Pixy mesél

Pixy mesél

Elvárások 3.

2014. április 13. - Pixynor

És az első sikertelen próbálkozás után ugye nem adja fel az emberfia. Beszélgetésbe kavarodok a következővel, aki az első kötelező udvarias körök után máris nagyon kíván és imád és nagyon tetszel neki. Pedig még nem is látott. Egyedülálló, még nem volt családja, jó lehetőségnek tűnik, báááár én jeleztem, hogy nem szeretnék már családot alapítani, persze jött ő is - az azóta már tudom, hogy ezt mondják, - hogy ő nem akar gyereket. Azért hangsúlyozom, egyébként ezt a családalapításos részt, már rögtön az elején a társkeresésnek, mert sokaknak az a célja, és nem szeretném, ha az a vád érne, hogy akkor "feleslegesen fektette belém az energiáját".

Aztán pár nap levelezgetés, míg a bizalmamba férkőzik és megadod a számod neki. Pár hívás, hangra is szimpatikus, sms-ek, amik feldobják az ember hangulatát, hogy van valaki, aki épp gondol rá, és igen bizony következik a személyes találkozó, amin áll vagy bukik az egész. Elmentem a randira. Kinézetre, amit a képeken is láttam előre, nem volt egy Brad Pitt, de újfent tudjuk, mert ezt sulykolják az emberbe, nem a külső számít. Ha az ember úgy összességében egyben van, jellem, gondolkodás kinézet, akkor biológiailag kevesebb szépséggel megáldott nők és férfiak is lehetnek elbűvölőek és shármosak. Beszélgettünk egy ideig telefonon, úgy gondoltam, hogy annak ellenére, hogy külsőre nem tetszik a gondolkodása és viselkedése miatt adok neki egy esélyt. Persze utólag már arra is rájöttem, hogy nagyon nagyon sok profi skalpvadász pontosan tudja, egy két szó után, hogy az adott nő mit akar hallani, azt mondja és persze a nő ájuldozik tőle, hogy igen tényleg ő is úgy gondolja és micsoda mázli, hogy végre egy férfi, aki úgy gondolkodik ahogy ő és már érzi is, hogy igen ő igazán szerencsés.

Külsőre egyikünk sem okozott meglepetést a másiknak, ami szintén nagy előny mert nagyon sok olyat hallani, hogy ezer éves képe van fent és már nem is úgy néz ki, mert öregebb lett, kövérebb lett stb stb. Elvitt egy közeli általam nem ismert romantikusabb helyre, ahol meghívott egy fagyi kehelyre. Jókat beszélgettünk majd végül visszasétáltunk az autómig. Addigra már esett az eső és beültünk, ahol bekapcsoltam a zenét és nagyon jó kis hangulatban persze megtörtént az első csók. És nálam ez az alap minden kapcsolatban. A JÓ CSÓK!!!! Mert ki gondolná, de sokan nem tudnak igazán jól csókolózni. Na ő tudott. Sajnos nálam meg a jó csók mindig ágyba visz, illetve nem sajnos, abban a reményben, hogy ha a csók ilyen jó a folytatás magamból kiindulva csak jobb lehet. :) És lesz rá példa, hogy nem :) És sokáig csókolóztunk, nagyon romantikus feeling. Ezer éve nem vittek így el randevúra és ez azért jól esett. És persze, mivel ott nem lehetett folytatás valahogy értelemszerűen következett, hogy a következő találkakor elhívtam magamhoz. El is jött, mert folytatni kellett azt a nagyon jól sikerült estét.

Az este szintén csókkal indult és ugye ahogy kell egyre több ruhadarabtól történő megszabadulástól. Majd nem részletezem, mert nem pornósztorit szeretnék írni, de megtörtént a dolog. Egy olyan dolog, amibe előtte soha nem volt részem, azóta már többször is, felismerve azt, hogy eléggé sok szexképtelen férfi van. Szóval aktus két lökés és finishelt. Én meg csak úgy néztem. Aztán sűrű elnézéseket kért és közölte, hogy ne haragudjak, de annyira izgató vagyok, hogy ő ezt így nem bírta. Mondtam neki, semmi gond, előfordul megértem, majd akkor mindjárt a második kör ugye. Kis pihenést is erősen beárnyékolta egy dolog, de ez csak az én részemről. Borotválta a mellkasán a szőrt, ami kezdett borostásodni. Kedves Urak, nagyon nem jó érzés ilyen mellkashoz hozzábújni a nőnek és ráfektetni az arcukat. Kimondottan szúrós kellemetlen érzés. Sokkal jobb, ha finom szőr van rajta, mert az legalább pihe-puha érzés, ráadásul az én véleményem szerint sokkal férfiasabb is mint a csupasz mellkas. :)

Na mindegy persze, csókolózás, simogatás jöhet a második kör, ahol reméltem már megkapni a csókolózás által felhevített érzékeimnek megfelelő kezelését. Aktus, két lökés, finish. Bennem némi de ja vu érzés és további értetlenség :) És itt már magyarázat sem volt, felült, őneki nagyon jó volt és elkezdett tévézni, Én meg feküdtem és néztem ki a fejemből, hogy most akkor mi a qrva élet van??? :) Aztán én is felültem és tévéztem vele egy ideig. Majd elkezdett szedelődzködni. Közben volt némi beszélgetés, hogy a következő biztos jobb lesz majd én meg gondoltam igen nyilván így kell lennie. Kikísértem a kocsihoz, ahol is számomra érhetetlen módon ölelés nélkül akart távozni, végül is ez is alap nálam kieszközöltem és távozott. Aztán én meg magamra maradtam a jó kis házi feladattal, hogy most aztán EZ MI IS VOLT???? Mivel ekkor találkoztam ilyennel életemben először kicsit furcsa volt a dolog. Persze hívtam az én legjobb barátnőmet, mert mi, ahogy lennie kell, mindent megbeszélünk egymással, ezáltal vigyázva is egymásra :) Részére ez a jelenség nem volt ismeretlen, mert ő pár évig élt kapcsolatban egy hasonló valószínűleg betegséggel küzdő emberrel, akinek ugyanez volt a baja. Azt mondta, hogy ők tudatosan próbáltak már változtatni, ezen a korai magömléses dolgon, de nagyon nagyon nehezen ment, szinte nem is. Szegénykém mesélte nem egyszer, hogy ez annyira rossz hosszú távon, hogy el sem lehet mondani. Ő is számosszor sírt már egy egy együttlét után a fürdőben, annyira nem volt számára kielégítő a dolog.

Mielőtt eléggé elkezdtem volna foglalkozni ezzel a dologgal, hál istennek a sors megoldotta, ugyanis másnap felhívott az illető és közölte, hogy úgy gondolja nem én vagyok az akire, ő vár, mert ő szeret kirándulni járni én meg nem és ő olyan társat szeretne, aki majd megy vele kirándulni. Mondtam neki semmi gond, megértem és a srác inentől egy pillanatig sem érdekelt már tovább, végül is csúnya is volt, szexképtelen és még hozzábújni sem volt jó érzés. :)

Elvárás: a jó szex elengedhetetlen része egy kapcsolatnak, olyannal nem lehet kapcsolatban maradni, aki szexképtelen (ja jó ha szőr9s a férfi mellkasa, ne borotválja, de persze ez nem elvárás, csak nekem jó) :) A kép csak a mellkas miatt :) :)

 hugh_jackman.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tarskereses40felett.blog.hu/api/trackback/id/tr846026495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.04.14. 12:37:26

Hadd kötekedjek: sok nőnek az időérzéke szinte nulla, ezért simán képesek pár lökésnek titulálni, mondjuk 5-6 percnyi aktust. (Nem mintha az olyan sok lenne.)

Másrészt az előző történetben sem esett szó az orális szexről, márpedig már akkor kiderülhetett volna.

Comprende 2014.04.14. 15:06:25

Szal végigolvastam az eddigi elvárásokat . Több ismerősöm is círka így járt , azaz hogy elvált egy " rossz " férjtől és utána a szintet mélyen alulmúló emberkékkel kinlódik .
Most nem a centikre vagy percekre gondolok. De megdöbbentő a váltás lelki téren is .
Igen tényleg hasonlóan gondolkodunk és igen én már elmultam 50 mint a másik blogon megállapítottad . De akkor sem értem. Felfogom mit írtál , hogy a semminél bármi jobb. Amikor én kikacsintgattam a netes ismerkedés felé 2006-ban , akkor még nem volt ennyire megalkuvó a dolog . Akivel én találkoztam , azok bizony több hónapi főzőcske után engedtek közel magukhoz duplán biztosítva a visszavonulást . Lehet persze hogy csak simán nem voltam nyomulós :)
Talán nem volt meg a sürgető motivációm az azonnali szexhez ! De én tényleg a NŐT láttam bennük .
És a kérdés , ami tényleg költői : nem lehetne vissza a régi kapcsolathoz ?

Pixynor 2014.04.14. 21:16:39

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Háááát az én időérzékemmel semmi gond nincs, és azzal sem, hogy tudom, hogy mit kell az ágyban csinálni :) sőt élvezem is :) de, hogy férfiaknak erről fogalma sincs???? háát ez azért szerintem tök gáz.

Nem szeretném részletesen kitárni a sexuális részt, mert nem célom ez irányba elmenni :) de nálam része a sexnek :) mindig.

Pixynor 2014.04.14. 21:50:21

@Comprende: A férjem nem volt rossz. Viszont a kapcsolatban meghaltam mint Nő, nem voltam boldog, nem akartam vele lenni már az ágyban, mert kevés volt az impulzus, ami felőle jött. Ennek következménye, hogy megcsalt én meg elváltam. Erre nálam nincs bocsánat :) Pedig tudom, hogy ketten kellettünk hozzá. És soha, de soha nincs második esély nálam. A bizalmamat sosem tudná visszaszerezni, anélkül meg nem lehet kapcsolatban létezni. És különben ha két ember ide jut, szerintem a legritkább esetben jönnek arra rá utólag, hogy mégis együtt volt a jó. Én sem érzem ezt. A sok próbálkozás és kevésbé jónak tűnő kalandom ellenére sem.

Az ismerkedés sajnos ma itt tart. Nem csak a férfiak részéről. Az itteni elvárásomat olvasva gondolhatod, hogy nincs értelme úgy együtt lenni hónapokig valakivel, hogy esetleg utána derül ki, hogy az ágyban mégsem tudjátok azt nyújtani a másiknak, amit kéne. Felnőttként nem gondolom, hogy oly nagy bűn már az első randin vagy a másodikon ágyba menni. Az, hogy azt mondják, hOgy egy ilyen nő könnyen kapható... én meg azt mondom, hogy az én számomra sem jelent többet az a férfi, aki egyből ágyba visz. Pláne ha még nem is jó. Szerintem az akit igazán érdeklek majd, biztos nem fog egyből ágyba vinni. És ezt értékelni fogom benne :) de addig meg ismerkedem tovább :)

SadBoobie (törölt) 2014.04.14. 23:13:31

@Pixynor: Az egyből ágyban kikötés nem bűn és néha nincs helye a húzás-halasztásnak, viszont megfossza a nőt és a férfit, hogy kihozzák egymásból a legjobbat, amit egymásnak adhatnak.Kimarad az az idő, ami alatt a lehető legjobban szinkronba kerülhetnek egymással és amikor ketten vannak, akkor önmagukkal.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.04.14. 23:17:35

@Pixynor: Nem is szexuális rész, hanem technikailag azt gondolná az ember, hogy aki gyorsan elmegy, az orális szex közben is, így talán látható lenne, hogy mi várható.

Pixynor 2014.04.15. 06:35:05

@SadBoobie: Ez igaz, viszont én abban is látok fantáziát, hogy ha egyből jó valakivel és magával ragad a vele együtt töltött idő, akkor esetleg úgy gondolod, hogy hmmm ez nagyon jó volt, szeretném megtartani, meg tudnám szeretni és akkor teszek érte, hogy ő is így gondolja. Nekem is mondták már az első együttlét után, hogy nagyon várják a következőt, mert már tudja mit kap és igen ez jó neki. Szóval lehet az ember utána is legalább olyan ragaszkodó és ha szeretné a másikat, annak a személyiségének megismerése legalább olyan izgalmas, mint mondjuk hosszabb ideig várni az első együttlétre.

Ettől függetlenül számomra is nagy varázsa vannak és én is ezt szeretem, ha nem egyből történik meg a dolog. Volt ilyenben részem, izgalmas várni rá, úgy hogy egy két alkalommal nem történik semmi csak csók. Csak az a baj, hogy a jó csók a gyengém :) ezt már írtam :) Szóval nem volt egyszerű nem öt perces csókolózás után elköszönni :)

Pixynor 2014.04.15. 06:37:25

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Erre is volt konkrét példám, hogy nem így van. Azt a részt bírta sokáig :) és mégis mikor aktusra került a sor újfent két lökés és ennyi. Még egy ilyen férfivel sikerült megismerkednem :) igaz vele fél évig együtt is voltam :) de majd erről talán később ... egy blogban :)

Sadist 2014.04.15. 13:04:37

@Comprende: "Több ismerősöm is círka így járt , azaz hogy elvált egy " rossz " férjtől és utána a szintet mélyen alulmúló emberkékkel kinlódik ."

Ha az ismerősöknek csak a "szinten aluli" emberkék jönnek össze, akkor az bizony azt jelenti, hogy a saját elképzelt és a valós szintjük nagyon nincs összhangban.

Comprende 2014.04.15. 13:21:35

@Sadist: nem akarom körbeírni sokszor , ezért a sztori : a királylány kaphatna a fa tetejéről az ág hegyéről , a fa aljáról hogy mászni se kelljen és persze kaphat a földre hullott almából is . Na egy NŐ önértékelése tényleg lehet abszurd , azaz csak a legtetőn , ágvégen levő alma amimegfelel neki, ami tényleg lehetetlen . De most a szitu az , hogy kapott a fa közepén levő ág végéről és azt szokta meg , mintegy az lett a " norma " a viszonyítási alap . Aztán a fiú másik királylányt is ellátott és ezt zokon vették , azaz válás . És most a királylány arról ír hogy a megismert " királyfinak sem kinéző "-től hullott almát kap , jobb esetben leszedik a fa alján levőt . . . . . . Na így járnak sokan és nem azért mert elszálltak maguktól . Amiről írsz ,annak a királylánynak nem szednek almát :)

Sadist 2014.04.15. 13:53:48

@Comprende: "Na így járnak sokan és nem azért mert elszálltak maguktól ."

Nem is írtam, hogy az illető elszállt volna magától, csak azt, hogy az elképzelt vagy megszokott szintje nincs összhangban a valóssal.
Inkább az szokott lenni a helyzet, hogy nem veszik figyelembe azt, hogy az eltelt évek alatt öregebbek lettek, felkúszott néhány plusz kiló, slamposabbak lettek, így a valós szintjük már alacsonyabb, mint a kapcsolatuk elején.
Így szoktak a csajok zátonyra futni, hogy fiatalon elvannak 8-9/10-es vagy aközeli csődörökkel, és onnantól kezdve az az alap elvárás. Úgy gondolják, hogy majd harminc után is, amikor családot akarnak alapítani, ugyanúgy jönnek majd a jobbnál jobb hímek, aztán jócskán arcon csapja őket az élet, amikor szembesülnek vele, hogy bizony az 5-ös Átlag Józsit is érdemes megbecsülniük, mert jobb már nem fog jönni.

Comprende 2014.04.15. 14:13:59

@Sadist: Hát igen , ebben a vetületben nagy igazságot írsz :)
De ha a nő pasija volt az Átlag Józsi ? És most már átlagot sem kap ?
Amúgy az egész virtuális társkeresésről van egy sommás itéletem . Az élet több lehetőséget ad ismerkedni mint amit elképzelnek emberek . És ott azonnal látszik hogy kretén-e ?
A gondolatmeneted szerint viszont egy 40-50 éves nő már abszolut esélytelen ? Mármint az Átlag Józsira is ?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.04.15. 14:33:19

@Pixynor: Ha fél évig együtt is voltál, akkor tulajdonképpen nincs értelme az elvárásnak(kivéve a szőrös mellkast) :)

Sadist 2014.04.15. 15:03:00

@Comprende: "De ha a nő pasija volt az Átlag Józsi ?"

Amelyik lány beéri az átlagos faszival (és ezt nem megalkuvásként éli meg, hanem belátja, hogy számára tényleg tökéletesen megfelel Átlag Józsi), annak valószínű, hogy valós önértékelése van és akkor sem fog szint fölötti alfahímről álmodozni, ha esetleg Átlag Józsival szétmennek.

"A gondolatmeneted szerint viszont egy 40-50 éves nő már abszolut esélytelen ? Mármint az Átlag Józsira is ?"

Azt nem mondanám, hogy esélytelen. Ha csak egy szelvénnyel is játszol, a lottó ötösre is van esély.
De azt látni kell, hogy a férfiak és a nők párkapcsolati értéke, vagy más néven szexuálpiaci értéke (SMV - Sexual Market Value) máshogy alakul az életük folyamán.
Egy húszéves, fiatal, csinos lányra úgy repülnek a faszik 16-tól 40 éves korig, mint legyek a friss szarra, alig győzi elhessegetni a kérőket.
Egy húszéves egyetemista srácnak viszont alig van valami vonzereje, leginkább csak akkor ha magas, jóképű sportoló és/vagy szülői háttérből bőven van mit a tejbe aprítani, egyébként a Mekiben húspogácsát forgató bölcsész vagy a másodéves programozó palánta nem a csajok álma.
Egy 30-35 éves férfi viszont jó esetben már rendelkezik saját önállósággal, egzisztenciával, élettapasztalattal, határozottsággal, és ő ekkor lesz a vonzereje csúcsán.
Egy 40-50 éves nő mit tud adni Átlag Józsi számára? A gyerekről, családról már lekésett, a 40+-os test már nem olyan az ágyban, mint egy 30-as, esetleg még a főztjével csábíthatja el, de itt kb. ki is fújtak a lehetőségei.
A 40-50 éves Átlag Józsinak már van családja, gyerekei, így a vénlányok már csak a selejtből választhatnak, vagy lehetnek egy házas Átlag Józsi szeretői.

Pixynor 2014.04.15. 20:38:47

@Comprende: Nagyon jó :) az én királylányom mondhatni mindig zöld almát kapott, most pedig felvett egy pirosat a földről. De nagyon tanulékony a királylány :) már kimegy a piacra ha szép almát akar :)

Pixynor 2014.04.15. 20:40:40

@Sadist: Ez egyáltalán nem így van. :)

Pixynor 2014.04.15. 20:43:17

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Vannak olyan idők, mikor azt mondja az ember jó most adok esélyt, hátha kialakul. Ennyi. Aztán van olyan idő mikor azt mondja, na nem most válogatok, mert szarra nincs szükségem. Akkor inkább semmi.

Pixynor 2014.04.15. 20:56:53

@Sadist: Háát ez így ebben a formában eléggé érdekes vetület. Van igazságtartalma is, de
- mi a helyzet a fiatal, de nem csinos lányokkal?
- szerintem fiatal és idősebb pasiban is van selejtes dögivel,
- mi a helyzet a 40-50+os nőkkel akiknek van egzisztenciájuk?
- mi a helyzet a 40-50+ os pasikkal, akiknek nincs egzisztenciájuk és első feleségüket és gyermekeik anyját keresi?
- mi a helyzet azzal, hogy egy 40+os nő már pontosan tudja mi kell neki az ágyban, mely miatt nagyon sok kevésbé tapasztalt férfinek általában aha-élménye van tőlük??
- és mi a helyzet az 40-50+ os megroggyant testű lepukkant kinézetű férfiakkal, akiknek nincs vagy akár van egzisztenciájuk?
- és mit tud adni egy 40-50+os lepukkant, de egzisztenciával rendelkező férfi egy 40-50+os még mindig dögös és magára adó egzisztenciával rendelkező nőnek??

Szerintem Te kimondottan a dögös pláza cica vonalat és a gazdag öreg fószer vonalat vázoltad fel. De azért ennél sokkalta több opció létezik ám.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.04.15. 21:13:13

@Pixynor: Érdekes idők lehetnek ezek. Mi kell az esély adáshoz? Normál esetben az átlagnál jóval több. Ha nem, akkor minek esélyt adni az első szembe jövőnek?

Pixynor 2014.04.15. 21:45:03

De ez nem így működik szerintem. Nem az első szembejövő. Szórakozóhely, odajön, nem engedi magát lerázni. Mindenáron meg akar ismerni. Belemész. Aztán csók, ami jó, meg tetszik is. Aztán teloszámcsere, másnap hív. Újra találkoztok, meg újra. És végül is megtörténik a dolog, ami nem az amire azt mondanád tökéletes. De végül is a sárc kedves, kedvel is téged, jól elvagytok, és persze fiatal, fiatalabb mint Te :)és tényleg jól néz ki, jóképű, szép mosolyú, sportos alkat, gondolod biztos nincs még annyi tapasztalata, hát adsz neki időt. Aztán hétvégenként találkoztok, akkor együtt vagytok. És végül is van valami, meg jó is, de valahogy mégsem érsz a célba. Mert ő hamarabb átszakítja a célszalagot Te meg csak nézed. És beszélsz vele őszintén erről. És persze igyekszik igyekszik, de valahogy ... mindig nem eléggé. És miután félév után sem jön el vele kapcsolatosan, valószínűleg ezért is a szerelem, és valahogy úgy érzed magad a kapcsolatban, mint 15 év házasság után... háát rájösz, hogy nem ezért váltál el, hogy olyan kapcsolatba legyél, ami szintén nem tölt el boldogsággal és akkor véget vetsz neki. Ez is egy tanulási folyamat volt, mely segített eljuttatni arra a szintre, ahol most vagyok, hogy igazság szerint mit is akarok.

Pixynor 2014.04.15. 21:45:44

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): De ez nem így működik szerintem. Nem az első szembejövő. Szórakozóhely, odajön, nem engedi magát lerázni. Mindenáron meg akar ismerni. Belemész. Aztán csók, ami jó, meg tetszik is. Aztán teloszámcsere, másnap hív. Újra találkoztok, meg újra. És végül is megtörténik a dolog, ami nem az amire azt mondanád tökéletes. De végül is a sárc kedves, kedvel is téged, jól elvagytok, és persze fiatal, fiatalabb mint Te :)és tényleg jól néz ki, jóképű, szép mosolyú, sportos alkat, gondolod biztos nincs még annyi tapasztalata, hát adsz neki időt. Aztán hétvégenként találkoztok, akkor együtt vagytok. És végül is van valami, meg jó is, de valahogy mégsem érsz a célba. Mert ő hamarabb átszakítja a célszalagot Te meg csak nézed. És beszélsz vele őszintén erről. És persze igyekszik igyekszik, de valahogy ... mindig nem eléggé. És miután félév után sem jön el vele kapcsolatosan, valószínűleg ezért is a szerelem, és valahogy úgy érzed magad a kapcsolatban, mint 15 év házasság után... háát rájösz, hogy nem ezért váltál el, hogy olyan kapcsolatba legyél, ami szintén nem tölt el boldogsággal és akkor véget vetsz neki. Ez is egy tanulási folyamat volt, mely segített eljuttatni arra a szintre, ahol most vagyok, hogy igazság szerint mit is akarok.

Sadist 2014.04.16. 08:43:00

@Pixynor: " - mi a helyzet a fiatal, de nem csinos lányokkal?"

Olyan lányból nagyon kevés van, akik genetikailag taszítják a férfiakat (vagyis gyakorlatilag nincs szexuális tőkéjük). A nők nagy része ha kicsit odafigyel magára (rendszeres sport, normális étkezés, rendes ruhatár), egy erős közepest simán ki tud hozni magából. Ráadásul a férfiak szépség mércéje közel sem olyan szigorú, mint a nőké.
Ha meg az illetőnek akkora pechje van, hogy valódi bányarémnek született, akkor gyakorlatilag onnan indul, mint az átlag férfi. A szexuális tőkéjét nem tudja kamatoztatni, hanem versenyképes szaktudásra és tudásra kell szert tennie, hogy érvényesülni tudjon az életben.
Nem véletlen, hogy a tudományos, üzleti és politikai életben legsikeresebb nők nem valami vonzó teremtések. Nekik nem volt meg a lehetőségük, hogy a szépségükkel érjenek el sikereket.

" - szerintem fiatal és idősebb pasiban is van selejtes dögivel,"

Nyilván. A nőknek semmi sem elég jó :)

" - mi a helyzet a 40-50+os nőkkel akiknek van egzisztenciájuk?"

Beszereznek egy huszonéves, anyagilag nem túl eleresztett toyboy-t, akivel természetesen óriási, generációkon átívelő szerelembe esnek :)
Vagy kimennek Afrikába, a Karib-térségbe, vagy valamelyik elmaradottabb országba, ahol fizetnek egy férfi prostit: en.wikipedia.org/wiki/Female_sex_tourism
Azt már természetesen egyikük sem ismeri el, hogy a helyi férfiak valójában sima prostituáltak és kemény valutával fizetnek a romantikáért, hisz akkor összeomlana az álomvilág :) (Lásd "Defined by the tourist" fejezet)

"- mi a helyzet a 40-50+ os pasikkal, akiknek nincs egzisztenciájuk és első feleségüket és gyermekeik anyját keresi?"

Azoknak szívás. Masszív szívás. Egy nő értékét az adja, hogy mennyire termékeny és mennyire egészséges utódokat tud szülni. Egy férfi értékét pedig az, hogy mit képes elérni az életben. Ha 40 évesen nem tudott saját egzisztenciát kiépíteni, akkor sajna a nők számára értéktelen.

"- mi a helyzet azzal, hogy egy 40+os nő már pontosan tudja mi kell neki az ágyban, mely miatt nagyon sok kevésbé tapasztalt férfinek általában aha-élménye van tőlük??"

Ez a nagy aha-élmény csupán az, hogy míg a huszonéves srácoknak a velük egykorú, huszonéves friss husi megszerzéséért erősen teperni kell, addig egy 40-es, közepes futásteljesítményű nőért közel sem.
A kifutó modelleknek az árát lejebb kell adni, hogy fenntartsák a keresletet.

"- és mi a helyzet az 40-50+ os megroggyant testű lepukkant kinézetű férfiakkal, akiknek nincs vagy akár van egzisztenciájuk?"

A nincs egzisztenciás szkenáriót már vázoltam fentebb, a van egzisztencia ág kimenetele pedig attól függ, hogy mennyire jó az az egzisztencia. Szerintem te is láttál már alacsony, pocakos, öreg férfit kinézetre néhány kategóriával jobb nővel. Hidd el, van az a pénz, amitől az öreg, dagadt disznó hirtelen középkorú, mackós papamaci lesz.

"- és mit tud adni egy 40-50+os lepukkant, de egzisztenciával rendelkező férfi egy 40-50+os még mindig dögös és magára adó egzisztenciával rendelkező nőnek??"

Semmit. Az ilyen nők nagyrészt egyedül tengetik a mindennapjaikat, mert jellemzően a saját szintjüknél magasabb státuszú férfit választanak (illetve csak választanának). Csak feljebb már nincs, vagy csak nagyon kevés férfi van, akik megfelelnek az elvárásoknak.
Kínában már megfigyelhető, hogy két jól elkülöníthető réteg az, akik várhatóan örök életükre szinglik maradnak. A legcsóróbb, lecsúszott férfiak és a tanult, diplomás, magasan kvalifikált nők.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.04.16. 09:42:25

"másnap felhívott az illető és közölte, hogy úgy gondolja nem én vagyok az akire, ő vár, mert ő szeret kirándulni járni én meg nem és ő olyan társat szeretne, aki majd megy vele kirándulni."

:D Szerintem nem szexképtelen az ürge, csak valószínűleg nem igazán akart tőled mást. Vagy ha akart is az elején, valamiért nem jöttél be neki eléggé, de úgy volt vele, hogy azért a potyaszexet nem hagyja ki. Akkor meg minek törődjön veled (is), hiszen nem akar veled többet találkozni. Neki jó volt, ennyi. Én ezt tartom valószínűnek.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.04.16. 10:06:07

@Pixynor: Viszont ezzel a történettel pont hozod az összes tipikus sztereotípiát, amik ellen olyan bőszen tiltakozol:)

SadBoobie (törölt) 2014.04.19. 07:46:30

Hehe, most már elég átfogó képem van róla, hogy az átlag, átlagos, stb. mennyire szapulható :-) Imádkozom, hogy a következő poszt egy hiper-szuperről szóljon, kíváncsi vagyok abba hogyan lehet belekötni :-)

Pixynor 2014.04.19. 12:15:22

@Bundabandi (Cookie Bunny): Igen igazad van :) neki jó is volt :) ez az a tipikus eset, mikor a pasi úgy gondolja, sexben volt része, a nő meg állítja, hogy ez egy rohadt nagy semmi volt nem sex :)

SadBoobie (törölt) 2014.04.20. 10:12:34

@Pixynor: @Bundabandi (Cookie Bunny): Ááá, ugyan már, hölgyeim :-) mindig a gonoszságot feltételezik :-) Ő azért szeretne valakit maga mellé, mert szeret ugyan kirándulni, de fél az erdőben egyedül :-) Aztán a randevú alatt rájött, hogy nem csak az erdőben fél, hanem Tőled is fél, anélkül, hogy az erdőben lenne, tehát semmi értelme elvinni Téged is az erdőbe, mert csak jobban félne, egyedül meg nem mehet,de már nagyon menne, hát ezért gyorsan továbbfolytatta a keresést...

SadBoobie (törölt) 2014.04.20. 10:14:15

...és még fogadnék is rá, hogy ez az igazi indok, ha gyalogszerrel megközelíthető erdő nincs is a környéken :-)

hátizéno · http://hatizeno.blog.hu 2014.06.27. 18:17:00

Az a bajom, hogy ebből az egészből ordít, hogy igazából senkit nem igazán érdekel a másik... Ha jó lett volna a szex, akkor nem lenne reklamáció...
Más.
Emlékszem, ez a probléma minden újrakezdéskor utolért... 20-as éveim elején kamaszkori barátommal el is neveztük a módszert, a neve: "egyszerre-kétszerre". Érted, vagy nem? Amikor hosszú ínséges idők után az ember fia újra testközelbe kerülhet egy igazi hús-vér nővel, bizony-bizony általában már az ajtóban elönti a melegség, de sebaj, a jó bohóc jelszava: "van másik!" - és ha az sem volt elég, még mindig van másik... Hosszú éheztetés után amelyik férfi beéri 5-6-...-nál kevesebbel... És ha a nőnek a hatodik után sem elég, akkor vagy valami baja van, vagy időközben felébredt, és most már akkor is kifacsarja az utolsó cseppet, ha az ipse belepusztul :D
A másik, hogy az utolsó előtti párom után elhatároztam, hogy első randin szigorúan tilos MINDEN testiség - se csók, se semmi, ha megtekerdek érte, akkor sem... Csak aztán eljött a második találkozó, és elbuktam... 4 és fél éves szopóág lett belőle - most akkor hány napig tiltsam le az s.e.x. - alkalmazást a készülékemen???

Pixynor 2014.06.27. 18:22:49

@hátizéno: ez ügyben megoszlanak a vélemények, én is próbáltam már mindent, ugyanúgy nem lett semmi az első éjszakán ágybabújóssal, mint a hetedik találkozáskor először ágybabújóssal sem. Szóval szerintem ha van hatás akkor már először is van, mindegy az mikor történik meg. De ha nincs hatás elsőre... az másodjára sem lesz.

És Én!! úgy vagyok vele, pedig lehet, hogy nem kéne, hogy így negyven felett, ha úgy alakul és az jó, miért ne történjen meg első alkalommal. Persze ennek van hátránya és előnye is. Hátránya, hogy fogalmad sincs mit szeret a másik, de ha működik a kémia erre nincs is szükség. Előnye, hogy egy után biztos kiderül, akar-e még egymástól valamit a két fél, vagy kb pont nulla és ennyi volt a dolog. Ez esetben meg hálás köszönetet rebegünk a lehetőségért és állunk egy házzal odébb :)

hátizéno · http://hatizeno.blog.hu 2014.06.27. 19:00:26

@Pixynor: Hát most nagyon furcsán fogsz nézni, és szerintem nem csak te...
Egyszerűen elegem lett abból, hogy saját kiéhezettségem áldozata legyek - elegem van abból, hogy amikor elkezd valami alakulni, valami precíz automatika átveszi az irányítást helyettem, mindegy, ha egy kemény dió is a másik, elindulok, beindulok, és elsodrom. Aztán utána azon elmélkedek, hogy mennyire genyó is lennék nem folytatni. Nem rég kiszámoltam, hogy összesen!! nagyjából egy tucatnyi partnerem volt az immáron nem kevés év alatt... Ennyi szexpartnere egy mai fiatalnak huszada ennyi idő alatt megvan. Én most már tényleg a véglegeset szeretném, azt, akivel nem baj, ha elsodornak az ösztönök, mert biztos lehetek benne, hogy úgyis egymásé leszünk végleg - és semmi, de semmi kedvem nincsen kipróbálni addig olyanokat, akikben nem vagyok biztos. Soha nem volt bennem törekvés, hogy sokakat "felpróbáljak", és mindig volt bennem törekvés, hogy tökéletes boldogságot okozzak (és általában nagyon is sikerült, nem könnyen tudtam azután véget vetni a kapcsolataimnak, és soha nem engem rúgtak ki, mindig én szakítottam)... Ennél (a tökéletes boldogságnál) kevesebbhez pedig semmi, de semmi kedvem. Akkor inkább... na nem akarok semmit eldönteni az életem hátralévő 40-50 évére...
süti beállítások módosítása