Pixy mesél

Pixy mesél

Egy kis karácsonyi ismerkedős

2014. december 20. - Pixynor

10850159_728208077293897_3687218897454454995_n.jpgValaki, nem is olyan régen, azt írta rólam, hogy én azt hiszem magamról, hogy tökéletes vagyok, és semmi mást nem csinálok, csak királynőként figyelve elvárok a másik féltől, én nem adok semmit bele egy ismerkedésbe, pláne nem lelkileg, az összes tudományom abból áll, hogy kiglancolva megjelenek az adott randevún és elvárom, hogy mindenki aléljon el tőlem, és úgy csókoljon, hogy jó legyen. Mindezt az itteni írásaimból következtette ki, profilozta le rólam. Meg ezt is írta: "Az a felsőbbrendűség, amikor az elég magas elvárásaiddal (jó test, optimális méretek, kisugárzás, műveltség, humor, drága autó, Dr. előtag, egyetemi végzettség) vagy elfoglalva ahelyett, hogy egyáltalán felmérnéd, vajon TE MIT TUDSZ NYÚJTANI (van-e cserébe jó test? optimális méretek? kisugárzás? műveltség? humor? drága autó? Dr. előtag? egyetemi végzettség?), és az felér-e annyival, amit a másik nyújtott! Mindez Téged nem érdekel, mert (szerinted) neked eleve több jár, mint amit adni tudsz. " Ezzel nem tudok vitába szállni, fel nem foghatom, és nem is akarom, hogy vajon ő mi alapján állít be engem ilyennek.

De lássuk egy kis szösszenet formájában, hogy mi az, amit nem adok bele, és én vagyok a hibás, mert többet várok el a másiktól, mint amit én nyújtani tudok. Társkeresőn egy férfi többször megnézte a profilomat, majd miután nem írt, gondoltam biztatásként kedvencnek jelölöm. Ez meg is hozta a várt hatást, a férfi írt nekem. Íme levélváltásunk:

Fiú: Kellemes napot Neked..:-) Miért vagyok a kedvenced?..:-)

Én: Szia :-) Első körben találó a neved és mindenképpen a külsőd miatt. :-) Én is elérem csizmában a 180 cm-t :-) Hisz csak a képed látom. 

Fiú: Imádom ha egy nő csizmában van....akár a hálószobában is..:-)

És a bevezetőmben említett személy szerint: "Az erőbedobás nem a glanctól, kivakolástól lesz nagy. Hanem hogyha ELŐSZÖR LELKILEG ADSZ elvárások helyett, beszélhetnék itt most empátiáról, másikra való odafigyelésről kioktatás meg arcok vágása helyett, saját igények először kicsit háttérbe szorításáról, a TÚL HAMAR ÍTÉLKEZÉS hibájáról, de nem beszélek. " Igen, és akkor jöjjön a saját igényem háttérbe szorítása, mert ugyanis nagyon nem szívlelem, ha már a harmadik mondatban a hálószobát emlegeti egy vadidegen férfi, de nem most nem törődöm igényeimmel.

Én: Igen, tipikus, férfiak által kedvelt dolog, a ribancos hatás egyik nagyszerű kelléke. Katona vagy? Tetszik a kutya képen. :-) Te sem vagy rossz :-)

Fiú: Igen, katona.Szeretem ha egy nő úrinő , háziasszony és ribanc is .:-)

Én: Hát persze :-) a tökéletes nő receptje :-) Rólam beszélsz :-) És hogy-hogy még nem volt családod?

Fiú: Sokat utazom, a munkám miatt. Most is kinn vagyok, misszióban. Te hogy hogy nehezen találsz férfit?

Én: Ez azért ennél összetettebb dolog. Mert találok én annak ellenére, hogy alkatilag "nem vagyok divatosan vékony", csak valahogy olyat nem sikerül találni, aki hatással lenne rám. És még ez sem igaz, mert megismertem olyan férfit, akinek nagyon vonzott a személyisége, nagyon tetszett is külsőre, istenien éreztem magam vele, hatalmasakat és mindig nevettünk együtt, de több nem lett belőle, mert foglalt volt, és megismertem olyat is, akivel viszont nagyon jó volt az ágybéli, testi rész, de valahogy mikor vele voltam a lelkem aludt végig és semmi extra nem volt a fantasztikus ágybéli dolgon kívül. Én már túl vagyok a házasságon és családalapításon, és olyan valakit szeretnék megismerni, akivel minden jó együtt, a testi és lelki rész is. És ez nagyon nehéz. Hol dolgozol most?

Fiú: Nyugis helyen, a Balkánon. Én egy kedves, aranyos, talpraesett, modern felfogasú nőt keresek. Legyen nyitott a szexben és nagyon intenzív.

Én: Ugyan ezzel semmi újat nem mondtál. Minden pasi erre vágyik. És miért nem ott ismerkedsz, ahol dolgozol? Talán könnyebb dolgod lenne szexre nőt találni. :-)

Fiú: Iszlám világban nem lehet úgy ismerkedni, meg nem is járhatunk bulizni, szórakozni.Van azért partnered?..:-)

Én: Szexpartnerem? Vagy kapcsolatom? Szexpartnerem van, megismertem egy srácot, szeptemberben, vele akadok időnként össze, csak úgy, egészségügyi célzatból. Kapcsolatom nincs. És hogy szeretnél itteni nővel kapcsolatot? Vagy szándékodban áll hazajönni családot alapítani?

Fiú: Nagy dolgokat felesleges ide írni, majd alakul minden, ha hazamegyek.Szexben nyitott vagy?..

Én: Igen, nyitott vagyok. Szeretem is csinálni de nem vagyok nimfomániás.

Fi10394009_706434439471261_7597102242654942212_n.jpgú: Mi véleményed a hármasról?..Neked tabu?

Én: Nem tabu, de még sosem csináltam. És TE?

Fiú: Zavarna még egy nő?...

Én: Ha a kedvemre való lenne, azaz tetszene, nem. Nem válaszoltál a kérdésemre.

Fiú:Tudnál utazni?....próbáltam már, igen.

Én:Nem, nem tudnék :-) és hidd el szexért nem is akarnék. :-) Az nekem helyben van.

Fiú: Ezek szerint meg sosem kertek ilyet tőled, mármint pasid nem akart meg egy nőt?..:-)

Én: Nem bizony :-) teljesen kielégítőnek talált mind :-) sőt...

Fiú: Elhiszem.De ezek szerint téged izgatna meg egy nő..:-)

Én: hát el tudnám képzelni, hogy megcsókolok egy nőt, a többit még nem tudom, de szeretem a szépet, nőben is. :-)

Fiú: Ha hazamegyek, majd lehet megkereslek a témával majd, ha gondolod..:-)

Én: Háát egyből a hármassal? Nem is tudom. :-) Talán kihagyom. Kezdetnek elég lenne nekem egy normális pasi :-) Valahogy ezen a dugjon mindenki mindenkivel részen már túl vagyok. De kedves, hogy számításba jöhetek nálad :-)

Fiú: Csak egy lehetséges opció, nem ígéret..sosem lehet tudni, mit hoz a jövő..:-)

Én: hát persze, majd az oltár előtt kiderül :-)

És igen, ez egy teljesen normális beszélgetés egy 40 éves férfi és nő között. Első ismerkedéskor. De nekem aztán tényleg rohadt magasak az elvárásaim. És nem tettem bele újfent a lelkem? Hát még az oltárt is szóba hoztam, annyira akartam ezt a dolgot. Az illető szerint " De hónapok óta panaszkodod, hogy még mindig nem találsz párt." Nem, tudom, szerintem jelen kis blogomban írt történeteim nem panaszkodást tükröznek, hanem velem megtörtént dolgokat, ismerkedéseket mesélnek el, melyhez mindig hozzáadom, az általam érzett és megélt érzéseket. 

Ügyvéd Úr, hosszú idő óta az első férfi, aki hatást gyakorolt a lelkemre, már második hete eltűnt. Aki viszont ezzel egyidejűleg előkerült a Hercegem, akivel utoljára ismerkedtem meg idén szeptemberben, és aki komoly kapcsolat reményében ismerkedett, de az első szex után eltűnt, majd két hét kuss után előkerült, egy újabb szex erejéig. (Itt azért már sejtettem mennyire komolyak a szándékai.) Aztán megint eltűnt, egy lájtos három hónapra (és persze nyilván nem ismerkedett közben senki mással, és nem jött rá, hogy mégis milyen jó volt velem az ágyban), és most újra előkerült. Találkoztam vele a múlt héten, és meglepő módon a héten is (azt hittem egy szex után megint eltűnik, de most fura módon újra és újra jelentkezett, írt), miért is ne alapon, hisz végül is szexről beszélünk, vele voltam utoljára szeptemberben, ami igazán fenomális élmény volt. Gyakorlatilag én hű voltam hozzá :), aminek igazán örülök, mert így semmilyen ennél rosszabb élmény nem árnyékolta be, a vele töltött idő nagyszerűségét. A két alkalom vele ismét maga volt a paradicsom (ez az, amire vágynék egy állandó kapcsolatban is), de persze sosem esnék már abba a hibába, hogy azt gondoljam, ez valami többről is szólhat. És szintén kaptam egy olyan hozzászólást, mely szerint "Nem elkeserítésként, de szerintem ami nem szerelemnek indul, abból sosem lesz az."

És ezen elszomorodtam. Mennyei vele lenni, testileg. De egy kedves barátom azt írta: "test és lélek együtt tud csak teljes beteljesülést adni" és bizony ez nagyon így van. Nem olyan régen megismertem az ügyvéd urat, akivel hosszú idő óta először azt éreztem él még a lelkem. Nagy hatással volt rám a férfi, de ő foglalt volt. Hihetetlenül szárnyalt vele a lelkem. Annyira, de annyira jó érzés volt, olyan hatással volt rám, leírhatatlan. És igen, hiába a lélek szárnyalása, ha nincs testi rész, és hiába a minden igényt kielégítő testi rész, ha a lélek meg tévézik közben. :(

10639729_704237749690930_4611859875590590543_n.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tarskereses40felett.blog.hu/api/trackback/id/tr397000027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alibanya1 2014.12.20. 19:38:24

hát Pixy, nem tudom nulla elvárással meg mindek neki indítani. Úgyhogy csak nyugodtan várj el egy szintet. ez a beszélgetés szerintem csak azt mutatja, hogy a férfiú el akarja valahogy tölteni a szabadidejét, egy kis verbális erotika bevetésével pedig csökkenteni a feszültségeket. ez így, meg még egy rakás van ezzel ugyanígy. Elég sok munka és kitartás kell itt ahhoz, hogy bárkit találj.

terrer 2014.12.20. 21:30:32

@Pixynor: "jó test? optimális méretek? kisugárzás? műveltség? humor? drága autó? Dr. előtag? egyetemi végzettség?), és az felér-e annyival, amit a másik nyújtott! Mindez Téged nem érdekel, mert (szerinted) neked eleve több jár, mint amit adni tudsz. " Ezzel nem tudok vitába szállni, fel nem foghatom, és nem is akarom, hogy vajon ő mi alapján állít be engem ilyennek."

Hát az alapján, amit TE MONDASZ. Te magad állítod be magad itt egy bizonyosféle embernek, mi azt csak elismételjük!!!
Ja, tudom, megint fogalmad sincs, hogy Te már rég megírtad, a felsorolt jellemzőkben milyen is vagy!
TŐLED TUDJUK, hogy nincs doktorid, egyetemed, Dodge autód, az ügyvédével vetekedő alakod, mégis szerinted ő a számodra az ideális!
Hát csak ezek alapján "állít be ilyennek". Csak amit MAGAD elismertél, attól...
Hát ilyen egyszerű az, amit "fel nem foghatsz"...
Tudod, mondtam már, hogy nagyon súlyos memőriazavarra utal, ha ennyire nem emlékszel, hogy megírtad már az igazat doktoridról, vagyonodról, autódról pár nappal-héttel ezelőtt:-((( De nem veszed komolyan:-(((

De mondtam már: ha mégse úgy van, amit írsz, hanem félrevezetsz minket, és mégis van doktorid, vagyonod, fotómodell alakod (de tényleg, mégis van?), azért csak Te lehetsz hibás... Mi csak abból indulhatunk ki, amiket ideírsz.

terrer 2014.12.20. 21:44:39

@Pixynor: leírod, milyen a kapcsolatkötési szárnypróbálkozásod jóval a Te szinted ALATTI és FELETTI férfiakkal. (Középutat ugye nem ismersz.) Már sokszor leírtuk, használj előszűrőt, hogy kiejtsd az alattiakat, valamint ne fuss hiába a felettiek után. Erre újból és újból leírod, hogy kiteszed a lelked az alattiakért, így mi is újból leírjuk, hogy a HOZZÁDILLŐKKEL állj szóba, és ez megy körbe-körbe-körbe, amíg minden el nem fáradunk, de Te még akkor is a magadét fújod, hogy de a hülyéknek milyen jól is odatetted magad.
Konokság a köb-köbön.
Persze tudom a szokásos válaszodat: "mi is támassza alá ezt???", és amúgy meg "ez nem igaz"! A fekete meg fehér...
Te nyertél. Te vagy a legkonokabb...
(Igen, erre is az lesz majd a válaszod, mint Galileinek, elhaló hangon: "nem igaz"...)

Vajon miért is nem találsz párt magadnak, ki értheti ezt meg???????????????????????
Tudjuk, ki a hibás ezért.
Szerinted BIZTOSAN NEM TE...

2014.12.21. 21:23:25

"drága autó? Dr. előtag?" Most lemaradtam valamiről? Ezekre nem emlékszem.

Ahogy olvastam: "akár a hálószobában is.." Na B+ a második mondat, és már ott tart. Aztán az ötödik "Szexben nyitott vagy?", hatodik "Mi véleményed a hármasról?".... Ez is azt hiszi hogy egy szexpartner keresőn jár.

iphilosopher 2014.12.21. 21:26:43

@terrer: Pixy leírta, hogy az ügyvédre vágyik és nagyon jó volt a lelkének, de tudja, hogy nincsenek egy szinten és nem is vár tőle semmit. Ezt kár tovább ragozni.

@Pixy: érdekes "első-Internetes-randi" volt a katonával (?), de ezeket szerintem gyorsan át kell ugrani, ez csak szórakozás a férfi részéről, nyilván nem komoly kapcsolatot keres.

Terrernek igaza van, hogy az ilyen "alja néppel" felesleges próbálkozni, meg a türelmet nem itt kell tanúsítani, aki rögtön lejön, hogy alkalmatlan, amire te keresed. Akartam mondani, hogy ne csak várj megkeresést, hanem Te is próbálkozz, hátha az jobban bejön, de ez is pont abból jött. Ettől függetlenül majd azért próbálkozhatsz aktívabban. De csak majd akkor, amikor megjön hozzá a kedved, igazán akarod.

ps. a képek megint tetszenek :-).

becsajozok.hu · http://becsajozok.hu 2014.12.21. 23:10:12

2. mondat:
"Fiú: Imádom ha egy nő csizmában van....akár a hálószobában is..:-)"
Ha nő lennék itt hagynám abba a társalgást.
Oké, hogy ez egy őszinte mondat, de tényleg borzasztó korai...

boroszlanka 2014.12.22. 09:52:56

Kedves Pixy,
csak olvasgatom, amiket írsz, töprengek, írni viszont kevés időm van, most például.
Hát én sosem próbálkoztam netes párkeresőn, számomra elég furák ezek a tapasztalataid. Olyan, mintha kifordulnának magukból az emberek... ez a legutóbbi katonapasi is, rögtön a szexre tér egy vadidegen nővel... Hát, csodáltam a türelmedet a válaszaid olvasván! Én otthagytam volna a közepén (vagy hamarabb). Értem én, katona és szexhiányos, de azért a szexigények megvitatása előtt nekem szükségem van egy kis időre, egy kis ismerkedésre.
Nem olvastam az összes bejegyzésed, de nem emlékszem, hogy ennyi, terrer által felsorolt igényed lenne. Az, hogy igényes vagy, szerintem jó, ha vannak céljaid, akkor legalább tudsz belőle itt-ott egy kicsit engedni, ha kell, ha arra érdemes férfival hoz össze az élet. A kevés igényből már nehéz engedni. Ha neked ezek fontosak, akkor úgyis rosszul éreznéd magad, ha sokat kellene engedni. Mindenkinek vannak igényei, szerencsére mindenkinek más, ez a jó. Van akinek a sok pénz fontos és a külföldi nyaralás, másnak a dagadó izmok, másnak a szép szem és az intellektus, másnak a 150-es mellbőség és karcsú combok... stb. És akinek csak a pénz a fontos, azt nem érdekli, hogy a másik buta, mint a föld és randa... és akinek a dagadó izmok kellenek, azt hidegen hagyja a vézna milliomos... stb.
Valamint, amiket írtál és ahogyan írtál magadról, abból nekem az jön le, hogy te is sokat tudsz nyújtani. Az, hogy mégsem találsz magadnak pasit, annak sok oka van: egyrészt, 40 felett már mennyiségileg több nő van, mint férfi (kb. 100 lány születésére jut 107 fiú, kb. 30 év táján kiegyenlítődik és utána, mivel a fiúk/férfiak száma jobban csökken, ezért utána már egyre nagyobb a nők aránya egy korosztályon belül), vagyis statisztikailag egyre kisebb a valószínűsége, hogy találsz pasit - csak, hogy biztassalak ;) és ugye, egy pasi, ha öregszik, akkor egyre több a szóba jöhető nők száma, a nőknél meg egyre csökken, mert egy 40-es pasi 20-as nő párnál max. mosolyognak az emberek, fordítva meg... ) Más- és sokadrészt, a pártalálás egy nagy mázlifaktor. Nem függ össze egyértelműen azzal, hogy ki milyen szép és milyen végzettsége van, szerintem mindenki tud 1-2 vagy több olyan párt találni az ismeretségi és rokoni körében, ahol nem érti, hogy az a nő vagy férfi miért éppen a párját választotta, annyira nagy a két ember "szintje" között a különbség. Én amúgy inkább az EQ-ra szavaznék, mint ok... de végül is teljesen mindegy, hogy mit elemezgetek/tünk itt, a lényeg, hogy találsz-e párt. Ebben csak drukkolni tudok és annyit, hogy maradj magad, mert egy dolog bármilyen álarccal beszerezni valakit, utána együtt maradni többé-kevésbé boldogan, na az... sokkal nehezebb... és mind a két fél kell hozzá! :)
Szerintem nyugodtan maradj fent a netes társkeresőkön és mindenféle lehetőséget kipróbálhatsz a párkeresésre, de ne akarj görcsösen találni valakit. Találd meg a mostani helyzeted előnyeit és élvezd :) és ha jól vagy a bőrödben és száműzöd a fejedből az olyan gondolatokat, mint pl. "az ügyvéd úr sokkal többet ér nálam", akkor úgyis lesz valaki előbb-utóbb.
Kellemes Ünnepeket! :)

zéesté 2014.12.22. 11:06:21

@becsajozok.hu: "Ha nő lennék itt hagynám abba a társalgást."
Teljesen igazad van, sőt..
Pixy-nek ez már többször lett tanácsolva. A baj csak az, ha nem menne bele ilyen beszélgetésekbe, poszt téma is sokkal kevesebb lenne. Nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy az "ilyen típusú" beszélgetőpartnerek meg lesznek erősítve a hitükben, hogy vevők erre a nők. Ez a baj.

Comment.Elek 2014.12.22. 11:23:49

Pixy, van olyan karakter a filmek/soroazatok vilagabol, aki szerinted Neked valo par lenne?

becsajozok.hu · http://becsajozok.hu 2014.12.22. 16:53:28

@zéesté: Az ilyen beszélgetőpartnerekre nem vevők a nők, nyugi. :) Az ilyen palik pornófüggők és prostituáltakhoz járnak, aztán ezt próbálják átültetni a valós életbe. Sajna ott ez nem megy, de nézzük a pozitív oldalát, legalább van poszt téma... :)

terrer 2014.12.22. 17:45:35

@becsajozok.hu: ha Pixy kihagyta volna a defektes hapijait a történetekből, már tavaly óta nem lenne poszt.

zéesté 2014.12.22. 19:30:05

@becsajozok.hu: Értem én, persze, de az ilyen alakoknak egy nőnek sem kellene adni alá a lovat. EGYNEK sem.

gabocaboy 2014.12.22. 22:03:52

@zéesté: dehogynem, reggelsz női néven, szerválsz 3 képet valahonnan a faxbúkról, valami panamai csaj képét akit jóeséllyel nem ismer a kutya se, ki tudja..., betolsz egy finoman szexcentrikus dumát és ízekre cidáztatod az ilyen salátákat.

igy kinevelsz tutira 1 tonna köcsögöt és te mint jófiú learatod a babérokat. sok meló, de megéri. 20-30 év rámegy.

zéesté 2014.12.23. 00:55:36

@terrer: "Pixy kihagyta volna a defektes hapijait a történetekből, már tavaly óta nem lenne poszt."
Akkor leírom neked: Pixyt soha az életben nem fogod tudni meggyőzni. Pixy olyan kettős lelkületű nő, hogy azt már Csernus doki is csak hosszú terápia árán lenne képes -nem helyre tenni-, hanem legalább tudatosítani benne. Hogy miért gondolom így? Mert majd 30 évig éltem egy hasonló kettős személyiségű nővel, tehát testközelből ismerem a problémát. A k..va kemény, tökös nő, aki időnként szeretne dorombolni, NŐ lenni, azzal képtelenség együtt élni. Aki az egyik pillanatban a keménységet adja /bármiben, bármikor, bárhol, ész érvek ellenére is övé az utolsó szó, képes utánad menni az udvarra is, csak hogy bizonygassa, neki van igaza/ öt másodperc múlva meg búja, dorombolna, ezt férfiember SOHA nem lesz képes kezelni. Pixy is férjes asszony volt, nagyon nem értem, hogy miért nem akarta megmenteni a házasságát. Belehajszolta az urát egy olyan helyzetbe, hogy "meg tudjon szabadulni tőle" miért is? Azért a másik oldal véleményére én kiváncsi lennék. Lehet, hogy az a férj is mindent megtett a családjáért: dolgozott mint állat, besegített a házimunkába, aktív volt a gyereknevelésben, részt vett a lakás felújításában, segítette és biztatta -megteremtette- azt a lehetőséget, hogy mind ezek mellett a neje tanulhasson is. És ez a férj beleszürkült a mindennapokba? Persze. Ahogyan én: hajtott, amikor tudott leült és nézett maga elé, hogyan tovább? Itt az újabb lista ezt MEG KELL oldani! Gyerekek? A legjobb, legnívósabb iskola. /persze, hiszen azért vagyunk szülők/. Hogy ez mibe kerül? Oldd meg, hiszen te vagy a férfi. Folytathatnám, fogom is. Ennek a típusú nőnek a harmadik "lélekbúvár" mondja, hogy nem jó úton jár, na erre felpattan és elviharzik, hogy "nehogy már, nem ő a tökéletes? Pixy azt mondja, szép volt a házassága, de változtatni akart. Rendben, ő maga írta, /elő fogom szedni/ más élményekkel lett gazdagabb, mióta szingli. Igen, ez természetes! De tulajdonképpen melyik a fontosabb a számára? A kötődés, odaadás egy kapcsolatban, vagy a mostani laza, szingli életmőd? Máshol /másik blogon/ rákérdeztem: a szíve mélyén mi a jobb : szinglinek lenni, vagy házasnak? Kapásból válaszolta, hogy a mostani állapot. Akkor szerinted akar-e komoly kapcsolatot, vagy sem?

zéesté 2014.12.23. 01:02:43

@gabocaboy: "igy kinevelsz tutira 1 tonna köcsögöt és te mint jófiú learatod a babérokat. sok meló, de megéri. 20-30 év rámegy."
Na ez az, nekem sincs már erre 20-30 évem, meg nem is akarok ennyi időt vesződni, akkor inkább már maradjon az egyedülálllő pasi szerepe..

gabocaboy 2014.12.23. 08:15:53

@zéesté: á, lehet nőd. de akkor minden olyan nőnek akinek nincs gyereke /33-45/ meg kell igérned, hogy felcsinálod és eltartod. ugyanis olyan nyíltan erre utaznak, hogy bexarás.
ahol van gyerek, ott meg a fix sunáért a már meglévőket kell pesztrálnod, esetleg megígérned, hogy csinálsz mellé még párat.

normális kapcsolat már sose lesz. ezekkel nem. fiúkkal igen. :)

gabocaboy 2014.12.23. 08:19:15

@zéesté: "Lehet, hogy az a férj is mindent megtett a családjáért: dolgozott mint állat, besegített a házimunkába, aktív volt a gyereknevelésben, részt vett a lakás felújításában, segítette és biztatta -megteremtette- azt a lehetőséget, hogy mind ezek mellett a neje tanulhasson is. "

problem???? most lehet fűvel fával töcskölni, panaszkodni és blogot irni. ez mé nem jobb mint a teljes család?

bocsi pyxi. :)

zéesté 2014.12.23. 17:11:10

@gabocaboy: "problem???? most lehet fűvel fával töcskölni, panaszkodni és blogot irni. ez mé nem jobb mint a teljes család?"
Hát, nemtudom, várnánk kedvenc blogerinánk véleményét, de ugye nagyon eltűnt.Csak nem a Herceg???? Vagy az ügyvéd ur, szánom-bánom, mindent beígért Pixynek.

terrer 2014.12.25. 21:29:15

@gabocaboy: "problem???? most lehet fűvel fával töcskölni, panaszkodni és blogot irni. ez mé nem jobb mint a teljes család?"

Telitalálat:-)))
Talán mi sokkal jobban látjuk Pixyt kívülről, mint ő maga.
Vagy ami még valószínűbb, hogy jól tudja ő, hogy most nem kell neki TÁRS... Csak nem meri bevallani, hogy inkább kalandokra van szüksége, mert állandó társhoz alkalmazkodni ebben a korban már képtelen, így nem az együttélés, csak a szinglilét vonzza.
Ettől még sajnáltatja magát, hogy nem talál "normális" társat (hogy szidhassa a férfiakat), de CSAK AZÉRT NEM, MERT NEM IS AKAR!

terrer 2014.12.25. 21:31:16

@gabocaboy: "á, lehet nőd. de akkor minden olyan nőnek akinek nincs gyereke /33-45/ meg kell igérned, hogy felcsinálod és eltartod. ugyanis olyan nyíltan erre utaznak, hogy bexarás.
ahol van gyerek, ott meg a fix sunáért a már meglévőket kell pesztrálnod, esetleg megígérned, hogy csinálsz mellé még párat."

Csupa-csupa bölcsességeket írsz mostanában:-o Erre is - fogadd kalaplengetésem!
Neked kéne írni egy kézikönyvet!

terrer 2014.12.25. 21:38:00

@zéesté: ""Pixyt soha az életben nem fogod tudni meggyőzni. Pixy olyan kettős lelkületű nő, hogy azt már Csernus doki is csak hosszú terápia árán lenne képes -nem helyre tenni-, hanem legalább tudatosítani benne.
A k..va kemény, tökös nő, aki időnként szeretne dorombolni, NŐ lenni, azzal képtelenség együtt élni. Aki az egyik pillanatban a keménységet adja /bármiben, bármikor, bárhol, ész érvek ellenére is övé az utolsó szó, képes utánad menni az udvarra is, csak hogy bizonygassa, neki van igaza
Oldd meg, hiszen te vagy a férfi.
Ennek a típusú nőnek a harmadik "lélekbúvár" mondja, hogy nem jó úton jár, na erre felpattan és elviharzik, hogy "nehogy már, nem ő a tökéletes?
rákérdeztem: a szíve mélyén mi a jobb : szinglinek lenni, vagy házasnak? Kapásból válaszolta, hogy a mostani állapot."

Ezekért a mondatokért Te is megérdemelsz egy kalapemelést! Kitűnő összefoglalás!
Furcsamód többen is ugyanúgy látjuk Pixyt, csak őszerinte téved mindenki...:-) Mint az egyszeri ember az autópályán: "hogy egy ember megy szembe? A fenét, mindenki!":-)))

gabocaboy 2014.12.26. 01:23:32

@terrer: nem pixyvel van a baj, ha nem a nők többségével.

csak olyan kapcsolatban tudják elképzelni magukat, ahol a minimális "befektetés" mellett csak profitálnak.

némi szexért /lássuk be, szinte ez az egyetlen ütőképes lapjuk nem is beszélve arról, hogy számukra is -alapvető- igény/ olyan kapcsolatra vágynak ahol érzelmileg és anyagilag is többet vesznek ki onnan, aztán ha borul a számukra ideális "egyensúly" akkor lépnek.

kicsit engedni kellene az igényszintből és lenne kapcsolat. nem jut mindenkinek milliomos macsó, baxák meg. reménykednek a lehetetlenben.

én meg már nem tudom hová leadni az igényeimet, a hajléktalanszálló közelében nézem az alkoholista, ápolatlan, bolhás és szagló nyugdíjas nőket... de hát, ők is csak jobbat akarnak.

sajnos a célcsoportom (30-40 év) ebben az elkurvult és anyagias világban -részben jogosan- már csak olyan helyre teszi v tenné a rózsaszín v@lagát, ahol kész terep várja a családalapításhoz.
tenni v dolgozni a közös fészekért már büdös, a bányarémeknek is alapelvárás lett az atléta termetű tenyészbika.

zéesté 2014.12.26. 09:47:11

@terrer: "Ezekért a mondatokért Te is megérdemelsz egy kalapemelést! Kitűnő összefoglalás!
Furcsamód többen is ugyanúgy látjuk Pixyt, csak őszerinte téved mindenki...:"
Nézd,ezeket én megéltem, átéltem. De ezt már írtam. Pixy pontosan ilyen természetű. Nagyon kíváncsi lennék a volt férjének véleményére. Meggyőzni, de legalább elgondolkodtatni sohasem fogod tudni, az a "csípőből visszatüzelés", ritka kivételektől eltekintve ügy is az övé az utolsó mondat, annyira, de annyira tipikus.

zéesté 2014.12.26. 09:48:36

Azért SZERETÜNK Pixy!!!!

zéesté 2014.12.26. 09:56:46

@gabocaboy: "csak olyan kapcsolatban tudják elképzelni magukat, ahol a minimális "befektetés" mellett csak profitálnak. "
Ezek a dolgok valahogyan annyira mélyről jön belőlük, ha oldalról látnák ilyenkor saját magukat, AKKOR sem ismernék el, hogy "hoppá tényleg jól csinálom én ezt?"

terrer 2014.12.26. 10:09:02

@gabocaboy: ":) igazi szerelem. na, erről beszélek."

Mér, Te is szerelmes lennél abba a faborítású galériába, ha megtehetnéd, nem???
Szerinted sok érte az a háromhavi egy szopás? Szerintem nem...

terrer 2014.12.26. 10:10:28

@zéesté: szeretjük, hát! Nekem már rengeteg szórakozást nyújtott... nélküle most is csak bámulhatnám ezredszer a youtubeon a béna átverős sókat:-(

gabocaboy 2014.12.26. 10:19:44

@terrer: nekem heti 1-et is megérne, endiért... :) ennyit a női jellemről.

terrer 2014.12.26. 10:37:54

@gabocaboy: Ja, a randa nők is emiatt olyan könnyen erkölcsösek, mi?:-)))
Hát mi nem kellünk endinek, evvan...
Pedig egy jachton én is el bírnék most hesszelgetni, úgy Kuba magasságában...

gabocaboy 2014.12.26. 10:46:43

@terrer: naja, egy kis szopást bárkinek megér.
reméljük olvassa endi és a farka hegye felett nézhessük hamarosan rio de janeiro pazar panorámáját.

terrer 2014.12.26. 11:08:56

ÁÁÁÁÁ... írogassunk ide, és Pixy itt nem tud velünk vitatkozni:-))))))))))))) Megeszi a penész:-)))))))))))

terrer 2014.12.26. 11:09:53

Izé... bocs, Pixy...:-(

terrer 2014.12.26. 11:12:34

@Pixynor: "Utolérlek ne aggódj, bárhova is írsz."

De itt nem:-)))))))))))))))
Ezentúl itt foglak leszólni:-)))

terrer 2014.12.26. 11:26:51

@Pixynor: "ja csak szívatsz mert mindig meg kell nyissak másik posztomat. Ha odaírsz nem kapsz választ. :) Tőlem."

Hehe...:-) Úgyse tudod megállni:-)))
Amúgymeg ez is olyan Pixys antiszociális izé... mert észre se veszed, hogy (a Te hibádból) nekünk pont úgy át kell ballagni egy másik topikba, hogy az ideírtakra elolvassuk a Te válaszodat, mint Neked innen oda, válaszolni...

zéesté 2014.12.26. 12:10:28

"Utolérlek ne aggódj, bárhova is írsz."
Fú, a sárkány..... Akkor most itt egymás között vagyunk pasik? Legalább itt nem Pixyé lesz az utolsó szó. Dejó!!!

gabocaboy 2014.12.26. 12:16:52

@zéesté: előbb utóbb ez a sorsunk, pasik pasik hátán... :D tartok kissé ettől a jövőtöl. mindenesetre addig veszek egy hordó vazelint, amig olcsó..

terrer 2014.12.26. 12:22:22

@zéesté: "Legalább itt nem Pixyé lesz az utolsó szó. Dejó!!!"

lájk:-)

terrer 2014.12.26. 12:26:39

@gabocaboy: nem. Dugni sajnos még mindig a nők a legjobbak. A megoldás: tanuld meg a macsós viselkedést, akkor használhatod őket arra. Az összes többire meg ottvannak a haverok. Értelmesebbek, logikusabban működnek, következetesek, nem alattomosak, nem döfnek hátba, nem labilisak, nem hisztisek, meg nem kell folyton lelkizni velük, mint a nőkkel. Ez a megoldás.

terrer 2014.12.26. 12:28:54

Höhö... láttátok, Pixy tüzet fúj a másik topikban:-) Nem direkt, de ezzel a topikkal, ahova nem tud írni, marhajót tett velünk:-)))
És montam nem tudja megállni...

gabocaboy 2014.12.26. 12:32:26

@terrer: respect. :)

terrer, beszélnék veled mailban, privizz pls rám a cime miatt.

zéesté 2014.12.26. 14:33:11

"Azért SZERETÜNK Pixy!!!! "

Ajánlom is :)
Kapunk ám rendesen, így karácsonykor is...

zéesté 2014.12.26. 14:36:58

"Van ám egy másik bokám is. :) Te is bekaphatod."
És a többieknek mi marad belőled?
Ja, tudom, van még feljebb is.
Terrer látod, nekünk csak a csont jut....

terrer 2014.12.26. 15:26:17

@zéesté: pedig van ám ott husika is, nem is kevés... tudjátok, 152 cm széles:-) Pszt...:-) Most elárultam:-) ééééés.... NEM TUD SZÓLNI RÁ SEMMMMIT HÖ HÖ HÖ HÖ
[ördögi vigyor, amihez képest Joker csak egy lóf.szjancsi]

zéesté 2014.12.26. 15:40:00

@terrer: "pedig van ám ott husika is, nem is kevés... tudjátok, 152 cm széles:-) Pszt...:-) Most elárultam:-) ééééés.... NEM TUD SZÓLNI RÁ SEMMMMIT HÖ HÖ HÖ HÖ"
Remélem ezt a posztot Pixy látni sem látja.... Na várj, kerületnek nem is olyan rossz..Kérdés persze, hogy hol mérjük.

terrer 2014.12.26. 15:46:35

@zéesté: sajnos... nem kerület. Átmérő...
Szélességnek is mondhatjuk:-o
De ő mondta, hogy a valóság egy ehhez közeli érték, úgyhogy végülis nem rágalom:-) Az más, hogy duuurva elképzelni...
Énis remélem, hogy nem olvassa:-o Legalábbis azt ígérte, nem?

zéesté 2014.12.26. 15:49:37

@terrer:" Énis remélem, hogy nem olvassa:-o Legalábbis azt ígérte, nem?"
Mellben mérve még vállalható, nem??

terrer 2014.12.26. 15:53:10

@zéesté: "Mellben mérve még vállalható, nem??"

Ez mondjuk igaz:-o
Kérdezzük meg tőle! A reményhal meg utoljára, nem?

zéesté 2014.12.26. 16:52:56

@terrer: "Mellben mérve még vállalható, nem??"
Ha a zügyvédúrnak bejött volna, akkor nekünk miért ne? Egy "próbát" nekünk is megért volna. Más kérdés, hogy mi a pixy-lécet csak magasságban ütjük meg. /meg másban is, de azt ne áruljuk el, hehehe/

terrer 2014.12.27. 15:48:38

@zéesté: "Ha a zügyvédúrnak bejött volna, akkor nekünk miért ne?"
O.K.
Tied a bal.

zéesté 2014.12.27. 16:37:57

@terrer: "O.K. Tied a bal."
Rendben...
Hogy mit fogunk mi ezekért kapni....
Ha egyáltalán sikerül neki a saját kitiltását visszacsinálni.
Képzeld csak el, milyen ideges lehet, hogy nem tud azonnal visszalőni.
A futás sem megy neki, bezzeg a szájkarate....

terrer 2014.12.27. 20:38:50

@zéesté: Pixy sportjai: szájkarate, háztömbkörüli futás, búvárúszás(süllyedés):-)))
süti beállítások módosítása