Pixy mesél

Pixy mesél

Amikor mégsem olyan happy az élet

2014. október 09. - Pixynor

depresszio_szomoru_n.jpg

És igen, bizony, merthogy van ám ilyen is, mert hiába él és küzd egyedül egy nő a világban, és boldogul és örül, és látszik keménynek, azért ahogy mindenkinek, neki is vannak befordulós, negatív, borús gondolatokkal teli időszakai. Ekkor csak esendően elbújik a takaró alá, gondolatok cikáznak a fejében most akkor mi lesz, és hogy lesz, és mikor lesz és.... nincs válasz, nem is lehet, hisz olyan gondolatok asgatják ilyenkor a nő agyát, amik tán sosem fognak megtörténni, vagy olyan problémák, amik vannak, mert mindenki követ el hülyeséget életében,-  sajnos én sem voltam kivétel -, de igyekszik megoldani őket, és rajta van a dolgon, de ebben az időszakban ezek óriásira duzzadnak, és egy nagy félelem az egész gondolat az életről. Ez annyira kétségbeejtő helyzet tud lenni. És bármennyire is tudod, hogy ez nyilván csak a csillagok állása miatti depisebb időszak, mert látod a környezetedben pont mindenki ennyire negatív lett, mint Te is, tehát nem egyedi a dolog, de valahogy mégsem tudod rajta magad egy vállrándítással túltenni.

Ezek nem olyan dolgok, mint például nyáron kifesteni a fürdőszobát, mert az semmi más, csak elhatározás és fizikai erő kérdése. Megoldható. Ezek olyan problémák, amikre csak az idő múlása hozhat megváltást, de semmiképpen nem a Te elhatározásodon és fizikai erődön múlik csak a megoldás. És csak benne vannak az agyban ezek a gondolatok, és csak forognak benne, megoldást nem lelvén, hisz jelen helyzetben nincs, és ez egy olyan nyomás az emberen, ami egyre-egyre csak nő, mint az ágy alól előbújó fekete mumus, és gyakorlatilag már ott tartasz, hogy egyszerűen úgy érzed, ez elviselhetetlen és legszívesebben angolosan távoznál ebből az egész kétségbeejtő világból, egy elegáns, felcsapkodod az ereidet, vagy beveszel egy doboz altatót fináléval, és olyan gondolattal, hogy utánam a vízözön, vagy mindenki bekaphatja.

És többnyire, józan paraszti ésszel rendelkező nőként, rögtön ezután lévő gondolatod az, hogy igen, ez tényleg kurva jó lenne, de ezt Te nem engedheted meg magadnak, mert ott fiad, a családod (ők mit szólnának ehhez?? micsoda fájdalom lenne nekik megtudni egy ilyen dolgot, és tennéd ki őket annak, hogy elkezdjék a helyzet miatt magukat hibáztatni, hogy nem figyeltek Rád eléggé, ilyen helyzetben senki sem hozhatja a másikat), meg a barátaid, meg különben is....Az ember küzdelemre született évezredek óta küzd mindennel és nem adja fel. És rögtön a tudatodba kerülnek olyan dolgok, hogy akkor valaki épp halálos beteg, vagy balesetet szenvedett és lebénulhat, vagy nem lehet gyereke, vagy ... egy csomó olyan dolog, amihez képest, az hogy szarul oldották meg a csatornázást a városban, és megállás nélkül eldugul az utcai gyűjtő, ami miatt visszafolyik a szennyvíz, ha nem veszed észre időben, meg hogy hülye fejjel pár évvel ezelőtt elmentél kezesnek egy hitelbe, mert még volt férjed és neki egy legjobb barátja, aki sokat segített már nektek és nem lehetett kibújni ezen kérés alól, ez mind semmi. És meg is ígérték, hogy csak pár évről lenne szó, míg kiskorú öcsi nagykorúvá nem válik és a gyámhatóság odaadja a pénzét /ezt persze nem tartották be, de rajta vannak az ügyön, viszont most, tök mindegy miért kell várniuk fél évet, hogy újra bankhoz fordulhassanak valami jobb konstrukciójú hitel miatt, és a srác nővére vállalta is az új kezesi dolgot is, tehát csak várni kell és bízni, hogy megtartják a szavukat./ Nos igen, ezek a problémák ezekhez képest semmik, mert egy halálos beteg menyire örülne az én csatorna problémámnak, de még a hitelkezesinek is (pláne, hogy eddig lekopogom, nem volt belőle hátrányom, de persze bármikor lehetne). És megtettem a megoldás keresést a csatorna ügyben is utolsó körben, miután rájöttem, hogy az ember szép szóval, szépen kérve semmire sem jut, így felindultan és fenyegetőzve levelet írtam a polgármesternek. Micsoda húzás mi?? :) Választás előtt. Jöttek is rögtön helyszínelni, és vázolták a probléma megoldási lehetőségeket, azonban ez augusztusban volt, azóta semmi és tegnap éjjel újabb dugulásom volt.

Szóval igen, minden embernek vannak problémái, kinek nagyobbak, kinek kisebbek, de van mindenkinek olyan időszaka, mikor a saját problémái egyszerűen megoldhatatlannak és elviselhetetlennek tűnnek. És ilyenkor, bevallom, iszonyatosan jó lenne egy társ, egy férfi, aki melletted lenne, és ha máshogy nem is, mert ezeket nyilván ő sem tudja megoldani egyből, de lélekben támogat, átölel és azt mondja: "ne félj kicsim, minden rendben lesz, bármi legyen is, megoldjuk".

Igen ez az egyedüllét egyetlen egy hátránya, mikor az ember befordul és nincs senki, aki segíteni ebből "kimászni". És az az igazság, hogy ez a helyzet annyira nem is kétségbeejtő, míg az embernek él az anyukája (meg az apukája, de nálam e téren anyu dominált), mert ugye a szülők egyértelműen örök életre biztosítják gyermeküket arról, hogy történjék bármi, ők ott lesznek, segítenek és rájuk mindig számíthatsz. Viszont mikor az egyedülálló ember elveszti anyukáját, no igen, akkor és csak akkor érzi igazán azt, hogy rohadtul egyedül maradt ebben a világban, függetlenül attól, hogy van egy fia, van egy apukája, két lánytesója, családokkal. Ők mindösszesen sem képesek megadni azt, amit egy anya tud adni, függetlenül attól, hogy ez az anya sem volt tökéletes ember, de akkor is ANYA volt. /És persze elnézést kérek azoktól, akiknek ez nem adatott meg, mert én is tudom, hogy nem csak jó szülők léteznek, hanem rosszak is./

Szóval igen, van ilyen is, nem happy érzés és persze tudod, ezen túl kell jutni, túl is fogsz jutni rajta, vagy akikkel megosztod ezeket a gondolataidat, mind biztatnak, segítenek, melletted állnak, végül is tényleg nincs e téren egyedül az ember. És tudod, hogy a most újra tavasz lenne, jó idő, nyár, napsütés, akkor mindez pikk-pakk tovaszállna, de így, hogy várhatóan egy hosszú hideg tél jön (bár remélem nem lesz hidegebb, mint a tavalyi), így sokkal nehezebb túljutni ezen. De túl fogok. :) Ígérem.

teli-depresszio-vagy-teli-lehangoltsag-milyen-jelek-utalnak-ra-n-293.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tarskereses40felett.blog.hu/api/trackback/id/tr216775405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

D1255 2014.10.09. 23:48:43

Remelem jobb most, hogy igy oszinten kiirtad magadbol.

Pixynor 2014.10.10. 06:45:27

@D1255: Hogy jobb? Persze valamivel jobb, de... tudod, ami nem öl meg, megerősít :)

terrer 2014.10.10. 07:52:46

@Pixynor: először is jóreggelt:-)
A témához meg: a feminizmus egyik "eredménye" az elmagányosodás. Kevesebb férfi akarja ilyen feltételekkel lekötni magát (azért ha a férfiak 10-20 %-a kivonul az együttélés- piacról, azt már megérezni), így a nőknek is kevesebb jut.
De van helyette büszkeségük!:-) Akár rá is kenhetik a hajukra:-)

terrer 2014.10.10. 08:04:33

Hm. Azért a válás és az utána következő pár év társkeresés miatt asszem nekem is lett némi defektem :-(
Lehet, jobb lett volna a nőknek ezen szegmensével (örökös párkereső, de együttélésre képtelen) sohase ismerkedni meg:-(
De természetesen az itt jelenlevők kivételek!:-)
@Pixynor: A trutyi visszafolyásának megakadályozására meg szereltess be a szolgáltatóval egy visszacsapó szelepet. Meg át kéne nézetni, nem lehet-e a csövön pár kanyart megspórolni (ha szabadon van, mint a panelokban).
Az evilágból való távozásról pedig beszélj pszichológussal. Tudvalevőleg az ezt komolyan fontolgatók nagyrésze előbb ezt elmeséli környezetének is, tehát hogy itt megírtad, az némiképp rossz jelnek vehető:-( Nem vagy annyira rossz helyzetben, hogy erre lényeges okod lenne (a pártalálás esélye nem ment el örökre, halálos kórod nincs, munkád van, háború nincs, gyermeked nem veszítetted el, van mit enned és van fedél a fejed fölött), így mély, és a körülményektől független lelki okai lehetnek.
Nna. Nem mondhatod, hogy csak kritizállak, de megoldásokat nem mutatok:-)

Pixynor 2014.10.10. 08:28:54

@terrer: megnyugtatásodra közlöm, kb. 14 éves korom óta vannak bennem időnként ilyen gondolatok, de annál sokkal erősebb személyiség vagyok, semhogy megöngyigyizzem magam. :) De aggódásod jól esik. :)

És igen, valóban nincs rá okom. :) A problémáimat megoldom.

A visszacsapó fedél beszerelését átbeszéltem a csatorna építésért felelős "mesterrel", több ok miatt nem jó. Az én befolyóm a gyűjtőbe negyven cm-rel lejjebb került, mint a következő, a visszacsapodó ajtóval két gond van, vissza sem tud csapódni ha beleakad a szmötyi, kettő ha vissza is csapódik, a saját rendszerem miatt is telítődik az én rendszerem, szóval nem megoldás. Ajánlottam olyat és ezt fogják megvizsgálni át tudnak-e kötni a másik gyűjtőbe, de augusztus óta nincs mozgás újfent. És ma reggel megint dugulás volt, szóval... este írtam egy emailt, a hivatalnak is meg az mesternek is.
Rajta vagyok, de néha tényleg tele a tököm az egésszel. :(

Engem is ért ez a vád (lehet pont tőled), hogy örök társkereső vagyok , együttélés képesség nélkül, de ez nem így van. Én olyanokkal ismerkedtem meg társkeresőkről, akikkel még a saját anyjuk sem akar együtt élni, szóval... nem tudom miért kéne valaki olyannal összekötni az életem, aki juj kategória. Én szívesen összekötöm az életem azzal, akibe menthetetlenül bele fogok szeretni. Szerelem nélkül nekem a kapcsolat csak egy együttlakási egyezmény, azt meg a barátnőmmel is megvalósíthatom, ehhez nem kell férfi.

Szóval úgy gondolom, van az a férfi, akiért szívesen feladom az egyedüllétet, csak még nem sikerült vele találkoznom.

terrer 2014.10.10. 09:05:25

@Pixynor: "De aggódásod jól esik. :)"

Szívesen:-) Egyik erényem, hogy figyelmes vagyok.
(De Te is az vagy. Nem hagyod este csakúgy faképnél az embert a fórumon egy intenzívebb beszélgetés közben, hanem szólsz, hogy lefekszel. Mára ez az apró figyelmesség is az emberek nagyrészéből kihalt.)
Na persze hibáim is vannak...

"este írtam egy emailt, a hivatalnak is meg az mesternek is. "

Az nemjó!!! Polgármesteri fogadóórára kell bejelentkezni, és kizárólag személyesen panaszkodni! (Polgármester SOHA nem mond nemet!)
Ha tudnád, mennyit érdekli a hivatalokat az e-mailezés, meglepődnél. Illetve azon, mennyire nem.

"nem tudom miért kéne valaki olyannal összekötni az életem, aki juj kategória"

Miért kéne? Én csak azt mondtam, hogy a hozzánk illőt nem készen kapjuk, hanem magunk csiszoljuk ki, kavicsból. Te meg akarod spórolni a csiszolást, inkább válogatsz a kész kritériumaid szerint. Csakhogy a gyémántbányában se lehet készrecsiszolt nyakéket találni, ha ezer évig válogatnál az iszapban, akkor se. Így csak a kezed (hm...:-) az is:-) ) kopik el.

"Szóval úgy gondolom, van az a férfi, akiért szívesen feladom az egyedüllétet, csak még nem sikerült vele találkoznom."

Na ezen a ponton térnek el főleg a nézeteink. Te azt gondolod, van olyan, aki PONT HOZZÁD ILLIK, és az összes többit kidobod. Így a végtelenségig fogsz válogatni (pontosabban csak halálodig). Én meg azt, hogy válogasd ki azokat, AMIKBŐL LÁTSZ ESÉLYT, HOGY EGYMÁSHOZ TUDTOK CSISZOLÓDNI! És bizony neki nézzél el dolgokat, próbálj toleránsabb lenni, közben csiszold! Tudod, magyar narancs: kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a mienk... Aki csak az ideált kergeti, örökké futni fog, és ami a nagyobbik baj: le is amortizálódik közben. (Utalnék vissza régebbi hsz-omra a csapágyasra hajtott lyányokról, akik mindenkinek már csak arra kellenek.)
Érzed a kettő elv közti különbséget?

Pixynor 2014.10.10. 09:20:33

@terrer: na akkor most elárulok egy titkot :) Polgármesteri Hivatalban dolgozom. Tudom, hogy megy ez, és ez lesz a következő, személyes találkozó a polgival, akivel ráadásul tinédzser korunkban együtt is buliztunk egyszer kétszer. Igaz mióta polgármester lett, nem nagyon ismer meg :) de persze a cél érdekében, majd emlékeztetem. Gondoltam már arra is, felkérem az én polgármesteremet csörögjön oda neki, hogy szóljon az érdekemben pár szót. Szerintem ismerik egymást.

Nem akarom megspórolni a csiszolást, a faragást akarom megspórolni, csiszolni szívesen csiszolok, mert az már csak finomítás. Kiválasztom a kellően hozzámillő félkész anyagot és azon szívesen csiszolok. Ahhoz már öreg vagyok, hogy teljesen nyers anyagon kezdjek el faragni.

Nem, nem pont hozzámillőről beszélek, hanem olyan valakiről, akivel kapcsolatosan érzem a legjobban tudnánk idomulni egymáshoz. Ilyen van. Nem a tökéleteset keresem, annak ellenére, hogy én az vagyok (ha-ha-ha), hanem azt, akinek a hibáit a legkönnyebben el tudom viselni. És ő is az enyémet. Tudom, hogy olyan ember nem létezik, aki teljesen megfelelne az igényeimnek, azért ennyire buta én sem vagyok. Viszont nagyon sok olyannak is esélyt adtam, aki meg távolról sem felel meg, gondolva hátha csiszolható. Nos nem. A teljesen nem illőből sosem lesz még csak hasonló sem, ahhoz amit szeretnék. Az ilyeneket nyugodtan hagyhatom a francba. Ilyenekkel próbálkoztam eddig. Nos... tudod azért én életem nem csak erről szól. Ha van kedvem foglalkozom ezzel a társkereséssel, ha nem, élem az életem és nézem abban történik-e valami. Most ez utóbbinál tartok.

De értem teljesen, amit mondasz. :) És igen, a figyelmesség nálam is alap. :) Ha már valakivel ilyen szinten jutok a párbeszédben, mint Veled. :) Egyébként szép betűset álmodtál?

terrer 2014.10.10. 09:38:32

@Pixynor: Á, szóval Te vagy a közutálatnak örvendő könyvelő a Közgazdin, aki mindenre csak nemet mond, kiírja az ajtajára nagy fekete betűkkel, melyik napokon (nem) lehet zavarni, a többire csak úgy tekint, mint ostobák gyülekezete, akik a magasságos számok imádatában őt zavarják, és ő csóválja a kutyát:-))))))) Talán még ÁHkönyvelőid is van!:-(
(Igen, nekem is van pár defektem és rossz tapasztalatom.)

A csiszolás szükségessége sokféle lehet. Te nem vagy hajlandó, csak 320-as papírral csiszolni, pedig lehet, hogy egy jó párkapcsolat érdekében 60-assal is szükséges lenne. (A csiszolópapíroknál a szám fordított arányú a durvasággal, a négyzetmm-re eső szemcsemennyiséggel jellemzik, tehát a 60-as a legdurvább, szinte mint a reszelő, a 320-as meg olyan finom, mint a gyufaskatulya dörzsrésze. Asztalostanfolyam OFF.)

Nem, sajnos sose arról álmodok, amiről szeretnék:-( Ez egy igen nagy fogyatékossága az emberi fajnak, szerintem:-(

Pixynor 2014.10.10. 16:46:57

@terrer: nem vagyok könyvelő :) pénzügyes vagyok :) nem ugyanaz. :)

Háát figyelj, szerintem ha találok egy olyan gyémántot, akit érdemes lesz csiszolni, és kell majd hozzá a 60-as nem átallok majd csiszolópapírt a kezembe venni, ez biztos. Egyelőre, csak kavicsokkal van dolgom, azokat meg csiszolja csak meg a folyó.

Álmodni jó, őszintén míg házas voltam és boldogtalan, nagyon sok szépségeset álmodtam. Mostanában nem. Szép álmaim nincsenek rengeteget álmodok viszont halott rokonaimmal és édesanyámmal. :(

Ez sem jó. Mert amíg korábban azt álmodtam, hogy idegen férfiak szeretnek belém, és szeretkezem velük, ez megvalósult, de az sosem fog tudni megvalósulni, hogy mégegyszer anyukám megöleljen és beszéljek vele. Szóval ezek az álmok annyira nem jók, illetve az álom jó, az ébredés nem.

De hát ez van. Disz iz lájf.

2014.10.11. 09:15:12

@Pixynor: Unalmas önámítás. Évek múlva is erről fogsz írni.

@terrer: Tömören leírtad a lényeget.

Pixynor 2014.10.11. 09:19:34

@mellébreszéd: ejgen, én is így gondolom, szerinted ennek mi a oka?

Pixynor 2014.10.11. 11:41:57

@terrer: nagyon elfoglalt lett valaki :)

terrer 2014.10.12. 22:34:50

@Pixynor: Ez a kapcsolatban élők sorsa:-( Néha rá kell nézni...

terrer 2014.10.12. 22:36:33

@Pixynor: az valóban nem jó, de hogy jön a társkereséshez?:-)
Vagy csak megosztod velünk életed más szeleteit is? Az jó egyébként:-) Csak azért kérdezem, mert nem pontosan értem, mi tartozik össze mivel.

terrer 2014.10.12. 22:38:45

@Pixynor: egyébként borzalmas ötlet volt ez a blogcím:-( A harmincas párom meglátta, nagybetűkkel, hogy mit olvasok, és ugye negyvenes vagyok én is. Nos, nem írom le az egész magyarázkodást, csak azt,hogy aznap nem volt szeksz:-( Meg másnap se:-(
Hogy jutott ilyen az eszedbe???

Pixynor 2014.10.12. 22:48:45

@terrer: jajaj, szóval eltiltottak tőlem, és kekszet sem kaptál. Jó tanács. Nos itt fogd meg a dolgot. Ne engedd, hogy a nőd ezzel zsaroljon. Egy idő múlva már nem fogja benned látni a férfit, ha ennek engedsz.

De persze nem akarok beleszólni. A Te dolgod, de férjemmel így volt.

terrer 2014.10.12. 22:56:58

@Pixynor: jó, te mondjuk mivel magyaráznád, hogy a 40-es párod ilyet olvas:"társkeresés". Pláne 40 felett?
Nagyon kéne vmi jó kis magyarázat...

Pixynor 2014.10.12. 22:59:27

@terrer: pont azzal, hogy ez nem egy társkereső. Nem is értem egyébként, mert tényleg nem az. Miért ne olvashatnál erről. Ha mondjuk az Aids-ről olvasol, akkor rögtön Aids-ces is vagy vagy mi??

terrer 2014.10.12. 23:08:37

@Pixynor: "pont azzal, hogy ez nem egy társkereső."

És ez vajon honnan derül ki?:-o Olvastassam el vele az egészet? Nem akarja...
Nem, de ugyebár minek olvasna az ember a társkeresésről, ha nem akar olyat? Beláthatod, h ez egy logikus kérdés.

Pixynor 2014.10.12. 23:11:23

@terrer: és őszintén az hihetőbb, hogy Bambiról az őzikéről olvasol? Láthatja, hogy ez blog. Ha nem látja, háát.... erre nem tudok mit mondani. Miért olvasol otthon. Elég lett volna, ha csak a melohelyen olvasol. Engeszteld ki. Ez a fiatalság átka. Agyban korántsem olyan érettek, mint az idősebb nők. De hát valamit valamiért ugye. :)

Pixynor 2014.10.12. 23:23:50

@terrer: csak a Te kedvedért :) új blog név

terrer 2014.10.12. 23:25:08

@Pixynor: "és őszintén az hihetőbb, hogy Bambiról az őzikéről olvasol?"

Hát...igen:-(

"Engeszteld ki. Ez a fiatalság átka."

Igazad van:-) Mindennek van előnye és hátránya is.

terrer 2014.10.12. 23:25:42

@Pixynor: ú... nagyon kircsi:-) Köszi:-))))))))))))))))

terrer 2014.10.12. 23:52:45

@Pixynor: :-)
És jóéjszakát:-)

Pixynor 2014.10.13. 08:23:35

@terrer: bocsánat, de a több napos hanyagolás után erre, most nem is gondoltam. :)

terrer 2014.10.13. 10:20:07

@Pixynor: igazából csak hétvégén és ünnepnapokon hanyagollak... hétköznap jöhetsz:-)

Pixynor 2014.10.13. 10:44:52

@terrer: kísértetiesen emlékeztet ez a helyzet a nős pasival volt viszonyomra :) Aztán köztünk meg még iszony sincs, nemhogy viszony :)

terrer 2014.10.13. 11:27:36

@Pixynor: akkor meg mért lenne hasonló?:-o Nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem mercedeseket, hanem volgákat, és nem osztogatnak, hanem...
A többi stimmel:-)

terrer 2014.10.13. 16:35:03

@Pixynor: naés ilyenkor hol vagy, amikor én ráérek?:-o

Pixynor 2014.10.13. 16:45:31

@terrer: Háát én mögöttem is kemény hétvége áll ám, nem párkapcsolati téren :). Hála az én kis gumihuligánom nem sértődött meg. :) De dolgoztam mindkét nap, ma van a pihenőnapom és bizony pótlóm a kétnapos házmunka elmaradást erősen. Úgyhogy a előszobába, konyhába már bejöhet bárki, a fürdőbe is mehet :) de még a két szoba (abból az egyik az enyém, és 3:1-ben, ugyanis hálószoba, nappali és vendégszoba is egyben) az még avítos, szóval rajta vagyok, hogy oda is bejöhessen bárki.

Meg aztán nem nagyon akarom ám a húrodat feszítgetni, nem venném a lelkemre, ha otthon további diétán lennél. :)

terrer 2014.10.13. 18:21:18

@Pixynor: most már mindegy:-( Legalább te mesélhettél volna valami "olyat", ha már ínségre vagyok fogva:-(
(Nemmondod, hogy te ilyen házias vagy?!)

Pixynor 2014.10.13. 18:53:43

@terrer: Azért ezen utolsó mondatod alapján kíváncsi lennék, vajon milyennek képzelsz. :) Miért ne lennék házias? Van egy házam rendben kell tartani (sokkal jobban kéne, mintahogy az tartva van). Tudok főzni, istenien, csak keveset főzők. Magamnak minek, a gyerek meg jelenleg csak 5 fajtát eszik.

És nincs mit meséljek. Csak régebbi sztori. Pasi fronton teljes nullaság. A legnagyobb pasizás, amit most művelek, az, hogy veled itt beszélgetek. Teljesen elegem lett állapotban vagyok még mindig. Dolgozom, jövőhétvégén kiruccanok Prágába hosszú hétvégére barátnővel. Ott is csinálok egy jó pár olyan dolgot, amit még sosem. :) Meg megyünk Csernus előadásra, Párkapcsolati játszmák :) hátha megtudok valamit.
Aztán remélem novemberben összejön a Dumaszínház is mégegyszer, dec 30 meg Demjén. Szóval... az életem élem, ahogy kell.

terrer 2014.10.13. 20:44:42

@Pixynor: egyszerű hapi vok. Nekem a nő kétféle lehet: végzetasszonya, meg háziasszony. Vagy a szekszhez ért vagy a házimunkához:-).

Pixynor 2014.10.13. 20:48:19

@terrer: Húúú, na akkor most találkoztál egy harmadik típussal :) A végzet aszongyával :), aki tök jól főz :) Tudod fb-on futó kép, ha rémlik, ma megint spárga lesz vacsorára :) meg mikor a végzet aszongya látványosan hajlong takarítás közben, kicsit mindig feléd pucsítva :) No ez a fajta végzet aszongya :)

terrer 2014.10.13. 20:55:26

@Pixynor: igen, van ilyen is.
A MESÉBEN:-(((

terrer 2014.10.13. 20:55:56

@Pixynor: ez vmi olyasmi, mint az érzelmes macsó, ugye?:-)))))))))))))))

Pixynor 2014.10.13. 21:00:33

@terrer: Jaj már, magamról írtam Te, én meg nem vagyok a mesében :) vagy mégis?? Miért is ne lehetne egy háziasszony is ribanc az ágyban?? és miért is ne lehetne bármelyik pasi macsó az ágyban szintén?? Meg egy kapcsolatban független attól, hogy az életben egy egyszerű pasi?? Ez csak az adott emberen áll. Ha szeretm azt akivel élek, akkor bazi sok mindenre képes vagyok, ami nem azt jelentik, hogy csak egymás mellett élünk. :) Ilyen helyzetben (ha szerelem van) bármelyik szituációban bele tudom vonni a végzet asszonyát is :) Elég csak elfelejteni bugyit húzni nyáron a ruhácska alá amiben otthon vagy. :) Meg hasonlók :) (No jó ez most megint a ribanc volt, de háát végül is akkor is azt vallom, egy kapcsolat akkor az igazi, ha abban a szexuális rész alaposan ki van használva és élvezve.) Ez az én alapelvem. :)

terrer 2014.10.13. 21:06:19

@Pixynor: ja LEÍRNI én is tudom... Énvok az érzelmes macsó! Mint Dzsón Véjne. Komoly!
:-)

terrer 2014.10.13. 21:10:31

@Pixynor: a legtöbb háziasszony ezeket mind nagyon szépen el tudja mondani. Talán meg is valósít belőle ezt-azt. Szökőévben egyszer. De ettől még nem lesz igazán ribancosan feldobott folytonos nemiélete a hapiknak, ahogy az ágyban mindig ribancos szuperszerető csaj se lesz háziasszony, csak mert véletlenül hajlandó volt elmosogatni maga után. Szökőévben egyszer.
Hidd el nekem, tapasztaltabbnak, ezek nem átjárható kategóriák!

Pixynor 2014.10.13. 21:20:29

@terrer: Okés, akkor hagy mondjak valamit. Ha jól emlékszem Te írtad meg nekem, hogy nem egyfajta típusúak voltunk a férjemmel. Tök igazad volt. Értelmileg sajnos nem voltunk egy szinten, de ettől imádtam, nagyon rendes ember volt, nagyon jó férj és apa. És bizony azért tudott ez a kapcsolat ennek ellenére 16 évig megmaradni, mert bizony ez a rész über jól működött benne. Szóval azért nagyon sok évünk volt úgy együtt, hogy e téren minden százas volt. Volt macsó (holott egyáltalán nem az a típus volt az én férjem sem) és volt ribanc is (holott az életben én is inkább úrinő vagyok). Szerelem volt, ezért. Ez mindent tud működtetni,. Utána mikor elmúlt, kezdtem meghalni lelkileg. De az biztos, ez nem két pillanat alatt múlik el. És az ő részéről rendben volt minden, az én részemről nem. Tehát ha én nem kezdem el ezt érezni, még a mai napig együtt lennénk ez tuti.

terrer 2014.10.13. 21:29:21

@Pixynor: hátakkó sajna főzni nem tudsz:-(((
Pedig már majdnem megtetszettél:-(

Pixynor 2014.10.13. 21:54:28

@terrer: na és ezt akkor mellik mondatomból szűrted le? Korábban nem egyszer említettem, istenien főzők. :) Nem vagyok egy konyhatündér, de ha belefogok :) mindenki elégedetten áll fel az asztaltól az tuti. :) És és én meg mán azt hittem réges régen szerelem a mienk, erre még csak nem is tetszem. No szép!

Törhetem itt magam akkor. Pedig a jelszót is ismerem. Tele has üres zacsi.:)

terrer 2014.10.13. 22:04:49

@Pixynor: ja EMLÍTENI én is tudom...
A bűvös jelszóért azonban respect!!!

Pixynor 2014.10.13. 22:11:59

@terrer: Jaaa, hogy Te nem hiszel nekem!!! Így már értem. Háát bizonyítani nem áll módomban. Szóval... maradsz akkor hitetlen gyaúr :)

Őszintén, én mint nő, nagyon nagyon szívesen kényeztetem azt a férfit, akit szeretek. Imádok neki főzni, imádom őt jól tartani, gondoskodni róla, mosni a ruháit és olyan környezetet teremteni neki, amiben jól érzi magát. Ugyanakkor ez nálam sem jelentette azt, hogy állandóan főztem, mert mindig is nagyon sokat dolgoztam az életben, és bizony nem volt sosem az, hogy négykor hazajöttem mindig, hanem hat hét, attól függ. Ilyenkor hétköznap már nem álltam neki főzni sosem, mint a htb-k, csak egy egy nap, de inkább hétvégén. Ez persze nem jelentette azt, hogy nem volt mit enni a páromnak, meg a gyereknek.

De azért remélem, Neked jó sorod van a fiatalka mellett. Mert ugye élvezed hogy az, nyilván friss ropogós test, sima tökéletes bőr, jó szex. :) Főzés?

terrer 2014.10.13. 22:21:04

@Pixynor: nem hit kérdése, de mint mondtam, vagy-vagy! Ha egyik típus vagy, nem lehetsz a másik!
És lehet, hogy imádsz főzni, de vajon ugyanilyen imádattal is eszik meg???:-)))
Igen, a fentiek megvannak. Főzni pedig mindig én szoktam. Mint említettem már, valamit valamiért... Olyan, hogy MINDEN tökéletes, nincs!

Pixynor 2014.10.13. 22:27:19

@terrer: Jó okés én sem vagyok tökéletes háziasszony és mint mondtam konyhatündér sem. Engem csak ez nem elégít ki, én nem ennek szentelem az életem. De újfent elmondom és utoljára, nem főzök sokszor, de az nagyon finom. És ezt nem én mondom. :) Viszont nem tartalak fent ma már tovább. Jó éjt Neked, én még filmezek!

Sabina. 2014.10.14. 16:33:45

@Pixynor: látom, változott a címed :). Nálunk is volt rákérdezés:"mit forgatsz a fejedben már megint? Előtanulmányokat végzel?"...úgyhogy majd most mondhatom, hogy ez nem másik, hanem ugyanaz :). Mondjuk nálunk volt szex :P. Bár az is igaz, hogy nem ropogós harmincas, hanem érett negyvenes és nem nő, hanem férfi :).

Pixynor 2014.10.14. 16:55:23

@Sabina.: @Sabina.: Szia Sabina :) igen változott, a társkeresésben már nincs annyi, amit már ne hoztak volna ki belőle, meg úgyis végül is saját tapasztalataimat írtam meg (meg Terrer lebukott a barátnője előtt, hogy engem olvasott és nem volt szex két napig) úgyhogy megváltoztattam a blogom címét. :)

Tőled is a címem miatt kérdezték ezt? Hmmm igen, egy érett negyvenessel én is beérném :) Látod látod, micsoda észbeli különbségek vannak? Egy harmincas nő megsértődik és no szex, ellenben egy negyvenes férfi meg meggyőz arról, hogy nem kell neked társat keresned. :)

Szívesen adok igazolást felé, hogy ugyanaz ez is mint a társkeresés40felett volt. :)

Pixynor 2014.10.14. 16:56:36

@terrer: Látod látod :) Sabináéknál mennyire más forgatókönyv volt, ugyanazon blog olvasásakor?? :)

Sabina. 2014.10.14. 17:19:10

@Pixynor: hát én azért remélem, hogy lesz még igazi tarskeresos posztod is, amolyan meselos :). Én amúgy pont azért olvaslak, mert ilyen helyzeteket én ugye nem élhetek át...és csak csodalkozom, hogy most ez komoly??? :)
Köszi, majd szólok, ha valóban kell igazolás :))).
És hát azért terrerekkel nem hiszem, hogy összehasonlíthatóak lennénk :D.
Ja és az én negyvenesem nem eladó. Még:).

Pixynor 2014.10.14. 17:23:50

@Sabina.: oh, nem is kell :) ne is add el, tartsd meg, hidd el, aki negyvenesen még szexel, az csak jó lehet :)

Háát igen, vannak még egy két tapasztalat a tarsolyomban gondoltam alkalmasint azokat is megírom. Végül is négy évnyi háttéranyagom van már :) És szerintem addig örülj, míg nem kell társat keresned :) bár azért ennek is van jó oldala. :)

Sabina. 2014.10.14. 17:32:25

@Pixynor: mint ahogy a házasságnak is rossz oldala :(.
Várom az "élményeket". Egyszer dumaltal valakivel, hogy miért netezik/kommentel az ember...1001 oka van, persze, de nálam most az a legfőbb, hogy kikapcsol, mosolyogtat...szóval ilyesmi :). Úgyhogy csak írj!!!

Pixynor 2014.10.14. 17:38:38

@Sabina.: de drága vagy :) pedig mikor először kipróbáltam ezt, az életben nem gondoltam volna, hogy ennyi erre felé olvasgató emberben lesz részem. Konkrétan az első posztomnál mikor láttam, hogy egy két ember elolvasta és rájöttem, ha én rámegyek azt is számolja a program (tehát ezen felül volt egy két olvasóm) én komolyan annyira örültem. Nem hittem el, hogy bárkit is érdekelhet az, amit írok.

És persze nagyon örülök, hogy Téged is látlak itt :) igyekszem továbbra is szórakoztatni :)

terrer 2014.10.14. 19:12:18

@Pixynor: Hogy MIVAN???
Ebből egyébként csak egy dolog következik: a nők behisztiznek, ha párjuk társkeresős című oldalakat olvas, a férfiak meg nem. A nők ilyenkor szexmegvonással büntetnek, a férfiak meg nem.

Pixynor 2014.10.14. 19:19:01

@terrer: vagy más szemszögből, a fiatalok behisztiznek, az idősebbek tudják kezelni a helyzetet, nemtől függetlenül :)

terrer 2014.10.14. 19:52:04

@Pixynor: én már nagyon régóta emlegetem, hogy a párkeresésben, sőt utána a párkapcsolatban is az embernek van egy "piaci értéke". Egy pontszám, kb. a szépség, életkor, egzisztencia, IQ, iskolázottság összege. Ez nagy valószínűséggel az egyik félnek több, másiknak kevesebb, sose egyenlő. Akinek több, az a másikhoz képest "nyeregben érzi magát", így több hisztit is enged meg magának. Az idősebb, és/vagy szegényebb, iskolázatlanabb, csúnyább pedig nagyon sokat elnéz, hiszen "örülhet, hogy egy ilyen nő vagy férfi még szóbaáll vele". Persze most sarkítottam, de kb. ez ilyen.
No, ez az értelmezés is teljesen nemtől független:-)

Ja, és felhívom a figyelmed, hogyha párkeresésed során a másik féltől túl magas pontszámot vársz el (lényegesen magasabbat, mint a tiéd), akkor csak egyéjszakás kalandokkal tarkított kidobásokban lesz részed! (Igen, célozgatok:-) ) Ha viszont alacsonyabb pontszámúakkal állsz össze, azok a tenyerükön fognak hordozni, és mindent elnéznek neked! Ezt fogadd el útravalónak, mint hamubansült pogácsát:-)

terrer 2014.10.14. 19:52:46

@Pixynor: Ja, és férfi SOHA nem büntet szexmegvonással... ezt is tudd!:-)

Pixynor 2014.10.14. 20:22:19

@terrer: fúúú Terrer őszintén, nem tudom mennyire olvastál vissza, de ha neked a sztoriaimból nem az jött le, hogy én megállás nélkül úgymond csak alacsonyabb pontszámúnak adtam esélyt, akkor nem engem olvastál az tuti.

Én sem adoniszra vágyom, meg macsóra. Egy normális egyszerű srácra mindenféle megjátszás nélkül, aki természetes, fizikálisan olyan amilyen, ha már egy fokkal szebb, mint az ördög és van neki egy őszinte férfias személyisége, nálam már esélye van. ÉN sem vagyok Bijonszéé, szóval nem Brad Pittet keresem.

És épp ilyen kategóriában is válogattam és ez a kategória okozta a csalódásaim tömkelegét. Az utolsó herceges sztorinál már végre megadatott a felsőbb kategória, így legalább adott volt a kellemes illat, a hibátlan fogsor, a testi igényesség, a jó stílus ruházatilag és hidd el, vele sem lett semmi a dologból, de legalább bennem megmaradt az, hogy azért mégsem lehetek annyira "szörnyű", mert mégiscsak leállt velem. És tényleg szuperul bánt végig velem. Nem vagyok tökéletes testű, de ő imádta és ez jó érzés volt.

Ellenben az alsóbbkategóriás pasikkal, akiknél egy csomó elvárásom felülemelkedtem, hiányos fogak, nincs munkahely, nincs autó, persze majd én viszem randira, nem futja mozijegyre (sajátra nem az enyémre) szóval akkor sétáljunk csak mindig a parkba, mert az ingyen van...., meg ő csak megcsörget hívjam én, mert nincs pénz a kártyáján. Nem Terrer. Nekem elegem volt ebből.

Abban igazad van, hogy gyorsan a tárgyra térek, de ez csak olyanoknál jár viszláttal, akiknek egyébként sem volt több céljuk, csak egy numera. Hidd el, ők kiböjtölik az ötödik randit is, és ha csak ez a cél, akkor az után tűnnek el.

Akit tényleg érdekelni fogok én Pixy, az nem fog már a második randin olyan helyzetet elfogadni, amiből ágy is lehet és érdeklődést tanúsít irányomban. És nem akarok több alsó kategóriásat sem. Olyat akarok, aki olyan kategóriás, mint én. Tudom az ilyennek sok nő jut, de reménykedem, hátha egy ilyen, majd mégiscsak irántam kezd érdeklődni és nem a többi nő után. Aztán ha nem.. hát nem...majd a következő életemben, vagy egy másik galaxisban.

terrer 2014.10.14. 22:24:04

@Pixynor: azért ne egyél meg:-( Lehet, hogy csak különös érzéked van a válogatáshoz:-o
Különösen rossz:-o
Azt akartam mondani, csak nem engedtél szóhozjutni, hogy tényleg az a legjobb, ha a saját pontszámához hasonló értékűek közt válogat az ember. Nem lesznek kárvallottak:-)
Én a helyedben olyanokkal, akiknek nincs saját mozijegyre pénze meg veled hívatja fel magát, eleve nem is kezdtem volna:-( Eltekintve attól a 0,1% őszintén balszerencséstől, ezek csak rajtad élősködnének.
Amit szerintem rosszul csináltál, már ha volt ilyen, hogy mindezekkel összeadtad magad:-( Saját értékedből vesztesz, ha "ilyenek hajtanak csapágyasra", és ezt a leendő párod netán meg is tudja. Mint mondottam, otthonra az ember nem vesz sokatpróbált szín- és művésznőt, mert annak semmiség, hogy néha az embert megcsalja. Annyi, mint nekem megenni egy sósperecet. Ha - most teljesen teoretikusan - én érdeklődnék pl. Irántad, ott akadnék meg először, hogy a Te rutinoddal biztosan szánalmasan kevés lenne mindaz, amit én összesen erről a témáról tudok.

terrer 2014.10.14. 22:24:35

@Pixynor: Ja és jó aluszást meg ilyeneket:-)

Pixynor 2014.10.15. 07:00:36

@terrer: Jó reggelt, már azt hittem este elaludtál, de nyilván csak "dolgod" volt :) Hogy miért adtam ilyeneknek esély:

1. ne érjen az a vád, hogy a pénzre utazom,
2. úgy gondoltam az ilyen helyzetben lévő pasik tudják majd értékelni a jobb helyzetben lévő nőt (ez a legnagyobb tévedésem),
3. menthetetlenül romantikus vagyok, és hizsek a szerelemben és tudom ahhoz nem kell pénz.

Ennyi. De tanultam a dologból és felállítottam ez alapján az elvárásaimat, ami miatt azóta is millióm vád ér, hogy milyen nagyok, és ilyen elvárásokkal sosem fogok senkit sem találni.

Ez a megcsalás dolog azért nem így működik. Nálam biztos nem. Én e téren a régi iskola híve vagyok. Hűség első körben.

Úgy érted az utolsó mondatodat, hogy neked nincs annyi tapasztalatod, mint nekem szexuális téren??

Egyébként pont ezért nem is ismerkedem a blogról, mert az biztos, hogy amiket itt megírom, azt nem mesélném el sosem a páromnak, mert az ember nem úgy nyit egy kapcsolatot, hogy akkor kivel, hányszor jött össze. Szerintem ilyen korban már mindenkinek meg van az előélete, ami nem feltételen mérvadó a kapcsolatban. Hiszek abban, hogy ha két ember egymásba szeret az olyan erővel hat rájuk, hogy semmi nem számít abból, amit korábban tettek, megváltozik a gondolkodásuk stb.

Én ebben hiszek. A szerelemben és annak erejében. Ezt nem vehetik el tőlem és azt sejtem, ez az út, amin járok nem biztos hogy a jó út ennek megtalálásához.:) Erre már felhívtad a figyelmem.

terrer 2014.10.15. 09:09:13

@Pixynor: Nekedis jóreggelt:-)

Ha a pasikat a te jobb helyzeted motiválja, az már régen rossz:-( Olyan pasival ne állj össze, akinek ennyi önbecsülése nincs, hogy a nő pénzére számít. A romantikának meg az is része, hogy jelképesen, de a férfi legalább játssza el, hogy gáláns. Olyan rossz helyzetbe egy férfi nem kerülhet, hogy ne tudjon legalább az első randin egy kávét kifizetni, ne ő vegye az első mozijegyet (később ez mehet felváltva vagy ki-ki a sajátját, ha tényleg mondjuk a férfi éppen munkanélküli), vagy ne a saját pénzén hívogassa a nőt. Ezek 1-2 ezer forintok. Ha nincs ennyi pénzem, elmegyek felásni egy kertet, de lesz! A szerelemhez valóban nem kell pénz! Dehát épp ezért ne alapozz olyan férfiakra, akik pénzt várnak tőled...

Az elvárásaiddal kapcsolatban: úgy tűnik, bizonyos téren (külső) túl nagyok csupán, más téren (jellem) viszont túl alacsonyak. Talán jobb lenne becélozni minden téren egyforma szintet. És EZ ne legyen túl alacsony! Csupán ne állj össze hajléktalanokkal, mégha adonisz-kinézetűek se... ennyi:-)

Megcsalás: jó, van egy (nem feltétlenül reális) elképzelésed magadról. Meg leírod a blogodba, hogy még nem tudtad, az egyik pasival épp mi van (talán csak még épp nem telefonált), de már össze is jöttél azzal a fiatallal. Igen, épp ilyenre gondolok, hogy nem direktbe csalod meg a párod, de számtalan helyzet adódik egy párkapcsolatban (veszekedés, hanyagolás, pillanatnyi haragszomrád-helyzet), amikor a "sokatpróbált" lyányok SOKKAL HAMARABB adják meg maguknak a felmentést a megcsalás alól azzal, hogy ez tulképp nem is az, hiszen épp nem fekszünk-lakunk egy helyen, épp haragszunk, épp revansot veszünk azon a szeméten, épp nem akarjuk annyira megmenteni a kapcsolatot. És hát ugye ettől nem is mentődik meg... Szal kell egy olyasfajta hűség is, amikor nem FELTÉTLENÜL kell hűségesnek lennünk, mégse fekszünk össze a szembejövővel, mert... nem vagyunk azok a könnyenlefekvősök. Erre gondoltam akkor, amikor az "idegenekkel napi rutinná" váló szex hátrányaira figyelmeztettelek. Jön egy balhé, egyhetes haragszomrád, netán meggondolatlan különszobábanalvás, amikor a nő úgy érzi, büntetésből nyugodtan revansot vehet a másikon, és piiiifffff már hömbölög is más férfi karjaiban, mert megtalálta magának az erkölcsi felmentést, nyilván mert a mássalhömbölgés számára már bagatell, napi rutin, mint a fogmosás. Na én pl. ezt nem akarnám... Nem a szűzies ellenálló természetet keresném, félre ne érts, nyilván ez ebben a korban már nincs. De mégis... legalább valami arra hasonlítót, emlékeztetőt... hogy a párom ne azt mondja magáról, hogy ez igazából semmiség, hiszen több f..t fogott, mint kilincset, mégse kérik számon rajta a kilincseket sem:-)

Igen, úgy. Biztosan nincs:-o

Ezt (agyilag) megértem, még ha (erkölcsileg) nem is értek vele egyet:-) Nyilván itt elég őszintén leírsz dolgokat, a nem feltétlenül jókat is, és azt gondolod, ez előnytelen színben tüntetne fel ismerkedéskor. Hát valamennyire mindannyian fényezzük magunkat, ez igaz. DE. Hosszútávon minden kiderül, hidd el, és a csalódás lehet mégrosszabb, mint az őszinteség, mert nem mindegy, hogy az első héten hagyják el az embert, vagy már egy egymásraépített életben, közös lakás és család közben. Nem az a megoldás, hogy eltitkoljuk a hibáinkat, inkább az, hogy NEM KÖVETJÜK EL ŐKET. Persze ennyi idős korra már mindenki cipeli a terheit, de nem mindegy, mennyit:-) Legalább törekedni kell rá, hogy nagyon nagyokat (vagy a kicsikből túl sokat) ne kelljen cipelnünk.

Az út meg szerintem semmiképpen nem jó:-( A netes társkeresőn, meg ne haragudj ezért, de 99 %-ban csak a defektesek vannak:-( Akik máshol nem képesek már ismerkedni, mert első látásra dobnák őket, még mielőtt megszólaltak volna, csak a kisugárzásuk, tekintetük alapján. Férfiból a leírásaid alapján skalpvadászok és lúzerek. Nőből pedig k.vák és tüzetfújó hétfejű sárkányok - tudom, én is voltam fenn ilyenen:-)

Pixynor 2014.10.15. 10:16:18

@terrer: a jobb helyzetemnek nem motiválni kéne a pasikat, hanem értékelni kéne nekik azt, hogy nem egy olyan nő vagyok, akit "el kel tartsanak".
Igen a nagyvonalúság nálam pozitívum. Én is az vagyok.

Azzal a pasival semmilyen kapcsolat nem volt. Figyelj pontosan tudom mikor érdeklek valamit. Azt a pasit egy pillanatig nem érdekeltem, így megcsalásról sem volt szól.
Hűségről csakis kapcsolatban beszélek, ha az van. Ha nincs kapcsolatom nincs miről beszélni. Nem kell hűségesnek lennem senkihez.

És egyáltalán nem szoktam minden szembejövővel lefeküdni. Csak ha úgy akarom. Ez a helyzet olyan volt és akartam. Ennyire egyszerű a képlet. De ez korántsem jelent azt, hogy álladóan ezt akarom. Nyár volt, buli volt, miért is ne... :) Jó volt. Ráadásul egyedül vagyok miért is ne tehetném meg?

Bosszúból sosem feküdnék le mással, ha pl. haragszom a páromra. Ennyire azért nem vagyok ám primitív. Vagyok annyira intelligens, bár nyilván ez nem jött le neked, hogy ilyet nem teszek. Az, amit írtál, a buta, primitív nőkre jellemző. /"nő úgy érzi, büntetésből nyugodtan revansot vehet a másikon"/

Ezek, amiket írtam nem hibák voltak. Ugyanúgy végigcsinálnám újra mindet. Ez a tanulási folyamatom része volt. És nem eltitkolom, de ilyenről az ember nem beszél. Őszintén, Te mikor összejöttél a harminc évessel felsoroltátok egymásnak az összes volt pasit és nőt?? Kétlem. Mi a francnak?? Én erről beszélek csak, hogy egy ismerkedéskor nem fogom az exeimet felsorolni senkinek. Ez nem hazugság, hanem lényegtelen dolog. Engem sem érdekelne, hogy a leendőbelim, hány nővel volt együtt. És kétlem, hogy ha össze is jövök valakivel, ez elhagyási okot képezne. Ez megint buta emberekre valló dolog, amit írsz. Nem is értem. Mennyire hülye az a nő meg pasi, aki kapcsolatban van szeretik egymást, erre mondjuk kiderül, hogy voltak pasik, nők korábban és emiatt a másik elhagyja az egyiket??

Ugyanmár Terrer. Felnőtt emberek vagyunk. Nem is akarnék olyannal ismerkedni sem, aki emiatt hagy el. Egyszerűen csak nem akarom az orrára kötni mi volt korábban, mert NEM SZÁMÍT. Én sem fogom sosem kifaggatni hány nője volt. A férjemmel sem tettem és 16 évig vele voltam. Lehet enélkül is együtt élni. Ezek a dolgok ráadásul nekem nem terhek. Ezek az én tapasztalataim, amik által egyre és egyre bölcsebbé váltam és válok folyamatosan.

A netes társkeresésben egyet értek, de ezt is csak azért teszem, mert megtapasztaltam és rájöttem erre magamtól is. Látod ez sem teher, hanem okosodás. Szóval... hanyagolom most épp ezt is, mert nincs rá most szükségem.

terrer 2014.10.15. 10:24:04

@Pixynor: Jó, akkor segíts nekem ezt az ellentmondást megfejteni, légy szíves!
Egyszer azt írod: "Egyébként pont ezért nem is ismerkedem a blogról, mert az biztos, hogy amiket itt megírom, azt nem mesélném el sosem a páromnak"
Másszor: "Mennyire hülye az a nő meg pasi, aki kapcsolatban van szeretik egymást, erre mondjuk kiderül, hogy voltak pasik, nők korábban és emiatt a másik elhagyja az egyiket??"

Szóval Te nem mesélsz az előéletedről, de amúgy egy dög lenne, aki azért hagyna el, mert elmesélnéd...
Ezt így most hogy?:-o

terrer 2014.10.15. 10:48:32

@Pixynor: "Őszintén, Te mikor összejöttél a harminc évessel felsoroltátok egymásnak az összes volt pasit és nőt?? "

Természetesen nem név és darabszám szerint:-) De adtunk egymásnak egy általános képet (nemcsak erről, hanem egy csomó másról is), az előéletünkből és hajlamainkról. Ez ugyanis PONTOSAN az ismerkedés! Hiszen magad is az vagy, amivé előéleted alakított, nem az, amivé e pillanatban "véletlenül" lettél. Nem leszel bármilyen, csakúgy véletlenül...
Furcsa is lenne, ha az ember a másikról csak attól a ponttól kezdődő dolgairól tudna, amikor megismerte, az előtte levő évtizedekről meg totál semmit. Én még a gyerekkori fényképeit is láttam már!:-) Az, hogy ki honnan jött (azzal együtt, hogy hova akar eljutni) a párkapcsolat alapvető része, mivel csak közös értékeket valló emberek közt működhet a párkapcsolat. Soha nem tudnék együttélni egy dzsihádistával, bigott vallásossal, antiszemitával, súlyosan fertőző beteggel, szuicid alkatúval, prostituálttal, pedofillal, gyilkossal, antiszociálissal, homoszexuálissal, meg még ki tudja, kivel. Te igen??? Téged ezek a párodról nem érdekelnének? Ne haragudj meg, ha ezt nem hiszem:-(
Ami voltál, abból sok esetben megjósolható, ami leszel, ahonnan jössz, abból az irány, amerre tartasz. EZÉRT fontos egymás előéletét kellő mértékig ismerni. A jó leendő kapcsolat érdekében. Persze mindezt, az amúgy általánosan szokásos és elfogadott elvet ki lehet figurázni arra sarkítva, hogy "ugye nem soroltattad el bnőddel bemutatkozásodkor a volt szeretői nevét?", de te is pontosan tudod, hogy nem pont erről van itt szó, ha egymás előélete megismeréséről beszélünk:-) Hiszen Te se csak darabszámokat írtál a bejegyzésedben, hanem egész történeteket, minden körülménnyel együtt. Nem arról van tehát szó, hogy"elsorolod-e exeidet", inkább "elmondod-e őszintén, ki voltál már és miket is tettél?" Előbbire lehet nem a válasz, utóbbira pedig igen, és ebben az égvilágon nincs semmi ellentmondás, hiába keresel:-)

Alibanya1 2014.10.15. 11:01:03

Hát Pyx, ezt nagyon eltaláltad, bizony vannak ilyen hangulatok, de hát azért vannak ajóbarátok...
remélem azért már süt a napocska a felhők mögött, vagy között

Pixynor 2014.10.15. 11:13:09

@terrer: igen ezt írtam, de ezt nem azért, mert negatívum, vagy mert teherként élem meg. Nem akarom, hogy így próbáljon megismerni. Mivel Neked is úgy jött le hatalmasak az elvárásaim, ami nem így van, nyilván neki is ez jönne le. Nem akarom, hogy begörcsöljön ettől, hogy mindenáron megfelelési kényszerbe kerüljön. Azt szeretném, ha szép lassan ismerne meg, olyan tempóban, ami neki is jó, amit meg tud emészteni.

És az meg hogy voltak férfiak az életemben, ez nem titok, nem is szégyen, de nem akarom, hogy azt lássa, ezzel azért volt szar a szex, mert kicsi a farka, meg hasonló. Ez az én magányügyem, hogy kivel miért nem jó nekem. Lehet neki is kicsi lesz a farka, de mégis fogja tudni használni. Érted???

Pixynor 2014.10.15. 11:24:02

@terrer: teljesen mindegy az ember milyen ember volt a múltban, ha most tetszik , amit látok. És nem, nem vagyok hajlandó senkinek sem felsorolni, hogy kivel, mikor és miért feküdtem le. Én sem vagyok kiváncsi erre a részre. És az meg természetes, hogy olyan férfival ismerkedem, aki normáááááális Margit, nem pedig olyanokkal, akiket felsoroltál. Tudom, hogy a normális pasik életében voltak nők. Ha akar mesél róla, de az, hogy kivel milyen volt a szex, hidd el nem érdekel. És én sem hiszem, hogy Te azt szeretnéd a harmincévestől hallani, hogy volt egy hapi az életében, aki a mennyekbe kefélte őt többször is, és milyen kurva jó volt.

terrer 2014.10.15. 11:45:11

@Pixynor: "teljesen mindegy az ember milyen ember volt a múltban"

Akkor is, ha többszörösen börtönviselt? Hátha pont téged nem fog megerőszakolni? Ja, adj még egy esélyt... jó, de mindegy, mire???
Honnan tudod, ki a normális, ha nem tudod, ki VOLT? A pedofil hajlamúnak se látni előjelét, amíg nem jön a gyerek... A gyilkosnak se, mert csak egyszer tud meggyilkolni. Sok nő járt úgy, hogy csak akkor jött rá pl. az arab kultúra eltérőségeire, amikor az addig teljesen normális férje kimenve ottfogta a gyerekét, ő meg megverve és életveszélyes fenyegetésektől rettegve kulloghatott haza. A biszex is csak akkor lesz kényelmetlen, ha már rajtakaptad a férjed a házmester bácsival...
De örülök, hogy legalább nem vagy előítéletes:-)
Annak viszont nem annyira, milyen meglepetések fognak még rád várni:-(

Pixynor 2014.10.15. 12:37:39

@terrer: nem, ha börtönös volt, de azért tudatosan, vagy tudat alatt szerencsére az ilyen embereket eddig sikerült elkerülnöm egész életemben. Nem olyan körökben mozgok, ahol ilyenek vannak, így azért van esélyem, hogy ilyenbe nem futok bele. Nehéz megítélni ki normális, én is futottam már bele egy őrültbe, igazad van, akivel előtte egy hónapig chataltam, majd találkoztam és együtt voltam vele és még akkor is totálisan ideálisnak tűnt minden. Mire ezt követően nekem jött chatan is kiderült, hogy egy mekkora betegagyű hülye barom. Szóval igen igazad van, de őőőő speciel személyes találkozókor is tök normális volt és mesélt is ez előző kapcsolatairól, és hidd el nem mondta, hogy én egy őrült vagyok. Tehát nyugodtan lehet ilyenekről beszélgetni, úgysem fogja az illető bevallani hogy ő deffektes.

Tehát egyáltalán nem garancia arra, hogy amit mond rendben van, az úgyis van. Szóval igen meglepetések érhetnek, de azért alapjában óvatos vagyok és tényleg igyekszem jól válogatni.

2014.10.15. 14:34:19

Drága Kisleányom,
eljöttem hát Hozzád, mivel aggasztott ennek a bejegyzésnek a címe. Most nem adok két egyformát, mert egyrészt nem segítene Rajtad, nekem meg csak a kezem fájdulna meg, és a magam nyomorát sem zúdítanám Rád, demonstrálva, hogy lám másnak sem olyan jó.
Mit mondhatok ilyenkor okosat, szépet, bölcset, ami nem hozza ki belőled a sikítófrászt? (pl.:fel a fejjel, lesz ez még így se, soha ne add fel...stb...Oravecz fanklubbomnak tagja vagy, ismered alapfelállást részemről: közhelyokádástól csak a fejvizünk megy feljebb)

Nagyon szar a helyzet. Még annál is szarabb. A lehetőségek, hogy korunkbeli férfiakkal ismerkedjünk beszűkültek. 20-as éveinket régóta magunk mögött tudván senki nem kapkod utánunk két kézzel. És ezt most nem azért írom, hogy mégis inkább érvágást tanácsoljak, hanem azért, mert én sem vagyok már nagy mesehívő. Az a két pofon, amit sikerült idén begyűjtenem, ráébresztett arra, hogy tehetsz meg bármennyi jót, lehetsz bármilyen aranyos, kedves, helyes, a legváratlanabb helyről is beüthet a ménkű. És erre úgysem tudsz felkészülni, ahogyan kivédeni sem.
Utálok ilyenkor a híg fostengert bámulva a fájó dolgokon hosszasan gondolkodni, rajtam az segít, ha zajlik az élet. Mindegy, hogy egyedül megyek, vagy barát/barátnő tart velem, de el kell foglaljam magam, ebből a szempontból a blogolás, kommentelés is terápia. Legjobb segítség azonban a mozgás, időigényes, hasznos, és addig sem magadat sajnálod. Ha nem szeretsz futni, akkor menj úszni, ha azt sem, akkor iratkozz be valami táncra, tornára, mittudomén, valamit csak kedvelsz Te is, amit rendszeresebbé tennél.
A netes társkeresőkön csak depresszióba lehet zuhanni, meg tán ideig-óráig más karjaiba, ami ilyenkor pont nem kell. Még esetleg olyan társkeresővel érdemes próbálkozni, ahol adott programra lehet jelentkezni, és több közös érdeklődésű emberből álló csoportban nagyobb eséllyel fedezhetsz fel szimpatikus arcot. Nyilván nem most kell ilyenbe beleugrani, de az a rohadt sült galamb nagyon válogatós, kevés helyre repül be csak úgy.
Tudom kislányom, hogy tanácsot adni mindenki szeret, megfogadni annál kevésbé, de hátha nem teljesen eredménytelenül írtam le ezt a sok zöldséget.
Valami lesz. De az biztos.
ölel:Drága Mama

Pixynor 2014.10.15. 18:29:29

@Petra01: "valamit csak kedvelsz Te is, amit rendszeresebbé tennél."

Igen Mama :) enni meg énekelni :) Az előbbi jól megy, de rohadt káros mellékhatásaként dupla akkor vagyok, mint kéne :), amivel arányosan csökken a sportolási vágyam (észrevettem, hogy sportolni csak a vékonyak szeretnek, nekik nem fáj), a második nem megy, de legalább nem hízok tőle, viszont csak nagy magányomban tehetem, mert senki nem bírja hallgatni oly kegyetlenül kornyikálok.

És igen, sült galamb zöldséggel :) jöhet Mama :) mindig evő leszek rá :)

Hát igen, a társkeresők valóban gáz helyek, már magam is megtapasztaltam. EGyébbe meg most tényleg nem van energiám beleugrani, a sok zöldségtől (abból energia aztán nem jön). Még a galamból valamicske.

Egyébként az a baj Mama, hogy az, hogy mi van velem, hagyján én én vagyok, kenyerem javát megettem már, ha innentől diétázom a sírig sem baj.

De maga, fiatalon szépen, oszt maga is így jár?? Ez a mocsok élet. Nincs igazság Mulder is megmondta. Szabi volt az utolsó reményem, hogy létezik még szerelem, és elvette tőle a reményt. Csak találkozzak vele, nem általlom tökön billenteni érte.

No mindegy Mama, erős nemzettség a mienk. Kemény fából faragtak. A kő hátán is megélünk, vagy mi. Nem hagyjuk eltiporni magunkat. Jön a tavasz új remény és Gandalf is érkezik, öt nap múltán, pirkadatkor, kelet felől... Szóval... minden szép lesz.

Sabina. 2014.10.15. 21:47:13

én ettől a "pontszámasditól" és kategóriázásoktól falnak megyek egyszer, komolyan! Annyira rühellem...de sajnos ez ettől még létezik, sajnos (túl sokszor) betesszük magunkat és másokat is egy "szintre", ahol mi leszünk mindennek a közepe és hozzánk képest okosabb és szebb és gazdagabb és csúnyább stb a másik. Tudod mi a baj még az egyértelmű alul választással, szerintem? Hogy az ember (legalábbis én) nem alél el ettől sokáig, nem hálás lesz, mint a kiskutya, nem pitizik, hogy minél inkább a kedvében járjon a tökéletesebbnek...hanem egy idő múlva (vagy már akár az elején is) frusztrált lesz az egész helyzettől és elkezdi leverni a másikon a hátrányát. Volt egyszer régen egy superman barátom...tiszta hiszti voltam vele és undok, baromira igazságtalanul, tudom.
Egyébként nekem ebben a párkapcsolatos kommentelésben a hamburger vs egyedien elkészített ínyenc kaja hasonlat tetszett a legjobban...és szeretnék hinni benne, hogy inkább így mennek a dolgok és a hétköznapi "pontgyűjtés" annyira nem számít :).

Pixynor 2014.10.16. 06:01:16

@Sabina.: Igen, tökéletesen igazad van. Ha Te vagy úgymond kevesebb pontszámú. az van, amit írtál. Ha a pasid az, azt ugyanúgy nem tudod elviselni. Nekem volt ilyen pasim és nem tudtam rá férfiként felnézni, mert úgy éreztem én mindenben sokkal "férfiasabban" küzdök, mint Ő.

Valahogy ez ne m szép dolog, de az ember automatikusan magához hasonlít mindenkit.

terrer 2014.10.16. 10:30:24

@Sabina.: a pontszámosdit én is utálom, csakhogy rá kellett jönnöm, sz egész tényleg eszerint működik! Nekem még az életbe nem sikerült lényegesen magasabb "pontszámúval" tartós kapcsolatot kialakítanom, pedig olyandeolyan szerelmes voltam a 10 évvel fiatalabb gazdag és szép fogorvosnőmbe, mint egy viziló... valamint megvallom őszintén, a házmester (közösképviselő) néni semmiféle hatást nem gyakorolt rám, bár ebben bőven benne volt a 15 év korkülönbség is (ő volt idősebb), pedig szegény nagyon igyekezett:-o Tehát bármennyire utálom, én is csak így működök:-( Ha túl nagy a különbség (és azért a legkifejezőbb a pontszám, mert összességében - kor, szépség, egzisztencia - nézi a dolgokat), ott az egyik fél óhatatlanul hátrányban érzi magát, és húzná le a másikat vagy kihasználja. Aki pedig előnyben van, az lekezeli, nem egyenrangú félként áll hozzá a kisebb pontszámúhoz. Így alakulnak ki a zsarnok-papucs párok, vagy a pénzesek-kitartottak (mert tudni kell, hogy pl. egy gazdag pasi sose kezeli a cafkáját emberként, csak mint egy kiskutyát, akinek a családban semmi "szavazati joga", figyeljétek csak meg).
Szóval a Hamupipőkés meséknek ne higgyetek, mindenki értéket mér, és szeretne minél értékesebbet magához képest, de csak a maximum magáéhoz közelit (vagy muszájból a kisebbet) tudja hosszútávon megtartani. Csúnya dolog a pontszámosdi, de csak azért, mert mi emberek ilyen csúnyán működünk... Az egész párválasztás egy PIAC, a pontszám meg olyan értékmérő, mint a piacon a pénz. Kereslettel-kínálattal, és a piac összes egyéb jellemző törvényeivel együtt! Mindenki azt nézi, mit tud kínálni a másik, az meg, hogy emennél van-e annyi ellenérték. Aki mást mond, az azt állítja, létezhet öreg munkanélküli segédmunkás és fiatal bankárnő között szerelem. Pedig a szerelem rohadtul nem így működik... Csak az hiszi ezt, aki hisz még a mesékben:-(

Jogos kérdés, hogy akkor hogyan is működik a szerelem? Hát egyszerűen úgy, hogy a hozzánk közeli vagy magasabb pontszámúba szeretünk csak bele. Hát ennyi. Puszta önző biokémia. Merthát a szerelem eredeti célja a párválasztás és utódlás, a fajfenntartás érdekében. És aki azt hiszi, az evolúció nem rostálta ki még azt az évezredek alatt, aki valami genetikai defektusból kifolyólag nem a minél értékesebbel, hanem a nála sokkal "értéktelenebbel" akart mindenáron utódot, hogy ne az értékes, hanem az értéktelen génkészlet öröklődjön tovább, annak fogalma sincs az egész biológiáról...

terrer 2014.10.16. 10:49:23

@Pixynor: "az ember automatikusan magához hasonlít mindenkit."

Egyetértek! És ezzel nincs is semmi baj addig, amíg beéri a magáéhoz hasonlóval. Akkor nem tud sehogyse párt találni, ha kevesebbel vagy egyenlővel nem éri be, csak a nálánál sokkal jobbakkal hajlandó kikezdeni... Ha azt hiszi, mindenki más járhat rosszabbul, mert őneki feltétlenül JOBBAN kell járni. Ha azt hiszi, "a világ csak azért létezik, hogy ő jól érezze magát benne".

Meséltem már ugye a 30-as egygyerekes szinglinő ismerősömről, aki a huszonéves vízilabdázókat üldözte? Nos azóta se vette el közülük senki, bár egy éjszakára talán már minden átmentek rajta... És az ismerős hölgy azóta is mérgelődik, hogy az összes pasi álnok, kihasználós dög, akinek csak a szex kell.. pedig alapjában véve csak saját maga a hibás, senki más.

Tudjátok, mi a tartós kapcsolat titka? Most megmondom nektek a tutit...
Figyeljetek!
A "jó" vásár!
És tudjátok, mi az? Hadd idézzem egykori főnökömet, bár ő ezt mindig az üzletkötésre értette:
"Akkor jó az üzlet, ha kicsit mindkét félnek lefelé görbül a szája!"
Óriási bölcsesség! Lefordítva azt jelenti, akkor jó, ha REÁLIS. Ha mindegyik engedett az árból, így megfelelő, mindkét félnek egyaránt kompromisszumos (!) csere történt! Ha az üzlet egyiknek se (!!!) ment kimondottan a kárára.
Társnélküli embertársaimnak fentieket a szíves, becses, kedves figyelmébe ajánlom! Különösen a csodákban (elveszi őket egy Bredpitt) hívőknek:-)

Sabina. 2014.10.16. 17:39:38

@terrer: én hiszek a mesékben, a pontszámmentes kapcsolatokban :). És mivel ez hit, így eléggé megingathatatlan :P. Parkapcsolatbol egy db van jelenleg, viszont baráti vonalon nagyon is tapasztalom ezt a "fene se tudja, hogy miért pont ő" érzést :).
De persze amit te mondasz, az IS úgy van. És szerencsére létezhet egymás mellett több igaz valóság...

Pixynor 2014.10.16. 18:29:16

@terrer: igen pontosan így van, ahogy írtad, az egész pontszámosdi, az egyenlő, kisebb értékű felek, meg a többet érők. Egyet értek maximálisan. Én sosem akartam többet értőt, mert magamat sem tartom nagyértékűnek. Én úgy fogalmaznék abszolút átlagos vagyok, hibákkal, de szerethető. Pont ilyet keresnék én is.

Persze volt kapcsolatom nálam kevesebb pontszámúval is, ő szeretett is, de én, nekem nem volt meg ugyanez, valahogy úgy éreztem a fiam ,és nem egyenrangú társam. Nem szerettem bele, nem találtam férfiasnak, hogy én hordozgattam autóval, hogy én hívtam, mert nem volt a kártyáján pénz. Vett ő nekem olyan apróbb ajándékokat, hogy el sem hiszitek. Inkább ne tette volna :(. Olyan ronda lila műgyöngy nyakláncot, amit az öregasszonyok sem vennének fel, meg olyan ronda indiai bizsu fülbevalót, ami rézből volt hajtva, és az egyikről le is törtek logók (mert persze nem számított, hogy fémérzékeny vagyok és nem hordok bizsut). És mikor mondtam neki, hogy ezért meg ezért de mégse vegyen nekem ilyeneket, akkor azt mondta, nem azt kell nézni mit kaptam, hanem azt, hogy amikor megvette nekem (szerintem nem került pénzébe, mert bugázta valahonnan) akkor ő rám gondolt.

Egyébként annyira helyes, tökéletes alakú, sportos, de nem kigyúrt, brilliáns fogsorú fiatal fiú volt. Ő szeretett engem, nagyon , feleségül is vett volna..., de nekem nem ment. :( Ja persze, nem működött vele a szex, azért, és hiába adtam időt magunknak, hogy jobb lesz idővel, összeszokunk, nem lett jobb. És nem jött el a szerelem, anélkül meg nem akarok kapcsolatot.

És valaki mondtam nekem egyszer, talán épp Te, hogy lehet, hogy csak az én értékrendem, szerint számít az illető alacsonyabb pontszámúnak, de ő meg nem tartja magát annak.

No mindegy, szar ez az egész, egyet értünk.

terrer 2014.10.17. 12:02:02

@Pixynor: nno, akkor téged és a helyzetedet szépen kielemeztünk:-) Kint vagy az emberpiacon, most már tudod, mit rontottál el, melyik sarkát-bugyrát kerüld el, inkább hol keress. Már megérte ez a blog!!!
Ajándékba adok egy értékmérő-kalkulátort (1.0), aminek segítségével kiszámolhatod a saját piaci értékedet, és azokét is, akiket célba vettél. A kalkulátor csak egy kiindulópont, akinek kedve van, tökéletesítse bátran! Tudom, hülyeség, az ember mégiscsak ember, nem lehet ezt így, minden kapcsolat más, ésaromantika, ésabelsőértékek, ésbredpitt, és blabla.
De működik.
Ez azonban nem a pontszámító kalkulátor kritikája, hanem a miénk, embereké...

Párkapcsolat-piaci értékmérő-kalkulátor 1.0

Egzisztencia:
0 pont: hajléktalan
5 pont: van egy tehermentes háza/lakása, 1 középkategóriás autója, + van munkája
10: oligarcha, vagy országos, éppen regnáló politikus

Kor:
0 pont: (nagy)apáddal egyidős
5 pont: annyi idős, mint te
10 pont: gyereked (unokád) lehetne

Küllem:
0 pont: Maunika-só, hiányos fogazattal és 40+-os BMI-vel
5 pont: átlagos, legfeljebb minimális túlsúllyal
10 pont: Szépségkirály(nő)

Iskolázottság:
0 pont: nincs meg a 8 általános
5 pont: érettségi+1-2 felsőfokú szaktanfolyam
10 pont: PhD, CsC, DsC, DLA

Függetlenség:
0 pont: van házastársa és gyereke, vagy egyedülálló, 1-nél több nála elhelyezett kiskorú gyerekkel
5 pont: elvált, gyerektartást fizet
10 pont: még sose volt házas, aktuálisan jegyben se jár, és garantáltan gyereke(i) sincs(enek)

Szex:
0 pont: Mi az?
5 pont: szombatonként este fél 10-kor a film után, közben másra gondolva még simán jó lehet
10 pont: naponta többször, ájulásig

Bármekkora pontot adhatsz 0 és 10 között, a két szélső és a középső értékeket csak iránymutatásul adtam meg, hogy ezek segítségével könnyebben add meg a szerinted legjellemzőbb pontszámot. A pontszámokat össze kell adni. Olyan társat válassz, akinek pontszáma legfeljebb +-10-zel tér el a sajátodtól!(Az, hogy a pontok melyik kategóriákból jöttek össze, tökmindegy.) A pontszám-egyezés azonban még nem garancia semmire, hiszen sok más tulajdonság (pl. jellem, érdeklődési kör) egymáshoz igazodása fog végső soron dönteni, de ha eleve a pontszám alapján se illetek egymáshoz, ne ölj túl sok energiát a kezdődő kapcsolatba.

Fentiek segítségével könnyen megérthető például, miért működik Andy Vajna és P. Tímea házassága, és miért maradnak pár nélkül a maguknál fiatalabb gazdag, független pasikat hajkurászó gyerekes, korosodó szinglik.

Pixynor 2014.10.17. 19:31:05

@terrer: lepontoztam magam :) 35 pont a megjelölt értékekkel :)

No kérem, akkor 25-45 pontosok jöhetnek :)

terrer 2014.10.17. 20:05:12

@Pixynor: ugye, hogy nem is nehéz alkalmazni?:-) Enyém is akörül jött ki:-)
Persze igyekezz a saját pontjaidhoz minél közelebbit találni, mert nyilván nem úgy van, hogy a 24 még nemjó, a 26 meg már szuper. És ez csak egyfajta előszűrő: csak az így megszűrtek közül válogass további szempontok alapján, csak onnan kapjon szerepet a kémia... Így ez egy csomó fölösleges fáradalomtól megkíméled magad, különösen a hiányos fogazatú munkanélkülieket meg a huszonéves hippiket tekintve:-)
Ha javasolhatnék neked pl. egy variációt (persze több más is elképzelhető):
legyen egy tehermentes lakása meg munkája, kb. veled egykorú (max. 6-7 évvel idősebb vagy 2-3 évvel fiatalabb), átlagos testalkatú pluszmínusz 10-15 kiló, legyen főiskolája, feltétlen legyen független, lehetőleg elvált (legfeljebb gyerektartást fizet), és azért még min. hetente egyszer lássa el a bajodat. Ha ennél sokkal jobb, te nem fogod tudni megtartani, ha rosszabb, neked nem fog kelleni hosszútávon.
Azért legyen elvált, mert aki negyven-x évesen még nem volt egyszer se házas, az némiképp (eléggé) defektes kötődés terén, nem fog nálad se megmaradni. (A mi generációnkra ez még igaz, a fiatalabbak már nem fognak feltétlen házasodni akkor se, ha normálisak.)
Hát... hajrá:-) (Azért ha ezután viszont belátható időn belül elkelsz az én módszerem segítségével, küldhetnél nekem egy pezsgőt:-) )

Pixynor 2014.10.17. 20:16:39

@terrer: Te, de ez a szűrő erősen hasonlít ám azokhoz az elvárásokhoz is, ami nekem van és ami miatt a vád ér folyamatosan mily magasok . :)

Na és akkor ez figyuzd :) pont én is ilyeneket igyekszem találni. És akkor mennyire profi vagyok? Most akar egy 32 éves mindenáron megismerni, élből elküldtem, hogy fiatal nem volt még család, meg persze egy szobában él, azt bérli, és most éppen munkája sincsen, meg a van autója, de épp elromlott, aztán meg el is adta éppen, szóval össze vissza beszél. No vele már biztos nem fogok leállni.

Aztán van egy autószerelő, ő elvált, egy éve, azt nem tudom, hogy hol lakik, de valahogy pár mondat után már találkozni szeretne, ő valahogy még nem győzött meg szintén. EGyszerűen nem kezdett el velem úgy kommunikálni, hogy felkeltse az érdeklődésem. Egyébként az is lehet, hogy szűkszavú pasi és a lenne kedvem találkoznira még nem adtam választ neki. De most őszintén: nincs kedvem :(.

Pont most igyekszem megfogalmazni egy újabb szösszenet erejéig, hogy lehet hogy valami baj van velem. :(

terrer 2014.10.17. 21:37:45

@Pixynor: ja, azt nem építettem bele, hogy az őrülteket kerüld el:-( De aszittem, ez evidens...

terrer 2014.10.17. 21:46:33

@Pixynor: hát jó lesz már egy új poszt...

Pixynor 2014.10.17. 22:00:59

@terrer: igen, de ez sem olyan jó, hangulatilag :), de azért igyekszem :)

Pixynor 2014.10.17. 22:06:55

@terrer: és akkor most újfent érzékeny búcsú?? Hétfőig?? Hiányozni fogsz. :)

Sabina. 2014.10.18. 18:30:42

@Pixynor: de jó, hogy én (még) másik meccset játszom :). 29 pont. És azért egy fiatalabb, egyedülálló, fogatlan szexmániás hajléktalan nemigen jönne be :(.
Amúgy a mozgás, nem is tudom, miért, de valóban csodaszer a depi ellen (és ha nem sportolsz rendszeresen, még jobban hat!)...na, meg a nevetés és még ha az ember valami egészen szokatlan hülyeséget csinál.

Pixynor 2014.10.18. 19:25:20

@Sabina.: oh igen, ez a legutóbbi ez működik nálam 100 %-ban többnyire :) meg a nevetés. :) Van pár jó film, aminek megnézése garantálja ezt. :)

terrer 2014.10.20. 09:32:52

@Pixynor: szép napot:-) Látod, itt a hétfő, már állok is rendelkezésedre:-)

terrer 2014.10.20. 09:33:29

izé... nem úgy értettem:-o

terrer 2014.10.20. 09:34:56

@Pixynor: jó, de mikor jön a jóhangulatos poszt?:-o Most kettő jónak kell jönnie, nem?

Pixynor 2014.10.20. 09:41:19

@terrer: szóval most akkor állsz vagy nem állsz, így hogy reggel van? :) Írtam kettőt, a jót majd jövőhéten írom meg :) after Prága :)

terrer 2014.10.20. 11:29:26

@Pixynor: ha-ha:-) Tudom, én is ismerem azt a viccet, hogy korosodónak akkor nevezhető a férfi, ha a reggeli merevedés már a derekában van, nem pedig...
süti beállítások módosítása