiéhezetten falva egymás csókját elkezdtem az ingét kigombolni - fogalmam sincs milyen ing volt, mert sajnos a csókot mindig csukott szemmel élvezem - és mikor lesimítva azt a válláról ott maradtam előttem egy szál fehér Bruce Willis trikóban, már akkor a tetovált sárkánygyíkjai magukkal ragadtak és elrabolták a szívem :) és ébresztettek bennem olyan szexuális vágyat, ami már egy fekete lyuk érzésével szinte magába szippantott mindent a valóságából. És ennek függvényében persze én is csókoltam, simogattam, ízleltem őt mindenhol - büszkeségemre legyen mondva kellő kéjes hangokat, és a keresztelő papot kicsalogatva belőle /általában ilyenkor minden férfi elkeresztelve Jézus Máriának nevez/ - eljutván a fölém hajol pozícióig és betekintést nyerve ama mennyországba, ami nem sok embernek adatik meg. És neki sem maradt olyan vágya, ami ne teljesült volna, mert amilyen a adjon isten, olyan a fogadj isten, ahogyan illik. :) És persze rögtön deklarálódott is, hogy sosem gondoltam volna, hogy lehet jobb az első együttlétünknél és íme lehetett, a második.

Aztán mivel ki nem mondatlanul az is deklarálódott, hogy akkor hétfő este és korán kell feküdni, így félig lenyugodva már karjaiban fogtam magam, felöltöztem és távoztam. És a kapuig kísérve újfent megbeszéltük, akkor ez így milyen jó, és igen még akkor találkozunk és leszünk mi még együtt a folytatást meg már tudjuk, mert ezzel kezdtem jelen kis szösszenetemet. 

És nem elég, hogy nem válaszol a levelekre azóta, de még a társkeresőről is törölte magát, ahol rám talált és ez olyan rossz érzéssel töltött el. Nem is értem miért, illetve dehogynem, mert nem akarom, hogy ne legyen többet ilyen élményben részem. Nem akarom azt hinni, hogy többet nem keres majd, nem akarom azt elhinni, hogy tényleg nem lesz több lehetőségem bebizonyítani neki, hogy igen én vagyok az a nő, akire ő várt, mert biztosan tudom én őbelé belé tudnék szeretni, nagyon. És ez elszomorít, hogy végre annyi sok hatástalan próbálkozás után, találok valaki olyat, akivel újra nagy szerelembe tudnék bonyolódni, csak ez egyoldalú dolog, mert ő jelen állás szerint, csak kétszer szeretett volna megdugni engem és ennyi. Nyilván egy pillanatig nem érdekeltem őt ennél jobban, és igaza van minden pasinak, aki azt mondja, hogy a nők egy jó szex után többet akarnak a pasitól, igen többet, még több jó szexet, és még több fogadóórát a paradicsomban.

Szóval ide nekem az összes gyönyörű szerelmes számot (Aerosmith What could have been love, Edda Utolsó érintés, Cserháti Elfelejtett dal... stb.) egy doboz zsebkendőt, telefon kikapcs, gyerek apjánál és jöhet egy igazi sírós szombat délelőtt. És ilyenkor csak sírok, sírok sokat, hallgatva az egyik számot a másik után, önsajnálatban szenvedve, hogy miért nincs nekem ilyen szerencsém, hogy miért nem kellek én a hercegemnek, hogy miért nem jön rá, hogy én vagyok az, akivel ő nagyon boldog lehetne. Aztán egy-másfél óra (érdekes ennyi erre is elég) és a könnyek elfogynak, a bánat kisírva és jönnek a józan gondolatok, hogy úristen, akkor én most miért is sírok, egy pasi miatt, hát normális vagyok én? Hát hol érdemli ő meg azt, hogy egy nő miatta sírjon, és jön a jóleső érzéssel eltöltő düh, mely a "menjen minden férfi a büdös francba" érzéssel zárul, és a nincs én nekem erre szükségem tudattal ér véget. :)

Aztán széles mosoly a tükör előtt, majd észlelvén jéé újabb levelem jött a társkeresőn belemerülök, hmmm egy 53 éves férfi... jaj, hát ilyen idős még nem volt ... szóval érdekes... mit tudhat ő... :) ...és újra szép az élet (széles mosoly).

 3d_tetovalas_kepek_15_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tarskereses40felett.blog.hu/api/trackback/id/tr716716353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alibanya1 2014.09.21. 15:27:05

Ezen gondolkodtunk már jó sokat, miért művelik a pasik ezt a társasjátékot? Ezediglen nem jött meg a nyertes válasz. Az az eszmefuttatás, hogy tulajdonképpen mi nők akarjuk ezt a játékot nálam elég gyenge lábakon áll, és nem is hiszem...
Marad a következtetés, hogy a pasiért szomorkodás maximált ideje másfél óra :)

Pixynor 2014.09.21. 15:39:06

@Alibanya1: igen, egyenlőre nála ennyi elég volt :) báár ki tudja :)

ˇ (törölt) 2014.09.21. 16:54:12

Tulsagosan elajultok a pasitol,o ezt meglatja rajtatok es lelecel,mert az nem eleg,hogy valaki balvanya lehess.Ez a tiszt ugyanis azzal jar,hogy nem teged es veled vannak egyutt,hanem az alomkeppel.
Probaljatok ne olyan arcot vagni amikor jo,mintha anyu vagy apu elvitt volna a vidamparkba es ne hagyjatok,hogy deliriumba essetek,probaljatok csak egy magasabb szintre hangolodva letezni,mert a gyerek a vidamparkban sem onmaga.

Pixynor 2014.09.21. 18:32:11

@D. Maylo: az első találkozás után, szintén külső tanácsra ezt a taktikát követtem. Nem jött be, úgyhogy megfogadtam, magamat adom. Egyébként felé nem mutatom azt ki, amit érzek. Teljesen normálisan kezelem a helyzetet, de ettől belül még szétfeszíthet az öröm, meg a jóérzés, meg most a szomorúság.

ˇ (törölt) 2014.09.21. 20:17:50

@Pixynor: ja, akkor meg ez baj :-) Ha nem mutatod ki, mit érzel, akkor ő miért mutatná ki, ha érez ?

Pixynor 2014.09.21. 20:20:34

@D. Maylo: na, de most őszintén, az, hogy írok neki másnap, hogy rágondoltam és jó éjt kívánok ez nem lenne ahhoz elég, hogy jól essen neki, hogy valaki gondol rá? Szerintem ennél jobban nem kell nyomulnom, mert ha egy kicsit is érdekelném, erre válaszolt volna. Meg van számom is neki, hívhatna is. Nem teszi. Hát én sem erőlködöm, mert teljesen felesleges.

ˇ (törölt) 2014.09.21. 21:51:14

@Pixynor: mielőtt hazamegy, legkésőbb akkor kellene szerintem beszélgetned vele, meg mondanod, hogy hogyan is érzel, jobb esetben pedig az ing kigombolását megelőzhetné egy kis beszélgetés.Legalább akkor ha nem is válaszol, akkor láthatod rajta a választ.
De.
De neked csak azért kell, mert jó a szex.Ezt sajnos nem tagadhatod, mert más nincs, illetve ami ezen kívűl van az ezek szerint csak benned van.Ha pedig nem beszélgetsz vele, akkor neked is csak a szex kell tőle.Szerintem ritka az a pasi, aki ha nem királylányt lát benned, akkor rákezd, hogy ő menyire szeret téged és milyen jó veled.Ez főleg akkor igaz, ha egyből inggombolás jön, mert ha történetesen a pasi érzelmes és beszélgetős fajta, akkor sem fog ellenkezni, aztán meg elakad a szava, ugye.
Ebből egy pasinak még akkor is az jön le, hogy nincs jelentősége annak, amit érez, ez egy szexbarátság és kész.
Oké, mondjuk nem beszélgettek, oké...de akkor is lehetne valami közös progi a szexen kívűl, legalább egy pia előtte, néhány alkalom néháy szó elhintésére, egy kávé vagy bármi.
Hogy írsz rá és valaki gondol rá ez mindenkinek jól esik, de ő ebből honnan tudhatná, hogy ez neked is kell ? Hogy neked egyátalán kell valami a szexen kívűl, ha egyszer mindig belecsaptok a közepébe ?
Persze lehet, hogy nem kell neki sem más.Sajnos az erről való meggyőzősésben nem tudok segíteni, neked kell valahogy kipuhatolnod, hogy mit érez irántad.Ha mondjuk megkérdeznéd, hogy "te is hiányzol nekem ahogy én neked?" vagy valami hasonló, akkor abból kiderülhetne valami.A gondoltam rád, jóéjt olyan egyoldalú, simán lehet, hogy azt gondolja, nem kell rá reagálnia, hiszen amikor együtt vagytok, akkor is mint egy eszközt használod, tehát most sincs jelentősége, hogy ő mit gondol.Főleg, ha mondjuk csalódott és ezt még nem heverte ki, akkor nem fogja feszegetni, hogy te mit érzel.Ha te vagy az aktívabb - te húzod magadra, már bocs - , akkor ezt neked kellene megmutatnod vagy feszegetned.Sajnos a pasiknak már az egy szint, ha ingyendugás van és ha csalódott, akkor nem fog többet sem befektetni a dologba.Az is lehet, hogy azt képzeli, hogy te is kényelmi szempontok miatt nem akarsz egy klasszikus kapcsolatot.Az is lehet, hogy az elején már akár akaratlanul is jelezte, hogy inkább csak szex lenne a program.És sajnos az is lehet, hogy nem vagy neki elég drága, hogy többet akarjon érted adni.A klasszikusok szerint meg kell fogni a pasikat.

Ez az 53 éves dolog meg....hát már ne is haragudj, de ki a f@szt érdekel, hogy mit tudhat.Mondjuk az internacionálét részegen...tud-e olyat, ami neked kell ? Valami olyat, ami miatt áldozatra is képes vagy ? És ő tudja-e ezt viszonozni valamivel ? Abban semmi nincs, ha két ember összerakja, amilye van, vagy jó vagy nem, de ettől nem lesznek fontosak egymának.Tán ha bekérdeznéd az öreget, hogy mit tud mutatni, mielőtt mutatna...ha ez nincs, akkor honnan tudod, hogy mit is mutatott vagy hogy azt mutatta-e amit akart ? Ha ez nincs, akkor csak azt tudod, hogy szerinted milyen.Neki is van egy véleménye, neked is, de ebben sincs semmi közös, semmi terv, semmi jövő, csak egy felpróbálás.Olyan mintha úgy vennél cipőt, hogy nem kinézed melyik tetszik és amelyik szóba jöhet, mert jól néz ki, akkor azt felpróbálod....nem, te végigpróbálod a polcot és ha véletlenül az egyik jó a lábadra, akkor csak utána kezdesz sóvárogni utána, pedig lehet, hogy nincs is nálad elég pénz.
Sőt talán fordítva van.Te vagy a cipő, aki hagyja magát felpóbálni, aztán ha valaki a lábára fel tud húzni, akkor ennél tovább már nem is gondolsz, azt meg rosszul viseled, ha hordanak.A polcon némán álló cipőkkel szerintem senki sem beszélget, de ha már a polcról is beszélni kezdesz, akkor egyértelmű: egy beszélő cipő ! Vannak igénei ! beszélgetni kell vele ! és akkor beszélni is fognak.

ˇ (törölt) 2014.09.21. 21:55:41

@Pixynor: bocs, ha durva voltam.Igazából a múltkori listát kell csak bővítened.Folytatni, hogy mit csinálnál egy pasival, akire vársz.Úgymond, merre sétálnál a cipővel, amit megveszel ?
Azért kell otthonra, hogy legyen aki felhív néha ? Vagy aki mellett felébredhetsz, miközben átölel ?
Mire kell neked egy pasi ? A szexet hagyd ki, azt az eddigiektől is megkaptad.

Pixynor 2014.09.22. 08:26:45

@D. Maylo: volt beszélgetés az első alkalom után, hogy akkor ennyi volt, vagy lesz még valami, ő közölte lesz még persze, szeretne még találkozni. Aztán folytattam a kommunikációt a levélben is melyre, mint már ismeretes egy idő után nem jött válasz. Kérdem én, ennél jobban mit kellene még nekem kommunikáljak? Hisz nem rohanhatom le olyan mondattal, hogy figyelj azt hiszem beléd tudnék szeretni. Az összes férfi egy ilyen mondattól annak ellenére, hogy ez nem biztos a világból futna ki.

És igen, emiatt beérem a szexxel, mert fordítottam az agyamon, kizúztam, mint kapcsolati esélyest és betettem, mint szexpartnert. Ennyire egyszerű.

A közös program sem miattam nem jött össze. Szorgalmaztam én is, hogy találkozhatnánk így is meg úgy is, elfoglalt emberek lévén. Közölte jó ötlet, aztán semmi nem lett belőle.

És hogy honnan tudhatná, hogy nekem több is kell mint szex? Őszintén, miért hazudozik akkor? Miért ígérget olyat, amit esze ágában sincs betartani? Miért nem keresi a társaságom, fel lett ajánlva neki.

Maylo bele lehet ebbe sok mindent magyarázni, hidd el megtettem. Teljesen feleslegesen. Igaz az az Oraveczes mondás, aminek az a lényege, hogy nem neked (nőnek) kell tíz körmével egy férfiba kapaszkodnia, mert ha egy férfit érdekel egy nő, azért a férfi tesz, hogy ezt a nő tudomására hozza.

A hiányzáson túl vagyunk. Állítólag igen, így a második szex előtt is bazira hiányoztam neki. Szerintem legalább annyira, mint Neked.

"Az is lehet, hogy azt képzeli, hogy te is kényelmi szempontok miatt nem akarsz egy klasszikus kapcsolatot.Az is lehet, hogy az elején már akár akaratlanul is jelezte, hogy inkább csak szex lenne a program.És sajnos az is lehet, hogy nem vagy neki elég drága, hogy többet akarjon érted adni."

Ez mind lehetséges és igaz is lehet, de én mégis az utolsó mondatra szavazok.

Az 53 éves bazi józan gondolkodású, nincs meg benne az, ami a fiatal mai pasikban. Már neten is teljesen más módon kommunikál velem, mint amihez "szokva" vagyok. Tisztelettudó, intelligens. Ez nagyon vonzó számomra. Aztán lehet az élet mást produkál, de egy találkozás mindenképpen benne van a pakliban. Vele a felpróbálás nem lesz olyan egyszerű, mint a Herceggel. Ahol már egyből tudtam, valszeg nem az a kategória vagyok, akit keres, de nagyon jó lesz megdugnia engem. ÉN meg hálás kiskutya módjára fogadtam őt, nem vagyok én hozzád méltó-an megalázkodva. Húú, ez de siralmasan hangzik. Az jön le belőle, nem tartom magam sokra. Háát mondjuk úgy tudom, hol a helyem, kik a nekem valók, de valahogy mégsem jól kalibrálom be az embereket. Az egyiket túlértékelem, a másikat lehet alul.

Ha lehet választani én ezt választanám. "Vagy aki mellett felébredhetsz, miközben átölel ?"

És nem voltál durva, a szokásos Maylo voltál. Köszönöm.

terrer 2014.09.22. 12:16:11

@Pixynor: Mért hazudik meg játszik a férfiak egy része folyton? Hát mert (egy részük), bakker, ILYEN típusú. A nők egy része is. Másik részük meg nem... Ne a hazudósakat szedd össze folyton, ennyi.

A férfiak egy része genetikailag megrögzött hazudozó és skalpvadász. Ha fejed tetejére állsz, akkor is az marad, és akkor is csak egy-egy kósza numerára kellesz neki, és akkor is csak hazudozik, mert NEKI ez az alaptermészete. Más férfi meg másmilyen, az ISIS-es tömeggyilkos macsótól a lányos külsejű-alakúig igen-igen széles a skála. Ahogy nőkből is van annyiféle, ahányan csak vannak.
Bájos, ahogy erre minduntalan rácsodálkozol, és azt hiszed, hogy egy hazudós skalpvadászból te majd együttlétekkel, szeretettel, emailekkel meg smsekkel más embert fogsz faragni:-))) Meg kell mondjam, a naiv nők rám mindig nagy hatással voltak:-)
De nem baj, a reményhal meg utoljára... Ne add fel!:-) (Csak legalább ne csodálkozz már újra és újra...)

Pixynor 2014.09.22. 12:28:40

@terrer: köszönöm, ez eddig a legkorrektebb válasz, amit kaptam és igen jól látod, tapasztalataim ellenére képes vagyok naivan újra és újra hinni és reménykedni, hogy most akkor tényleg egy normálisat sikerült kifognom :) vagy akkor most én miattam normális lesz.

És persze nem adom fel a reményt :) Épp jutottál is eszembe, hogy már rég olvastam felőled :)

notC 2014.09.22. 17:18:58

@Pixynor: nem igazán értelek. Lőttél valakit a társkeresőn (vagy ő lőtt téged), némi keringő után ágyba kerültetek, majd emberünk eltűnt. Ez egy elég tipikus "jó volt, megvolt" hozzáállás a csóka részéről, akinek a családi állapotát sem ismered (mindegy mit mondott!), az élethelyzetét sem (lehet eszébe nem jut társat keresni) igaziból annyit tudsz róla, hogy jó a dumája, jól néz ki, és jól tud dugni. Tipikus macsós jellemzők; kibontva: levette, hogy te mire indulsz be és kiszolgálta az igényeidet verbális, érzelmi és testi téren is. Az ő jutalma egy odaadó szeretőtől egy jól sikerült dugás, és persze amúgy sem visszafogott egójának legyezgetése: egy kis önbizalom növelés.
Azt nem tudom, hogy ebből az üzletből melyikőtök profitált többet, de ez eddig egy szimpla egyéjszakás kaland, amit megfejeltetek még egyel, vagy ha nem kéred meg a kezét meg lehetett volna még több is.
Azt viszont tudnod kellene erről a típusról, hogy nem egy elköteleződős fajta. Ahhoz túl egoista, túl jól megy sora, túl könnyen kap puncit, mintsem bevállaljon holmi monogám, érzelmekkel agyonbonyolított, kötelező karácsonnyal meg Valentin nappal agyoncseszett hosszútávú kapcsolatot.
Te döntsd el, hogy mit akarsz: eszement dugásokat egy macsóval, aki érzi minden kívánságod és boldogan teljesíti is, mert azt akarja látni az arcodon, hogy rohadtul élvezed, mert ettől lesz űberkurvajó faszi, vagy egy olyan társat, aki megbízható, értékel, visszahív, odaköltözik, elköteleződik. Ez utóbbi motivációja az, hogy felnéz rád, hogy tisztel, hogy kitüntetve érzi magát, hogy melletted lehet, hogy olyat kap tőled, amit csak te tudsz megadni neki.
Érted a különbséget, igaz? Az egyik jön, elvesz, és "jutalmat" ad érte (a múló önmagát), a másik ad, és nem kér, de ha visszakap akkor nagyon boldognak érzi magát.
Vagy ha a kettő együtt kell, akkor látogasd SkarlátBetű blogját gyakrabban, mert ugye tudod:
"Fontos hogy legyen valaki aki meg tud nevettetni, valaki, akiben bízhatsz, valaki aki szeret.
És a leges-leges-legfontosabb az, hogy ez a három ember ne ismerje egymást." :-)

Mr. Waszabi 2014.09.22. 22:14:58

Bocs, hogy ezt mondom, de nem lehetek nem őszinte. Nagyon a magad világában élsz, ahhoz viszonyítasz mindent, ami a környezetedben van, abban történik. Mondhatnám, hogy csak azt veszed észre abból, amit te szeretnél észre venni. Ez a szemlélet viszont zárttá tesz. Aki pedig maga zárja be magát, azt más nem szabadíthatja ki abból.
Sztem, ha ezen változtatni tudnál, nem éreznéd magad sem kiszolgáltatva másoknak, sem pedig egyedül.
Ha nem tetszik, nyugodtan kitörölheted. Van rá szabadságod.

Pixynor 2014.09.22. 23:10:22

@notC: oh, igen, végül is tökéletesen a helyzetre ismertem az általad elmondottakból. De annyira durva, hogy így elveszed egy szegény nőtől a reményt. Hogy akkor végre talált valakit, aki lehetne a nagy Ő, mert beleszeret, és a két szép szeméért megjavul. Ilyenből miért nem lehet az az ember, akit Te is írtál??

Ja persze, amiért kurvából sem lesz jó feleség, csak azok mondják ezt, akiknek kurva jutott.

Végül is igazad van. Kérdés azonban, hogy míg meg nem találom eme jóravaló embert, aki imád engem, addig bűn-e, hogy tovább ismerkedem és ilyen macsók akadnak fent a horgomon? Vagy én az övékén? Ő is egyébként nagyon jól indított. Vidéki srác bár itt nőtt fel, milliomosok voltak a feleségével a válságig, aztán az asszony nem akart visszavenni és ő csak egy pénzcsináló rabszolga volt otthon, amiből elege lett és másfél két éve elköltözött albérletbe. Van három lánya, akiket imád, a kicsit már nem akarta, de a felesége nem szólt neki, csak mikor már nem lehetett elvetetni. De szereti őket, ők adják az értelmet az életének, sokat vannak együtt, minden hétvégén nála vannak a lányok. Eddig nem ismerkedett interneten, állítólag én voltam az első. A telefonszámomat sem kérte el az első randi előtt, mert nem merte. Abszolút ilyen kis félszegnek mutatkozott. Eddig két kapcsolata volt baráti társaságon belül. Imád rafftingolni, oda jár barátokkal többször egy évben, Ausztriába. Sokat dolgozik egyébként továbbra is az építőiparban. Voltam az albérletében (azt hittem nem igaz ez a rész), és igaz volt. Ennyi. Szerintem egyáltalán nem macsós indítás. Nekem bejött, elhittem.

De minden porcikámban érzem, hogy Neked van igazad :)

Pixynor 2014.09.22. 23:13:59

@Mr. Waszabi: Ugyan már, azt hittem ezen már felülemelkedtünk. Nem töröllek ki, miért tenném.

Mit jelent az, amit írtál? Miért nem lehetsz őszinte?

Mi az, hogy a magam világában élek és ehhez viszonyítok mindent? És ez zárttá tesz. Ezt tényleg nem értem. Segíts megérteni.

Mr. Waszabi 2014.09.22. 23:33:00

@Pixynor: csak gondoltam, nehezen veszed a magamfajta őszinteségét, ami inkább nyers.
Egyébként azt írtam, hogy nem lehetek NEM őszinte. És megérteni megértem, ha sok esetleg, ezért mondtam, hogy ha nem tetszik, töröld ki nyugodtan. Nem minden hozzászólásommal leszel ilyen türelmes, ezt borítékolom:)
Ismered az egyszeri király történetét, aki férjhez akarta adni lányát, és azt szabta feltételül a sikeres kérőnek, hogy olyat kell mondania, amit ő nem hisz el? Hát én vagyok az a legény, aki tud olyat mondani, amire te rávágod - nem csak te, sokan mások is - , hogy "Hazudsz, bitang!".
Hát ezért mondtam, hogy töröld ki nyugodtan, ha olyan. Nem sértődöm meg.
Az értés és az azonosulás az két független dolog.

ˇ (törölt) 2014.09.22. 23:33:08

@Pixynor: a szokásos Maylo azért egy kicsit mindig durva.

"Igaz az az Oraveczes mondás, aminek az a lényege, hogy nem neked (nőnek) kell tíz körmével egy férfiba kapaszkodnia, mert ha egy férfit érdekel egy nő, azért a férfi tesz, hogy ezt a nő tudomására hozza."

AMi most következik, azért egyszer, valahol nagyon meg leszek kövezve:Oravecznek igaza van, maximálisan és nekem ezt nem sikerült ilyen röviden megfogalmaznom. Nem sírni kell egy pasi miatt,meg utána,tehát nem kapaszkodni belé, hanem felkelteni az érdeklődését még jobban, rábírni arra, hogy ő kapaszkodjon....ennél senki sem tud többet tenni.

Amikor a cipős, a tálcás és kitudja milyen hasonlatokkal erőlködtem, erre akartam felhívi a figyelmet, belátom elég rosszul :-) Varázsold el.Ne könnyen elérhető dolgokat kínálj tálcán neki, hanem csináldd úgy, hogy kapaszkodni akarjon és ne neked kelljen.Például a menjünk el valahova lehetne az, hogy menjünk el erre és erre a koncertre, mert te azt élveznéd, vele mégjobban élveznéd és utána élveznétek.Ha csatlakozik, akkor ő is ezt akarja.Szerintem te félsz ennyire beletenni magad, mert talán túlságosan magadra vennéd - és nem pedig a rossz ötletnek tulajdonítanád - ha nemet mondana.Mondhatod neki azt is, hogy vigyen el valahova, mert jól akarod érezni magad vele.Nem kell meghívnia, csak menjetk oda, ahol szerinte ti együtt éreznétek jól magatokat. És szerintem ha erre igent mond és ajánl valamit, akkor fogadd el, ha biztosan nem lenne rossz program.Ha a tutit programhoz való ragaszkodást te el tudod engedni akkor ő is el fogja tudni engedni.Ez azért fontos, mert ami most tuti az életedben, ahhoz nem kell senki, az most is tuti, az már megvan.Szerintem csak azon kívűl kell egy kicsit engeded magad, ami neked a tuti és máris jó lesz.Szerintem a többiek is csak erre utalnak, amikor azt mondják, hogy csináld másképp, hogy mondjuk te kezdeményezz, stb-stb.Nem azért mert az a még tutibb tuti, hanem mert a felfedezéstől lesz izgalmas és élvezetesebb.
H el tudod felejtni a kategóriákat magaddal kapcsolatban, akkor lesz csak igazán izgi szerintem és akkor már nem is fog számítani annyira, mi jár a másik fejében, csak történnek a dolgok és azok jók lesznek, mert új lesz.
A hercegben is ott van az, ami az 53 évesben, a nem megszokott.Ki kell belőle hoznod, úgy hogy kicsit önmagad elengeded.Most a megszokott dolgok mentén csinálod a dolgokat és ha nem az van, aminek kéne lenie, akkor az mind-mind nem lehet jó.Ha meg esetleg lenne valaki, aki a megszokotton visz végig, az meg unalmas lenne.
Legszivesebben terrer genetikus elméletére nem írnék semmit, de elég fura, ha amelyik pasi át tud verni -mert tetszik neked - azokkal akadsz össze mindig,nem ? Az is furcsa, hogy azt hiszed, normálisat fogtál, de aztán reménykedni kell, hogy sikerül normálissá varázsolni...ha normális, akkor most normális vagy nemnormális ? Ez a nem normális ! :-)

Pixynor 2014.09.22. 23:37:40

@Mr. Waszabi: kimondottan értékelem az őszinteséget. Nagyon kevés ember az, aki ezt megadja.
Bocsánat eléggé fáradt vagyok félre olvastam a nem őszintét.

"Nem minden hozzászólásommal leszel ilyen türelmes, ezt borítékolom:)"
Én meg azt borítékolom, hogy nem ismersz :)

És akkor miért hazugoználak le? Na jó tényleg fáradt vagyok, de megint nem értettem meg mit akarsz mondani, de mintha nem kaptam volna választ. Holnap folyt köv.

Mr. Waszabi 2014.09.23. 00:35:32

@Pixynor: olvasgattalak. Én ezt a herceg témár eltúlzottnak tartom. Magam több nővel kerültem közeli meghitt kapcsolatba, most is van egy szuperlativusz, de ennyire nem dimenzionálom túl őket. A szerető csak szerető, akkor is, ha übertop. Valakinek a nagyanyja mondta, hogy a kapcsolatban a jó szex 10%-ot esz ahhoz hozzá, hiánya viszont 50-et vesz el. Igazolni tudom, hogy így van. De ez egyben azt is jelenti, hogy egy egész kapcsolatban is csak ennyi, nem pedig a középpont lehet. Ez számomra - mint jelenleg szerető státuszban élő számára - azt mutatja, hogy bizony sok lényeges dolog van még ezen túl. Tán e nézőpont okozza nézeteltéréseinket. Én nem szeretőségre gyúrok, mert már rég nem elégít meg, hiába szuper. Baj van, ha ezt egy férfi érzi - mindenképp azt mutatja, hogy nem kerek élet ez.

Pixynor 2014.09.23. 06:36:06

@Mr. Waszabi: Ugyan azért reméltem, hogy megérzed az iróniát a soraim között. Nyilván értelmes nő ilyen kijelentést teljesen komolyan nem tesz. Én sem. Persze megírtam úgy, hogy ez az érzet jöjjön le, de nem azért, mert tényleg ez lenne a helyzet. Azért nem kell ám teljesen komolyan venni, amit írok. Illetve úgy kell elképzelni, hogy nálam alap a humor. Ha nem így lenne, nem is hívtam volna hercegnek.

Szuperlatívusz. Ez jó :) Elképzeltem.

Pontosan tudom, hogy a szeretői kapcsolat meg sem közelíti, a normál szerelmi kapcsolatot. És ez egy normális nőnek sem lehet elég. Nekem sem volt elég Péterke. Ugyanakkor az ember úgy van vele, jobb híjján megteszi, meg addig is történik valami. Jobb meg nincs, és úgy néz ki nem is lesz. És arra már rájöttem, hogy öreg koromban a luxus tengerjáró hajón tengetve napjaimat, valahol az Indiai óceánon ugyan legyen már mire visszatekinteni, hogy mesélhessem öreglány barátnőimnek, hogy bezzeg mikor elmentem a herceghez, ott aztán volt, ami volt. :)

Ha Te ezt érzed ez tök jó, mert nyilván azt jelenti készen állnál kapcsolatra is. Jelezd a szuperlatívusznak :) hátha erre vár. :)

Pixynor 2014.09.23. 06:54:24

@D. Maylo: "hanem felkelteni az érdeklődését "

Erre nem volt lehetőségem. Ez a dolog nem erről szólt. Értettem a cipős példát is. Érdeklődését csak olyannak tudom felkelteni, akit valamennyire érdeklek is. Csak olyat tudok elvarázsolni, aki akarja ezt legalább egy kicsit. Nem volt menjünk el valahova.

"Szerintem te félsz ennyire beletenni magad"
Nincs mibe beletenni magam. Egyoldalú lenne.

Még a tutira sem akar jelentkezni, nemhogy a tutin kívüli programra. Jaj ez nem ilyen egyszerű. Tudom, hogy így kell működnie, ahogy leírtad. De olyannal, aki nem akar kapcsolatot, ez kivitelezhetetlen.

És egyébként igazad van. Úgy gondolom, aki már megtalál csak a szexért és ennek irányába is mozdulok én is el. Valóban ez a hibám lehet.

Egyébként az 53 éves sem különb a deákné vásznánál. Most úgy hirtelen van három olvasatlan levele, ebből egyet küldtem én. Szóval... ugyanaz, mint a többi, ráadásul 53 éves szóval innentől totál felejtős.

Visszavonulok a várfalaim közé újra és onnan nézek majd le a sok boldog szerelmes párra :)

notC 2014.09.23. 11:11:07

@Pixynor: "Most úgy hirtelen van három olvasatlan levele, ebből egyet küldtem én."
Hubasszus! Ez a mondat azt sugallta, hogy bár még csak leveleztek, de a moscsok máris megcsalt, mert mással is levelezik :-)
Ezt azért ne hánytorgasd föl neki, mert odahallatszik a sikítása és odalátszik a porfelleg, ahogy elsöpör a közeledből :-)

Válaszolva az előző szösszenetedre is: nyugodtan kergess álmokat, sőt, kellenek ezek az álmok. És alapjában semmi baj sincs ezekkel a macsókkal, csak tudni kell, hogy ők alapból arra vannak berendezkedve, hogy egy találkozásból kihozzák a legjobbat, de nem gondolkoznak a jövőn. Sőt, igaziból megrettennek, ha olyan jövőkép villan be, ahol nekik mindenféle kötöttségei, kötelezettségei lesznek.
Fura ez a hűség, birtoklás kérdés is. (ugyebár a tartós elköteleződés nem azt jelenti, hogy gyakrabban és könnyebben tudunk dugni, hanem hogy jogot adunk a másiknak arra, hogy birtokba vegyen) A férfiak (azok egy csoportja főleg!) alapból korlátozónak, s mint olyat elkerülendőnek tartja. Valójában pedig vágyik rá, de ez azt szeretné, ha az ő döntése lenne: "nem vágyom másra, mert mindenem megvan".

Pixynor 2014.09.23. 13:49:21

@notC: dehogy hánytorgatom fel neki. :) Az én álláspontom a következő: azért mégiscsak 53 éves, sosem volt ilyen idős férfi az életemben csak az apám. Úgy annyira nagyon nem is tetszik a képen sem, mert kedves, aranyos, de olyan mintha az apukám lenne. Ugye ez mán milyen szarul hangzik? Szóval ránézésre a libidóm nem indul be... de!!! tök normális leveleket írt. Pixyben felmerült, hogy nofene... lehet eddig azért nem talált normális pasit, mert esetleg nem jó korosztályban keresgélt? És lehet egy 53 éves már normális?? Pláne, hogy jelzi, hogy mennyire vonzóm őt a képeim alapján és még szóba is álltam vele. Gondoltam akkor csak örül ennek, és gondoltam, hogy na akkor adjunk egy esélyt ennek az ismerkedésnek, hátha...
Na de így.... hogy egyszerre több szálat tart a kezében... ugyan már kérem. Nekem ez nem fontos. Ő meg ha nemcsak felém akar elköteleződni, háát szívesen átengedem másnak. Úgysem hinném, hogy menne idősebb férfival, nem olyan rég próbálkoztam egy 48 évessel és őszintén... nem sikerült. Nem tudtam viszonozni azt, amit adott. Nem kívántam őt, nem vágytam rá, nem hiányzott, mikor ott volt idegesített. És ezzel nem azt mondom, hogy egyáltalán nem menne idősebbel, lehet, bár nem próbáltam. Nyilván személyiség függő ez is, mert őszintén Sir Sean Coneryvel simán el tudnám képzelni a dolgot :)

És az elköteleződés, maga ez a szó rám is riasztóan hat, meg a tudta is hogy valakivel újra összeköltözzek. Szerintem az ezekről szóló döntéseknek nem agyban kell eldőlni, hanem ezek magától alakulnak. Én ha most arra gondolok valakivel együtt kéne laknom, akár nős Péterkével, de akár a herceggel is, háát nem tudom elképzelni. De nyilván azért, mert nem vagyok szerelemes. Mikor a férjemmel szerelmesek lettünk egyszerűen imádtunk összeköltözni, nem érdekelt minket semmi, csak az hogy együtt lehessünk.

Szerintem akik ódzkodnak a kötődéstől, és az összeköltözéstől, azért teszik, mert nem szerelmesek.

notC 2014.09.23. 13:59:01

@Pixynor: "... ugyan már kérem. Nekem ez nem fontos. Ő meg ha nemcsak felém akar elköteleződni, háát szívesen átengedem másnak. "
Kész... Ezen behalltam :-)

Hú, de szerencse, hogy az én tükröm nem a te szemeddel néz, mert máris indulnék a dunának, vagy húzhatnám le magam a klotyón :-)))))))

Aranyos egyébként ahogy rá vagy pörögve erre az egészre. Egy szingli-csajszi barátnőmnek sokadjára adom azt a "tanácsot", hogy dőljön már végre hátra és élvezze azt amit kap és ne akarjon mindig mindent megmagyarázni, kákára újabb csomót, sós tengerbe könnycseppet, tejszinhabra porcukrot.
De befogtam, nem jövök ezekkel a hülye spiri marhaságokkal :-)

Pixynor 2014.09.23. 14:08:15

@notC: nadehátugyanaztánmármegmiértne? Figyu Ő írt rám, még mindig nem tartok ott, hogy én kezdeményezzek. :) A lehetőséget én adom meg. Ennyi. Megadtam esdekel más kegyeiért is. Ám legyen. Nem akartam olyan bunkó lenni, hogy egyből azt mondom nem, mert mindig bennem van a kisördög, hátha Ő az Ő. Gondoltam, de kedves, miért is ne. Oszt ez van.

Dehogy mennél Te Dunába :) élveznéd, ahogy én. :)

Merthátugyeazértcsak én évezem ezt :) mindezek ellenére, amit itt írok minden szomorú, vidám percével együtt. :)

notC 2014.09.23. 14:58:13

@Pixynor: jaja, a szingli-csajszi barátnőm is mindig megmagyarázza.. :-)

Pixynor 2014.09.23. 15:46:31

@notC: mit? Hogy ő is élvezi?

Mr. Waszabi 2014.09.23. 19:44:34

@Pixynor: lehet újat fogok mondani. Nem gondoltam volna, hogy veled fogom megbeszélni, de jó egy idegennek elmondani a legkomolyabb bajaimat, mert nincs előítélete velem, életemmel szemben, nem drukkol sem dolgaimért, sem ellene, azaz objektív tud lenni. Ez most te vagy.
Szóval, szuperla jó az ágyban, passzolunk, ha a spontán tantraszex mond valamit. Azaz érzelmi, lelki közösségünk van a kémiával harmonikusan, ezen felül van esze, fejlődőképes. Tudod, meglátni a másikban a perspektívát, nekem ez fontos. Legyen valami szikra.
Csak egy baj van vele - hamarabb vágta a kapát a lecsóba, minthogy elrendezte volna a múltját, elkezdte volna önálló életét. A kettő között vannak a hézagok, amik egyben el is választanak. A "nem gondoltam" típusú kéztördeléssel kombinált sajnálkozások tömkelege.
Miután csalódtam pár "komoly" nőben, úgy döntöttem, egyedül maradok inkább, hagyok időt a dolgoknak, mert nincs értelme kísérletezgetni, erőlködni, haladás nélkül. Mármint az én szemszögemből, mert ha rendre csalódás a megkezdett kapcsolat, akkor az nem haladás. Meg hát magammal is tisztába jöttem azok alapján, amiket itt korábban mondtam - nekem is voltak elrendezni valóim még, ezt megértettem a "tükör" jelenségből, amit említettem korábban. Szóval, ez a döntés logikusnak látszott, volt benne delej.
Persze, muszáj voltam kommunikálni - akkor még - , így megismerkedtem vele akaratlanul egy fórumon - hozzád hasonló süni volt először, akit akkor még kihívásként kicsomagoltam a tüskés bundájából, megszelídítettem egy hasonló beszélgetés során (ma már nem teszek ilyet:).
Találkoztunk, habár én eleve ragaszkodtam ahhoz, hogy csak hasonló helyzetűvel ismerkedem, azaz legyen elvált, önálló, mert ez kell a közös alaphoz. Aki nem rendelkezik a saját szabadságával, az nem tud partnere lenni egy szabad embernek, gondolom, ez nem bonyolult. Aztán úgy lettem vele, hogy izgatott, érdekelt, s azzal nyugtattam magam, hogy végül is mi bajunk lehet, ha szeretők leszünk, elvégre egyedül se jobb külön-külön. Az ám, csak hogy megszerettem idővel. Aztán telt az idő és ő bizonyos dolgokon nem gondolkodott, nem fejlődött, mert kényelmes volt neki, nekem viszont elkezdett ketyegni az óra, hogy már kész lennék a közös életre valakivel, kezdett ez hiányozni.
2 éve megkértem a kezét, bekalkulálva, hogy nemet is mondhat, de legalább én tudom, hányadán állok vele, azaz, hogy nem vagyok bizonytalan, nem a másikra várok e tekintetben. Nos, be is szart rendesen, akkor jött rá, hogy nem készült fel a hercegre, habár vágyott rá. De aztán sem változtatott - inkább elbújt a kihívások elől, kerülte az ilyen témájú beszélgetéseket. Én meg egyre inkább éreztem, hogy csak szexre kellek, mert ott belül valami benne sötétben akar maradni, elintézetlen inkább, mint elintézett. Akkor éreztem azt először, milyen is az, amikor a nagyarcú nő elárulja kedvesét és nem képes saját hiányosságaival szembenézni. Én meg csapdába kerültem, mert bár rendszeresen forszíroztam a témát, értsd: átlag 3 havonta, kiakadtam, válaszút elé állítottam, de végül mindig olyan érzés volt, mintha a karomat vágnák le, úgyhogy adtam még egy esélyt. Egyre jobban megszerettem és mindig ez győzött. 3 évig nem bántam, nekem is jót tett a szeretet szintjeinek megélésében, valamint az egom zsugorításában.
Azonban a hézag nem tudott oldódni, így pár hónapja végleg elhatároztam, hogy változtatok, valahogy lejárt a türelmi idő. Tudod, olyasképpen, mint amikor a nőnél már esedékes a leánykérés jó ideje, de a férfi nem szánja el magát, gyáván elbújik, végül aztán elmúlik az alkalom s a nőben eltörik a várás, a bizalom és akkor annyi meg egy bambi. Amikor ezután utilaput köt a férfi talpára, akkor az már hiába hozza le a csillagos eget is, valahogy súlytalan már. A pasi elbszta. Nos, mint a példa mutatja, a nő pontosan ugyanúgy képes eltoltni a dolgot, amikor rajta a sor. Nincs különbség. Nos, ő sem értette, hogy eltolta, eleinte nem is akarta felfogni, mit is jelent ez, s ennek okán azt sem fogta fel, hogy oda lett a bizalmam a beteljesítetlen ígéretek miatt, pontosabban amiatt, hogy ő mivel nem akart szembenézni, amivel neki kellett volna és ez milyen meg nem tett tetteket eredményezett.
Mostanra dolgoztam fel, hogy ez van, egyelőre szeretők maradunk, mert legalább 1-2 év, mire a saját életét kialakítja, de nem vagyok biztos benne, hogy mi lesz a végkifejlet. Már nem bízom a teljesülésben.
Azt gondolom, hogy olyan történetet meséltem el, aminek számos részlete önmagában a boldogság kulcsát jelenti a nők többségének fejében, akik esetleg most szembesülnek azzal, hogy az alkatrészek messze nem jelentik a boldog párkapcsolatot. Legalább ennyi értelme volt elmondanom, legalábbis remélem, hogy volt neki.
Nos, ennyit arról, hogy miért tartom fontosnak, hogy mindenki a maga idejében készüljön fel arra, hogy partner lehessen, mert nagyon el tudja bszni a dolgokat, ha akkor nincs készen, amikor kéne. Az összes kapcsolatom ezen úszott el eddig, ezért volt olyan a felütés, amilyen.

Pixynor 2014.09.25. 19:30:18

@Mr. Waszabi: Igazán megtisztel a bizalmad köszönöm, és elnézést, hogy csak most válaszolok, de nem kaptam meg az értesítőt az újabb hozzászólásodról és most vettem csak észre, hogy kerestem valamit.

Tantra szexről hallottam már, bár most úgy őszintén fogalmam sincs mi az. ÉN a normális szex híve vagyok, de azé nagyon, sok szinten és mély rétegeiben is.

Nem vagyok süni :) Inkább egy helyes szeleburdi, pajkos csintalan kis vizsla :)

"Aki nem rendelkezik a saját szabadságával, az nem tud partnere lenni egy szabad embernek,"
Tökéletesen egyet értek.

Érdekes, amit meséltél és én mint nő ehhez a következőket tudom hozzátenni. Ha jól értem kb három éve ismered két éve már megkérted a kezét. Az eredményt tudom. Utána azt írod, elfogadtad, hogy még 1-2 év kell mire saját életét kialakítja. A nő állítólag fejlődőképes van esze. Végül az nem lett tiszta, hogy ő akkor egy kapcsolatban élő nő volt, aki Veled kezdte megcsalni a férjét? Vagy független? Én úgy értettem független, ennek függvényében adom meg a válaszom.

Háát az én olvasatomban az a nő, aki nem volt képes három év alatt összerakni magát, és kell neki még két év, szerinted, az minden csak nem fejlődőképes.
Szerintem ez a nő nem szerelmes beléd. Ha az lenne, vagy az lett volna, akkor már az első leánykérésnél térdremegve igen rebegett volna és azóta már az első gyereketeket várnátok.

A nők érzelmi alapon gondolkodnak. Emocionálisan. Egy leánykérés - független attól, hogy én rám nem - de nagyon nagy hatással van a nőkre. Az, hogy a férfi képes elköteleződni ezzel, ez nagy dolog. Ha eszes a nő, ezt felfogja.

És saját tapasztalat, az az érzés, ami nem jön meg elsőre, nem fog megjönni később sem. Tehát, ha ő már többedszeri válaszút elé állítással sem határozta el még magát melletted, nem is fogja, vagy ha igen, azért, mert valami, vagy más valaki, nem jött neki össze. Tehát ha ló nincs jó a szamár is alapon. És sejted, hogy akkor, ha most századjára mondana igent Neked, akkor milyen életetek lenne együtt?? Te imádnád őt, ő meg "megtűrne" és eszerint bánna Veled. Pár év után egyre boldogtalanabb lenne, mert nem azt kaptam meg, amit akart. Ha Téged akarna, már a Tied lenne, most mondom Neked. Ennyire egyszerű a képlet.

Én úgy gondolom ő nem szeret Téged úgy, ahogy Te őt. És őszintén, szerintem minden perc, amit rá vársz, úgy gondolom, ennyi információ alapján, hogy felesleges. De persze tudom, a szerelem nagy úr. :) Szóval megértelek.

És remélem úgy fog alakulni a dolog, hogy Neked jó legyen.

Mr. Waszabi 2014.09.25. 20:10:33

@Pixynor: lehet, megint fura lesz, amit mondok. Régóta nem sablon szerint gondolkodom, hanem az adott helyzetet értékelem, hogy az konkrétan mi, mit tartogat. Ehhez van szemem, érzékem.
A leírtakból kitűnik az is, hogy én se fej szerint hoztam meg döntéseimet vele kapcsolatban, sőt sokszor le kellet győznöm korábban meghozott előítéleteimet, amik a fejemben képződtek. Mert amikor nm ismerjük a még ránk nem következett valóságot, akkor csak előítéleteink vannak legfeljebb, ismeretünk akkor lesz, amikor átéljük a nem várt, az el nem képzelt valóságát. És az nagyon más, mindig.
Tehát valami szikra van benne, ami többé teszi,mint a korábban megismert esetleg akár szerelmeket, szerelemgyököket is. Szerelemgyöknek mondom, mert a szerelem, még ha spontán fellángol két ember közt, éppúgy nem jelenti a másik felkészültségét, éppúgy nem garancia az együttre, mint ami most van nekem. Sőt. A szerelem esetében még rosszabb, ha elválaszt a felkészületlenség. Mert az igazán igazit - ami ritkán adódik - fosztja meg a beteljesüléstől. Megéltem, tudom. Nagyon nagy csalódás például, amikor a nő nem tud dönteni, nem tud vállalni, habár régóta erre várt. Mert egoja elképzelései és aktuális, nem várt érzelmei közt kell döntenie - azonban egoja, félelmei erősebbek. Az én esetemben csak erős személyiségek merültek fel, ezt hozzá kell tennem.
Arról beszélek, amikor van egyénisége, parazsa, és évek óta álmodik a hercegről, aki elvarázsolja, aztán, amikor az megjelenik, akkor derül ki, hogy nem készült fel, nem meri vállalni, kétségei vannak önmagában. Ezek nem tudatos dolgok senkiben.
Szóval, csak óvatosan. Nekem nem öröm ismerni a nőket - megannyi elszalasztott lehetőség, nem miattam, hanem miattuk.
Az érem másik oldala, hogy a fiaskók közben a magam hiányosságaira is ráismertem mindahányszor, ezek egészen más, pl. egzisztenciális vonatkozásúak voltak. Ez az, amit ne lineáris tükörnek nevezek, azaz, másban van egyiknek, s másban a másiknak hiányossága, de összességében a hiányosságok mértékében egyenlőek. Ezt más emberek életében is láttam, nincsenek kétségeim. Tehát ma sem állítom magamról, hogy tökéletes volnék, de vannak emberi alap dolgok, amikben a kölcsönösség alap, nem engedhető el. Úgy vagyok vele, azért kommunikálom, mert lehetnek nálamnál kiteljesedettebb emberek, akiknek csak az hiányzik, ami nekem megvan. Ha őket a megosztás boldogsághoz segíti, már nem hiába szívtam. Emellett tudom, hogy én is elérem, amire vágyom, csak mondjuk el kellett engednem a mikor, a hogyan és a kivel kérdéseit - az élet fogja megadni mindezeket.
Az is benne van a pakliban, hogy meg szeretnék állapodni, és a mostani melletti kitartás egy egészen másik típusú kihívás volt. A szereteté. Hogy megismerjem, én mire vagyok képes a másikért. Merek-e érzéseim mentén dönteni? Jó érzés, megnyugtató volt, hogy ki tudta ezt belőlem váltani valaki. Nem megmagyarázható dolog ez. De nem rejtem véka alá, hogy az intim együttlét az egyetlen mozgató rugója ennek - tudom, mit élek át. Ha ez a fentiekhez elég volt, akkor gondolhatod, hogy nem mindennapi élmény. A szex átlag férfiban nem tudja kiváltani a hűséget, bennem, az ikrekben meg pláne nehéz ezen az alapon. Az élet az amit megélünk, s nem amit képzeltünk róla. Én sem gondoltam ilyesmire sosem. De lett.
Ez az a helyzet, amikor te gondolsz erről akármit, általánosan, fej szerint, viszont az a dolog valójában nem annyi, hanem több - annak ellenére, hogy logikusan fejben nálam is az hangozna el alapjáraton, amit most te gondolsz. Boldognak lenni e kettő közötti hajszálnyi különbség általában - de nagyon fontos az a kis hézag. Én így fogtam fel, másként nem tudom. És egyre erősebb bennem az érzés, hogy nem leszünk egy pár, ugyanakkor ne siettessem, amit az eszem sugallna. Mert még tanulnom, meg kell élnem pár dolgot, ami ebből kieshet, érlelhet. Igyekszem nem buta lenni - egyszer élünk.

Pixynor 2014.09.25. 20:50:49

@Mr. Waszabi: az erős személyiségű nővel ez a mondatod nem fér össze: " és évek óta álmodik a hercegről, aki elvarázsolja, aztán, amikor az megjelenik, akkor derül ki, hogy nem készült fel, nem meri vállalni, kétségei vannak önmagában. "

Egy erős személyiségű nőben ilyen nem merül fel. Aki ismeri magát, az pontosan tudja, hogy akkor itt a herceg, isten hozta, és pontosan tudja, hogy amire várt az megtörténik. EGy erős személyiségű nem bizonytalanodik el, a másik félben igen, de saját magában..... hidd el soha.

Szerintem ha szerelem van, ott semmi racionalitása nincs annak, hogy az ember felkészült-e vagy sem, erős személyiség vagy sem. Pont ez a lényege a szerelemnek. Elsöprő erejű. Teljesen mindegy ki milyen helyzetben van, olyan szinten sodorja a két embert egymás felé, hogy azt nem lehet kivédeni, pláne nem ép ésszel hatni rá, és az egoval felülírni. Ha igen, ha ez működik, akkor az nem igazi szerelem, illetve nem nagy szerelem, csak holmi fellángolás, múló dolog.

És nem lepődöm meg, hogy a szex az, ami ezt a dolgot meghozta. Én vallom ez az alapja minden kapcsolatnak. Hidd el a legtöbb pasinak fogalma sincs róla, milyen az igazán jó szex. Csinálják ész nélkül engedelmeskedve az ösztönöknek, mert tanulták biológia órán, hogy kell, és látták a pornóban is. És úgy gondolják ez a jó. A francokat. Szeretni tudni kell. Én minden egyes alkalmat meg tudok élni úgy, mintha igazán nagy szerelmemmel lennék együtt. A férfiak erre képtelenek (kivéve a herceget, neki ment, meg volt még egy két férfi, aki szintén tudta). De a legtöbb egy érzéketlen fatuskó, akinek fogalma sincs róla, mit jelent megérinteni egy nőt. És semmi nem tud két ember annál jobban összehozni, mint egy ilyen, igazán jó szex, mert akkor olyan szinten nyílnak meg egymásnak, lelkileg is, ami nagyon jó.

És igen, ezzel én is így vagyok. Nem érem be kevesebbel. Aki nem tudja megadni ezt, az nem kell az életemben. Szóval igen, lehet, hogy az a vád ér hamar adom magam. De hidd el, ez az én érdekem is, mert egy együttlét után én is fel tudom mérni egyből, hogy ebből lehet-e egy olyan dolog, ami nekem kell vagy sem. És általában, amiből nem lett eddig semmi, az nem véletlen. És tudom, létezik az én hercegem is, már csak azt kell kivárnom a sorstól, hogy sikerüljön végre összetalálkoznunk.

Mr. Waszabi 2014.09.25. 20:57:59

@Pixynor: nem. Az a kialakultság, az önismeret mértéke, amiről te beszélsz. Az erős személyiség a natív dominancia, az alfanő vagy alfahím ettől független, tudattalan része az embernek. A vele születettet jelenti, ami akkor is meg lehet valakiben, ha valójában nem kialakult, nincs tisztában magával. Onnan tudom, hogy bennem is megvan ez, és a tudatos részen sokat kellett dolgozni. Mert a natív adottságok nem voltak elegek a boldoguláshoz. A kialakult az a tudatosság szintjét jelenti. A kettőnek nincs köze egymáshoz abban a tekintetben, hogy milyen hatást gyakorol valaki a másik nemre. Ezért működhet a szex, a személyiségek látens, tudattalan vonzalma két ember közt - ez a legnagyobb csapdája az ilyen adottságnak. A szeretet nem adottsága a személyiségnek , azt például tanulni kell.

Mr. Waszabi 2014.09.25. 21:04:19

@Pixynor: hinni én is hiszem, hogy majd elérek oda, ahová vágyom. Vágytam a szerelemre a hozzám passzoló nővel, de meg kellett értenem, hogy az ajándék, az nem akarat kérdése sosem. Ugyanakkor azt is meg kellett értenem, hogy nem ülhetek ölbetett kézzel, s erre várni. Mert közben szerethettem számos nem igazit. És amit nekik adtam, s tőlük kaptam, azok igazi dolgok voltak, építettek engem, őket. Tehát még sem volt felesleges történés, cselekmény, annak ellenére sem,hogy nem voltunk egymás számára az "igaziak". Bonyolultan hangzik, ám nem az - az élet valójában ilyen színesen működik.Igazi dolgok azok, amiket nem kell szégyellnie az embernek, mert az egyenlegük plusz. Amikor a megismert emberekben pozitív egyenleget hagytál, és ők is benned, amikor egymástól úgy válunk el, hogy mindketten többek lettünk, az valami jó, valami, ami nem-végleges léte ellenére hozzáadott életünkhöz kölcsönösen.

Pixynor 2014.09.25. 21:09:47

@Mr. Waszabi: én nem értek ehhez, de józan paraszti ésszel, nem tudom elképzelni sem egy alfahímről, sem egy alfanőről, hogy úgy tudnának alfák, azaz dominánsak lenni, hogy annak nincsenek tudatában. Szerintem pont ez az, ami az intelligenciával az ember sajátja lett. A tudatosság. Aki nem tudatosan alfa, az nem az. Szerintem valaki pont attól alfa, hogy tudja magáról. Aki nem tudja magáról, de elkezd ezen dolgozni, valahogy úgy gondolom, soha az életben nem lesz alfa. Csak valaki aki próbál az lenne,mert tudja, ezt a szerepet így kell játszani.

Szerintem a szeretet ösztön. Az ember szereti a hozzá hasonlókat automatikusan. Nem tudatosan, de vonzódik a hozzá hasonlókhoz. Épp azért, amiért a nagyon különbözőket meg nem szívleli. Ez nem tanult dolog, hanem ösztön. Így a szeretet is. Szerintem a szeretet nem tanulható. Ha valaki nem szimpatikus, amíg azzá nem válik sosem fogom megszeretni.

Mr. Waszabi 2014.09.25. 21:16:13

@Pixynor: ha én tudattalan alfahím lennék, akkor egy mocskos gci lennék csupán, aki semmivel sem különb a sztereotípiáknál. A tudatosság abban van, hogy például az ember nem írja felül az adottságaival az emberségét, erkölcsi énjét. Nehéz mi? Pedig ez is benne van minden emberben, csak szabad akarata van rá, hogy mire hallgat. Tudod, az egyszeri indián történet - két farkas lakik minden ember szívében, akik egymással küzdenek szüntelen. Hogy melyik győz, az attól függ, hogy melyiket eteti az ember többször. Vagy is mindenkin magán múlik, hogy az adottságaiból és szabad akaratából milyen embert farag. Az csak kifogás, hogy én ilyennek születtem, vagy ilyen jegyű vagyok, meg az összes hasonló. Mellébeszélés, ami a felelősséget hárítja. Akár nő, akár férfi az illető. Férfiban és nőben is ismerek olyanokat, akik a jó kutyát etetik, ezért viszik valamire. Nekem is megvannak a magam mintái, más emberek, akik megerősítésül vagy akár tanulópéldául szolgáltak, szolgálnak számomra.

Mr. Waszabi 2014.09.25. 21:22:10

@Pixynor: nekem a hozzám hasonlókkal érdekes élményem volt. Nem sokszor, de mindig ugyanaz. Kölcsönös tisztelet, megbecsülés, szavak nélkül. Valahogy benne volt a levegőben. De az is, hogy nincs mit mondanunk sem egymásnak, minőnk a maga útját járja, amihez nincs mit hozzátennie a másiknak. Férfiak, nők vegyesen voltak. Ebből azt szűrtem le, hogy bár ösztönösen a magához hasonlót keresi az ember, nem az fogja boldoggá tenni, hanem a vele konvex ember - akiről nem tudhatja pontosan ki és milyen lesz. Mert a boldogsághoz az kell, aki kiegészíti őt, nem pedig tükörképe. Ez se bonyolult igazság, csak amíg az ember erre rájön, az nem két nap. De tapasztalás nélkül nem jöhet rá, hisz ez más, mint amit erről képzel. MInden felismeréssel jobb lesz az élet egy fokkal, közelebb kerül ahhoz, amire legbelül vágyik.

Pixynor 2014.09.25. 21:29:39

@Mr. Waszabi: "Igazi dolgok azok, amiket nem kell szégyellnie az embernek, mert az egyenlegük plusz. Amikor a megismert emberekben pozitív egyenleget hagytál, és ők is benned, amikor egymástól úgy válunk el, hogy mindketten többek lettünk, az valami jó, valami, ami nem-végleges léte ellenére hozzáadott életünkhöz kölcsönösen. "

Látod ezzel tökéletesen egyet tudok érteni. Én is így vagyok az általam megélt kalandokkal. Mindegyiknek hálás vagyok, hogy megtörtént, mert mindegyikkel több lettem. Vagy azért, mert tudom, hogy ilyennel soha többet, vagy azért, mert ténlyeg adott olyan plusz, amit tudom, igen én ezt szeretném magamnak.

Az erkölcsi ént nem a tudat határozza meg véletlenül?? Akkor miért ne írhatná az felül is?? Abszolút saját akarata az embernek, hogy ő mit tekint fontosnak, erkölcsösnek, mihez tartja magát. Igaz a farkasos sztori is. Tetszik is. Az embernek valóban két éne van, egy jó és egy rossz. Hidd el egy sorozatgyilkos sem gondolja magáról, hogy ő rossz. Szóval kell valami külső viszonyítási elem, amit a társadalom diktál, hogy mik az elfogadott normák. Ehhez viszonyítva tudja az ember a saját jó illetve rossz énjét beállítani, meghatározni. Én nem tartom magam erkölcstelennek, ugyanakkor egy csomó olyan dolgot, csinálok már ma, amire pár éve azt mondtam nem. És ettől nem lettem rosszabb, úgy gondolom, hanem alkalmazkodom ahhoz, amifelé ez a világ tart. Megtehetném, hogy ragaszkodom, a belém neveltekhez, de erre szokta Alibanya azt mondani, hogy egyik város főterén sem látja a magukat, egy férfinak, az igazinak tartogató tisztességes nők mellszobrát.

Pixynor 2014.09.25. 21:40:03

@Mr. Waszabi: nem azt mondtam, hogy a hozzánk hasonlóba szerelmesedünk bele, hanem azt, hogy azokat automatikusan szeretjük. Ez olyan látsz egy ember, meg sem szólal már érzed, szereted-e vagy sem. Pedig meg sem bántott mégis képes vagy ismeretlenül is utálni valakit.

A szerelemben pont az a jó, hogy olyan embert tesz neked megfelelővé, akiről nem is gondolnád, és olyan szinten tudsz vele összhangba kerülni, hogy az valami csoda.

"Mert a boldogsághoz az kell, aki kiegészíti őt, nem pedig tükörképe."

Ez nem igaz, ez a mondatod. Az nem jó, ha egy embert egy másik kiegészít, mert akkor az az ember nem teljes. Nem teljes ember nem lehet boldog, az a boldogság, amit azért ért utol, mert találsz valakit, az múlandó és kötődésen alapuló boldogság.

A teljes ember tud igazán boldog lenni és az tudja igazán értékelni, ha megtalálja őt a szerelem, ami nem kiegészíti, hanem hozzá tesz. Ugye mennyire más ez!!! Több leszel a másik által és nem pedig kiegészít.

Mr. Waszabi 2014.09.25. 21:42:48

@Pixynor: szerintem nem kell magyarázni, mi az erkölcsi én. Az, amit az érzések diktálnak az ember szívének, lelkének. Általában egy vékonyka, halk, szelíd hang, ami az indulat szüneteiben szólal meg, azért, hogy tisztán halljuk - és hogy ennek okán soha le ne tagadhassuk önmagunk előtt, hogy hallottuk, értettük, amit mondott. Lelkiismeretnek is nevezik, bár abba nevelt kényszerek, zsarolások, manipulációk is keverednek, ezért nem ezt mondtam. Amikor utólag beszélgetünk, bárkivel, mondjuk rossz döntéseiről, vagy a következményekről, akkor hirtelen mindenki emlékszik rá, hogy igen, tulajdonképpen hallotta ezt a vékonyka hangot magában, csak nem akart rá hallgatni. Szerintem ez az erkölcsi én. Nem a fejben van.

Pixynor 2014.09.25. 21:46:40

@Mr. Waszabi: ez így van, és teljesen kikapcsolható. És igazság szerint, hacsak törvény által büntetendő dolgot nem teszel, az erkölcsi én bezárása, kikapcsolása, és az így megtett dolgok végül is annyira nem rosszak.

Mr. Waszabi 2014.09.25. 21:47:16

@Pixynor: hát ezt a kiegészítés dolgot nem egyformán látjuk - mert nem ugyanazt nézzük. Én tudom magamról, bennem mi nincs meg s nem is lesz. Mert ismerem magam ennyire. Ennél fogva van szemem arra, hogy mit adhat hozzám egy nő, akiben megvannak ezek. Ha az ember egész önmagában, az nagyon szerencsétlen, mert nem élheti meg az igazi szerelmet, amikor a másikkal lesz teljes. Megvolt, de nem lehettünk eggyé, a már említett felkészületlenségeink okán. Évekig tartott, amíg feldolgoztam. Olyan, mint atomvillanást látni, vagy vakuba nézni - egy ideig utána minden fekete fehér, fakó. De még ha így is esik, hogy nem teljesül, utána örökké emlékszik rá az ember, hogy minek kéne lennie, hogy mi a cél.

Pixynor 2014.09.25. 21:52:49

@Mr. Waszabi: oh dehogynem, ebben tényleg nem egyezünk. Pont az az ember, aki teljes tudja azt értékelni, amit a másik adni képes. És mivel teljesen vagyok pontosan tudom, hogy az a férfi, akibe beleszeretek azt fogja nekem nyújtani, hogy én mellette száz százalékig nő lehetek. És fordítva is igaz, én is azt fogom az én embernek nyújtani, hogy ő lesz a férfi mellettem.

Szerintem nálad ennek a résznek az elgondolása nem jó. Egy embernek muszáj egésznek lennie. Félember az csak a Hooligans számba jó. :)

Mr. Waszabi 2014.09.25. 21:53:42

@Pixynor: na, akkor adtad el magad valami értéktelenebbért, amikor kikapcsoltad, ha ezt tetted. Aki önmagát elárulja, az utána bárki mást is, bármikor. Ezt biztosan tudom - ez tart tisztán, ebben van az ember ereje, amit nem lehet elvenni tőle sosem. Mert csak rajta múlik és nem függ semmi külső körülménytől. Akkor sem, ha egyedül vagy, akkor sem ha börtönbe zárnak - az ép tudat, identitás megőrzésének kulcs ez az apróság. Igaz, vékony, szelíd dolog az emberben, nem erőszakos - de méltassa magát az ember pont azért arra, hogy ne tapossa el. A lényege minden fontos élethelyzetben. Gondold csak meg, milyen világ lehetett volna, ha mondjuk a II. világháború alatt sokan nem nyomják el magukban. Kevesebb ember halt volna meg mások lelkiismeretlensége miatt. De magánéleti vonatkozásokban is pont ennyi különbséget okoz. Én ezt a gerinccel is azonosítom, mert ez egyenesíti amazt.

Mr. Waszabi 2014.09.25. 21:56:17

@Pixynor: nem hiszem. De már korábban leírtam, milyen titkot hordoz ez - helyet készít, őriz a másiknak. Enélkül ezt sosem fogod tudni megadni annak, akinek érkeznie kell. Pedig érezni fogja, hogyan viszonyulsz hozzá, hisz én is megérzem, miként várnak. És fontos számomra, lakmusza a kapcsolatnak. Akár első randin. Nem mindegy.

Mr. Waszabi 2014.09.25. 21:58:48

@Mr. Waszabi: kíváncsi vagyok, mit tartasz fontosnak a kapcsolatban, amit vársz, igaziként. Mire figyelsz egy randin? Mit vársz? Mi fontos? Mi izgat leginkább? Mert sztem mindig ugyanaz zajlik az emberben, mindig a számára legfontosabb szempontok peregnek le, azt vizslatja az aspiránsban.

Pixynor 2014.09.25. 21:58:58

@Mr. Waszabi: " na, akkor adtad el magad valami értéktelenebbért, amikor kikapcsoltad, ha ezt tetted."

Nem, nálam ez egyenlő azzal, hogy megtapasztaltam olyat én saját magam, amire valaki más azt mondta, azt nevelte belém, hogy nem jó. Pont Te mondtad, ha jól emlékszem, hogy az emberek a berögzült szokásaik hívei, amikről nem is tudják mik. No én ezen lépek át és tapasztalom meg magam. És ez nem magam elárulása, hanem magam megismerése. Nem ugyanaz.

Innentől viszont teljes tudatossággal állíthatom, hogy mi jó, mi nem NEKEM. Ezek lettek az én erkölcsi normáim, amiket nem a társadalom erőltetett rám, hanem jómagam írtam elő magamnak.

Mr. Waszabi 2014.09.25. 21:59:44

@Mr. Waszabi: szóval ezt neked szántam, nem tudom miért rám címezte:)

Mr. Waszabi 2014.09.25. 22:03:04

@Pixynor: de ez mind a tudatodban van. Az embernek csak egy része a tudat - az igazán jó dolgok azonban a szívében és a lelkében vannak, onnan származnak. Vajon mikor jó, mikor igazi az ajándék? Ha fejedben születik meg, gondolkodás alapján, vagy ha spontán ötletként, szívedet izgatva örömmel? Szerintem az utóbbi. Persze, élmény kérdése a tapasztalás.

Pixynor 2014.09.25. 22:04:05

@Mr. Waszabi: " kíváncsi vagyok, mit tartasz fontosnak a kapcsolatban, amit vársz, igaziként. "

Elsőkörben a szimpátia, az kell, mert ugye össze sem jön a randi, ha ez nincs. Utána egyből az érzést figyelem, hogy milyen nekem az illető társaságában lennem. Hogy hogy rezonál rám és mit vált ő ki belőlem. Kell, hogy érezzem vonzom őt, és ez kölcsönös, kell, hogy érezzem tetszem neki mint, nő és ezt ki is mutatja és nálam ez a kapcsolat alapja. Hogy a nőt lássa bennem, én pedig a férfit őbenne. Ha ez meg van, akkor az működni tud. Ebben biztos vagyok, de csak addig míg ezt látjuk a másikban.

Pixynor 2014.09.25. 22:07:01

@Mr. Waszabi: "Vajon mikor jó, mikor igazi az ajándék? Ha fejedben születik meg, gondolkodás alapján, vagy ha spontán ötletként, szívedet izgatva örömmel? "

A szerelemben pont az a jó, ha felülírja az egot :) azaz a szívre, az érzésekre hallgatsz az ész helyet. De így kezdtük a beszélgetésünket, hogy a nők alapból ilyenek. A férfiak nem ilyenek. Így jól látod, hogy az az igazi ami a szívet mozgatja meg.

Mr. Waszabi 2014.09.25. 22:07:14

@Pixynor: hát akkor érted azt is, amit az ajándékról írtam. Az is döntés kérdése - és mindenkor pilickázik az emberben - hogy énjének melyik felére hallgat: a tudatosra vagy a tudattalanra. A szerelemben a tudattalan a jó tanácsadó. Az együttélés, közös élet tekintetében szükségeltetik a tudatos is, amely a tapasztalatot hordozza.

Mr. Waszabi 2014.09.25. 22:11:25

@Pixynor: nincs nagy vitánk, ahogy látom - csupán annyi, hogy ami a másik egojában van az nekem sem a érzelmi kérdés, nem lehet az, ha megoldásra akarok jutni. Ami egyikben érzelmi, az lehet a másik számára is az - mert ez feltétlen bizalmat eredeztet és feltételez is egyben. Az nem pálya, amikor az egyik tudatosan manipulálja a másik érzelmeit - ezért nem, mert ott az egyik bizalomból játszik, gyanakvás nélkül, míg a másik nem. Egyenlőtlen. HA azt mondom, hogy a kapcsolatok többségében ez okozza a differenciát, akkor pont megmondtam a tutit. Nézz körül ismeretségi körödben, s látni fogod.

Pixynor 2014.09.25. 22:14:19

@Mr. Waszabi: én szerelmes voltam a férjembe, mikor megismertem, soha egy pillanatig semmi tudatosságot nem vittünk abba bele, hogy akkor mi most összeköltözzünk, jött a lehetőség és megtörtént, kényszer, túlgondolkodás nélkül és imádtuk a helyzetet. Aztán élveztük azt is mikor elhatároztuk nem védekezünk tovább és akár gyerek is lehet. Nem készültünk rá, nem csináltunk olyan faszságokat, mint a mai párok legtöbbje, hogy olyan tudatosan tervez meg mindent, hogy ez már nem normális. Egyszerűen csak jött és ott volt és tök jó volt. És soha egy pillanatig nem merült fel bennünk, hogy ez micsoda kötöttség, micsoda felelősség. Egyszerűen a szerelem ezt mind mind természetessé tette. Én így gondolom, hogy ez a normális.

Pixynor 2014.09.25. 22:18:42

@Mr. Waszabi: "csupán annyi, hogy ami a másik egojában van az nekem sem a érzelmi kérdés, nem lehet az, ha megoldásra akarok jutni."

Nem, nincs vitánk. Sosem gondoltam, hogy lenne. Viszont már annyira fáradt vagyok, az ezt a mondatodat már nem vagyok képes felfogni. El is köszönnék mára :) Örültem, a Veled való diskurzusnak. Szép álmokat! :)

Mr. Waszabi 2014.09.25. 22:20:28

@Pixynor: én nem voltam szerelmes a felembe, ő sem belém. Fiatalok voltunk, nem kialakultak, tapasztalatlanok. De ezt csak a végén láttam meg, utólag.
39 évesen lettem először szerelmes, érett fejjel, spontán, ahogy a nagy könyvben le van írva. Már sokkal jobban értettem és értékeltem, mi történik, mi a jelentősége. Még nem voltam kész erre akkor, s ő sem - de utána is dolgozott bennem, s végül ennek nyomán kezdtem új életet, ez adott erőt és új látást mindenben. Életet. Már nem felejtem, amit tanultam, 2x nem szabad hibázni:)

Pixynor 2014.09.25. 22:21:20

@Mr. Waszabi: akkor most mennyi vagy? 42 ??

Mr. Waszabi 2014.09.25. 22:21:28

@Pixynor: jó pihenést, én is elteszem magam:)

Mr. Waszabi 2014.09.25. 22:22:14

@Pixynor: na de ilyet kérdezni, micsoda dolog? 35 természetesen. Meg egy tizes, de azt letagadom:)

Pixynor 2014.09.25. 22:23:52

@Mr. Waszabi: látod látod nálam ez már fiatalon is működött. 21 voltam mikor összejöttem a férjemmel, ő is ennyi volt. És 16 évig voltunk együtt Szerintem ez a mai világban nagyon szép idő. És tényleg nagyon jó házasságunk volt. Egy pillanatát sem bántam meg. Jó férjem volt, a legjobb apa, akit csak választhattam.

Pixynor 2014.09.25. 22:26:23

@Mr. Waszabi: oh, miután már csak az alsógatyád színét nem tudom csak rólad, Te meg rólam, így nem is volt ez annyira indiszkrét kérdés. Öreg vagy :) erre gondoltam az elején is. :) Ne nagyon tagadgasd azt a 10-est lefelé :) Légy inkább büszke a 45-re. És akkor Neked is volt már családod ugye? Elvált vagy? Gyerek?

Mr. Waszabi 2014.09.25. 22:39:01

@Pixynor: vicceltem, nem fontos, hisz én úgy is tudom, mi mennyi:) De néha szoktam játszani, mert az emberek nem találják ki, és rájuk hagyom, hadd higgyenek fiatalabbnak. Játéknak jópofa, különösen, amikor megtudják, hogy nem annyi az annyi.
Persze, hogy elvált, és igen, van egy 17 éves fiam, aki velem él. Különben honnan tudnék ennyit a házasságról, annak nyűgjeiről vagy a gyereknevelésről? A nejemmel társnak jók voltunk, sok mindenben egy húron pendültünk, ami erős alap volt, 21 évig tartott ki. Azonban az olaj hiányzott a gépezetből, a szerelem. Arra utóbb döbbentem rá, hogy szeretni sem szeretett úgy, ahogy én őt. MIndegy, eső után köpönyeg. De a hátralevőt már nem akartam ebben tölteni.
Azt gondolom, hogy fiatalon az ember sok mindenről hiszi, hogy az igazi, aztán idővel kiderül, hogy nem az volt. Te miért váltál el, ha annyira igazi volt sok évig? Lehet, hogy csak te hitted annak, nem? Úgy értem, ha a férjed félrelépett, és ebből válás lett, akkor ott valami mélyebb is történt, nem? Már az én fejemmel gondolva ez logikus. Nem szeretett úgy téged, ahogy te őt, ezt el tudom képzelni.

Pixynor 2014.09.25. 22:47:49

@Mr. Waszabi: nálam is ez volt a gond, mind nálad. Elmúlt a szerelem, ez nem lett volna gond, mert ugye a szeretett meg a szerelem összekötött minket. Ami miatt boldogtalan lettem, hogy én megszűntem, mint nő a kapcsolatban, a férjem meg megszünt férfi lenni. Anya voltam és feleség, ő meg férj és apa. Elmaradt az udvarlás, elmaradt, az hogy nőnek érezzem magam. Elfogadott életében természetesen jelenlévő megszokás lettem. Engem ez nem elégített ki. Azt akartam, hogy forrjon a vérem, hogy érezzem vágyik, rám, majd meg veszik értem. Ő szeretett nagyon, a maga módján, kényelembe ágyazódva biztonságba. Nem értette, hogy elhalt a lelkem mellette szép lassan. És ez boldogtalanná tett nagyon. Ezáltal már én sem vágytam rá, nem akartam vele lefeküdni. Arról álmodtam, hogy idegen férfiak szerelmesek belém álmomban, és meg akarnak szerezni és szeretkeztem is velük és ez hatalmas boldogsággal töltött el. Aztán reggel mosolyogva ébredve elgondolkodtam minek is örülök, mitől e jó érzés, aztán ránéztem a mellettem alvó férjemre és rájöttem ez az, ami már sosem fog velem megtörténni, mert házas vagyok és ez még jobban növelte a boldogtalanságom. Aztán már elegem lett a kötelező szexből is. Mert már csak azért volt, mert kellett, mert házastársi kötelesség. Neki ment agyban, ez nekem érzelmi alapon már nem. Hozzám sem ért egész nap, a portás hamarabb kérdezte meg, hogy vagyok, de este tegyem szét a lábam neki, ahogy kell. Háát nem. Nem ment. A lelki elhanyagoltság testi vágy megszűnését is elhozta irányába. A szex megszűnése egy kapcsolatban tudjuk mit jelent. Ő megcsalt én elváltam. Ennyi. És a célom, újra megélni a szerelem érzését. Ennyire egyszerű.

Mr. Waszabi 2014.09.25. 23:00:48

@Pixynor: brr, kötelező, kényszeredett szex, ne is mondd. Inkább önmegtartóztatásban élek, ha nem lehet jó. MIndenütt ugyanez a forgatókönyv, pepitában. Nálunk az asszony lett szerelmes először, és volt bennem annyi öszinteség, hogy megmondtam neki: irigylem, amije van, és én is arra vágyom, hogy nekem is ez legyen. És pontosan tudtam, hogy nem tudnánk egymásnak ezt megadni, mert nem akarat kérdése - vagy megvan két ember közt, vagy nincsen. Ezért nem sajnálom, hogy így esett. Azzal nyugtattam magam, hogy milyen szar lett volna, ha 60 évesen derül ki, hogy mi hiányzott - így meg nyertünk 20 évet még fiatalon:)

Pixynor 2014.09.25. 23:04:15

@Mr. Waszabi: én sem bántam meg, azóta nagyon helyrejött az életem egyedül. Ez az, amit mondok, sokkal boldogabb vagyok most, mint házasságomban voltam. És ezt nem adom fel csak azért, hogy legyen egy kapcsolatom, amiben nem vagyok szerelemes. Akkor inkább a lehetőség, hogy bármikor azzá válhatok, mint egy olyan kapcsolat, amiben soha. Szóval igen, végül is teljesen egyformán gondolkodunk. :) Az én fiam 16 múlt a nyáron :).

Mr. Waszabi 2014.09.25. 23:06:30

@Pixynor: gartulálok hozzá!
Akkor most már tényleg elmehetünk aludni, megbeszéltük az élet nagy kérdéseit:) Jó éjt!

Pixynor 2014.09.25. 23:26:40

@Mr. Waszabi: KO is vagyok már rendesen :) jó éjt!

gabocaboy 2014.09.27. 00:58:21

@Pixynor: Azért lehet apa is jól járt, mert egy új nőtöl most megkapja amit tőled már jóideje nem, a lelkes szexet az odadó társat és újra egy harmónikus kapcsolatot. Te mit tettél azért, hogy az érdeklődését fenntartsd, hogy úgy érezze, te kellesz neki és mindennap újra és újra "megküzdjön" érted?
Oda....ad neki délben az ebédet, hébehóba este egy kis deszkaszex és vártad ettől majd újra féfri lesz? :)
Egyoldalú ez a nyilatkozatháború, kiváncsi lennék a másik félre is, mit érezhetett ő, mikor látta laposodni, kihűlni a dolgot. Utólag mindenki igazolni látja magát, ő biza mindent megtett, hogy működjön a kapcsolata.

" Jó férjem volt, a legjobb apa, akit csak választhattam. " ennyi.

Egy új pasi után majd 50 évesen állsz ugyanot, mint most. De azt már nem mered majd leépteni, mert kinek kell egy öreglány.. :)

Pixynor 2014.09.27. 14:50:18

@gabocaboy: ez így van. A férjem egy olyan nővel került össze, aki nagyon szerelmes lett belé, gondoskodik róla, befogadta, még a gyerekét is otthagyta a férjére, csak hogy az én megunt férjemmel lehessen. És őszintén: én ennek nagyon örülök, mert megérdemli nagyon. Tényleg rendes ember, egy rossz szót nem tudok rá mondani és örülök, hogy jó kezekbe került.

Én nagyon adakozó vagyok egy kapcsolatban és folyamatosan éreztetem a másikkal, hogy figyelek, rá, hogy számít nekem, folyamatosan keresem a lehetőségét, hogy hozzáérhessek, csak úgy spontán módon. Élvezem a másik társaságát. Azonban, mikor észrevettem, hogy hoppá csak én adok, de nem kapok semmit, akkor leálltam ezzel, és maradt a nagy büdös semmi, az egymás mellett idegenként létezés. Szóval ha rólam van szó, én nagyon tudok adni, egy olyan férfinak, akit szeretek és ez nem az ebédben és szexben merül csak ki. Deszkaszex?? Az mi :) Ha csinálom, akkor abban apai-anyai benne van :) deszka-szex akkor lenne, ha nyomorék lennék :)

A másik féllel számosszor próbáltam ezt a kihűlést menet közben lekommunikálni, nem volt rá vevő, meghallgatott, nem értette miről beszélek, próbáltunk tenni ellene, hogy ne így legyen, de egy két hét próbálkozás után minden visszacsúszott a régi mederbe. ÉN is kíváncsi lettem volna ő mit érez, de csak annyit mondott, hogy ő szeretett engem.

Egy öreglány, majd kelleni fog egy öregembernek :) miért szerinted öregemberek nincsenek? Egyik barátnőmre most írt rá egy hatvanéves, hogy kefélne vele. No egy ilyen jöhet majd öreglánykoromban is nekem is. Szóval egy pillanatig nem esek kétségbe amiatt, ha öreglányként kell majd pasit fognom. :) Csak akkor már majd azon képességeimet helyezem előtérben, hogy nekem a parkinzon kór miatt extrán remeg a kezem (jó is ez a takaró alatt), meg iszonyú jó technikával tudok pelenkát cserélni és ágytálazni :) meg hasonlók, jaa a hűtlenség is megengedett lesz, mert az alzheimer kór miatt nem fogok rá emlékezni. Szóval.... buliii lesz az is. :)

Jöhetsz majd TE is a nyugger otthonba :)

gabocaboy 2014.09.28. 07:55:58

@Pixynor: Ha kihúzzuk a nyugger klubbig, ott én leszek a viagrakirály. Számíthacc rám.
De nem bízom már a véletlenekben és abban, hogy holnap csak úgy, valamitől majd -bármi- jobb lesz.
Élj a mának. Szóval ha valaki ebben keresztbe tesz s úgy érzi ráér holnap is "szeretni" a másikat, annak valóban jobb az eltáv, egyetértek.

Pixynor 2014.09.28. 08:04:02

@gabocaboy: hááát azért bíztam benned, hogy nem kell majd viagra. :) És miért e bizalomvesztés, hogy jobb lesz holnap? Mitől vagy így kiábrándulva?

gabocaboy 2014.09.28. 18:55:56

Badoo és egyébb free oldalakon próbálok becserkészni valami "normális" nőt, de nem túl sok sikerrel.
Oké, pár nővel összejöttem aztán léptem, mert nem azt kerestem amit találtam... :D
Szóval lehet, hogy rossz a taktika, de én már nem vagyok hajlandó úgy pitizni a nőknek mint 20 évesen, értsd, ezek -szinte- semmit sem hajlandóak a kapcsolatért tenni.
Dumálgat velük az ember egy hétig, akármi, látszik, hogy érdeklődik de magától utána nem ír rád, nem tesz semmit, várja a csodát.
Volt olyan nő, akivel 5* elmentem randizni, pozitiv visszajelzés alig -ha nem az, hogy egyáltalán eljött, ja, potyázni- elvárta volna, hogy én csak hivogassam és érdeklődjek a hogyléte felől, de ő pont tett rá velem mi van, találkák alkalmával ügyesen elkerülte, hogy akár egy pohár vízre is meghívjon.

Vagy Én vagyok giga lúzer, vagy rossz helyen keresek. :)

Pixynor 2014.09.28. 19:26:45

@gabocaboy: És hány évesen nem vagy hajlandó úgy pitizni a nőknek, mint 20 évesen? 22 évesen vagy mi? :)

A Badoo-n voltam én is, anno, februárban jöttem le, hasonló tapasztalatok miatt. Igen az nem túl jó, ha az érdeklődés nem kölcsönös. Ezzel én is így vagyok.

Lehet, hogy a nők ilyenek, sőt biztos, de egy hibát soha az életbe nem kövess el. Ne várd egy nőtől se, hogy ő fizessen a randevún. Őszintén ez olyan piti dolog.

És hidd el ha egy nő normális, és találkozol vele többször, úgysem fogja engedni, hogy második alkalommal Te fizess.

Például én is találkoztam több férfival, mindig ittunk valamit. Tudod annyira gáz, ha egy férfi azért jajong, mert nem tud egy pár száz forintos kólát vagy üdítőt kifizetni. Aztán második alkalommal én szoktam felajánlani, hogy most én fizetek, mert az első kör az övé volt. Persze, továbbra is nagyra értékelem, ha ezt nem fogadják el, de hidd el nem azért, mert nekem nincs pénzem. Szerintem a legtöbb esetben több pénzem volt, mint annak, aki meghívott. Hanem azért, mert szeretem, ha valaki nagyvonalú. ÉN is az vagyok.

Aztán például moziba, ő fizeti a jegyet, én meg a popcornt és a kólát. Szóval... nem szoktam elvárni, hogy mindent a férfi fizessen, de számomra ez férfias dolog, ha ez neked számít. Mármint, hogy a nő férfiként tudjon rád nézni.

Én elhiszem, hogy nektek sincs nagyobb szerencsétek kifogni normális nőt. Sok férfi panaszkodott már emiatt.

Nem ismerlek, de nem gondolnám, hogy lúzer vagy.

2014.09.29. 15:42:43

Ha anyád lennék:
Pixy lányomnak: "Idefigyelj kislányom, annyiszor elugattam már Neked, hogy sárkánytetkó ide, sárkánytetkó oda, minden férfi disznó, és mind csak "azt" akarja. Hallatlan, milyenek ezek a mai 30-40-esek, úgy viselkednek, mintha valami díjat osztogatnának minden kósza numera után. Türelmes vagyok kislányom a végletekig, de lassan szégyenszemre tényleg lekeverek két szép pofont, ha nem érted meg, hogy disznóknak hiába dobálsz gyöngyöt, és nevezheted őket hercegnek, de őfelségének is, attól csak az egójukat növeled, míg sajátodén páros lábbal ugrálsz. Ha meg tisztában vagy vele, hogy csak egy jó szexet óhajtasz kislányom, akkor mit játszod a bazári makerájt, hogy zsepi meg sírós szombat, eljönnél kicsit kapálni a kertbe, mindjárt megjönne az a maradék eszed. Nahát."

Sárkánytetkós tagnak: "idefigyeljen fiatalember, semmi közöm hozzá, de nem érdekel, mert most magát is kiosztom, pont jókedvembe talált. Mit képzel maga, mondja ide a szemembe, mégis kinek képzeli magát, hogy beveti az én angyali kislányomnak, az összes undorító pornófilmben, és latin szappanoperában ellesett rafinériákat, ájuldozik, meg szexésnyujórkot megszégyenítő majomkodással hörög, meg búg a lányom fülibe mindenféle olyat, amiről tudja, hogy hallani akarja, magának is jó, az én hülye kislányomnak is jó, erre maga szépen felszívódik, mint valami elbaszott tinivámpírfilm főhős. A kislányom meg van olyan nem normális, hogy ilyenért itt picsog, meg eszi a kefét. Normális maga, mondja meg de őszintén, minek viselkedik ilyen elmeroggyant módjára, lenne végre egy nő, akit kenyérre kenhet, asztalra vághat, amikor csak jó maguknak, erre itt játssza azt a marék eszét, mondja, maga nem szégyelli magát, hogy férfi létére kozmót meg kiskegyedet olvas, mert kb. csak azt tudom elképzelni, hogy ott tanácsolták, hogy milyen ajánlott taktika ez, amit maga művel, hát azt javaslom maga is jöjjön kapálni, magára is ráférne. Jónapot."

Pixynor 2014.09.29. 16:50:18

@Petra01: Petraaaaaa bazd meeeeegg. Kész vagyok!!!! Azt hiszik a munkahelyem megsütött a nap, úgy röhögök. Édes istenem, Neked tényleg könyvet kéne írnod. Légysziii legyél az anyukám. :) Ha ilyen anyukám lenne......jaj, de jó lenne. :) Fogadjatok Szabival örökbe :) már pelusozni sem kell :)

Most komolyan már nyomtatom ki, amit írtál és megtanulom kívülről. :) A legjobb orvosság. :)

Micellás Zsizell (törölt) 2014.10.01. 11:39:58

@Petra01: Jó napot kedves mama. Tisztelettel megkövetem, igazán nem akartam a kislányával illetlenkedni. A következő történt. Fiatal lányával megismerkedésünket követően személyes szimpátiától indíttatva eltöltött estént túlfűtöttsége okán egymással avatkoztunk. Ebbéli felelősségemet elhárítom, mert kettőn áll a vásár. Kapálni, kaszálni, ha kell vállalom, lányát utasításra feleségemmé teszem. Jelige: erőskezű asszonyok között gyötröm magam ha kell.

Pixynor 2014.10.01. 13:01:26

@Star Lord: jaj :) Petra és TE leszel a mennyegzői tanuim :)

2014.10.01. 13:31:35

@Star Lord: Nézze, magának én Saci néni vagyok, és nem mama. Maga csak ne jótékonykodjon itt nekem, hogy elveszi a kislányomat. Attól óvjon meg minket a jó ég, hogy ilyen vőm legyen, mit szólnának a szomszédok, ha egy összefirkált bájgúnárral bútorozna össze az én egy szem igen nagy szívű, ámde igen bolond kislányom. Nagyon jól tudom mifélék maguk férfiak, azért mert már megettem a kenyerem javát, nem azt jelenti, hogy nem láttam még falon pókot, azt hiszi lánykoromban nem fújtam meg párszor én is azt a bíborfuvolát? Maga nézzen magába, és jobban tenné, ha nem nekem irkálna, hanem ha férfinek érzi magát, és nem csak azért, mert állva pössent, akkor szeggye össze a bátorságát, ha van olyanja fiatalember, és sürgősen keresse fel a kislányomat, és mondja a szemébe, amit mindketten tudjuk, hogy legbelül érez, hogy 1.bocsánatáért esedezik, amiért baszik jelentkezni és válaszolni, és nem tudja mi ütött magába, de nagyon elnézést, 2.ha és amennyiben Pixykém kislányom megengedi magának egyáltalán, hogy hozzászóljon, akkor egy szerény vacsora közben igazán bevallhatja neki, hogy akivel ennyire jó a malackodás, azt kár lenne szélnek eriszteni valami ostoba sztárallűr miatt, ezért folytassák ott, ahol abbahagyták, nem szégyen bevallani, hogy lángra lobban az érintésitűl, de ha van magának egy kis agya, akkor nem kell tovább a szájába aggyam, hogy minek örülne az én drága, bolond, vidám, szép kislányom. Jónapot.

Pixynor 2014.10.01. 14:06:23

@Petra01: jaj Mama :) imádlak :)

Micellás Zsizell (törölt) 2014.10.01. 16:08:45

@Petra01: T. Asszonyom, kedves Saci mama, ha lehetek kicsit bizalmas,
Igazán elgondolkoztató sorait negyedik csajomtól hazafele olvastam a zájfónon, amikor épp térerő lett Piripócstól hazafele a Nyóckerbe. Igazából belegondolva oly nagy hatással volt rám kegyed egy szem ártatlanja, hogy gondolkodóba estem. Mivel is tudnám e köteléket szorosabbra fűzni. Ha már teccett ilyen kedves lenni meghívni, nem tudom van-e afféle aratók bálja avagy őszi mulaccság nagyságáék felé. Amennyiben igen, kisztihanddal tiszteletemet tenném a hölgyeknél, kedvenc ételem a tőtött káposzta. Mákos beiglit is szívesen fogyasztok főleg ha tisztelt férjeurának valami jóféle házi pályinkája is akad. Ez esetben természetesen a mercivel nem tudok hazavezetni, gondolnám mivel felnőttek vagyunk, kislányánál meghúzom magam. Esetleges hangos éjszakai avatkozás bekövetkezése alkalmából két azaz kettő pár fülhallgatóval kedveskednék a tisztelt szülőknek. Amennyiben személyes kötődésünk mélyül egymás iránt, nagy tisztelettel fogok elgondolkozni kedves lányukkal való szorosabb összefűzésemen. A vendéglátást és meghívást előre is nagy tisztelettel, kedves nagysád, kacsójukat csókolva, kedves bátyámnak üdvözletet küldve, kutyákat megkötni mire jövök és a kocsinak helyet való biztosítást előre is kondoleálja:
Pityujuk

terrer 2014.10.01. 21:27:49

@Star Lord: bocsánat, de a juk-at ly-nal kell írni...

Pixynor 2014.10.01. 21:58:13

@terrer: Pityulyuk?? :) Oszt közben meg Dzsóti vót. :)

terrer 2014.10.02. 12:51:38

@Star Lord: már én is gyanakodtam... a Pityu miatt... Dehát manapság má semmise biztos:-o Most olvasom, hogy semleges vécék is lesznek. Szerintem ez a világ teljesen megbolondult!

Micellás Zsizell (törölt) 2014.10.02. 15:08:25

@terrer: feje tetejére állt, és akkor hogy semleges? mielőtt benyitunk, kiabáljunk be, hogy férfi-e vagy nő van bent?

@Star Lord: @Petra01: epedve várom kedves Saci néném válaszát, maradok tisztelettel

terrer 2014.10.02. 18:02:40

Neeem, oda azok mehetnek be, akik se férfiak, se nők. Állítólag olyan is van, ha annak vallod magad.
Dániában már hamarosan bevezetik, hogy megválaszthasd, minek vallod magad. A férfibűnözők rögtön nőnek is fogják magukat vallani, ha van egy csöpp eszük:-) Ilyen lehet ez is. Ha úgy érzed, te egy harmadik vagy, megtehesd:-)

Micellás Zsizell (törölt) 2014.10.03. 09:53:54

@terrer: Ausztráliában ez már egy ideje él.
süti beállítások módosítása