Pixy mesél

Pixy mesél

Rózsi és Én

2014. december 31. - Pixynor

t86_203.jpg"Hogyan tudnék élni nélküled..."

Nem tudom, hogy ez csúfolásnak számít-e, de tudom miért hívják Demjén Ferencet Rózsinak, és tudom, hogy egy egész ország így ismeri őt. Szerintem nem számít csúfolásnak már az Ő helyzetében, mégha ezt a becenevet ezen céllal kapta is az általános iskolában. És igen, Őt biztos vagyok benne, hogy ez az ország ismeri. Szeretném a mi kis viszonyunkat megosztani ezennel, mert igen, van köztünk kapcsolat.

AZ ELSŐ RANDEVÚ: Ez a kapcsolat tizenéves koromban kezdődött 1994-ben, megboldogult 60 kilós koromban mikor is fiatal lányként átmentem a szomszéd kis város Posseidon nevű diszkójába, ahol is aznapra Demjén Ferenc, Rózsi volt meginvitálva sztárfellépőnek. Hát akkoriban persze, elég sok számát játszották a rádiók, tudtam ki ő, de egyáltalán nem érdekelt a zenéje. Tojgli zene volt számomra, ne kérdezzétek ez mit jelent, ez volt és kész. Vannak olyan előadók, akikről úgy gondolom, hogy meg kell öregedni ahhoz, hogy az ember szeresse őket. Például Jimmy-t is ki ne ismerné. Hát fiatal koromban, a tinédzserek között vérciki volt az ő zenéje. Viszont, ahogy egyre idősebb lettem és lám, így szépen 41 évre öregedtem, egyre több száma volt olyan, amire felkaptam a fejem, és mondtam húú ez jó. Valahol Rózsit, Zoránt, Koncz Zsuzsát és a hasonló előadókat sorolom még ebbe a kategóriába.

Tehát diszkó tánc az akkori jó kis zenékkel, majd bejelentik Rózsit, aminek nagyon nem örültem, mert mi a francért kell egy ilyen tojgli zenével megszakítani egy jó kis diszkó zenét. Aztán jött ő és előadta egy-két számát és a hatás, őszintén, lenyűgöző volt. Nem tudom, hogy a többiek, hogy lehettek vele, de a haveri köröm úgy gondolkodott a zenéjéről, ahogy én. Azonban Rózsi olyan hangulatot tudott csinálni előadásával, hogy az felülmúlta az addigi diszkós hangulatot. Úgy tudnék fogalmazni, olyan volt mint a hűsítő zápor nyáron, jött leforrázott, távozott és valami nyomasztó dzsungeles, hiányérzetes hangulatot hagyott maga után. Olyan érzést, hogy szeretted volna, ha ez nem ér így még véget sokáig. Ennek hatására elkezdtem tanulmányozni a Demjén számokat és bizony rájöttem, mind mondanivalóilag, mind hangszerelésileg és mind hangilag eszement jó számokról beszélünk. A nagy kedvenceim lettek - szerintem nem csak nekem - a Jöjj vissza vándor, a Szabadság vándorai a világ legszebb lassú számáról ne is beszéljünk, a Hogyan tudnék élni nélküled-ről. És persze a többi szám is, mind, mind nagyon megtetszett, Mindig ugyanúgy, Szerelem első vérig, Legyen ünnep, Jégszív, Várj míg felkel majd a nap, Darabokra törted a szívem, Ha elindul a vonat ... és még sorolhatnám a nagyszerűbbnél nagyszerűbb számokat.

A MÁSODIK RANDEVÚ ÉS A TÖBBI: Aztán ez a diszkósbéli élmény akkor ért engem, mikor épp a férjemmel ismerkedtem, persze akkor még fogalmam sem volt, hogy a hirtelen megismert srác, akivel nagyon nem is akartam összejönni, a férjem lesz. És mikor összejöttünk és már a közös gyerekünket vártuk, 1997. decemberében került sor arra, hogy elmentünk a nagy év végi Demjén koncertre. Hát újfent lenyűgöző élményben volt részem. Azóta megállás nélkül terveztem, hogy majd még újra, de nem jött össze, mindegy is miért. Aztán tegnap újra összejött. Ennek előzménye az volt, hogy nyáron az egyik áruház szülinapján fellépett, ahova barátnőm, barátnői kötelességéből adódóan eljött velem. Pedig ő nagyon nem szereti. Igazság szerint ő kezdeményezte, mert tudta szeretem. Aztán újra magával ragadott a dolog és igen ott megfogadtam, hogy idén év végén, ha a föld az éggel összeér is, de elmegyek. 68 éves Rózsi, nincs is kicsattanó egészségi állapotban, nem lehet egy ilyen dolgot addig halogatni míg a végén késő lesz. Sajnos az általam rajongott Hofi Gézával is így jártam. Sosem sikerült időben jegyet szerezni, de mindig is el szerettem volna menni rá, úgy gondoltam ráérek erre még. Most meg már sosem fogok tudni. Így ott a nyári koncert hevében főnöki hatalmamnál fogva köteleztem az egyik kolléganőmet, hogy márpedig mi ketten és akkor megyünk. Szegényt elsőnek láttam  megijedt, de igent mondott, aztán végül is mondtam neki, hogy nem kell ám, ha nem akar, de addigra átgondolta és mondta, de van hozzá kedve, így már szeptemberben meg is vettük a jegyeket. Jó volt erről időben gondoskodni, mert tegnap az arénában teljes teltházas koncertet adott.

img_0237.JPG

Már egy órával hamarabb értünk oda, ahol szigorúan, csak 30+-os korosztály jelent meg. Érhető okokból. A hangulat szilveszteri volt, én még kapunyitás után az aréna felé nem láttam úgy futni meglett embereket, mint, akik tegnap besprinteltek. Egy kicsit szürrealisztikus élmény volt, hisz nem tizenévesekről és nem Bruno Mars koncertjéről volt szó. Nekünk nem volt miért sietni, hisz helyjegyünk volt. Szépen be is cuccoltunk, kabát, üdítő, perec, merthogy gyanítottuk a vacsora elmarad. Aztán egész jó helyen is ültünk, bár elég messze a színpadtól. A színpad, amolyan Rózsis egyszerűséggel volt megoldva, valami diszkrét kis vetítgetés hátul, meg két igencsak kisméretű kivetítő. Sokkal nagyobb kellett volna. A koncert, egy kis késéssel, de elkezdődött. A számok váltogatták egymást régiek, újak és érthető módon valahogy a régiek igazán nagy sikernek örvendtek. És minden szám volt, amit akartam, igaz a végén elköszöntek úgy, hogy három szám rohadtul hiányzott a repertoárból. És tudtam, ez volt nyáron is, tehát mondtam kolléganőnek nyugi, lesz még, és lett is. A végén úgy álltunk fel, hogy teljesen jól ki lettünk elégítve. Mindent megkaptunk, amit akartunk. És igen, az én kapcsolaton Rózsival ilyen. Van, és az a sírig tart. Ő abszolút ki tud engem elégíteni és többre nem is vágyom, és ő az egyike azoknak, akiktől nem bánom azt, hogy velem együtt még számos más nőt is kielégítenek. Zeneileg.

A konkrét koncert élményre, a következő posztban térnék ki, mert volt ott meglepetés is meg érzés is bőven. Ezek az előzmények voltak és így is igen hosszú lett.

Nekem ez az este volt a szilveszterem és ezzel a kis írásommal (ami talán nem lett érdekes, hisz nem a pasizásról szólt, de most nem pasizom) szeretnék minden kedves olvasómnak, és azoknak is, akik nem olvasnak BÉKÉS BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNNI!

PIXY

buek-003.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tarskereses40felett.blog.hu/api/trackback/id/tr967025287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pixynor 2014.12.31. 16:01:10

Lehet itt sikerül hozzászólni??

Pixynor 2014.12.31. 20:50:38

@P80TDM: Hello Kedves P80TDM! Örülök, hogy benéztél :) És látod!!! már tudok kommentelni. Pedig mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. :)

zéesté 2015.01.01. 01:36:35

@Pixynor: "oh, igen yessssss"
Pixy örül, végre komment megválaszolatlanul nem lesz!!

zéesté 2015.01.01. 01:37:21

Boldog Új Évet Mindenkinek !!

Pixynor 2015.01.01. 03:05:49

@zéesté: boldog uj evet neked is. Kesz a furdo?

D1255 2015.01.01. 09:16:42

BUEK Pixy!

Anyosomat egy par Demjen koncertjeggyel vettem le a labarol anno. Maig fatyolos szemmel emlegeti. Nagyon tisztelem es halas vagyok a muveszur munkassagaert!;)

zéesté 2015.01.01. 10:25:16

@Pixynor: "Kesz a furdo?"
Alakul...De nem azt írtad, hogy átalszod a szilvesztert?

Pixynor 2015.01.01. 11:11:45

@zéesté: Jó reggelt, vagy napot, vagy már nem is tudom. Igen én így terveztem, a sors pedig másként rendeltetett, vagy mifene (istent hagyjuk ki belőle), oztán végül is lett egy igen kellemes, beszélgetős, filmezős szilveszterem, mely számomra is meglepő módon négyig tartott. Hát igen, jó társaságban repül az idő, szokták mondani. :)

És a tiedé hogyan is telt? Buli volt??

Fáj a fejem :( pedig csak három pohár pina coladat kóstolgattam reggelig. :)

Pixynor 2015.01.01. 11:14:11

@gabocaboy: Jó reggelt Gaboca, neked is boldog új évet. :) Neked, hogy telt?

gabocaboy 2015.01.01. 11:19:54

@Pixynor: hát, nemtom egy nőnél voltam. egész reggelig tapizott, televagyok kék zöld ujjlenyomat foltokkal.

sose jobb szilvesztert.. :D

Pixynor 2015.01.01. 11:28:13

@D1255: Neked is boldog új évet kedves D1255. Örülök, hogy benéztél és igen, Demjén tényleg egy csoda. Nem tudok rá mást mondani. Valami varázsa van, kiáll semmit nem csinál a színpadon, csak énekel és kész, ennyi elég, hogy többtízezernyi embert odvavonzon vele, és hogy felnőtt emberek úgy sprinteljenek be kapunyitáskor a korncertre terem felé, mintha az életük múlna rajta. :)

Pixynor 2015.01.01. 11:30:46

@gabocaboy: na akkor úgy látszik mindenkinek jól kezdődött az év, csak Terrerről nem tudunk semmit, remélem nem tévedt el az erdőben, és a vasorrú banya nem ejtette Őt foglyul és megállás nélküli szexre kényszerítette újév reggeléig. :)

gabocaboy 2015.01.01. 11:32:30

@Pixynor: lehet, nem tud már székre ülni...

kihúztuk egy új évig, ez is valami. :)

Pixynor 2015.01.01. 11:36:23

@gabocaboy: és meglásd 2015 a mi évünk lesz (vagy 2016, vagy 2017...)!!! Semmilyen fogadalmat nem rebegtem el éjfélkor, és biztos vagyok benne, hogy idén szingliségünk megszűnik és bizony, Te is és Én is boldog párkapcsolatban fogjuk a következő szilvesztert tölteni. Talán akkor már rajtam is lesznek a tapizástól ujjnyomok :)

zéesté 2015.01.01. 19:41:17

@gabocaboy: "hát, nemtom egy nőnél voltam. egész reggelig tapizott, televagyok kék zöld ujjlenyomat foltokkal."
Miért, nem hagytad magad??

Pixynor 2015.01.01. 19:49:16

@zéesté: nem írta, hogy nem hagyta magát :) és mi a helyzet veled? Te mit csináltál?

zéesté 2015.01.01. 20:18:22

@Pixynor: "nem írta, hogy nem hagyta magát"
De szokta volt mondani, hogy......Kék-zöld foltok? Fú, az nagy meccs lehetett. Én még mindig fürdőszoba. Holnap befejezem.

Pixynor 2015.01.01. 22:33:05

@zéesté: nagyon szép lesz az a fürdő :)

Pixynor 2015.01.02. 06:43:14

@zéesté: "Látom, dupláztál, biztos-ami biztos alapon, nehogy ne tudd kommentelni a saját posztodat.
Az számomra azért érthetetlen, hogy a "dugi-pajti" arra sem méltatott, hogy küldjön egy újévi négy betűt....DE ha keres, hogy "eü gondja" van, akkor szaladj.
Az, hogy a koncert nem volt elég hangos, valószinüleg az aréna akusztikája miatt érezted csak. Magyarán: rossz helyen ültél. A kutyádat sajnálom, ha már rosszul is lát, hiába jó a szaglása nehezen talál haza. De hát úgy is sokat kocogsz /hehehe/, hátha rábukkansz "

Annyira édesen helyettesíted Terrert. A bloggal fogalmam sincs mi a franc van, mindent ugyanúgy csinálok és mégis. Választ még mindig nem kaptam. :(
A dugicimbi már nem az én dugicimbim többé. Az ott maradt 2014-ben pláne emiatt, amit írtál.
Igen, valszeg rossz helyen ültem a koncerten, de a Nickelbacken tavaly még messzebb és az akkor is kétszer ilyen hangos volt. Amit imádtam.

A kutyának és a kocogásnak oszt ugyan mi köze egymáshoz?? Ja Terrerkedsz egy kicsit. Okés értelek.

zéesté 2015.01.03. 14:20:31

Túl nagy a csend...Terrer szabin, rögtön nem pörögnek az események. A kocogásnak és kutyádnak annyi köze van egymáshoz, hogy közben hátha megtalálod.
Na, most hova írjak, ahol nem tudsz rögtön le "szájkaratézni???

Pixynor 2015.01.03. 15:20:14

@zéesté: igen, Terrernek lefagytak az ujjai a hegyekben, Te megállás nélkül fürdőszobázol (de nekem ez nagyon nagyon gyanus) Gaboca barátnőzik. Szóval rendesen itthagytatok.

Kész már a fürdő???

Ide írjál légysziii!

zéesté 2015.01.03. 22:41:20

@Pixyno "r:Ide írjál légysziii!"
No csak nem? Szar egyedül, igaz? Tudom, én is átélem. A fürdő kész, de mit számít, ha egyedül gyönyörködsz benne. Igaz, én nagyon tudok örülni az ilyen apróságoknak. Mármint annak , hogy megpróbálom, megcsinálom, kész /még ha nem is tökéletes/, de ÉN csináltam . Nekem ezek kihívások, mert meg akarom és meg is csinálom.. Azt míg élek nem felejtem/többek között természetesen/, hogy a nagyobbik gyermekem a cipőfűző megkötését nem engedte megmutatni, megtanítani, inkább sírt, dühöngött magában, DE estére megtanulta.. Na ezekért az apró?? dolgok megélése miatt is hiszem, hogy érdemes volt eddig is élnem.

zéesté 2015.01.03. 23:07:09

Most kicsit én is magam alatt vagyok. Majd elmúlik.
De ne haragudj, azt azért nálad nagyon nem értem, hogy a fenébe tudod magadban feldolgozni azt, hogy akinek kitárulkoztál teljes fizikai énedben, még egy nyamvadt buék-ot sem küldjön? Ezt én nagyon nem értem.Nem kell félreérteni, NAGYON NEM de nekem pl. még a .......a többit töröltem,.A kérdésem maradt.

Pixynor 2015.01.04. 00:19:16

@zéesté: "hogy a fenébe tudod magadban feldolgozni azt, hogy akinek kitárulkoztál teljes fizikai énedben, még egy nyamvadt buék-ot sem küldjön?"

Pofon egyszerű a dolog, a pasit az első szex utáni eltűnésig vettem komolyan. Addig kapcsolattal kecsegtetett, még az első szex után is megkérdeztem, hogy hogy álljak, hozzá? Ez ennyi volt? A pasi (hazug volt, nem meglepő) közölte, hogy ő kapcsolatot akar továbbra is, meg még találkozni. Baráti segítséggel tartottam vele a kapcsolatot - férfi baráti- hogy ne legyek túl sok, hogy nehogy elriasszam, és mégis egy két nap emailezés után altűnt. Ekkor elsirattam, meg elkönyveltem egy újabb csalódást. És a fickó átkerült a "nem fontos" kategóriába. De pontosan tisztában voltam vele, hogy ha két embernek olyan jó együtt lenni, mint ami nekünk volt, rohadtul nem fog eltűnni. És lám igazam lett. A szex miatt továbbra is leálltam vele, addig sem kell az embernek végül is még ismerkednie sem, meg azon filózni a következő is éppen, hogy fogja átbaszni. Aztán miután a nem fontos kategóriába van a srác azóta is, így karácsonykor, csak ennyi volt, na bazdmeg, a herceg meg szarik a fejemre, kapja be... és már rögtön az volt a következő gondolatom, hogy mit főzzek holnap. Ennyi. Egy cseppet sem számít érzelmileg. Túl vagyok rajta, eltemettem. Marad a puszta "használat" a részemről is, amolyan jó pasis módra (ezt a pasiktól már nagyon jól eltanultam hogyan kell csinálni.)

"Nem kell félreérteni, NAGYON NEM de nekem pl. még a .......a többit töröltem,.A kérdésem maradt. "
Ezt a mondatodat viszont én nem értem. Kit töröltél? Mi van?

Pixynor 2015.01.04. 00:22:16

@zéesté: "No csak nem? Szar egyedül, igaz? "
Má mé lenne szar? És hogy egyedül? EGyedül élni? Ötödik éve teszem, szép lenne ha szar lenne, akkor baszhatnám az életem. VAgy itt egyedül maradni a blogon?? Há de persze, hogy hiányoztok :) De tudom rossz pénzek nem vésznek el. :)

terrer 2015.01.04. 18:09:04

Boldog Újévet mindenkinek!:-)

Pixynor 2015.01.04. 18:19:35

@terrer: hello elveszett fiú :) Boldog Új Évet neked is. :) Jó már hogy hazaértél. :)

terrer 2015.01.05. 08:18:45

@Pixynor: én is örülök neked:-) Hogy aludtál?

terrer 2015.01.05. 08:23:37

@Pixynor: "Kit töröltél? Mi van?"

A hsz-a többi részét visszatörölte. Talán ő is úgy van vele, mint én szoktam, amikor rájövök, hogy itt minden csak falrahányt borsó...

"Má mé lenne szar? És hogy egyedül? EGyedül élni? VAgy itt egyedül maradni a blogon??"

Egyedül élni, persze. Kicsempézte a fürdőt, elkészült végre, de nincs kivel megosztani.
Nna. És még megsértődnek a nők, ha az ilyen esetekben kicsúszik az ember száján a "buta szőke...":-) Tudom, Te nem az vagy...:-)

terrer 2015.01.05. 08:27:02

@Pixynor: ilyenkor egyébként holafenébe császkálsz??? Ha nem vagyok indiszkrét. Minnyá fél kilenc! Eddigre 5 KV-t is meg lehetett inni... Én már megnéztem az összes csajt, akit a házban érdemes, odébbtoltam 3 aktát, ittam teát, meg ettem fél marék mogyorót!

Pixynor 2015.01.05. 09:44:18

@terrer: na de basszus az ő lakása, majd gyönyörködik benne nő, ha odaviszi és ott fog vele élni. Az ember nem egy nőért, vagy egy férfiért tesz ilyen dolgokat, hanem saját magáért.

És a főnökömnél volt koccintás nyolckor, és már túl vagyok az első válságstáb értekezleten a hogy a kurva életbe lehetett így mindent elcseszni az év végétől, a hogy a picsába indítsuk be az új évet hogy jó legyenigig.

És én is csak nőket tudtam nézni :( bár az ukrán nemzetiségi elnököt már megpusziltam ő férfi :)

terrer 2015.01.05. 09:55:27

@Pixynor: jajna! A madár is a párjának rakja a fészket, nem saját magának. (Ne magadból indulj ki!) És nem "odaviszi" a nőt, hanem az odajön, ha akar. (Szintén ne magadból indulj ki!)

Amúgy mi bajod a nőkkel? Jó a szaguk, puhák, párnásak a legjobb helyeken... lehet rajtuk aludni... Sokkal gusztusosabbak, mint azok a randa, szőrös férfiak! Meg kell mondanom, sose értettem az ízléseteket!:-o Szerintem mi sokkal jobban jártunk.

Pixynor 2015.01.05. 10:11:12

@terrer: na azért nagyon sok ember baszhatná ezt a világot, ha csak akkor tenné rendbe az életét , ha van párja. Terrer rohadt sokan élnek egyedül, nehogy már ez legyen a mérvadó.

Mi bajom a nőkkel?? Kurva kevés bennük a tesztoszteron, nem elég szőrősek, nem elég magasak, nem elég izmosak, és nem eléggé mély a hangjuk. Más bajom nincs velük.

terrer 2015.01.05. 11:41:45

@Pixynor: "baszhatná ezt a világot, ha csak akkor tenné rendbe az életét , ha van párja"

Ezt főleg a szinglik vallják.
A társas életet kedvelőknél igenis van különbség aközött, hogy "kettőnknek rakunk fészket, ahol gyerekeket nevelünk" vagy magamnak egy odút, ahol csak meghúzódhatok.
A szingli magának rak kényeztetésül hipiszupi kényelmes fészket, ahova aztán nem is enged be tartósan senkit. Mert irigy, egoista.

"nem elég szőrősek, nem elég magasak, nem elég izmosak"

Tök rossz, ha a háromnapos borosta szanaszét szúr az összes létező bőrfelületeden! Tudom, mert nekem is nagyon sokan mondták... Azt meg kimondottan rühellném, ha a párom magasabb lenne. Pláne ha még erősebb is:-( Folyton verekednék vele, ráadásul eleve frusztráltan, a győzelem esélye nélkül...
Szal ne akard velem elhitetni, hogy férfival jobb élni!!!

Pixynor 2015.01.05. 11:55:45

@terrer: "Tudom, mert nekem is nagyon sokan mondták..."

Mi vaaaaan?? Hányan??
Én a saját szemszögemből vallom, igen férfival jobb élni. Ja és a szingliségről nem tehetünk. Nem ez a fő cél senkinek. :)

terrer 2015.01.05. 14:16:09

@Pixynor: "Mi vaaaaan?? Hányan??"

Hát - egynehányan:-o
Mint mondottam volt, sose tudni, ezt itt még ki olvassa... Nem gondoltad, hogy konkrét számokat mondok?!

"férfival jobb élni"

Szerintem meg határozottan NEM!
Most akkor ott vagyunk, ahol szoktunk, ugye? Patt...
Jellemző:-(

"Ja és a szingliségről nem tehetünk. Nem ez a fő cél senkinek. :)"

Nem, neked például az a célod, hogy egyedül is lehess, de társsal is, hogy ne legyen láb alatt, de jöjjön, ha füttyentesz, ne is kelljen alkalmazkodnod, de mindenki más alkalmazkodjon hozzád, és legyen egy férfi, aki kifelé macsó, feléd meg mint az olvadó vaj, kenyérre lehessen kenni.
Tudod, mit mondott Olaf Olafsson norvég váltókezelő, mikor mindkét lábát combból levágta a vonat???

Pixynor 2015.01.05. 15:00:48

@terrer: ezt imádom benned, hogy tudod, hogy mi a célom :) Hogy hiányzott, hogy megmond :)
Nem tudom mit mondott Olaf. Nem voltam ott esküszöm :)

terrer 2015.01.05. 19:00:14

@Pixynor: "ezt imádom benned, hogy tudod, hogy mi a célom :)"

Mért én mondanám meg? Számtalanszor Te már leírtad... Nekem csak fel kell lapozni.

"Nem tudom mit mondott Olaf."

Ezt:
"Hát a f..om nem kéne???"
süti beállítások módosítása