Pixy mesél

Pixy mesél

És nyilván már megint bennem van a hiba

2014. december 09. - Pixynor

tarskereses-indul.gifAz az öt-nyolc stabil olvasóm, akiket imádok, már tudják, és már ki is vesézték egyik újabb ismerkedési próbálkozásomat. Ügyvéd Úr hatását szeretném mindenáron csökkenteni (aki ma teljesen eltűnte magát megint), igaz tegnap, a hétvégi eltűnés után hosszasan beszélgettünk. Sok kérdést feltettem, és nagyon hosszas és őszinte válasszal felelt mindre az Ügyvéd Úr. Ezzel, hogy így számomra is meglepő módon teljesen nyíltan és őszintén beszél az életéről, még jobban megkedvelteti magát velem. Rám is jellemző ugyanez a nyíltság. Általában, aki eddig megdugott csak, az nem tartotta ilyen fontosnak előtte, hogy tényleg ennyi mindent eláruljon magáról. És volt egy édes elszólása is (nem, több is volt, de ezt szerettem), melynek lényege az volt, hogy időnként bepánikol és úgy érzi mindenki az ő idejét rabolja el, azért nem veszi fel a telefonokat, nem nézi meg az emaileket sem. És kérdeztem, hogy ilyenkor ha én hívom, akkor arról is úgy gondolja, hogy rabolni akarom az idejét, erre válasz: "ááá dehogy, a szeretteimre ez nem vonatkozik". Hogy zabálom meg azt a pici zúzádat :) én, mint az ő szerette. Jaj de imádom. No mindegy, ennek függvényében, az előfizetés nélkül is jól használható társkeresőn szóba elegytem egy elvált, 40 éves férfival.

Pár napos üzenethagyások után, cseteltünk is. Nagyon lelkes volt, sokszor már ezen beszélgetések során olyanokat mondott, ami nekem elég furcsa.  Így kezdett: "Szia! Helyes szép szemű vonzó Nő vagy! Szívesen ismerkednek veled. Norbi " (persze a nevet megváltoztattam). Majd folytatta: "Igen nyitott közvetlen jó kedélyű pasi vagyok, romantikus mely érzésű szenvedélyes is, aki nagyon tud szeretni, vágyom egy normális kapcsolatra tele mosollyal érzelemmel minden jóval. Helyes vagy tetszel nekem!" No kérem szépen, hát ki az a egyedülélő nő, akinek egy ilyen nyitástól nem remegnek meg a térdei? Hát persze, hogy én, hisz a francos Ügyvéd tesz arról, hogy a lábaim, egyenlőre őmiatta remegjenek. Mondjuk úgy gondoltam, a helyes szót férfiakra használják, ezek szerint tévedtem.

"Szia! Nagyon sok az érzelmileg labilis teljesen idegileg kikészült nő sajnos. Rossz kedvűek csak szexet akarnak vagy párkapcsolatban élnek. Optimistán fogom fel várom hogy normális lány is van még is vagyok győződve erről. Itt vagy Te szerintem helyes kedves lány lehetsz" Ugyehogy ugye, hallom én ezt ám itt is sok férfitól, hogy mennyi a hülye nő, és persze, akkor most Norbinak nagy szerencséje van, mert beleakadt egy normálisba. "Szívesen találkoznék veled személyesen is, az más mint itt a virtuális világban ismerkedni. Egyébként logisztikai területen dolgozom hivatásos ....-ként beszerzés raktározás gazdálkodás rendezvények szervezése lebonyolítása ezeket irányítom. Nagyon szeretek főzni is, a gasztronómiát, filmeket főleg, ha van kivel összebújva filmet nézni. rendszeresen futok kikapcsol tölt. Rólad mit lehet tudni? Nagyon szép szemeid vannak és a szád is biztos jó csókolni is!" Az életben való találkozás felvetése, jó pont, dolgozik, jó pont, főz is, + pont, filmeket néz, összebújva 5*, viszont máris jó a számat csókolni? hát ezt mégis honnan a fenéből tudja, mert egyébként jó, de ő ezt nem tudhatja. Meg már rögtön így a tizedik mondaton belül? No mindegy, érzelmes fickó, nála ez az alap biztos.Kérdést kaptam, így válaszoltam is rá. Kiderült még, elvált, külön él, van egy gyermeke is. Hurrá! "Impulzív pasi vagyok, szeretem a páromat kényeztetni törődni gondoskodni figyelni rá, hogy kiegyensúlyozott boldog kapcsolat legyen, optimista vagyok." Jó, de hát egy kapcsolatban ez alap, szerintem. "Szív lelek pasi vagyok tele szenvedéllyel az intimitás is fontos, főleg ha meg érzelemmel társul maga a csoda, Őszinte embernek tatom magam." Hát túl sok újdonságot végül is nem mondott. "Én szeretnélek minél jobban megismerni, tetszel nekem kedves szerintem romantikus bújós lány vagy, aki nagyon tud szeretni, aki megérdemli". Na de jó, hogy ismer engem a srác. "Jó lehet simogatni az arcod fogni a kezed nagyot sétálni veled persze, ha jó idő van, látni a csillogó szemeidet mosolyodat, van vibered?" Viber, hát igen, akkor ezek szerint, mind a telefonköltség, mind az sms költség számít. Számít?? Nem jól fejezem ki magam, mert igen, ha valakivel napokon át, heteken át sokat sokat beszélünk, az akkor számít, de, hogy egy randi megbeszélés erejéig, se legyen pénz az adott telefonon felhívni, na ez nekem gáz. Én is hívok bárkit is (jelen esetben az ügyvédet, és ő is engem, nem öt percekre) ilyen szinten úgy gondolom, ez nem költség. De persze tudom, az én igényeim rohadt nagyok. És ezt követően vasárnap délutánra kilátásba helyeztünk egy találkozót. Még azért rákérdezett, hogy mikori képeim vannak fent, mint utólag kiderült azért, mert 45 éves nőről kiderült 50, vele is ismerkedett.

Aztán folytatás: "Gondoltam rád, kellemesen ismerkedtünk tegnap, nagyon kedves szimpatikus lány vagy. Jól vagyok! Még jobban lennék, ha személyesen is látni foglak, hallom a hangodat érzem az illatodat." Majd még szó szót követett, melyben elcsattantak még ilyen mondatok "Szívesen főznek veled együtt, ha úgy alakul a kapcsolatunk ismerkedésünk egymással." Hát ez mind szép és jó, de én még valahogy itt nem tartok. "Bújós lány vagy? Én szívesen megölelnélek. Igen az érintések a cirógatás a csókok nagyon jók, vagy csak a pillantások, érzéki És szenvedélyesen tudok csókolni, több órán át is szeretek csókolni." "Neked szép szád is van, csókolni ölelni, puszilni, simizni, felfedezni a másikat, figyelni a másik rezdüléseit, csók szeretkezés, akit szeretünk vonzódunk hozzá fantasztikus érzés, ugye?"  Na ez már nekem innentől kezdett egy kicsi too much lenni. Ennél a kérdésnél azonban teljesen kiakadtam "össze illő pár leszünk?" Úristen, az életben nem láttuk még egymást, és máris ilyet kérdez? Hát, hogy lehet ilyen kérdésre válaszolni? "Biztos hogy jól fogom érezni magam a társaságodban közeledben, szerintem igy lesz az életben is! Rajtunk múlik minden." Aztán még elég sokat beszélgettünk, ismerkedésből, mesélt magáról, sokat jár Rómába, mert ottani focicsapatnak drukkol, meg hasonlók. Ragozta még a csók témát, hogy mennyire szereti, meg milyen jó, meg hogy vágyik rá.

Végül is elég sokat keresett és miután telepítettem a vibert, szombaton délelőtt és este is felhívott és elég sokat beszélgettünk még. "Szerintem mi nagyon sok mindenről hasonlóan gondolkodunk és ez számomra borzasztóan jó!" Végül is félre téve a fentebbi mondatokat (meg hogy még nagyon sokszor ragozta, a szívesen megölelnélek, hozzádbújék, tudok masszírozni, szenvedélyesen csókolok), úgy gondoltam, hogy ez tényleg egy normális rendes ember és örültem neki, hogy elkezdtünk ismerkedni. És végül is vasárnap találkoztunk. /FOLYTATOM MAJD/

Hát nem tudom, újfent én vagyok a naiv? Ezek itt, majd a folytatás (amit elárulom, nem lett) függvényében, mind csak kamuszövegek? Már tényleg engem is teljesen meggyőzött, hogy ő egy normális srác, talán tényleg az, akire vágyok (igen, nem izgalmi szinten, hanem megbízható kapcsolat szinten). Normális ez, hogy ismerkedés során ilyeneket mondjon egy férfi? Én úgy gondolom nem, vagy rosszul?

1511359_678309858894920_4626227808866493485_n.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tarskereses40felett.blog.hu/api/trackback/id/tr546971081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabuschka 2014.12.10. 08:26:43

Jo eg, felallt a hatamon a szor ettol a nyaladzos szovegtol. Marmint az idezettektol. En nem szeretem az ilyen ferfiakat, olyan erzesem van, mintha a cukrosbacsi irogatna. Ha annyira ismernek a noket, akkor tudhatnak mar, hogy mi a sejtelmesseget szeretjuk, es nem a perverz szoveguket olvasgatni. Szinte ereztem lihegesuket.

terrer 2014.12.10. 08:44:35

@Pixynor: "úgy gondoltam, a helyes szót férfiakra használják, ezek szerint tévedtem"

Így van. A helyest a széparcúra mondják, nemtől függetlenül.

"úgy gondoltam, hogy ez tényleg egy normális rendes ember"

Hogy Miiiiiii????????????
Ezt azután vontad le, miután "kiakadtál a levelén", vagy hogy?:-o
És még rám mondják, hogy szét vagyok csúszva:-(

"Hát nem tudom, újfent én vagyok a naiv?"

Miután magad is elismered, hogy a nyitása túl sok volt, hogy kiakadtál kérdésein, hogy mindjárt az elején fillérbaszónak tűnt, mindezektől függetlenül normálisnak gondoltad és bepróbálkoztál vele?
Nem, semmiképp se "naiv":-)
Hát, ha lehet így fogalmazni, Te vagy a Himnuszból a Balsors:-o
De ha mégegyszer az ilyenek után azt vonod le, hogy "nincsenek már normális férfiak", komolyan mondom, lemegyek az autómhoz, belülök, és egyenest a falnak megyek...:-(
Éppúgy, ahogy Te a férfiügyeidben... padlógázzal...

Pixynor 2014.12.10. 08:59:22

@gabuschka: Nézd nekem is furcsa volt, de úgy gondoltam, ha egy férfi azt állítja magáról, hogy szenvedélyes, akkor lehet ez vele jár. Nem tudom. Én nem tudok egy virtuálisan megismert férfi után virtuális szinten vágyódni (illetve történt ilyen korábban, de az mind hülyeség volt, és már nem esek ilyen hibába). Így elképzelni sem tudtam, amit mondott, hogy úgy hozzám bújna meg ilyenek. Mi van? Mitől érzi ezt? Azt sem tudja milyen az illatom, lehet nem is tetszene neki élőben. Szóval igen... úgy gondoltam ez sok, de úgy gondoltam ő ilyen típus. Olaszos, ezt állította magáról.

@terrer: továbbra is úgy gondolom, a helyes szó, nem alkalmazható egy szép nőre, de biztos úgy van, ahogy írod. Egy nő lehet szép, egy pasi lehet helyes. Pont úgy ahogy egy pasira sem mondjuk azt, hogy szép.
És nem kiakadtam úgy ki a levelén, ahogy Te gondolod, azért ez távol állt tőlem, csak idegenkedtem attól amit írt. Úgy gondolnám ilyeneket nem írunk ismeretlen embernek. És normálisnak gondoltam, mert Te azt mondtad a macsó nem normális, akkor ez az ellentéte, ez akkor biztos, hogy az.

És legalább tudom , hogy van autót. Igen én vagyok a balsors. Szerintem ötösöm a lottón hamarabb lesz, mint egy tényleg normális pasim.

brumm.a.tejbe 2014.12.10. 09:47:06

Az idézetek azok amiket ő írt? Csak nekem tűnik magyartalannak ahogy ír?

Pixynor 2014.12.10. 09:53:06

@brumm.a.tejbe: ezeket ő írta így igen, szóról szóra, csak a helyesírást igyekeztem javítani benne, de még így is maradt elírt szó.

2014.12.10. 10:48:32

Drága, szép, szertelen, aranyos Kislányom,
Arra a meggyőződésre jutottam, hogy megveszem azt a leselejtezett pár üres konténert, amit egy ismerősöm ajánlott a napokban, kipofozom, és 30-47-es egyedülállóknak fogok randi rendezvényeket tartani, "Konténer szerelem" címmel.
Az előszűrő, modern kori kerítőnő én leszek, és addig nem nyugszom, míg nem boronállak össze egy jóravaló férfivel, ez lesz az alap referencia a honlapon.
Ha továbbra is a társkeresőkre alapozunk, akkor egyre inkább meggyőződésemmé válik, hogy oda direkte mókából járnak páran, sőt unaloműzésből. Érintőleges tapasztalatom nekem is van a régmúltból, és Te is tudod, hogy nem zengtem dicshimnuszokat, de nem tudom mi szükségeltetik a csillagok szerencsés együttállásán kívül ahhoz, hogy napjaink társkeresőjén valaki boldoguljon.
Olyan, mintha csak csalódni lehetne, tudom ez rémesen általános, de valami átok ül rajta. Most felhúzom magam és írok egy 500. bejegyzést a témában:-)

Szóval hová is akartam kilyukadni...ja igen, hogy ez így nem jó. És ha én, a tiszteletbeli mamád sem jutottam többre, akkor valamit mielőbb ki kell találni, mert az Ügyvéd ugye olyan mint valami hologram b+, előtűnik aztán eltűnik, jópofa meg színes, meg kell, mint karira az X-Box, de mégiscsak egy virtuális valóság a csávó. A másik pasi meg szegény eleve mínuszról indított, nem csak azért, mert (bocsánat egyéni vélemény:baromságokat írt) nem nyűgözött le, és sokat akar a szarka alapon olyan sok volt, mint nekem az Oravecz életbölcsességek, hanem mert az Ügyvéd még mindig a háttérben van.

Na, most hogy a problémás kártyákat kiterítettem kezdheted Kislányom összerakosgatni, mert a megoldással még én sem szolgálhatok:-)
Csókol: Mama

Pixynor 2014.12.10. 11:36:34

@Petra01: Drága Mama, imádtalak, mint mindig. A konténeres balhét csináljuk meg. :) Vállalom a pasik tesztelését, úgyis van már bőven tapasztalatom benne.

Micellás Zsizell 2014.12.10. 12:48:09

Nekem sem igazán szimpi, amiket ír az új jelölt, illetve ahogyan írja, az sem.
Túlzó és sietős, kapkodós és nyomulós.
Egy esélyt persze megér, mert látszólag több potenciál van benne, mint a másik két delikvensben, ha komolyabb kapcsolatra alkalmas.
Én mondjuk világgá futnék ha az első találkozás után sem váltana kicsit természetesebb szövegre.

terrer 2014.12.10. 13:06:51

@Pixynor: "Vállalom a pasik tesztelését, úgyis van már bőven tapasztalatom benne."

Ne tedd...
Tapasztalatod ugyan már sok van, de HOZZÁÉRTÉSRŐL szerintem még nem beszélhetünk...:-(

Pixynor 2014.12.10. 13:11:48

@Zsizi M.: nincs már esély, volt neki, de a sztori már véget is ért. Megírom, folytatásként.

Pixynor 2014.12.10. 13:12:25

@terrer: ugyan ne mond már, hogy ennyi tapasztalattal egy kicsit sem lettem hozzáértő. Azért én nem a hülyébb nők közé tartozom, bármennyire is így gondolod.

Micellás Zsizell 2014.12.10. 13:13:28

@Pixynor: oh értem, Miattad sajnálom, de ha ő így elbénázta, teljesen érthető

Pixynor 2014.12.10. 13:36:31

@Zsizi M.: ez kedves, de nem érintett úgy, hogy sajnálni kelljen, csak már tényleg nem értek semmit.

Micellás Zsizell 2014.12.10. 13:53:11

@Pixynor: úgy értem drukkolnék egy rendes pasinak részedre :)

terrer 2014.12.10. 14:51:53

@Pixynor: "Azért én nem a hülyébb nők közé tartozom, bármennyire is így gondolod."

Ne tulajdoníts nekem olyat, amit nem mondtam...
Nem vagy hülye, nyilván a munkádban meg az élet egyéb területein okos, rátermett nő vagy.
Csak párt nem tudsz választani.
De ettől még senki nem lett úgy ánblokk hülye...
Ezernyi oka lehet, hogy nem találsz párt. Mindjárt itt van, ami szerintem a legvalószínűbb: hogy NEM IS AKARSZ. Mert neked most nincs többre szükséged, csak szexre, az meg csak amolyan női nyavalygás, hogy nincsenek normális férfiak, mert igazából neked nem is kellenének... Aztán lehet, hogy azért nem találsz, mert nem jó helyen keresel, és OTT NINCS IS alkalmas férfi. Vagy túlzóak az elvárásaid, és vagy a külcsín, vagy a belbecs nem stimmel (mert egyszerre MINDEN nem szokott jó lenni). Vagy mittomén... neked kell tudnod, mért nem találsz, de senki se mondta, hogy azért nem, mert hülyevagy! SENKI! Énse, érted?!

terrer 2014.12.10. 14:55:22

@Pixynor: "csak már tényleg nem értek semmit."

Netes párkeresőn csak azok maradnak, akik a való életben a párválasztás terén kudarcot vallottak. Kontraszelekció, selejt.
Netes párkeresőn csak azok maradnak, akik a való életben a párválasztás terén kudarcot vallottak. Kontraszelekció, selejt.
Netes párkeresőn csak azok maradnak, akik a való életben a párválasztás terén kudarcot vallottak. Kontraszelekció, selejt.
Netes párkeresőn csak azok maradnak, akik a való életben a párválasztás terén kudarcot vallottak. Kontraszelekció, selejt.
Netes párkeresőn csak azok maradnak, akik a való életben a párválasztás terén kudarcot vallottak. Kontraszelekció, selejt.

Ha MÉGVALAMIT nem értesz, szívesen állok rendelkezésedre:-)

Comment.Elek 2014.12.10. 16:19:45

@terrer: Egyetertek!
Normalis esetben ez ugy mukodik, hogy eloszor megismered a masikat (kollega, szomszed, gyerek iskolatarsainak szulei, stb), aztan kolcsonos szimpatia alapjan felmerul a kapcsolat. Netes tarskeresesnel eloszor jon a kapcsolat lehetosege (joreszt feltetelezett tulajdonsagok alapjan), aztan a megismeres, ahol is mindenki ezerrel vetit. Aztan a pofara eses.

Pixynor 2014.12.10. 16:24:35

@Comment.Elek: jogos, de számosszor szó volt róla, hogy az életben sem lehet ismerkedni. Nekem az sem jött be, mert vagy alkesz a másik, vagy impontens, vagy impotens alkesz, mint a nyáron személyesen szórakozóhelyen megismert egyik srác. Ráadásul aki az életben normális és bejönni, tuti barátnős. Akkor miről beszélünk?Akkor már egyszerűbb a szar társkeresőn próbálkozni.

Comment.Elek 2014.12.10. 16:29:31

@Pixynor: Itt van az eb elhantolva! Aki normalis (es ugy altalaban megfelel a masik bejegyzesben emlitett listanak), az el sem jut odaig, hogy a tarskereson probalkozzon, mert amint szabadda valik, sorszamot huznak nala a nok.
Hogy egy neves szerzot idezzek:
"Netes párkeresőn csak azok maradnak, akik a való életben a párválasztás terén kudarcot vallottak. Kontraszelekció, selejt."

Pixynor 2014.12.10. 16:40:32

@Comment.Elek: húú ezt a nemes gondolatot én is olvastam valahol már, valami híres ember mondhatta. :) Igaza van.

terrer 2014.12.10. 20:30:27

@Comment.Elek: "Itt van az eb elhantolva! Aki normalis (es ugy altalaban megfelel a masik bejegyzesben emlitett listanak), az el sem jut odaig, hogy a tarskereson probalkozzon, mert amint szabadda valik, sorszamot huznak nala a nok. "

Tökéletes meglátás!!!
Ugyanígy a normális nők se fordulnak elő a netes társkeresőkön, még a mindennapi életben elkelnek, hiszen azt folyamatosan pásztázzák a szabad (meg a nemszabad is, ugye) férfiak. Aki nő létére hosszú ideje nem talál párt, sőt a netes társkeresőre fanyalodik, azzal nincs minden rendben... Annak vagy komoly defektje van, vagy nem is akar párt, csak kalandot...
Biztos vagyok benne, hogy a mindennapi életben folyamatos szondázás megy a kapcsolatkész nők és férfiak részéről, és a "jó bornak nem kell cégér" alapon ez 90 %-uk számára a kapcsolatteremtéshez bőven elegendő.

2014.12.10. 21:22:42

Jaj istenem... Már valami csöpögni kezdett a monitoromból....

Ezt a "helyes" kifejezést tényleg nem szokták vagy illik nőre mondani? Én olykor szoktam (barátilag, nem udvarlási céllal), és eddig örültek neki.

Pixynor 2014.12.10. 21:36:29

@terrer: "Biztos vagyok benne, hogy a mindennapi életben folyamatos szondázás megy a kapcsolatkész nők és férfiak részéről"

Na én is ott szeretnék lakni, ahol ilyen van? Hun van ez? A Marson?

Pixynor 2014.12.10. 21:37:14

@P80TDM: hát ezek szerint már rám is mondták, de furcsán hatott. :)

terrer 2014.12.10. 21:55:42

@P80TDM: Pixy szerint nem szokták...
Beírtam gugliba, hogy "helyes lány". 12 000 találatot adott.
Hát, ezek szerint ők mind hülyék...

terrer 2014.12.10. 21:57:50

@Pixynor: már megbeszéltük, hogy Te nem tartós kapcsolatot keresel. Nem vagy rá nyitott.
Rólad a szondázók lepattannak.
Olyan vagy, mint a skót, aki folyton imádkozik a Jóistenhez az öttalálatért, de még a lottószelvényt se veszi meg... és csodálkozik, hogy sose nyer:-o

Pixynor 2014.12.10. 22:04:59

@terrer: "már megbeszéltük, hogy Te nem tartós kapcsolatot keresel. "

Te lehet meg beszélted, meg ezt írod, de mint már mondottam vala, ez nem így van kedves drága házisárkánykám. :)

terrer 2014.12.10. 23:01:28

@Pixynor: aki komolyan tartós kapcsolatot akar, annak minek egyszerre 3-4 pasi bekészítve???
Jó, költői kérdés volt... Tudom, nem így van.
Hogy miért? Hát csak...
Jó, így van, de mégsincs így...:-) Mért? Csak:-)
Ez vagy Te:-))))))))))))
Sírok, komolyan.......... Te nemhogy nem tudsz szembenézni magaddal, de a teljes realitásérzékedet is totálisan elvesztetted:-o Mint amikor vitatkoztál a "nincsen normális férfi a földön" jelentésén, hogy az végülis "teljesen nincsen", vagy azt jelenti, hogy egy kicsit azért mégis van... Úgy a Földön nincsen, de én azért még lehetek kivétel, ha nem értem magamra, mert pl. fölemeltem róla a lábamat:-o
Sírok.........

2014.12.10. 23:24:39

@terrer: Arra nem gondoltál hogy esetleg nem kapott sosem "baráti" bókot?
Jut is eszembe. Egy kolléganővel beszélgettem egyszer és arról volt szó hogy ő mennyire számít szépnek. Na neki is így mondtam hogy szerintem nagyon is helyes lány. Zavartan pislogva mondta hogy neki ilyent még nem mondtak. Szóval lehet hogy nincsenek hozzászokva.

@Pixynor: " Kedves drága házisárkánykám" Ezen jót röhögtem. :-)

terrer 2014.12.10. 23:44:47

@P80TDM: "Arra nem gondoltál hogy esetleg nem kapott sosem "baráti" bókot?"

De. Szerintem félnek tőle...

Pixynor 2014.12.11. 06:55:21

@terrer: "aki komolyan tartós kapcsolatot akar, annak minek egyszerre 3-4 pasi bekészítve???"

Másik hozzászólásodnál megválaszoltam ezt a részt.

A sírós résznél újfent nincs igazad.

@P80TDM: hát tudod ő sárkányozott jó ideig, de rájöttem már, ő nagyobb sárkány. ÉN már szirén vagyok, de hidd el, még pár hét és angyal leszek : ) :)

terrer 2014.12.11. 08:56:18

@Pixynor: jóreggelt:-)
Tudom, azért van 4 pasi bekészítve, mert még nem jött el az "egyetlen igazi", és addig is ne unatkozzál...
Dehát pont azért nem jön el az "egyetlen igazi", mert valójában inkább arra van szükséged, hogy 4 pasi mindig be legyen készítve...
Kell a fenének az "egyetlen igazi"! Neked biztosan nem...

Pixynor 2014.12.11. 09:16:08

@terrer: nem, nem ezért nem j ön el az igazi, de ezt sem fogom tovább magyarázni.

Pont azér t nem jön el nekem sem az igazi, amiért Gabocaboynak. Vannak kevésbé szerencsések e téren, mi ezek vagyunk.

És nincs négy pasi képben, csak kettő. Az egyikkel kiélem a szórakoztatási faktor igényemet, a másikkal meg történetesen ma egy orbitális nagyot fogok kefélni :) mindenféle izgalmi tényezőkkel kiegészítve, megbeszélten ma a ribanc Pixy fog nála megjelenni, egy-két ilyen praktika bevetésével, amiről itten most nem szólanék többet, mert félek, az arra érzékeny, olvasó közönség csúnyán elpirulna ennek olvastán. :)

gabocaboy 2014.12.11. 10:00:18

@Pixynor: " Vannak kevésbé szerencsések e téren "

nem egészen, csak én is keményen válogatok. egy hosszú kapcsolatból léptem ki és nincs szükségem egy újabb önző hülyére.

de érdekes tapasztalat, sok 40-es nő nem hajlandó a kapcsolatért tenni.
csak vár arra, hogy a férfi udvaroljon és tegye ki a lelkét a semmiért.

ideje lenne felismerniük, hogy nem 20 éves és feltétlenül kelendő és kívánatos lények, hanem egy kopotasabb árucikkek a húspiacon, tenni kell a kapcsolatért és bizony lépni nyitni a férfi felé, vagy egyedül rohadnak meg.

de akár bevonzhatnak pár vadász aki jól megcsinálgatja őket és kocc, amitől még hülyébb lesz ez a réteg.
persze megy utána mind a badoo és társai oldalakra.. királylánykodni. :D

Gour számtalan aranyköpését látom igazolni, rövid időn belül. Bár Terrer is keményen fogalmaz, ott is van jó pár pont ami kőbevéshető lenne, oly nagy igazság.

Pixynor 2014.12.11. 10:17:16

@gabocaboy: "ideje lenne felismerniük, hogy nem 20 éves és feltétlenül kelendő és kívánatos lények, hanem egy kopotasabb árucikkek a húspiacon, tenni kell a kapcsolatért és bizony lépni nyitni a férfi felé, vagy egyedül rohadnak meg"

Ezt teljesen értelmezhető az ugyanilyen korosztályú férfiakra is. Szerintem Gour eléggé szélsőséges e téren, megjegyzései arra engednek következtetni, hogy vagy még soha életében nem volt szerelemes, vagy nagyon megbántották mikor az volt. Sérült, deformált lelkületű férfiak viselkednek így ahogy ő. Gyakran erős nőgyűlöletben szenved, ami semmiképp nem mondathat vele normális dolgokat a kapcsolati téren emiatt.

De ha Te vele tudsz azonosulni, akkor élj így. Nem hiszem, hogy a párkapcsolatában, ilyen gondolkodással egy pillanatig is boldogabb ember, mint Te. De persze Te is hajazol már arra, hogy utáld a nőket.

Akkor már inkább Terrer az, akire azt mondom tökéletesen jól látja a dolgokat. Ő egy normális pasi, de ezt el ne mond neki, hogy ezt mondtam róla, mert még a végén jó napja lesz, és elfelejt nekem itt Terrerkedni (jó kis sárkány módra).

gabocaboy 2014.12.11. 10:28:11

@Pixynor: egyik véleményt se kell úgy befogadni, hogy azok szerint élj. de meghallgatni érdemes.

nyilván mindenki megkapta a saját kis pofonjait, megismert 50-50 toprongy lelkületű nőt vagy férfit, de talán valahol rejteget előlünk a sors egy olyan példányt, akivel érdemes.

panaszkodik férfi nő, hogy mindenki bunkó és önző, de mihez képest? lehet csak azt kapja amit önmaga is nyújt.

de nagyon rossz hatással van a többiekre az a szűk réteg, aki fénysebességgel fertőz.
az otromba csak a pénz kell királylányok kineveleki a csak szexre kellessz macsókat.

Pixynor 2014.12.11. 10:41:59

@gabocaboy: nézd, nálam már csak egy fontos ebben az életben, az, hogy az ember boldog legyen, hogy én boldog legyek (önző módon). 40 éves koromra, bár megkoptam a húspiacon, de eljutottam oda, hogy nem kell hazugságban élnem. És ennél szabadabb érzést, semmi sem ad. Az, hogy sok párkapcsolatban élő ember élete 90 %-ban hazugságon alapul, nem hiszem el, hogy boldoggá teszik őket. Ez a leggyerkesebb dolog a világon, sőt nem is az, mert a gyerekeknél őszintébb emberek nincsenek. Az itt megszólaló emberek többségéből is dől a fusztráció, a boldogtalanság, pedig állítólag tökéletes kapcsolatban élnek és juj de boldogok.

Mindenkinek úgy kell az életét alakítania, hogy boldog legyen benne. Enélkül szart sem ér az élet. És én is odajutottam, hogy nem fogom magam alárendelni, egy nyomorult félrekefélő pasinak. Aki félrekefél, az húzzon a picsába, éljen azzal, akit kefél. Márha bármikos is kellene neki, ennél többre.

Nem adom fel azt a reményemet soha, hogy vannak még hűséges férfiak, és fogok is ilyet találni, ha a fene fenét eszik is. Ha nem most, majd a következő életemben, vagy egy másik univerzumban.

Tőlem terjedhet a Gour féle szemlélet (bár nekem ez nem más, mint feleség, barátnő mellől félrekefélő, pitiáner lúzerség) ettől ez nem lesz egy boldogabb világ. És ne értsd félre, mert ettől függetlenül Gourt imádom, mint embert. Szerencsére nem én vagyok a barátnője.:)

"de nagyon rossz hatással van a többiekre az a szűk réteg"
Ez jogos, de nem szabad hagyni megfertőzni magad, vagy csak annyira, amennyire neked is jó. Nézd, szerintem a badoon lévő királylányok is találnak párt, előbb utóbb. Mindig van olyan herceg, akinek megfelel az adott királylány. Ebben biztos vagyok.
Én sem azért vagyok egyedül, mert nem találok senkit, hanem azért, mert aki lehetne az nem vonz, aki meg vonz, az alkalmatlan kapcsolatra.
Aztán, hogy a végtelenben találkozik-e majd e két dolog, találok olyat, aki vonz és kapcsolatra is alkalmas, a jövő zenéje.

gabocaboy 2014.12.11. 10:51:07

@Pixynor: szánalmas, hogy 20 évesen röhögve találtam párt, 40 évesen meg nyűglődöm az elvileg már kialakult értékrenddel létező nők között.

talán mert ez a réteg már pontosan tudja mit akar, és elsősorban a saját hasznát lesi az eljövendő kapcsolatba?

ha gyerek van, sunyi mód rátestálja, legyen csak apja majd /ne csak a párja/ természetesen anyagilag is vegye ki a részét... persze itt megint a férfi ad többet, gyaníthatóan.

ha nincs, akkor majd akar, és mégjobban lesi azt, hogy anyagilag alkalmas legyen a fószer arra, hogy a 40+ os leányka 3 évet kihúzzon, mint veszélyeztetett terhes... aztán jön aminek jönnie kell, a már megszokott elégedettlen szájalás és a csökkenő szexmennyiség egészen a 0-ig.

újabb válás. :)

Pixynor 2014.12.11. 11:02:53

@gabocaboy: "zánalmas, hogy 20 évesen röhögve találtam párt, 40 évesen meg nyűglődöm "

Gabocaboy, ez nem ezért van, nem a Te korod miatt, hanem az azóta jelentősen megváltozott világ miatt. Lazultak az erkölcsök, elterjedt a net, minden ember rájött arra, képes önállóan létezni a világban, nincs szüksége megalkuvásra. Kevesen maradtak, akik a régi értékrend szerint szeretnének elköteleződni. Gour jól mondta, ki mit látott otthon a szülőktől, azt tekinti alapnak az életben. A mi generációnk, már alapjában elvált szülők gyermeke, szóval... ritka az, hogy valakinek a szülei a halálig együtt maradtak. A kapcsolatok egy része is olyanok voltak, hogy gyerekként azt látnak, szenvednek együtt anyu és apu, a tisztelet legkisebb jele nélkül. Persze, hogy a legtöbb ember megteszi a fogadalmat, sosem akarok így élni, ahogy a szüleim. Akik azt látják, apa röhögve félrekefél, szarok a nőre, akivel együtt él, akkor ezt fogják normálisnak tekinteni. Szóval, ez sokkal összetettebb dolog annál, minthogy Te most 40 éves lettél.

" tudja mit akar, és elsősorban a saját hasznát lesi az "
Én férfi oldalról épp az ellenkezőjét tapasztalom. Fogalmuk sincs róla mit akarnak és szeretnének a legjobban kijönni, a helyzetből, amibe belesodródnak.
Haszonlesést, már többször átbeszéltük. VAn ilyen, férfiban is és nőben is.

Na és ez az amit sosem tettem. EGyetlen egy párkapcsolatomban sem testáltam rá a fiamat a férfira. Sőt előre kijelentettem, hogy a fiamnak van egy apja, aki törődik vele és nem apát keresek. Persze, az jó, ha ettől függetlenül el tudja fogadni a fiam, hisz vele élek még egy ideig, de már felnőtt emberről beszélünk. Nyilván ha bármelyik pasi választás elé állítana, hogy a fiam vagy ő, nyilván nagyon rosszul járna. Szóval, jó ha jól kijön a fiammal is, de nem kell sem nevelnie, sem egy fillért is nevelésére költenie.

"ha nincs, akkor majd akar, és mégjobban lesi azt, hogy anyagilag alkalmas legyen a fószer arra, hogy a 40+ os leányka 3 évet kihúzzon, mint veszélyeztetett terhes... aztán jön aminek jönnie kell, a már megszokott elégedetlen szájalás és a csökkenő szexmennyiség egészen a 0-ig."

Ez így van. Épp ezért csodálkozok, ha egy elvált gyerekes férfi még egyszer családot akar alapítani. Én sosem tenném. Én már boldog párkapcsolatban szeretnék létezni, ami arról szól, hogy együtt élvezzük az életet, és nincs már újabb gyerekkel járó elköteleződés benne. Ehhez már bazi öreg egy 40 éves nő.

terrer 2014.12.11. 12:34:56

@Pixynor: "Pont azér t nem jön el nekem sem az igazi, amiért Gabocaboynak.

Nem azért. A netes társkeresőn fennvan 500ezer nő meg 900ezer férfi. Ebből mindkét nem esetén (mert bolondok egyformán vannak) 480-480ezer kattant van. Egyértelmű, hogy egy férfinak OTT sokkal nehezebb "normális" párt találni.

"Vannak kevésbé szerencsések e téren"

Igen, a nők közül a "jó partik" (tehát a nemkattantak) szerencsések. Akik meg nem jó partik VAGY valójában nem is akarnak párt találni [célozgat], azok "kevésbé szerencsések":-)

terrer 2014.12.11. 12:44:38

@Pixynor: "Én férfi oldalról épp az ellenkezőjét tapasztalom. Fogalmuk sincs róla mit akarnak és szeretnének a legjobban kijönni, a helyzetből, amibe belesodródnak."

Aha. ÉS van onnan egy ügyvéded, aki mindjárt az élő cáfolat minderre... pontosan tudja,mit akar,és közölte is.
De amúgy fő a következetesség:-)
Jajmááár...

"Haszonlesést, már többször átbeszéltük. VAn ilyen, férfiban is és nőben is. "

Egyetértek!!

terrer 2014.12.11. 12:47:30

@Pixynor: "Nyilván ha bármelyik pasi választás elé állítana, hogy a fiam vagy ő, nyilván nagyon rosszul járna."

Ez nagyon beteges:-( Akár a nő kezeli egy szinten/helyen a gyerekét a szexpartnerével, akár a férfi, aki odamegy.

Pixynor 2014.12.11. 13:11:18

@terrer: "[célozgat], azok "kevésbé szerencsések":-) "

és azok is szerencsétlenek, akik jó partik és párt akarnak találni, de nincs szabad normális férfi. Célozgat magamra szintén.

"pontosan tudja,mit akar,és közölte is."
és pont ez az ami vonz az ügyvédben, nem kertelt, tudom hányadán állok vele, pontosan tudom mit tud ajánlani, és rajtam múlik elfogadom-e vagy sem

"Ez nagyon beteges:-( Akár a nő kezeli egy szinten/helyen a gyerekét a szexpartnerével, akár a férfi, aki odamegy. "
Igen, ezt a részt sosem értettem én sem az emberekben, de hála, akikkel én összekerültem, azok abszolút jól álltak a helyzethez Tehát nem volt olyan kapcsolatom, ahol a pasi ennyire hülye lett volna Sőt az okosabbja tisztában van vele, ha jóban van a fiammal, akkor az nagy plusz pont nálam is :)

Úgyhogy volt olyan pasim, aki odaült a gyerek mellé, és olyan szinten egymásra találtak az internetes játékban, hogy én már szinte felesleges voltam :) A fiam is bírja azokat, akiknek fogalmuk van erről a részről, nem úgy mint az anyjának.:) Ha én kérdezek valamit, jaj már muter van :)

Pixynor 2014.12.11. 15:02:11

@terrer: irtam neked egy mailt de visszajött hibaüzenettel. Nem jó már a címed?

terrer 2014.12.11. 17:07:38

@Pixynor: bocsánat:-( Töröltem még régen,mikor valami zsákutcába jutottunk...

gabocaboy 2014.12.11. 17:58:13

@Pixynor: :) tömör volt.

tűz és víz. miért nem szexeltek, az sokmindent megold.

terrer 2014.12.11. 19:02:04

@Pixynor: mondom BOCSÁNAT!
Nemtom visszacsinálni...
Amúgyis Te tehetsz róla. Mit mérgesícc:-o

terrer 2014.12.11. 19:08:24

@gabocaboy: szerintem pl. a vitatkozás sokkal érdekesebb!

gabocaboy 2014.12.11. 19:09:34

@terrer: velem vitatkozz, nem szeretnék veled szexelni... :D

terrer 2014.12.11. 19:14:15

@gabocaboy: bocs, de veled uncsi lenne vitázni:-( Se hisztis nem vagy, se konok:-( Sőt, szerintem még akkor se sértődnél be, ha a súlyodra tennék megjegyzést:-( Láttad, Pixy majdnem levette miatta a fejemet?:-o Durva volt...

gabocaboy 2014.12.11. 19:41:49

@terrer: engem /úgy/ nem érdekel a kritika.
ami építő jellegű megfogadom, ami tény, tudomásul veszem, amit hamisnak érzek, le...om.

nem érdekel, hogy egy egy ember külsőségekben miként néz ki, aki nekem nem tetszik jelzés nélkül kikerülöm. de ne legyen ápolatlan, igénytelen akkor se.

mindenki tehet valamit önmagáért. sokkal jobban zavar, ha valaki emberileg és erkölcsileg zülledék.

de. párkapcsolatban én a vékonyabb nőket kedvelem, nem zavar ha nincs xxl es duda sőt ha csak s-es az se érdekel, én a nő arcát és szemeit nézem /ha az kedves, végem/ meg, és nagyon fontos, hogy emberileg azt nyújtsa amit keresek. legalább is a kivánatos halmaz elemeivel zömmel rendelkezzen.

terrer 2014.12.11. 20:08:33

@gabocaboy: "és nagyon fontos, hogy emberileg azt nyújtsa amit keresek"

Ezt magyarázom én is Pixynek, amikor azzal mentegeti magát, hogy "azért nem talál férfit, mert nem versenyezhet küllemben a huszonéves csajokkal".
Hát f.szt.
A férfinak hosszú távon első szempont, hogy a nő EMBERILEG KEDVELHETŐ LEGYEN. Akit túl akaratos és egoista személyiséggel vert meg a sors (ami nem igaz, mert mindenki tud változni, ha akar), az nem kell a férfiaknak, csak szexre, mert bár egy napot féllábon is ki lehet egy konok nő mellett is bírni, ha a pina van a mérleg másik hmm... nyelvén... De egy egész életet???
Na, azt nem!
Hát EZT nem hajlandó Pixy és a hozzá hasonló szinglibloggerek elfogadni! Mert az ugye azt jelentené, hogy ŐK TEHETNEK RÓLA, ha nincs párjuk!
És ezt el nem ismernék az Atyaúristennek se!
Inkább a halál, vagy bármi...

A távlatilag szingli nőknek sokmindenük van, kettő dolgot kivéve: párjuk és önkritikájuk.
Dehát pont emiatt szinglik, hosszú távon!

Pixynor 2014.12.11. 21:58:54

@terrer: nem haragszom, nincs miért, csak kicsit fura volt, hogy az első úgymond "nézeteltérésre" leléptél, kidobtál, töröltél, de mindegy hagyjuk is. Ilyen pasi már úgyis volt az életemben.

"A férfinak hosszú távon első szempont, hogy a nő EMBERILEG KEDVELHETŐ LEGYEN'

Igen és ezen gondolatod pont egyezik Gabocáéval: "párkapcsolatban én a vékonyabb nőket kedvelem"

Innentől kezdve egy rohadt szavatok sem lehet, akkor ha egy nő a külsőségeket nézi egy férfin.

terrer 2014.12.11. 22:05:14

@Pixynor: szijaaa:-)
Ilyen hamar leszálltak rólad?:-o

terrer 2014.12.11. 22:11:19

@Pixynor: nem nézeteltérésre!!! Csalódásra:-(
Nézeteltérésért még sose dobtam senkit, bocs... Ahogy állítólag Te se.

Amúgy meg furcsamód nem olvastad Gabócát végig, ugyanis ő így folytatta: "nem zavar ha nincs xxl es duda sőt ha csak s-es az se érdekel, én a nő arcát és szemeit nézem"
Tehát NEM a modellalkatú nők, mint jókülsejűek érdeklik, hanem NEM ZAVARJA, ha nincs akkora duda (ahogy gondolom az se zavarná, ha lenne, tehát a külső mindegy), és a szemét nézi, ami ugyebár a lélek tükre.
Csak nem akar Neked ez a "csakakülsőszámít"-érv összejönni, mint egyszeri k.vának a tisztességesélet, de nembaj, szép próbálkozás volt:-)

Pixynor 2014.12.11. 22:19:57

@terrer: Én is szeretlek, szia.

Igen, ilyen hamar. Minden igényt kielégítő két órában volt részem, úgy, hogy a srác nemrég ért haza munkából, és reggel négykor kell. Szóval őszintén... nem akartam bunkó módon sokáig fenntartani, de biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó (harmadik) együttlétünk. És nem bántam meg, hogy nem voltam mással szeptember óta, mert akkor vele voltam utoljára. És nem akarok róla beszélni, mert most csak szuperlatívuszokat tudnék csak írni. :) Imádtam őt, ő is engem. És annyira jó, mert így már harmadjára totál gátlástalanul tudtam vele lenni, hisz ha nem tetszettem volna neki, nyilván nem akart volna újra és újra velem lenni. Szóval... kiélveztem minden percét, minden érintését, isteni csókját, feledtette velem a vasárnapi rossz csókot. Brrr... sosem fogok többet olyannal belemenni még egy találkába, akinek nem jó a csókja. A hercegem és az ügyvédem is csókkirályok (vagy csak úgy csinálják pont, ahogy én szeretem). És tudod milyen élmény ért? Mutatott kislányairól képeket, és az egyiken rajta volt a felesége és őszintén mikor megláttam én lettem a világ legboldogabb nője. Pedig tudom ez így gonoszan hangzik. Én nem tartom magam jó nőnek, de!!! szegény feleségéhez képest én egy SZÉPSÉGKIRÁLYNŐ vagyok. Tök komolyan. Bántás nélkül mondom. Most már megértem, miért lelkesedik annyira a képeimért, mert miért felejti rajtam megállás nélkül a szemét. :) Róla is utána azt hittem csukott szemmel piheg, ahogy én tettem, erre felnéztem és engem nézett :) Ki tudja mióta. :)

terrer 2014.12.11. 22:23:22

@Pixynor: De figyelted, hogy örültem neked???
Te sose szoktál olyat...

terrer 2014.12.11. 22:24:09

@Pixynor: "Minden igényt kielégítő két órában"

Azt meg hogy???

terrer 2014.12.11. 22:25:30

@Pixynor: "Én nem tartom magam jó nőnek, de!!! szegény feleségéhez képest én egy SZÉPSÉGKIRÁLYNŐ vagyok. "

Gratula.
Újabb bizonyíték, hogy nem a külső számít!!!

Pixynor 2014.12.11. 22:26:05

@terrer: ebből látszik, hogy nagyon tévedsz, és nemigazán sejted mi folyik manapság a világban párkeresésdi terén.

" párkapcsolatban én a vékonyabb nőket kedvelem, nem zavar ha nincs xxl es duda sőt ha csak s-es az se érdekel, én a nő arcát és szemeit nézem"

Ezt egyértelműen azt jelent, hogy csak a vékony nők érdeklik, kis cicivel, akinek legyen kedves arca. Nem azt jelenti hogy egy kedves szép arcú dagadt nő is jó lenne neki.

Gyakorlatilag pont így értesz félre engem is állandóan.

És nem értem miért csalódtál, mert nem vagyok szende szűz? Ez az írásaimból szerintem kiderült már korábban is.

Pixynor 2014.12.11. 22:33:04

@terrer: igen, örültél, és örömödben már rúgtál is egyet. No ilyet én tényleg nem szoktam.

terrer 2014.12.11. 22:34:42

@Pixynor: hol rúgtam? Mit rúgtam? Kötözködtem, az igen, de nekem az olyan, mint neked a szex...
"Ilyen vagyok."

Pixynor 2014.12.11. 22:38:46

@terrer: ez az ilyen hamar leszálltak rólad, olyan degradáló a részedről, de ehhez már hozzászoktam.

terrer 2014.12.11. 22:51:56

@Pixynor: "nem értem miért csalódtál, mert nem vagyok szende szűz?"

Jó, akkor leírom százegyedszerre is... [nagylevegő]
Mert egy nőalázó barommal is képes vagy összefeküdni!
Utálom a macsókat, erreföl Rólad kiderül, hogy imádod őket! Csoda, ha csalódtam, ha nem őszinte a mosolyom???
Volt már olyan, hogy egy barátnődről kiderült, hogy a haragosodat szereti végülis? És tudtál neki "örülni"???
És vajon MINDENNEK mi köze ahhoz, hogy amúgy szendeszűz vagy, vagy nem???

Mit törődöm én, hányszor micsinálsz?! De azt, hogy egy nőket semmibevevő aljas hazug (igen, hazug, mert kezdetben félrevezetett, csak belebukott) macsó után futsz, egy olyan után, aki a nőket csak kihasználandó tárgyaknak tekinti, azt nemtom megemészteni:-( Javíthatatlan NŐPÁRTI vagyok (ellentétben veled), már ami az "igazi Nő"-ket illeti! De Te nem tartasz össze velük, Te épp a nők ellenségével paktálsz le:-(
Most komolyan, itt kit érdekel, szende vagy-e? Megalázkodó, behódoló vagy arra érdemtelen alakok előtt, inkább az a baj:-(
Semmi bajom a nemiéleteddel, felőlem aztán úgy éled, ahogy akarod. Az erkölcsi tartásoddal van!
MOST már érted???

terrer 2014.12.11. 22:54:33

@Pixynor: "ez az ilyen hamar leszálltak rólad, olyan degradáló a részedről"

Bocs, de ÉPP TE állítottad, hogy ez csak egy egészségügyi dugás... akkor mégis mit mondhatnék, hogy megkérte-e már a kezedet???
De Te még azt is félreértenéd:-(

Pixynor 2014.12.11. 22:59:12

@terrer: "Mert egy nőalázó barommal is képes vagy összefeküdni!"

Nem feküdtem le az ügyvéddel.

Miért utálod a macsókat? Én sem utálom a pláza cicákat.

" macsó után futsz,"
Nem futok utána.

Ezek után mi a baj az erkölcsi tartásommal?

Igen, én is mondtam most neki, hogy csak ha oltárhoz vezetett utána kap meg :) de valahogy nem vett komolyan. :)

terrer 2014.12.11. 23:07:24

@Pixynor: "Nem feküdtem le az ügyvéddel. "

Na fogadjunk???

"Miért utálod a macsókat? Én sem utálom a pláza cicákat. "

A túlfejlett igazságérzetem miatt. Mert az nem igazságos, ahogy ők állnak a nőkhöz, és mert az meg FŐLEG NEM igazságos, ahogy ikertestvéreik, a "nőimacsók" állnak a rendes férfiakhoz!!!
Asszem, innen ered az egész...
A macsóknak pedig a plázacica NEM a női megfelelője, hanem csak a csicskája. A macsó női megfelelője, aki amolyan "végzetasszonya" típusú vérszívó, mint a gregorbernicce, meg az a másik észlény, aki a damut börtönbe juttatta, aszt kamuzott egy másik ordasat az egész világnak, hogy ő abba a vénemberbe szerelmes.
Na az ilyen egoista számító dögöket utálom, akár nők, akár férfiak.

Pixynor 2014.12.11. 23:17:28

@terrer: "Na fogadjunk???"

Úrinő biztosra nem fogad. Nem feküdtem le vele, de nem számít ha nem hiszed el. Sosem hazudok.

Én nem vagyok ilyen.

Pixynor 2014.12.12. 11:37:02

@terrer: Jó reggelt! Kezdek rájönni, sok mindenben igazad van :(.

terrer 2014.12.12. 11:40:50

@Pixynor: Ajjaj:-o Mi történt? SOHA nem hittem, hogy egyszer ilyesmit fogsz nekem mondani:-o

Pixynor 2014.12.12. 11:43:22

@terrer: nem tudom, úgy összességében velem kapcsolatosan, de ennek nem örülök, mert ha tényleg abban sem vagyok biztos, hogy ismerem magam, akkor mi a faszban lehet biztos?

terrer 2014.12.12. 12:00:56

@Pixynor: az ember sokkal kevésbé ismeri önmagát, mint pl. közeli hozzátartozóit, mert nem látja a "big picture"-t. A festményt is hiába nézed egy centiről, csak nagy festékpacákat látsz... el kell tőle távolodni. Meg aztán, valljuk be, magunkat mindig szubjektíven, torzítva nézzük, nem annak, amilyen vagyunk, hanem amilyen szeretnénk lenni, vagy amit elvárnak tőlünk.
De semmi baj, ha néha meghallgatunk másokat is magunkról, mert azt keverve saját véleményünkkel, megláthatjuk igazi énünket. Én se állítom, hogy mindenben jól látlak, de biztos van olyan, amire ráéreztem, és érdemes kicsit átgondolnod.

Nagyon tanulságos volt számomra gyerekem esete a tejjel. A jóégnek nem tudtuk belediktálni, pedig akkoriban a csapból is az folyt, hogy a tej egészséges, kell a gyereknek a csontokhoz, mindenki igya, még iskolatej is volt, szerencsétlent összes rokona-ismerőse azzal gyepálta, hogy a tej finom. Ha bárki megkérdezte tőle, szereti-e, azonnal rávágta, hogy igen, ha testvére kért, akkor ő is, csak éppen... nem itta meg. Majd, azt mondta, mindjárt... Jó idő eltelt, mire rájöttem, hogy ő valójában NEM SZERETI a tejet, csak annyira azt hallotta mindenkitől, hogy szeretni KELL, hogy maga is elhitte. Csak éppen a valóságban a tejivás elmaradt... ösztönösen, mert utálta az ízét.
Na így lehetsz Te is. A társadalmi elvárások beléd ivódtak annyira, hogy totál elhiszed, Te is a tartós kapcsolatot keresed, mert hát mindenki szerint az való, az a "természetes"! Csak épp a belső éned tiltakozik ellene, mert Te nem olyan jellemű vagy, mint a többség... Tipikusan ilyenkor jön az önmentegetőzés, mint a gyerekemnél is: majd, persze, mindjárt, nemsokára úgy lesz, de addig is mást (iszom) csinálok! Majd férjhez megyek, de addig is totál az ellenkezőjét csinálom, kalandozok...
Iszonyúan tudják torzítani a jellemet a társadalmi elvárások:-(

Pixynor 2014.12.12. 12:04:48

@terrer: én nem éppen erre gondoltam. Továbbra sem azt gondolom, alkalmatlan vagyok a kapcsolatra.

Egy pár gondolat Oravecztől, ami teljesen másképpen (számomra könnyebben emészthetően), de teljesen egyezik azzal, amit Te is írtál nekem nem egyszer:
"Amíg nincs önbizalmad, sorra akarod a leghelyebb pasikat, mert azt gondolod, ha őket megszerezheted, növeled az értéked. A francokat. Az ilyeneknél jobban egyik sem tör össze, elhiheted. A másik pedig csak annyi, hogy valójában mindenkit fel- vagy össze lehet szedni. Nőj fel, és ne a külvilágnak élj. Egyszerűen legyen az a cél, hogy BOLDOG vagy. És szerintem már mindjárt érted, hogy miért van az, hogy sokszor a legcsúnyább nők a leghelyesebb férfiakkal vannak és fordítva. Szeretetet akarj és törődést, ne külsőségeket. "
"Igen, tudom, imádsz szenvedni, meg a plátói vonzalmakat, hogy aztán bebizonyítsd, a szörnyeteg valójában királyfi, de tedd már félre ezt az egészet. Ne akard folyton azt erősíteni magadban, hogy "nem vagy elég", vagy azt, hogy te képes vagy arra, hogy valakit megváltoztass, és végül úgy gondolja, mégis kellesz neki. Ne szórakozz már, olyan emberre, aki nem vesz észre, nincs szükséged. Senkinek sem kell bizonygatnod. Ha nem vagy elég, menj tovább, ne ragadj le olyan helyen, ahol nem látott vendég vagy.. Ha erre képes vagy, mert mondjuk bízol abban, hogy a szerelemnek, vagy bármiféle emberi kapcsolatnak nem kell ennyire bonyolultnak lennie, akkor meg fog érkezni. A szeretet nem ennyire bonyolult, főleg, ha nem szenvedély alapút választasz. Én már biztosan nem választanék olyan valakit, aki az első pillanattól kezdve elveszi az eszemet. Nem érdekel. Volt már ilyen, szenvedtem is eleget. Az életem minden terén próbálok olyan dolgoknak/barátoknak/férfinek teret engedni, aki minden reggel érdekes tud lenni számomra, és nem veszi el a figyelmemet az életemről.

Ne azt akard, aki nélkül meghalsz, hanem azt, aki az életed része, aki teljessé tesz. Ne arra várj, hogy a szenvedély felégessen, hanem akard azt, aki szeret, törődik veled, és minden nap boldoggá tud tenni. Igen, lehet, hogy nehéz lesz, de az a vonzódás, ami önző, és minden figyelmedet magának követeli, össze fogja törni az életed, elveszi tőled. Ne azt akard, ami átveszi az uralmat minden felett, hanem azt, ami egyensúlyban tart, ami stabillá tesz, amiben biztonságban érzed magad, ami arra ösztönöz, hogy több legyél."

Azonban erre szoktam azt mondani, hogy baszhatom, mert ilyen meg nincs.

iphilosopher 2014.12.12. 12:27:05

@terrer: sok igazság van abban, amit írtál.
És tudsz te normálisan, a másikra való tekintetettel is írni, nem csak rugdalva (én is úgy érzem, hogy mostanában egyre többször túllépted a határt).

terrer 2014.12.12. 12:28:46

@Pixynor: ez a legfontosabb része:
"Ne arra várj, hogy a szenvedély felégessen, hanem akard azt, aki szeret, törődik veled, és minden nap boldoggá tud tenni. Igen, lehet, hogy nehéz lesz, de az a vonzódás, ami önző, és minden figyelmedet magának követeli, össze fogja törni az életed, elveszi tőled. Ne azt akard, ami átveszi az uralmat minden felett, hanem azt, ami egyensúlyban tart"

A bajod pont az, hogy DE EZT AKAROD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez az önző, felégető, összetörő férfitípus az ÜGYVÉDED, szóról szóra, de ha valaki nem olyan lenne, mint ő, az NEM MOZDÍTJA MEG BENNED "azt a bizonyos érzést"!
Teneked nincs szükséged olyan biztonságra, akiről Oravecz ír. Neked az ellenkezőjére van szükséged: aki kicseszik veled és agyonszívat.
Önsorsrontás, vagy csak perverzió? A fene tudja. Talán mindkettő.
De nem véletlen, hogy nem ilyen párjaid vannak. Mert NEM ILYENT AKARSZ!
Egy ilyen, aki egyensúlyban tartana és stabillá tenne, nem jutna túl nálad az első randin. Kikukázod őket, mert "nem mozdítottak meg" benned semmit, ahogy engem is kikukáztál volna, ha olyan helyzetben lennénk, mert soha nem tudnék akkora szemét hazug geci lenni, mint az ideálod...

Szóval ,hidd el, VANNAK normális férfiak! Csak neked nem kell egyik se!!! "Nem mozdítja meg benned", azt a perverz vágyódást a szopatásra... mert már messziről érzed rajta, hogy nem fog tudni kellően megszopatni:-(

Pixynor 2014.12.12. 12:35:29

@terrer: akkor megint nem egyre gondolunk. Hogy is gondolhattam, hogy igen.

"Amíg nincs önbizalmad"

Nekem ez lett belőle a lényeg, amire kezdek rájönni, holott tök azt hittem, hogy van önbizalmam. Ezek szerint nincs, ezért megyek bele ezekbe a történetekbe. És nem azért, mert ahogy írod, erre vágyom. Mi a szarért vágynék arra, hogy bárki is szopasson. Nem vagyok szado-mazo. De az igenis baj, hogy ha egy férfi nem mozdít meg bennem semmit, mert akkor arra nem vágyom. Ezen nem tudok változtatni. Muszáj, hogy hasson rám, mert ha nem, nem akarok vele lenni. Ez rész így van nálam bekötve.

Miért gondolod, hogy téged is kikukáztalak volna, azért mert nem vagy geci? Ez hülyeség. Nem ez a motiváló tényező nálam. Az meg. hogy olyan vonz, aki emellett történetesen egy geci, hát ez meg a sors fintora.

@iphilosopher: köszönöm, köszönöm, mentségére legyen szólva, bocsánatot kért, ő is érzete ezt, de én nem haragudtam meg. Hát előjött belőle a sárkányka :) és fogalommá vált már itt a posztjaim alatt a terrerkedés, mint olyan. :)

terrer 2014.12.12. 12:50:16

@iphilosopher: "(én is úgy érzem, hogy mostanában egyre többször túllépted a határt)."

Ez egy érdekes téma:-) Kedvemre való!
Valszeg némileg tudathasadásos vagyok. Nekem egy blog, a rajta levő virtuális szereplőkkel SOHA nem lesz ugyanaz, mint valódi életem, ismerőseim. Itt, a virtuális térben ha harcolnivaló kedvem van, akkor harcolok, akkor is, ha semmi okom nincs rá.
De asszem ezzel a számítógépes játékkal játszó ÖSSZES ember így van! Ugyan kinek van oka Wow-ot játszani? Megtámadták itt valakinek az országát, szövetségét? Hadban áll Nyíregyháza? Tudna az itteni ember a való életben vért ontani, lelőni, elvágni hasát? Mi oka lenne rá? A monitor előtt mégis élvezetből megteszi... illetve ÚGY CSINÁL.
Nem érdemes rajtam, sem más netszereplőn valóvilágbeli szokásokat, törvényeket számonkérni. Ez itt nem úgy működik, itt senkise olyan, mint a baráti társaságában, vagy a munkahelyen. Vélemények vannak, aztán aki nem bírja, odébb megy! Ugye senki nem képzeli, hogy ha én itt azt mondom, "kitettem a f.szomat", akkor elrohan a legközelebbi rendőrhöz, hogy "egy ember kitette a f.szát, jöjjön hamar a monitor elé és vigye be!" Akkor ne jöjjünk már itt se hülyeségekkel... Mi is az a HATÁR? Van itt olyan, aki szerint pl. én haragszom Pixyre? Haragszik a fene...ez egy felület, ő meg egy 7 karakterből álló név, és biteket küldözgetünk... mint EMBER nekem az égvilágon semmit sem mond, véleményem ugyan van róla, elképzelésem is, de ahogy ő nagyon jól mondta, SEMMIT a gép mögött álló valódi emberről nem tudok! Csak találgatok, a levegőbe. Igen, ezt el kell ismernem, mégha reflexből magam is mást hiszek néha. Szereplők vannak, akikbe beleképzeljük magunkat, és amilyenek a való életben nem is vagyunk.

Olyan sokan nem tudnak a hagyományos világuktól elvonatkoztatni, és olyan kevesen értik, mi is az az internet...:-(

terrer 2014.12.12. 12:53:00

@Pixynor: "akkor megint nem egyre gondolunk. Hogy is gondolhattam, hogy igen."

Legközelebb nem lenne egyszerűbb, ha le is írnád, mire gondolsz, ahelyett, hogy hagysz találgatni?:-)))
Szedjem ki az idézetből pont azt a három szót, amire Te gondolsz:-)

Pixynor 2014.12.12. 12:57:02

@terrer: annyiszor mondtad, hogy nem ismerem magam, erre gondoltam.

EGyébként csak azért, mert internet, az embernek nem kéne másnak kiadnia magát, mint amilyen az életben. Ezzel nem értek egyet.

terrer 2014.12.12. 13:12:31

@Pixynor: "EGyébként csak azért, mert internet, az embernek nem kéne másnak kiadnia magát, mint amilyen az életben. Ezzel nem értek egyet."

Nem baj, mert akkor leginkább MAGADDAL nem kell egyetértened:-))))))))))))))))
Te adod ki a valóságban a leginkább másnak magadat, mint itt az interneten! Mert amikor figyelmeztettelek, hogy mi lesz, ha ezt a sok itt taglalt kalandozást elmeséled a jövendőbeli párodnak is, felháborodtál, hogy mit képzelek, ezeket aztán el nem mondod neki!!! Még meglátná, mik is vannak a legbelső gondolataidban, aztán elszörnyedne! Ennél sokkal szebbnek-jobbnak akarod majd mutatni magad, mint itt a blogon, nekünk!
Látod, micsoda ellentmondások vannak benned??? Látod, mennyire nem ismered saját magadat?:-)))
Te, ne rugdoss ekkora öngólokat, mert még azt hiszem, nekem akarsz kedvezni...:-o

Pixynor 2014.12.12. 13:17:18

@terrer: ugyan már Terrer, nagyon képtelen vagy a női agyra rezonálni. Kérdeztem tőled már akkor is: te elmesélted az össze kalandodat a nődnek? Hogy kivel milyen volt, hogy esett stb? Ugye nem.

Az, hogy én itt napló jelleggel megírom a köznek, az nem jelenti azt, hogy a leendőbelimnek el akarom így mondani. De nem azért mert ez nem én vagyok, HANEM MERT SEMMI SZÜKSÉG RÁ!!.

Te sem mondtad el a nődnek,milyen volt jó volt a feleségedet , meg az előtte lévő barátnőidet felszedni, udvarolni nekik és megdugni.

Alibanya1 2014.12.12. 13:18:33

@terrer: Te úgy látom nem bírod elviselni, ha valaki másképp gondolkodik, mint te. Pix egy ilyen őszinte ember, persze nehéz ezt elképzelni, de ilyen a valóságban is. És szerintem ilyen lesz a jövendőbeli párjával is. Ennyi.

Pixynor 2014.12.12. 13:23:24

@Alibanya1: köszönöm, örülök a véleményednek, hisz Te ismersz személyesen :) És igen igen igen lesz jövedőbelim :)

iphilosopher 2014.12.12. 14:15:37

@terrer: nyilván nem ugyanaz, mint a való élet, de te is írtad, hogy azért bizonyos jellembeli, személyiségbeli tulajdonságokat le lehet szűrni az emberről, ha már x ezer karaktert bepötyögött ide. És persze lehet szándékosan is torzítani saját magadat itt, de ha úgysem rólad van szó, mi a fenének.

A határok nyilván mások, itt a blogon, ismeretlenül sokkal tágabbak, ami nem is baj. Így könnyebb is kommunikálni, direktebb, talán átmegy. Vagy még így sem. :-)

Amire konkrétan gondoltam (nem biztos, hogy a határ átlépése a legjobb megfogalmazás rá), hogy ne kelljen találgatnod: vagy 6-szor próbálod ugyanazt elmondani Pixynek egymás után, hogy mit gondol ő, milyen személyiség ő, egyre határozottabban, durvábban (pedig 100%-ig te sem tudhatod, mivel csak egy bitfolyamot ismersz belőle), mire ő egyre jobban megsértődik láthatóan, és határozottan cáfolja, mert ő úgy érzi és csak tudja. Ilyenkor fárasztó (és már nekem kellemetlen) olvasni, mikor újra és újra egymásnak feszültök, hogy de igen, de nem, stb... Persze az is egy válasz erre, hogy ha nem esik jól, ugorjam át, neked jól esett odamondogatni.

A bocsánatkérésről meg az a véleményem, hogy nem feltétlen akkor komoly, ha leírják, vagy kimondják (csakúgy, mint a "szeretlek"-kel), hanem ha úgy is gondolják. Belerúgsz a másikba, neki fáj. Azt mondod bocsánat, amire elvárod, hogy megbocsásson. Utána újra belerúgsz. Szerintem ilyenkor nem volt igazi a bocsánat kérés. Valami ilyet is éreztem korábban.

A "széltében annyi... " nagy poén volt, de csak úgy tudtam felhőtlenül kacagni rajta, hogy nem én voltam a célpont. :)

Pixynor 2014.12.12. 14:23:37

@iphilosopher: "Belerúgsz a másikba, neki fáj. Azt mondod bocsánat, amire elvárod, hogy megbocsásson. Utána újra belerúgsz. Szerintem ilyenkor nem volt igazi a bocsánat kérés. Valami ilyet is éreztem korábban."

Ez tökéletesen egyezik Terrenek azon véleményével miszerint

" Neked az ellenkezőjére van szükséged: aki kicseszik veled és agyonszívat."

Igen, végül is :) ő is ezt teszi velem.

A széle hossza egy poén akkor lett volna poén, ha Terrer nem, tudja hogy nézek ki. De ő tudja.

terrer 2014.12.12. 14:52:12

@iphilosopher: "És persze lehet szándékosan is torzítani saját magadat itt, de ha úgysem rólad van szó, mi a fenének."

Inkább arról van szó, hogy igazi társaságban finomabban viselkedek, ahogy mindenki. Például unokahúgomnak/munkatársamnak/boltieladónak nem feltétlenül mondanám meg, hogy egy önző egoista volt valamiben, hanem legfeljebb elkerülöm, míg Pixynek megmondom nyíltan. Nem feltétlenül ITT torzítok, bár mondjuk a küzdelemben meg igen, mert a valóságban tán nem vagyok ilyen harcias.

"vagy 6-szor próbálod ugyanazt elmondani Pixynek egymás után, hogy mit gondol ő, milyen személyiség ő, egyre határozottabban, durvábban"

Naná, ha nem ért belőle...

"mert ő úgy érzi és csak tudja"

Mint fennebb is írtam, szerintem az ember saját magát eléggé torzítva látja. Pixy rá az élő példa, egy csomó dolgot hisz itt is magáról, amit a tetteivel megcáfol. Például azt hiszi-állítja, itt is ugyanannak kell mutatnia magát, mint a való életben, aztán pont ő mondta régebben, hogy itt sokkal nyíltabb, mint a jövendőbelijével lesz. Egy csomó ilyen önnellentmondásba keveredik folyton. Ezekből kiindulva vajon mit tudhat magáról jól???

"egymásnak feszültök, hogy de igen, de nem, stb..."

Egy világmegváltó orvosi tanulmányban ez nyilván hülyeség lenne. De itt maga A VITATKOZÁS ÖRÖME a lényeg kettőnk között, ahogy azt Pixy is jól érzi (nemrég írta, hogy ezek csak elmék csatározásai), és semmi olyanunk nincs, hogy magyarázatot kapjunk a folyamat végén az élet értelmére. Ha tízszer ismételjük el ugyanazt, az csak azt jelenti, hogy tíszer élvezünk... (A szexnek sincs mondanivalója, csak élvezzük, nem?) Ez jól látható az olyan vitáinkon, hogy "de! nemis! de!.

"Belerúgsz a másikba, neki fáj. Azt mondod bocsánat, amire elvárod, hogy megbocsásson. Utána újra belerúgsz. Szerintem ilyenkor nem volt igazi a bocsánat kérés."

Mint már mondtam, itt SEMMI NEM IGAZI. Valóban, ebben legalább ugyanannyi a bohóckodás, mint a bocsánatkérés:-) Ez is, az is:-)

"A "széltében annyi... " nagy poén volt, de csak úgy tudtam felhőtlenül kacagni rajta, hogy nem én voltam a célpont. :)"

Ha Pixynek több esze lett volna, nem veszi magára, mert nem ismerem, sose láttam élőben, és nyilván nem valós személyében tudok rá megjegyzéseket tenni. Én pl. sose reagálok anyázásra, pedig élőben gondolkodás nélkül odaütnék egy káanyádra (najó, rendőrnek nem), de neten legfeljebb megvonom a vállam, mert nem az ÉN anyámra mondták, hanem terrer-ére. Érted?!:-) "Terrer"-nek, akárcsak "Pixy"-nek nincs súlya, nincs anyja, nincs szélessége meg teste. Terrer csak egy kitalált karakter, mint Pixy (akit egy nemtommilyen nevű (állítólag) nő talált ki és kelt életre, és LE MEREM FOGADNI, HOGY NEM PIXY A NEVE!!! Erre megsértődni kb. olyan, mintha egy bábjátékban bekiabálnának Pinokkiónak, hogy bakker neked gecihosszú az orrod, erre a bábot mozgató színész kijönne a nézőtérre bábbal együtt, aszt a báb kezében levő fakanállal lebaszna a nézőnek egy sallert. Hát nem lenne oltári baromság??? De.
Tudni kell(ene) kezelni ezeket a kettősségeket. Például ITT totál virtuális a világ, a TERRER név egyik személyibe sincs bejegyezve... de ha az igazi nevemen Pixy megszemélyesítőjével a facebookon kapcsolatban lennék, és élőben találkoznánk, lehet, hogy facen nem írnám meg neki, mi nem tetszett a külsejében, mert az már nem annyira virtuális!
Mondjuk mindezt felfogni, ahhoz kell egy bizonyos mennyiségű IQ, azt elismerem. Ezért is keverik sokan a fórumok és blogok világát a valódival.

terrer 2014.12.12. 14:58:05

@Pixynor: "ha Terrer nem, tudja hogy nézek ki. De ő tudja."

NEM TUDJA!
Valahol, emlékszem, nyíltan ide kiírtad már, hogy van rajtad kb. 10 kiló felesleg. Láttam rólad életemben összesen EGY (!) egészalakos képet, amin fekete ruhában vagy éjszaka (!), amin lehet, hogy 150 magas vagy, lehet, hogy 200, lehet, hogy 3 kiló felesleggel, lehet, hogy 30. Egy biztos: a 152 cm szélességet NYILVÁNVALÓAN NEM LEHETETT MEGMÉRNI RAJTA! Még annyi információtartalmat se hordozott, mint amit ide a nyilvánosba kiírtál magadról!
Ennyit arról, mit is tudhatok valójában. Ezt is csak ferdíted, hogy neked legyen igazad:-(

terrer 2014.12.12. 14:59:36

@Pixynor: Nem beszélve arról, hogy vagy Te látszol azon a képen, vagy csak a netről szedted...

Pixynor 2014.12.12. 15:09:54

@terrer: az én vagyok, ilyenben végképp nem szoktam megtéveszteni senkit. Én nem vagyok aberrált, aki így éli ki itt magát.

"(állítólag) nő "

No tessék, már ebben is elbizonytalanodtam. :)

Persze, hogy nem Pixy a nevem, ez az itteni nick nevem. Ahogy neked sem Terrer.

"Például ITT totál virtuális a világ,"

Mi értelme lenne ebben a virtuális világban olyan dolgokat leírnom ide, amire várom a véleményeket, amik nem igazak? Pontosan azt írom meg, és úgy ahogy történt, mert arra vagyok kíváncsi vajon mi erről a vélemény. Ha ezek mesék lennének, és tényleg várnék valami visszajelzést, hogy most akkor kinek a készülékében van a hiba, mi értelme lenne olyan véleményt kapni, ami nem az igazságra születik.

Lehet, hogy aki véleményt nyilvánít, az kihasználja az annonimitás lehetőségét és olyannak mutatja magát, ami a való életben nem, itt rúg, ott nem, de én nem ferdítek el semmit. Nem vagyok mesélő, nem vagyok hazug, és nem vagyok beteg elme sem.

terrer 2014.12.13. 22:35:50

@Pixynor: "az én vagyok, ilyenben végképp nem szoktam megtéveszteni senkit."

Állítja Pixynor.
Aki nincs is.
Szerte a neten bámulatos dolgokat olvasni erről, még olyat is, hogy egy nyugdíjas férfi kamaszlánynak adja ki magát...
Megteheti? Meg. Ki akadályozná meg és mivel?

"Mi értelme lenne ebben a virtuális világban olyan dolgokat leírnom ide, amire várom a véleményeket, amik nem igazak?"

Jajna! Tele van a net olyan blogokkal, amik hülye kitalált sztorikat közölnek le, hogy generálják a hozzászólásokat! Mi értelme lenne? Hát bármi! Sütkérezés a látogatottság dicsfényében, egófényezés, kompenzálás, társaságkeresés, reklámbevételek, mittomén...

"de én nem ferdítek el semmit"

Csak mikor azon küzdesz, hogy neked legyen iga...
öö...
Nemszóltam!!! Még betörik a fejem:-(

Pixynor 2014.12.13. 22:45:52

@terrer: én nem a szenzáció miatt írok, csakis magam miatt. Nagyon jó lesz karácsonykor visszaolvasnom, mi volt velem a nyáron és felidézni az emlékeket.

terrer 2014.12.13. 23:16:13

@Pixynor: jó, de ezt mi többiek honnan tudhatnánk?
Van itt egy 7 karakterből álló szerep, ami mögött valszeg élő ember van (bár a mai világban ki tudja). Honnan tudhatnánk, minden igaz-e vagy fele vagy semmise?
Mert azt állítod?
Énmeg azt állítom, hogy én vagyok a Télapó. Na. Nem igaz, hogy nem érted, mit beszélek.

Pixynor 2014.12.13. 23:20:18

@terrer: de értem, de akkor sem mondhatok mást, ez nem kamu.

terrer 2014.12.14. 00:16:52

@Pixynor: ok.
A Télapó se...
Komolyan!:-o

Pixynor 2014.12.14. 09:14:57

@terrer: perverz vagy. :) Télapó jelmezben ? Komolyan?? Szegény asszony.

Fúj, hogy ezt, hogy rühellem, mikor valaki asszonynak hívja a barátnőjét, ez annyira, degradáló. Hála engem a férjem sosem titulált asszonynak.

Darabaru 2015.01.22. 18:57:29

@terrer: Én mindig olyan munkahelyen dolgoztam ahol nők között voltam, 11 évig olyan helyen voltam ahol 60 nő volt, és 8 nős férfi. Most egy nagy cégnél vagyok a dolgozók fele férfi-kb 20 évvel fiatalabbak mint mi.A magánéletben hetek is eltelhetnek úgy hogy férfival kommunikálnék bármilyen céllal, társkeresési céllal aztán főleg. A társaságomban vagy lányok, vagy párok egy két fiú haver is van, de nem vagyunk egymás esetei.Néha mondom nekik hogy hozzanak el valakit az összejöveteleinkre, hatha van olyan barátjuk akit megismerhetnék, de mindig azt mondják, hogy nincs, vagy nem hozzám való.Szoktunk néha menni szórakozni, ott ismerkedem is, de ebből általában csak beszélgetés lesz, és tánc, szoktam néha tánctanfolyamra, vagy kirándulni járni de iszonyatos nőtöbbletet tapasztalok...A net is egy lehetőség bár ahogy idősödöm (47 leszek) egyre kevesebben akarnak velem ismerkedni.Ezzel együtt normális nőnek tartom magam...de eléggé bezárultak a lehetőségek ha az ember harminc éves koráig nem talál párt., vagy elveszíti.
süti beállítások módosítása