Pixy mesél

Pixy mesél

Záró akkordok

2014. november 27. - Pixynor

10649783_844548522246212_3433365737732830476_n.jpgSzámomra is meglepő módon elég nagy vihart kavart utolsó írásom során az egyértelműen skalpvadász Ügyvéd Úrral történő kapcsolatom továbbgondolása. Hangsúlyozom továbbgondolásról volt szó és nem pedig tettekről. Örömmel vettem tudomásul, hogy a szexuális kapcsolat továbbgondolása ellen többen is hangot emeltek mondván ez nem rendjén való. Annak ellenére, hogy az életben egyáltalán nem ezt tapasztalom jó tudni, hogy vannak, akik még így gondolják. Szeretném így megnyugtatásul közre adni: lemondtam az Ügyvéd Úrral mai napra kalibrált találkozónkat, melynek egyértelmű célja lett volna, rövid, de annál izgalmasabb kapcsolatunk beteljesedése. Lemondtam és nem az itt kapott vélemények miatt, amiket persze szívesen veszek, hisz nem véletlenül adom közre anonim módon kis történeteimet. Saját, többnyire nehezen befolyásolható, de ész érvekkel könnyen meggyőzhető tudatom az, ami erre késztetett, hogy lemondjam.

Ez a lemondás, hozzám nem méltó módon, egy hazugság bedobásával történt, ugyanis úgy volt, hogy a mai napon szabadságomat töltöm, melyet Ügyvéd Úr szeretett volna a randevú célzatával kihasználni. Meg egyébként reggel vérvételre kellett mennem, majd kerékcserét kellett volna intéznem (elaludt a szerelő, nem várt meg :( ), végül  fogászattal zárom a délutánt, mert így kell egy kurva jó napot megszervezni. A szex helyett. Tudom ám a frankót én is. Szóval, azt hazudtam, hogy berendelt a főnököm egy előterjesztés megírására, és nem is igazán tudom mikor végzek, de azért sietek haza, csak így meg úgy.... és a végén persze azt mondta, hogy akkor ezt így hagyjuk. Mondtam neki, hogy sajnálom (egyébként ez az eset számtalanszor megtörtént már velem, hogy be kellett mennem szabadság alatt), és hogy mennyire készültem rá. Egy kicsit kételkedett bennem, kérdezte, hogy akkor most nem viccelek? Mondtam nem, miért viccelnék az ilyennel. Aztán mondtam, hogy akkor most mi van? Öri-hari? Tett valami olyan megjegyzést, hogy ő türelemmel vár, meg hát hogy ez van. Délután még felhívott beszélgettünk egy kicsit, azt mondta este még hív. Nem tette. A hétvégi eset után, ez már nem ért váratlanul és hála már nem is igazán érdekelt.

Most jöhet megint a kritika, hogy miért kellett hazudnom. Igen ezen én is elgondolkodtam pláne, hogy azóta is rágom miatta a kefét, meg attól tartok lebukok. Hát ilyen az, ha olyan hazudik, aki nem szokott. Aztán, hogy miért is tettem, nem tudom, talán mert úgy érzem, valahol nem szabad még őt elengednem azzal, hogy kerek perec megmondom menjen a fenébe, talán még mindig reménykedek abban, hogy ez mégsem az, aminek látszik, talán ez az utolsó lehetőségem, hogy egy férfi megkívánjon és le akarjon velem feküdni, és talán ha csak szexként kezelem, akkor kihagyok egy jó élményt (de akár egy rosszat is kihagyhatok). Nem tudom, úgy éreztem ezt kell csinálnom, hogy van egy minimális esélye annak, hogy igaz volt minden, amit mondott, és ez kiderül, akkor legyen egy visszatáncolási lehetőségem. És a hazugság részén kívül nem bántam meg. Most kéne vele találkoznom, és valahogy el sem tudom képzelni a szituációt.

Egy kedves barátom hívott fel este, neki meséltem el a történetet, az ő véleménye is egyezett az enyémmel, meg az itt elhangzottakkal is (Ő egy hatalmas skaplvadász szintén, tehát tudja miről beszél, én is így kerültem vele ismeretségbe, azonban nem feküdtem le vele, így már lassan egy éve beszélgetünk egymással, tudjuk kivel mi van, én is tettem már neki szívességet, én is kérhetek tőle bármit, tudom fog segíteni, szóval...jó kis kapcsolat lett ez). Véleménye szerint biztos lehetek abban, hogy a múlt héten, mikor fűzött az Ügyvéd Úr, minimum három nővel is lefeküdt. Ez annak függvényében, hogy mesélte az Ügyvéd Úr, az irodájában sincs olyan cm ahol ne kefélt volna, akár el is hihető. Azt mondta, semmit ne fűzzek hozzá érzelmileg, csak szex, ha akarom, én irányítsam, ez legyen a lényeg. Hát végül is ide jutottam, magamtól is.

Úgyhogy nem követtem el semmilyen fertőt, nem törtem derékba kis családjának életét, tőlem nyugodtan aludhat este a terhes barátnője. Így, hogy csütörtök óta nem is láttam már az ösztöneim is kezdenek újra elhalni, szóval... a vágy sem hajt már úgy, ahogy eddig. Most aztán dolgozhatok jómagam erősen a póktalanításról, mert nagyon úgy néz ki, nem lesz farok a karácsonyfa alatt :). És nem születik egy újabb, mekkora szemetek a férfiak posztom sem a feminizmus jegyében, mert hogy én kőkemény feminista vagyok ám. Kár, hogy nem tudom, hogy ez mit is jelent, de elhiszem annak, aki mondja. Szóval egy igazán kellemes hét emlékével zárom eme kis ismerkedésemet, mert az első hét, az tényleg mindent vitt. Ilyet szeretnék, de sokáig, jó-jó persze tudom, nem vágyom kapcsolatra, meg komolyra sem, mert ugye ezt megírták itt nekem nem egyen. Bánja tököm, ha ez nem kapcsolat és nem is komoly, de ezzel jár, akkor ezt akarom. Kell a francnak komoly kapcsolat, ha egy ilyen megadatik hosszú évekig.

Hárman is rámírtak az egyik nem fizetős társkeresőn. No, a nagyszámok törvénye alapján talán már köztük, van Ő. Addig is maradok félállásban apáca. :)

13210.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tarskereses40felett.blog.hu/api/trackback/id/tr386935479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alibanya1 2014.11.27. 10:53:42

Jaj, kis feministám, na majd erről még értekezünk, addig is megyünk apácába, és szende párbeszédeket folytatunk a horgolásról, meg arról, ki hogy rántja be a tökfőzeléket. Meg annyi minden van még, majd meglátod.

Pixynor 2014.11.27. 10:57:31

@Alibanya1: Minden vágyam már csak az, hogy a tökfőzelék rántása legyen a legfőbb téma és dicsekedjek az újonnan elkészült horgolt terítőmmel. :)

2014.11.27. 13:31:59

kislányom, ha jó értem, akkor most gasztroblogot fogsz írni? :-)
Picit kárörvendően nevettem, hogy a Zügyvéd "úr" rábaszott a sompolygásra. Elnézést.
Csókol:Mama

Pixynor 2014.11.27. 13:42:21

@Petra01: igen, megalkotom, hogyan együnk korlátlanul és folyamatosan fogyjunk közbe blogot. :) Szerintem sikeres lesz. :)

terrer 2014.11.27. 15:15:10

@Pixynor: "Most jöhet megint a kritika, hogy miért kellett hazudnom."

Mert játszmázol.
Igaz, hogy ha ezt meg meri említeni valaki, felháborodottan téped le a fejét.
Közben meg csinálod. Saját bevallásod szerint is élvezed az ügyvédet még egy kicsit "tornáztatni". Csakúgy az őszinte, igazmondásos, játszmamentes nyíltság jegyében.
Nem, ne fáradj!:-) Tudom, nincs igazam... Hogy miért is? Hát csak...

2014.11.27. 21:35:31

Ez a "mekkora szemetek a férfiak" nekem egyik posztodból sem jött le. Biztos volt olyasmi kijelentésed valahol de én nem emlékszem. Na azt meg nem értem hogy ezt miért kell az egész férfi társadalomnak magára venni.... Biztos én nem vagyok elég férfias hogy értsem. :-)

Azért nem akarod te még eltüntetni az ügyvéd urat, mert piszkosul jól esik hogy látszólag foglalkozik veled.

terrer 2014.11.27. 23:05:51

@P80TDM: "Ez a "mekkora szemetek a férfiak" nekem egyik posztodból sem jött le. Biztos volt olyasmi kijelentésed valahol de én nem emlékszem. Na azt meg nem értem hogy ezt miért kell az egész férfi társadalomnak magára venni...."

Na, akkor öntsünk már tiszta vizet a pohárba. Kedvelem Pixyt, a maga módján, ahogy azt már sokszor megírtam. De azért ugye beszélhetünk őszintén is... Ő mindig azt mondja, ezért nem haragszik.
Először is egy beszédes című poszt, csakúgy ánblokk, mindenkire:

Miért nem tudják értékelni a férfiak a normális nőket?
2014. augusztus 13.

Vagy néhány szemelvény egy másik blogról:

alibanyajegyzetel.blog.hu/2014/10/19/ez_egy_nagyon_romantikus_fordulatokban_gazdag_netismerkedos_tortenet

"Pixynor 2014.10.21. 07:52:53
@D. Maylo: Azért az a világ még nem jött el kedves Maylo, hogy én hívjak meg egy pasit. Egyébként rám abszolút jellemző a nagyvonalúság.
Tudod ez a baj, a nők manapság sokkal több férfias tulajdonsággal rendelkeznek mint maguk a férfiak.
Tudod, tökösség, önbizalom, tudom, hogy ki vagyok, nagyvonalúság, gesztusok stb. stb.
Annyira gáz, hogy így gondolkodsz. Ez nem szeretet kurvaság drága, mert attól én még nem érzem magam nőnek, hogy valaki meghív egy kapucsinóra, viszont úgy gondolom, ez egy pozitív gesztus, amit lehet értékelni a másikban. Túl sok már nem maradt bennetek értékelni való, elég gáz, hogy még ezt a legegyszerűbb dolgot is elutasítod. Lassan tényleg egy kis dolog sem marad, amiért férfiként lehetne rátok nézni.

Pixynor 2014.10.21. 08:45:06
@D. Maylo: na erről sosem fogsz tudni meggyőzni, hogy az, hogy valaki nagyvonalú-e vagy sem, az nem a személyiségének a része.
Maylo induljunk ki abból, hogy nem vagyok rászorulva senkinek a kávéjára. A legtöbb pasit, akivel randiztam, kilóra meg tudnám vásárolni.

Pixynor 2014.10.21. 12:21:33
@tájfun: oh, mi nem járunk tisztességes helyekre, tesco, kfc itt kb. ilyen áron hozzájutunk ehhez. :)
@Gour: "A nők ezen a téren semmit sem változtak, igénylik a lovagiasságot ami azt hiszem egyre nagyobb hiánycikk manapság, főleg látva a fenti vitát egy nyamvadt kávé kapcsán. "
Látod látod, pont ez a lényeg, amit a legtöbb férfi képtelen felfogni. :)

Pixynor 2014.10.22. 10:26:58
@mellébreszéd: a tökéletlen faszik nem úgy jelentkeztek, hogy tessék itt vagyok én balfasz, mindegyik úgy volt vele ő tökéletes. Oszt közben meg nem. Én sem vagyok az, de igyekszem megtalálni azt a tökéletlent, aki hatással lenne rám.
Háát azért az is csúnya lenne, hogy ha 40+-osan nem tudnám ki vagyok, nem tudnám mit akarok. Ez általában a hasonlókorú férfiak jellemzője inkább.

Pixynor 2014.10.22. 10:54:38
@mellébreszéd: az embert nézni bennük?? Miért szerinted én mégis mit nézek?? Egyik csóróbb volt, mint a másik, na nehogy már azt mond a pénzt néztem. Külső?? Ugyanmár, Te hány olyan nővel jöttél össze, aki nem tetszett külsőre és Téged ez nem érdekelt, mert az embert nézted benne??
Annyira jó lenne a befejeznék a férfiak, ezeknek a hülye közhelyeknek a puffogtatását, hogy a nők a pénzt meg a külsőt nézik, a pasik ugyan mi a tökömet csinálnak??

Pixynor 2014.10.23. 19:02:47
@régebb óta vagyok Subban mint te: "Én viszont nem akarok veled randizni, ezért szabadon elmondhatom, nem jó, ha egy önálló felnőtt nő, mással fizetteti a fogyasztását.
Mert elméletileg ez úgy szokott zajlani, hogy a felnőtt nő fegyverrel kényszeríti a pasit, hogy már pedig itten ő azoknal fizessek ki a kávéját.
Édes jó istenem, hova letettek FÉRFIAK???

Pixynor 2014.10.23. 19:48:46
@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ettől nem tartok, sehol sincsenek már férfiak, csak pitiáner hülye pasik."

Mindezek nyilvánosak, és Pixy férfiakhoz való hozzáállását tükrözik. Aligha fogja őket megtagadni, mert mindig büszke, hogy ő ilyen, akinek nem tetszik, el lehet menni. Nem szorul hát rá másoktól efféle "emlékezet-kiesésekre", hogy ő sose tartja szemeteknek a férfiakat.
Sokszor van benne határozottság és gerincesség (és amikor van, azt én becsülöm is), aligha van szüksége puszta szolidaritásból arra, hogy szépítsük-kenegessük-mismásojuk a dolgokat.

Pixynor 2014.11.27. 23:19:42

@P80TDM: valóban nem írtam olyan posztot, hogy de szemetek a férfiak. Érdekes módon Terror elég jól jegyzi az itteni munkásságomat :) esküszöm én nem emlékszem már, kinek mit írtam. De olyan szemelvényeket ragad ki, amik az adott helyzetben rendjén valóak voltak, így kiemelve meg valóban úgy tűnik, hogy nem jó a véleményem a férfiakról. Ezt sosem tagadtam, akikkel ezeket a beszélgetéseket folytattam, azoknak a többsége számomra nagyon gáz módon nyilvánult meg, mint pasi, így érhető, hogy ilyen tartalmú válaszokat adtam rá.

Nem is igazán értem, ha én tényleg ennyire utálom a férfiakat, akkor mi a fenéért ismerkedem velük folyamatosan?

terrer 2014.11.28. 07:46:09

@Pixynor: Terror az, ha valaki merészel Neked ellentmondani?:-(
Hát az rettenetes lehet... miért nem mindjárt emberiség elleni bűntett?:-o

terrer 2014.11.28. 07:53:20

@Pixynor: "kiemelve"??? Miért, az, hogy "sehol sincsenek már férfiak, csak pitiáner hülye pasik", lehet olyan szövegkörnyezetben, ahol nem egy általános rossz vélemény a férfiakról? Akkor mi? Talán JÓ?
Nane...
Egyik jó tulajdonságodnak tűnt, hogy karakteres ember vagy. Mi ez a maszatolás (bocs, igazából taknyolást akartam írni)? Leírtad? Le. Most meg denemazt, denemúgy... Brrrrr...
Kérem vissza a régi PIXYT!!!:-(

terrer 2014.11.28. 07:59:14

@Pixynor: "Nem is igazán értem, ha én tényleg ennyire utálom a férfiakat, akkor mi a fenéért ismerkedem velük folyamatosan?"

öö...
A kalandért, a szexért?:-o
A macsó férfi se a nőt szereti, hanem ÖNMAGÁT. Hódításaiban is csupán annak önigazolását látja, hogy ő mekkora nagy arc. Nem én találtam ki, keress csak rá...

Pixynor 2014.11.28. 08:20:44

@terrer: A Terror frajdi elszólás volt a részemről. Véletlen, elírtam hirtelen nem is tudtam mire célzol, de végül is akár találó is lehet. Ellentmondani? Azzal nincs gond. A gondom azzal van, hogy Te támadsz, vádaskodsz és abszolút olyat állítasz rólam, ami nem igaz. Ezzel nem tudok mit kezdeni. Nekem nem érdekem, hogy meggyőzzelek Téged.

terrer 2014.11.28. 08:32:31

@Pixynor: TEGYÜK MÁR TISZTÁBA: az ellentmondás és a szembesítés a makacs tényekkel NEM támadás, és NEM vádaskodás!

Szerintem az a legnagyobb problémád, hogy én normális hangnemben, nem dühöngve és nem anyázva mondok ellent, így nincs mire kitiltani. Különben rég megtetted volna, mert alapból nem tűröd az ellenkező véleményeket:-(
Hát micsinájjak? Ez van:-( Tudod, ahogy Te szoktad mondani: ILYEN VAGYOK:-)
Ha téged muszáj elfogadni olyannak, amilyen vagy, akkor engem is:-)
Egyenjogúság van, már egy ideje.

2014.11.28. 08:39:22

@Pixynor: Nincs vádaskodás. Egyetlen gond hogy nem rendelkezel önismerettel és ezt a férfiakra fogod. Erőszakosság önzőség mások hibáztatása belátás teljes hiánya.

Pixynor 2014.11.28. 08:43:20

@terrer: igen, szeretem a szexet és őszintén, az, hogy nincs kapcsolatom, ez nem tart vissza attól, hogy időnként ne szexeljek. Csak úgy!! Élvezetből, macsó mód, a saját örömömre. Viszont én azon kevés embereke közé tartozom, akik mosolyogva érkeznek reggel a munkahelyükre, és átmosolyogják a napot.

Pixynor 2014.11.28. 08:45:36

@terrer: "alapból nem tűröd az ellenkező véleményeket:-("

Látod ez az, ami nem tetszik. Te mondod meg, hogy én mit és hogyan. Abszolút nincs igazam. Ha nem tűrném az ellenvéleményt rég kitiltottalak volna. Légyszíves fejezd be annak találgatását, hogy én mit tűrök mit nem, mit akarok mit nem, mert hidd el nem tudod jobban. Csak félrevezetsz itt mindenkit, akik egy egy hozzászólásodból a Te véleményed menti következtetésre jutnak.

Pixynor 2014.11.28. 09:02:40

@mellébreszéd: "nem rendelkezel önismerettel "

Nagyon rosszul látod, de Te is csak erre vagy képes. Megállapítani én hogy merre meddig miért, anélkül, hogy valójában ismernél.

terrer 2014.11.28. 09:19:21

@Pixynor:
"Te mondod meg, hogy én mit és hogyan."

Brrrrr...
Suhognak a kardok:-(

"Csak félrevezetsz itt mindenkit"

Nem, kedves, nem én teszem. Nem én élek vissza azzal, hogy házigazdaként tudok a nagy posztba is írni, míg mindenki más csak a kommentekbe, hanem Te. A feministás kommentjeimre válaszul Te böködsz vissza gúnyosan olyanokkal a nagy posztban, hogy:
"mert hogy én kőkemény feminista vagyok ám. Kár, hogy nem tudom, hogy ez mit is jelent, de elhiszem annak, aki mondja".
Meg:
"jó-jó persze tudom, nem vágyom kapcsolatra, meg komolyra sem, mert ugye ezt megírták itt nekem nem egyen"
Látod, megint egy tény, hogy erőből élsz vissza a vitákban, ami szerinted nem úgy van, ráadásul nem is szemtől szembe nekem, hanem így hátulról... Nem tudom, teljes tehetetlenséget érzek csak, ilyen konokság láttán:-(
Mindeddig azt hittem, ide (ahogy MINDEN blogra, fórumra és egyéb, errevaló felületre) szabad véleményeket írni, "ami szívemen, az a számon" alapon, ha az ember nem dühöngve, anyázva vagy szitkozódva teszi. Ez nekem új, hogy ha én idefirkálok két szendvics közt valami hirtelenérzett kis gondolatocskát, azzal "megmondok", "félrevezetek".
1. Ez nem egy használati utasítás, kezelési kézikönyv, hanem BLOG. Könnyed csevely.
2. Az olvasók nem az én hsz-omból fognak következtetni. Ittvan nekik vélemény-alkotásra az EGÉSZ blogod, minden írásoddal együtt, ahol Te minden téren ELŐNYBEN VAGY, és ezt ki is használod. Nem értem a problémádat, tettem én olyat, hogy tényeket ferdítettem, hazudtam, megmásítottam, amit írtál? Mert akkor azokat sorold, ne a levegőbe vagdalkozz:-( De most komolyan... Mi van???:-(
Szeretek én vitatkozni, sose tagadtam, azért is írok ide. De ez már egyre kevésbé az, csak összevissza beszéd a levegőbe:-(

terrer 2014.11.28. 09:26:49

@Pixynor: "Nagyon rosszul látod, de Te is csak erre vagy képes."

Miért csak a rosszra lenne képes?:-o
Ne haragudj, kedves Pixynor, de ez nem érv. Csak "beszólás", személyeskedés, a másik minősítése.
Biztos rossz napod van, ezért ezt nem is rosszallólag mondom, inkább kérlek, mondd el, mi bánt, hátha az segíteni fog.
Mellébreszéd meg, ha van egy kis humora, úgyis azt feleli, amit Te szoktál: "Hát ez van, fogadj el, ilyen vagyok":-).

2014.11.28. 09:29:10

@Pixynor: Nem a mosolyodról volt szó. Legalább leírod mit teszel komoly kapcsolat keresése helyett.

Szerelmet nem érezhetsz mert az önzetlen. Ezért keresed úgy hogy ne találhasd meg.

terrer 2014.11.28. 09:44:26

@Pixynor: " igen, szeretem a szexet"

EZZEL semmi baj!

"nem tart vissza attól, hogy időnként ne szexeljek. Csak úgy!! Élvezetből, macsó mód, a saját örömömre"

EZZEL SINCS!
Azzal van, hogyha ugyanezt a férfiak teszik Teveled, akkor szemét mind, és a negyvenes nők már nem találnak férfit tartós kapcsolatra, mert mind szemét módon csak kalandot akar. Hogy ekkor ilyen címmel írsz posztokat: "Miért nem tudják értékelni a férfiak a normális nőket?"
A KETTŐS MÉRCE volt itt mindig is a bajom, a vízprédikálás és a bor esete, hogy Neked szerinted mindent szabad, amit a férfiaknak nem, tehát szerinted ők alacsonyabbrendűek, hozzád képest
Kár, hogy ennek a kettős mércének az igazságtalanságát nem akarod belátni, az Atyaúristennek se:-(

2014.11.28. 09:53:26

@terrer: huffnágel pistáné Pro-Nő blog

Pixynor 2014.11.28. 09:56:01

@mellébreszéd: ahogy gondolod, ettől függetlenül köszönöm megtisztelő figyelmed.

Pixynor 2014.11.28. 09:57:18

@terrer: "Biztos rossz napod van"

Ugyanaz a hiba. Makulátlanul jól indult napom van és csak mosolygok. :) Elnézést, ha nem ezt akartak hallani, viszont dolgoznom kell, így nincs időm most itt válaszolni részletesen.

zéesté 2014.11.28. 12:16:18

@Pixynor: "Tudod, tökösség, önbizalom, tudom, hogy ki vagyok, nagyvonalúság, gesztusok stb. stb."
/Kössz terrer, ezt a Pixy mondatot én is kerestem./
Igen Pixy, rettentően tökös nő vagy és befolyásolhatatlan, meggyőzhetetlen.
Itt egy idézet Csernustól, aki egy hozzád hasonló nőről ad jellemzést:
"XY-ból a szeretetéhség és a megfelelési kényszer sugárzik. Ez mindig olyankor van jelen egy emberben, akinek nemcsak önbizalomhiánya van, hanem élete egy adott nagyon fontos területén nem mer őszinte lenni magához. Ezáltal lassan megszűnik az önbecsülés-önszeretet, kialakul a görcsös ragaszkodás bárki fele, aki potenciális partner lehetne. Ezt sokan megérzik, és kihasználják. Ezt éreztem a fotóból.Majd elolvastam a bemutatkozását. Határozott, domináns, magabiztos lány küllemét kelti a szöveg, egy igazi olyan mai nőét, akinek a lába között egy férfi nemi szerv van. Nagyon kevés olyan pasi van, aki az ilyen tökös nőket megfelelően tudja kezelni.
Ahogy én látom, nem éreztem a harmonikus nő kisugárzását."
Ismerek én is ilyen nőt, tapasztalatból mondom.

Pixynor 2014.11.28. 14:50:14

@zéesté: igen, tökösség, keménység meg van, hisz egyedülálló nőként ez elengedhetetlen. Nem is tudom mi lenne velem, így ha egy "gyenge" nő lennék, szerintem már valahol a földben feküdnék éhenhalva a fiammal együtt. De egyébként egész életemben törekedtem mindig arra, hogy helyt tudjak állni az élet minden területén. Nem tudom ez miért lenne baj?
Csernus mondatát nem vélem igazra magamra, ugyanis nincs bennem görcsös ragaszkodás egy kapcsolat iránt. Épp ez az, ami itt Terrer szemét is csípi. Nem vagyok kapcsolatfüggő, de!!! szívesen vennék egy olyan kapcsolatot, ami engem boldogabbá tud varázsolni. És van egy olyan előnyöm, hogy megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy kivárom, hogy ez a kapcsolat tényleg eljöjjön. Őszintén hiszek benne, hogy ez be fog következni, addig meg azt, aki ezt nem tudja megadni, persze, hogy nem tartom meg. Rövid az élet ahhoz, hogy nyomorúságos kapcsolatban éljek, mintahogy emberek százai teszik.
Nekem az a véleményem, hogy egy tökös nőt bármikor le tud kezelni egy hasonlóan tökös pasi. A töketleneknek természetesen esélye sincs erre, hacsak nem rendelkeznek Brad Pitt külsővel. Nem csak nálam, de másnál sem.
És egyébként továbbra is hangsúlyozom az életem fő tevékenységét nem a társkeresés teszi ki, ez csak egy mellékvágány, aminek szeretem a velejáróját, az ismerkedés izgalmát, annak lehetőségét, hogy akkor abból akármi is lehet. Az, hogy egyes esetekben rossz a véleményem egyes férfiakról, az meg az alapján van, ahogy velem bántak. Szerintem ugyanennyi sérelmet hordoznak a férfiak is.
Én is sok ilyen nőt ismerek.

Pixynor 2014.11.28. 14:53:59

@terrer: "Azzal van, hogyha ugyanezt a férfiak teszik Teveled, akkor szemét mind, és a negyvenes nők már nem találnak férfit tartós kapcsolatra, mert mind szemét módon csak kalandot akar. "

Egyetlen egy dologgal ez a véleményem teljesen megváltozna: ha az adott férfi totálisan őszintén közölné, hogy mit akar, nem kezdene el hazudozni, áltatni, hogy ezt meg ezt akar, közben meg csak megdugni. NO itt kezdődik a problémám a férfiakkal, a hazugokkal.
Volt több szexkapcsolatom is, ahol egyértelműen meg tudtuk beszélni, hogy csak ez van, és érdekes módon ezek a pasik nem hazudtak, nem volt rá szükség, nekem is megfelelt a szexkapcsolat, így belementem . Ennyire egyszerű. A hazugokat rühellem, de azokat nagyon.

Pixynor 2014.11.28. 15:01:02

@terrer: "Látod, megint egy tény, hogy erőből élsz vissza a vitákban,"

Teljesen felesleges más módszert választanom. Olyan szinten forgatod ki a szavaimat, hogy megboldogult anyám leckéket vehetne Tőled. EGy pillanatig sem tudod magad a helyzetembe beleképzelni, fogalmad sincs róla, mit jelent egy nőnek egyedül élni, nevelni a fiát és boldogulni az életben. De nyilván véleményt könnyen alkotsz rólam. Szíved joga, de egy pillanatig se gondold, hogy ismersz, és hogy jól látsz, amit látsz. Se nem érdekem, se nem kötelezettségem, hogy meggyőzzelek arról, ez nem így van. Ha nem tetszik, amit írok, arról nem tehetek. Feministázhatsz nyugodtan, ha neked ettől jobb lesz. Nem zavar, de nem fogom többet leírni, hogy rohadtul nincs igazad, mert egy pillanatig sem vagy TE sem meggyőzhető. Úgyhogy szerintem hagyjunk fel egymás meggyőzésére irányuló tevékenységgel.

gabocaboy 2014.11.28. 16:21:31

@terrer: "Miért nem tudják értékelni a férfiak a normális nőket?"

hol van olyan, hol?

tudomásul kell venni, hogy a nőnek a normális férfi fogalma más és más.

de, legyen -> lakása autója zsetonja egyedülálló talpraesett megbízható őszinte és jóképű.

ez a minimun, ha ezt a pali nem viszi át akkor kitalál valamit, hogy 1 centivel kisebb a cerka azért nem jön be, nem a limitet meg nem ütő fizetése miatt.
vagy hazudik valami böszmeséget vagy egyszerűen nem mond semmit és lelép.
igen, a nő is lelép!!!

s addig válogat, amig megöregdve bele nem döglik.

a férfi sokkal egyszerűbben válogat. még aki komoly társat is keres.

Pixynor 2014.11.28. 16:27:42

@gabocaboy: " egyedülálló talpraesett megbízható őszinte és jóképű."

Ennyi is elég ám :) a cerka meg inkább +1 cm-rel több :)

terrer 2014.11.28. 16:29:32

@Pixynor: "Úgyhogy szerintem hagyjunk fel egymás meggyőzésére irányuló tevékenységgel."

Álmomban se gondolonám, hogy meggyőzhető vagy:-)
Vitázom, mert szeretek. Mert "ilyen vagyok". A párom (és így én is) mérhetetlen sokat köszönhetünk a blogodnak (így Neked is), hogy ennyi feszültséget itt levezethettem, és nem rajta kellett!
Én szeretek itt lenni... Tudom, Te nem szereted, de ahogy mondtad, "Ha nem tetszik, amit írok, arról nem tehetek"...

Pixynor 2014.11.28. 16:31:42

@terrer: Oh, örülök, hogy hozzásegítettelek egy nyugodt boldog kapcsolathoz. Látod már megérte többek között Ügyvéd Úrral ismerkednem :) Jut eszembe miért vagy feszült? Vagy ha az is vagy, azt nem lenne jobb szexxel levezetned a pároddal, ahelyett, hogy engem olvasol? :)

terrer 2014.11.28. 16:51:38

@gabocaboy: az a baj, hogy a korral egyes a nők elvárásai erősen nőnek, viszont egyre kevesebbet akarnak (és tudnak) nyújtani. Ez aztán nyílik, mint az agrárolló...

Egy átlag, egyedülálló negyvenes nő (ők küzdenek legtöbbet a párválasztással) sokszor csak az önfenntartásért küzd (hiszen egyedül, gyerekkel élni nem hatékony), és emiatt lelkileg-testileg sincs már ereje karbantartani magát. Azonban egója ekkorra már sokszor a csillagokban van, makacssága az egeket verdesi, és önbizalommal tellve azt HISZI, őhozzá piaci értékét tekintve (merthogy túlárazza magát) egy harmincas BMW-s vállalatvezető vagy jólmenő későharmincas-koranegyvenes vállalkozó illik, TERMÉSZETESEN kötetlen kapcsira, merthogy alkalmazkodni már KÉPTELEN.

A jólmenő koranegyvenes vállalkozó azonban nem ezt hiszi.
Ő bőven hozzájut a szintén számlákkal, egzisztenciális gondokkal küzdő, de JÓALAKÚ 25-35-ÖS korosztályhoz. VELÜK egyezik meg piaci értéke, ők tudják kompenzálni a férfi vagyonát-összeköttetéseit testtel, fiatalsággal, megjelenéssel, reprezentálással, nem utolsósorban még nem olyan akaratosak, összeférhetetlenek, mint sok negyvenes nő.

Mit lehetne hát tenni?
Rengeteg 40-es nőnek van párja, szerencsére. Azoknak, akik tudják, hogy nem a 35-40-es alfahímmel, hanem a 45-50-es béta-gammahímmel, vagy az ötvenes alfa-bétahímmel kellene kapcsolatot kezdeményezniük!
És akik el vannak szállva maguktól?
Hát nekik marad, hogy a macsók felfűzzék a farkukra őket, közben élhetnek egyedül, "A beton enged, de én nem" jeligével, lásd fent.

Pixynor 2014.11.28. 16:56:05

@terrer: "Azoknak, akik tudják, hogy nem a 35-40-es alfahímmel, hanem a 45-50-es béta-gammahímmel, vagy az ötvenes alfa-bétahímmel kellene kapcsolatot kezdeményezniük!"

Erre még ráérnek, majd 50+osan is. Mikor már csökken a nemi vágyuk a változó korral, aminek kielégítésére a macsók tökételesen alkalmasak. A 40+os nők eléggé aktív szexuális életet igényelnek ám. :)

terrer 2014.11.28. 17:00:31

@Pixynor: sajnos a feszültség a domináns hajlamom miatt gyűlik bennem. Természetes jelenség, küzdő típus vagyok. De valahol ezt le KELL vezetni, különben egy idő után ugranék a másiknak még egy tüsszentésére is:-(
A szex inkább a frusztrációk miatti negatív feszültséget képes levezetni (lásd dopamin), a versenyösztönt nem. Ahhoz vitatkozni, ütköztetni, versenyezni, küzdeni, konfrontálódni kell:-) Más ezt a közúton, baráti körében, az interneten, az utcán, a boltban meg a munkahelyén éli ki. Nekem sajnos olyan munkahelyem van, ahol maximálisan magamra kell erőltetnem a higgadtságot, nyugalmat (ügyfelek és csupa női munkaerő vesz körül), így marad a többi.
Bocsánat:-( Így jártál...

terrer 2014.11.28. 17:13:17

@Pixynor: "Erre még ráérnek, majd 50+osan is."

Hát nem:-( Egy ötvenes nő, ha már 10-15 éve nem volt tartós kapcsolata, sajnos már teljesen képtelenné válik azt kialakítani. Az már max. ilyen 1-2 éves kapcsolatocskákat fog összehozni (vagy azt sem), de biztosan egyedül hal meg, erre mérget vehetsz.

"Mikor már csökken a nemi vágyuk a változó korral, aminek kielégítésére a macsók tökételesen alkalmasak. A 40+os nők eléggé aktív szexuális életet igényelnek ám. :)"

Mihez képest??? A harmincas nőkhöz képest (akikkel a negyvenes férfiak azért még elég jól elbírnak) biztosan nem. Vegyünk példának Téged. Ebben az évben megvolt akárcsak a heti egy alkalom is? Pedig Te szereted a szexet, és kalandokban is benne vagy.
Naugye. Erre azért még az 50-es férfiak is képesek. Neked is bőven megfelelne egy. Mert azzal BIZTOSAN leszámolhatsz, hogy valaha egy 39 éves gazdag, jóképű, magas szexisten ügyvédet képes lennél megtartani! Ez jóelőre tudhatóan csak zsákutca, aminek MINDIG az a vége, hogy itt a blogon szidod a férfiakat, "miért nem képesek kitartani egy ilyen normális nő mellett", mint Te.

Pixynor 2014.11.28. 17:22:29

@terrer: "Bocsánat:-( Így jártál... " nyugodtan verd ki rám. Nem haragszom. :)

"Vegyünk példának Téged. Ebben az évben megvolt akárcsak a heti egy alkalom is? Pedig Te szereted a szexet, és kalandokban is benne vagy."

Nagyon rossz taktika egy egyedülálló nőt venni példának. Miért nem veszel példának egy kapcsolatban élő nőt??

Hidd el, ha kapcsolatban lennék biztos nem lenne elég a heti egy. GYakran a napi egy sem. Szóval könnyen versenyeztetsz így, hogy nem élek kapcsolatban. A házasságom legrosszabb éveiben volt a heti egy a jellemző, igaz az már miattam, nem a férjem miatt. Szóval....
Az meg hogy ki felelnek meg nekem, bízd rám jó? :) Majd ha Te összeállsz egy ötvenéves nővel, akkor én is összeállok egy ötvenéves férfival. Ugye ugye? Neked sem kellemes ezt a -10 éves barátnőd mellett elképzelni. Miből gondolod, hogy nekem az? Miből gondolod, hogy megelégszem egy elkopott ötvenessel?? Tudod még megkaphatom azt, aki kell nekem szexuális téren, majd ha ez a helyzet romlik és lesz rá még igényem, igen, akkor majd keresek egy jóval idősebbet.

"BIZTOSAN leszámolhatsz, hogy valaha egy 39 éves gazdag, jóképű, magas szexisten ügyvédet képes lennél megtartani! "

Ugyan ugyan :) Addig ne állj fél lábon, amíg én ezt a célomat feladom. :)

És nem az ügyvéd úr típusát szidtam, hanem más kategóriát. Szerintem ha olvastál pontosan tudod, melyik volt az a típus, akivel nem voltam megelégedve. MInd a hercegem, mind az ügyvéd úr egy teljesen más típus, akiket te még engem szidni nem hallottál. :)

terrer 2014.11.28. 17:43:06

@Pixynor: "nyugodtan verd ki rám. Nem haragszom. :) "

Hagyjál már! Tudod, egy harmincas nőnek mekkora igényei vannak???
Takarékoskodnom kell. Hogy úgy mondjam, "gyűjtögető életmódot folytatok".

"Nagyon rossz taktika egy egyedülálló nőt venni példának. Miért nem veszel példának egy kapcsolatban élő nőt??"

Mert a legtöbb kapcsolatban élő 40-es nő NULLA alkalommal szexel hetente:-( (Köztük a volt feleségem is.) Te egy speciális eset vagy, a "női macsó", Téged nem lehet alapul venni.

"Miből gondolod, hogy megelégszem egy elkopott ötvenessel??"

Nem akarlak elkeseríteni (gondolom, Te is sejted), de Te már soha nem fogsz tartós kapcsolatban élni. Kalandok, azok persze mindig lesznek. Nem is úgy értettem, hogy konkrétan neked ki felelne meg, hanem a Te korosztályod még párkapcsolatot igénylő (és arra valóban képes) tagjainak.

"Ugyan ugyan :) Addig ne állj fél lábon, amíg én ezt a célomat feladom. :) "

Mindketten tudjuk, hogy Neked ez nem is célod, ahogyan az ügyvédnek se. Ráunnátok egymásra fél év alatt.

"És nem az ügyvéd úr típusát szidtam, hanem más kategóriát."

Na, ezt nem értette itt sok ember: hogy valaki halálra aláz, és Neked változatlanul tetszik. Ezt csak én értettem meg (a beírásokból ítélve), én is csak sokára, hogy Ti egy tőről fakadtok, Te az ő pontos megfelelője vagy, nőben. De hadd mondjam mégegyszer, amit lassan már unásig ismételek: EZ NEM BAJ!
Csak ne állítsd be magad másnak, és nincs ezzel semmi probléma...

Pixynor 2014.11.28. 17:55:49

@terrer: " 40-es nő NULLA alkalommal szexel hetente:-("

Szerintem csak az , aki totálra boldogtalan a kapcsolatában és már nem szereti a férjét. Saját tapasztalat. ÉN sem kívántam már az enyémet, pedig ő csinálta volna mindennap. Ez akkor van, ha a felek már nem szeretik egymást.

"Te már soha nem fogsz tartós kapcsolatban élni. "
ERre ne fogadj, hisz leszek, én is már megnyugodott ötvenes, aki majd beéri akárkivel, csak legyen mellette valaki. Gondolom én ezt most, aztán persze majd kiderül tizenegynehány év múlva.

"Ráunnátok egymásra fél év alatt." Ebben sem lennék biztos, hogy én ráunnék, de az ő nevében nem tudok nyilatkozni. A férjemmel működött a szerelem 6 évig is.

"valaki halálra aláz"
ÉN meg ezt nem érzem. Ő azért engem nem alázott halálba, csak nem hívott a hétvégén. A kettő azért nem ugyanaz.

"Ti egy tőről fakadtok,"
Ha egyívásúak lennénk, akkor tényleg vonzanánk egymást? Az azonosok nem taszítják épp egymást?

"Csak ne állítsd be magad másnak"
Nem tettem ilyet. Mindig magamat adom, mégha ez neked nem pozitív akkor is.

2014.11.28. 20:30:11

@terrer: A poszt amit említesz, csak a címében általánosít. A szövegben én ezt nem látom, pedig újra átolvastam.
A bemásolt hozzászólásokban valóban az látszik hogy egy kalap alá veszi az összes férfit. De ezért nem tudom őt férfigyűlölőnek látni. Teljesen érthetőnek tartom hogy néhány pinavadász férfi után így érzi.
Nem helyes, de érthető.

Egyébként ez a kávé téma is.... Akkora marhaság hogy 872 hozzászóláson keresztül tudtak vitázni teljesen értelmetlenül. Mindenki általánosít hogy a pasiknak ezt kellene tenni, azt kellene tenni, így meg úgy viselkedni. A nőknél meg szintúgy ugyan ezek a hülye elvárások hogy akkor ezért már ezt meg azt tehetné, meg mit tudom én....
Itt is látom mennyi hozzászólás lett rövid idő alatt, amit el nem olvasok, mert tudom hogy a végére semmi sem fog változni a véleményetekben. Csak ragozzátok.

Pixynor 2014.11.28. 20:39:23

@P80TDM: abból a kávémeghívásból valóban nagy botrány lett, és egyszerűen kiakasztott egy két pasi hozzáállása ehhez, hihetetlen tényleg milyen hülyék is léteznek. Nyilván ilyenkor a legegyszerűbb általánosságban fogalmazni, mert szerintem az okosabbja úgyis tudja, hogy akinek nem inge nem veszi magára. És valóban nem vagyok férfigyűlölő, ha az lenne ez a blog meg sem született volna soha.

terrer 2014.11.28. 20:59:48

@Pixynor: "szerintem az okosabbja úgyis tudja, hogy akinek nem inge nem veszi magára"

Ez most megint mi?:-(
Furcsamód a kávés blogban se azt mondtátok, hogy jó, írtak itt férfiak kemény dolgokat, de úgy vesszük, mintha a ruhánkat dicsérték volna... Ott, azokat TE miért vetted magadra? De a válaszodat a férfiak ne vegyék magukra, ugye?
Mondom, hogy nem tekinted a férfiakat egyenrangú partnernek. Addig meg nem is lesznek a partnereid. Semmilyenek...:-(

Kettős mérce, ismét. Persze majd újból elmondod, hogy de nem is igaz, meg kikéred magadnak.

Pixynor 2014.11.28. 21:05:40

@terrer: "írtak itt férfiak kemény dolgokat, de úgy vesszük, mintha a ruhánkat dicsérték volna..."

Ezt nem értem. Igen írtak faszságokat ott, nem is keveset. De nem fogom azt mondani egy ismeretlennek, hogy Te egy piti vagy, mert nem megyek el személyeskedésbe. Ezért általánosítva írok, akinek nem inge úgysem veszi magára. Erre céloztam.

terrer 2014.11.28. 21:11:07

@P80TDM: "Teljesen érthetőnek tartom hogy néhány pinavadász férfi után így érzi."

Semmi baj. Ezt hívják általánosításnak, mikor három ember alapján ítél meg valaki 3,5 milliárdot. Az ilyenért szokták az ilyen nőblogok leszedni a férfiak fejét.
Ja, hogy az "jogos". Mért? Hát csak.

"Csak ragozzátok."

Ragozza a fene! Csak azt játsszuk, hogy Pixy néha elmondja, hogy a fehér oldalháttér fekete, én meg néha kiakadok. Úgyse ismeri el a legeslegnyilvánvalóbb tényeket se, mert neki ez a bekattanása, gyárilag képtelen rá. Azt se tudná elismerni, hogy én most ideírok. Nekem meg az a stikkem, hogy vitatkozzak. Elvagyunk. De - szerintem - ez se baj. Most mindenki meg fog lepődni, aki eddig az internet működését nem ismerte, de - blogokon, fórumokon az úgynevezett "hozzászólási lehetőség" PONT ERRE VALÓ.
Hogy csakúgy írogassunk. Persze jön majd mindjárt pár ember, hogy semmit se oldok meg, pláne nem a világbékét vagy az élet értelmét, félrevezetek, rosszul ítélek, rossz használati utasítást adok, helytelen, blablablablabla.
Majd akkor röhögök a legnagyobbat, ha valaki még be is perel téves jogtanácsadásért vagy orvosi műhibáért:-)
Pfff...............

Pixynor 2014.11.28. 21:13:01

@terrer: " ha valaki még be is perel téves jogtanácsadásért vagy orvosi műhibáért:-)"

Van egy nagyon jó ügyvéd ismerősöm. :)

terrer 2014.11.28. 21:22:47

@Pixynor: "Ezt nem értem."

Pár faszi írta, hogy a nők aljasok, mert megetetik-itatják magukat ingyen. Erre az ott lévő nők azt mondták, hogy nem, hanem a férfiak aljasok.
Most azt mondod, a férfiak mnd hülyeségeket beszéltek a nőkről, ja Te is róluk, de a Tiedet nem úgy kell érteni...
Most olcsó poén lenne, ha ideírnám, amit Te nekem tegnap, hogy "ez már beteges"?
De csak általánosítottam, nehogy személyeskedésnek vedd:-)))

terrer 2014.11.28. 21:24:33

@Pixynor: "Van egy nagyon jó ügyvéd ismerősöm. :)"

Megköszönném... a munkadíjat úgyis elrendezed vele:-)

Pixynor 2014.11.28. 21:31:23

@terrer: "Erre az ott lévő nők azt mondták, hogy nem, hanem a férfiak aljasok."

Amíg követtem a blogot ha jól emlékszem nem arról volt szól, hogy aljasok a pasik, hanem pitiánerek, lúzerek, amennyiben nem képesek egy nőt az első randin meghívni egy kávéra, mert az pénztárcájukba és elveikbe ütközik.
És mindezt nem azért, mert a nők rá vannak szorulva a kv-ra. De nem akarok ebbe újra belemenni. Nagyvonalú vagyok, számomra az a helyén való, ha a férfi is az.

terrer 2014.11.28. 21:40:20

@Pixynor: De most ugye nem akarod velem is újrajátszatni???:-o

zéesté 2014.11.28. 22:04:56

@Pixynor: Engedj meg még egy-két kommentet és befejezem e téma további boncolgatását.
Kezdeném hátulról: Már többször lmegemlítetted, hogy szerinted az 50+os férfiak már szex terén nullák! Bocsánat, .ezt vajon honnan vetted? Nem is értem. Mondhatnám kikérem magamnak. Én is az éppen 50+os kategóriát képviselem. Eddig azért ez nekem nem okozott problémát. Ha jól tudom, akkor pl. Tájfun is az én korosztályom. Panaszkodást tőle sem hallottam. Persze, azoknál a férfiaknál, akiket a munkájuk miatt nyáron a nap éget, télen a fagy aszalja, este meg a kocsma.....na ott lehetnek gondok. De hogy te el vagy tájolódva, az biztos. Persze, ahhoz társ is kell,hogy a vágy fennmaradjon, kívánatos nő várjon otthon. nyugalom, harmónia,nem a folyamatos számonkérés, kioktatás stb. Na ezt nem értik a panaszkodó hölgyek. Megjegyzem, csak meg kell nézni a társkeresőkön a 40+/++ nőket, van sok igényesnek látszó, de több a kiábrándító. Mégvalami: te tényleg kivételes vagy, de mi lesz néhány év múlva?

Pixynor 2014.11.28. 22:16:37

@zéesté: oh, dehogy vagyok kivételes és jogos, nem feltétlen függ össze a kor és a szexuális aktivitás. Ezt én még nem tapasztaltam meg, csak valahogy mindenhonnan ez jön le, idősebb 50+os kollégák elejtéseiből, megjegyzéseiből, a filmekből, szóval... csak ebből gondolnám, de nyilván vannak kivételek.

Szerintem nekem is van még egy két évem, és utána már nem fognak megkívánni a férfiak. Szóval... addig igyekszem élni a lehetőséggel, ami ezzel jár. Utána meg.... majd ezzel akkor foglalkozom.

zéesté 2014.11.28. 22:27:03

@Pixynor: Csak gyorsan: akartam írni, de kitöröltem, persze hogy a kolléganőid osztják az eszet! Na, kíváncsi lennék rájuk...vajon ők milyenek? Nem a munkahelyen, hanem otthon! Azt nagyon megnézném.

Pixynor 2014.11.28. 22:29:26

@zéesté: Nem dehogy,nem osztják az eszet, hanem azt veszem ki a szavaikból, hogy a szexuális élet annyira már nem része az életüknek, pedig párkapcsolatban élnek. Igen, nyilván mindenhez két ember kell. És ez előfordul fiatalabb korosztálynál is, szóval igen, nem tudom milyenek az 50+os férfiak. :)

gabocaboy 2014.11.28. 23:19:36

@terrer: "Mert a legtöbb kapcsolatban élő 40-es nő NULLA alkalommal szexel hetente:-( "

hehe, ezt telibe... :)

egyébként az ügyvédúr utáni kajtatás az kihívás, vagy a pénz (etc) utáni hajsza? ha kihívás, mi a cél?
mert megtartani...

Sabina. 2014.11.29. 07:40:37

Mennyi profi profilalkotó ember van a neten :DDD! (Ha nem inged, ne vegyed:))
@Pixynor: nyugi, még vannak éveid bőven :P! És tényleg ne írd le az 50+ pasikat, vannak még köztük igazi numerakirályok :). Jól látod, örömmel és sokat szexelnek a 40-és nők otthon, HA olyan a férj...

Sabina. 2014.11.29. 07:49:16

@terrer: kurva nagy különbség van, hogy valaki vitázni szeret (érdekli a másik, meghallgatja, nem minősít, hanem véleményt mond) és aközött, hogy frusztrációt levezet. Egyébként a férjem is nagymester ebben, addig kotekedik és provakal, amíg nem akadok ki teljesen...ja, és akkor kb 3mp alatt lenyugszik, én meg még sárkánykodhatok magamban egy ideig :(((. Mondjuk a módszered nem rossz, neki is kéne egy nick név gyorsan gyorsan :D!

Pixynor 2014.11.29. 08:31:48

@Sabina.: vállalom a férjedet is :) küld rám :) levezetheti rajtam :) ez a kötekedés a pasik részéről, amit írtál annyira tipikus, de persze @terrer: is folyamatosan arra utalgat, hogy a negyvenes nők sárkányok. És pont ezt írtam neki a legelejétől fogva, egy nőt a vele élő férfi tesz sárkánnyá. Nem magától lesz azzá. És köszönöm, ebben Te is megerősítettél.

gabocaboy 2014.11.29. 09:11:52

@Sabina.: "HA olyan a férj... "

jaja, 1x év után. amúgy meg a melóhelyen megy a tolattyú.

Pixynor 2014.11.29. 09:14:10

@gabocaboy: én sosem tettem olyat. Nem csaltam meg a férjem. Annak ellenére, hogy már nem vágytam rá. Ő megtette, mert keveselte, elváltam. A nőkben szerintem nincs úgy bekódolva a a hűtlenség, mint a férfiakban.

Sabina. 2014.11.29. 09:26:03

@Pixynor: köszi :D...de figyelmeztetlek, hogy terrerebb terrernél, pl minden évben nyíg a karácsony miatt, hogy miért nem maradhat el idén végre :(((. Egyébként sajnos ez a sarkanykodas egy ördögi kör, amibol jó nehéz kiszállni.
@gabocaboy: ó, ha leszbinek születtem volna!!! Vagy legalább biszexnek :P.

Pixynor 2014.11.29. 09:33:09

@Sabina.: terrerebb terrernél ez nagyon jó :) ez tetszik :) innentől ez egy fokmérő :)

Jó magam is átmentem sárkányba az ex mellett, pontosan tudom miről beszélsz. Rongyrázótól hallottam először, hogy neki egy év kemény munkájával sikerült a házasságát a béke szigetévé alakítania, de egy ideje már eltűnt innen :( Mármint a blogról. Alibanya blogja alatt, sok ehhez kapcsolódó hozzászólása volt.

És de sokat gondolkodtam már arról, hogy milyen lehet leszbinek lenni, vagy biszexnek. Ha valaki alapból a pasikra van bekötve, annak ez nem menne ugye?

gabocaboy 2014.11.29. 09:45:49

@Pixynor: lehet hogy te nem, én viszont vagy 15 éve nők között melózom /min 2/3 nő/ és bizony látom mit művelnek, igazán azután tűnt fel, mikor én is szétmentem az exxel...

ha előbb leesik amit látok. :(
karácsonykor a főnök előtt térdelt egy kollegina, azóta jobb fizetése és munkaköre van. apa persze otthon várta.

a szent nők. jaa persze. ..i..

Sabina. 2014.11.29. 09:47:19

@Pixynor: na, majd akkor elolvasom, hátha van valami nekem is jó ötlete :). Addig marad a nyugibogyo munkából hazafelé.. de volt, hogy még ezt a gátat is áttörte a drágám.
Szerintem nem lehetsz, de azért még próbálhatod, hátha :P.

Pixynor 2014.11.29. 09:59:47

@gabocaboy: valószínűleg munkahelye válogatja, én ahol dolgoztam eddigi életemben, ott sosem volt erre példa, igaz a fizetés sem a főnöktől függött, hanem a törvénytől.

Azt nem mondtam, hogy nem születtek kapcsolatok a munkahelyen, de hogy ilyen nem volt, amit Te írtál az biztos.

@Sabina.: nyugibogyo? Ez mit jelent? Hát az a baj, hogy továbbra is a pasikon akad meg a szemem. :( Nem is tudom, hogy kéne átnyergelni. :)

2014.11.29. 14:25:38

@Pixynor: A nőket sem ismered. Egész életemben 2-3 hűséges nőt láttam az ismerősök között. Olyat aki minden partneréhez hűséges volt. A nők félrelépése egy jellemző jól leírható kiszámítható viselkedés.

csevely 2014.11.29. 20:48:25

@mellébreszéd: olyan aranyos, hogy minden férfi félrekúr, de a nők azok nem :)
De kivel is félre a férfi ? Hát zömében nem egy másik pasival. Hanem azokkal az ártatlan nőkkel . . .

Pixynor 2014.11.29. 20:59:37

@mellébreszéd: akkor valószínűleg én ufó lehetek, ugyanis leéltem úgy 16 évet egy férfival, hogy egyszer sem csaltam meg. Bocsánat, hogy ilyen vagyok. De mond már meg mit nem tudok még? Egyre jobban megismerem magam általad.

Pixynor 2014.11.29. 21:03:03

@csevely: és szerinted milyen nőkkel dugnak félre a nős pasik? Szerintem többnyire single nőkkel, nem házasokkal. Persze erre is van példa, de a környezetemben a single nőknek van nős pasijuk, és aki házas nő, az nem kefél félre. Biztos valami ufó negyedben élek. De persze nem mondom, hogy erre nincs példa.

2014.11.29. 21:10:50

@Pixynor: Újabb morzsa: őszinte barátnőid sincsenek mert akkor ezt már tudnád. A házas nők is félrelépnek csak nem kötik az orrodra.

Pixynor 2014.11.29. 21:13:25

@mellébreszéd: szuper, a tévedésed csak ott van, hogy csak és csupán single barátnőim vannak. Kollégák többsége is már egyedül élő nő, szóval.... aki házas, fiatal kis gyerekkel esze ágában sincs még megcsalni a férjét. :)

2014.11.29. 21:21:59

@Pixynor: Ők soha nem léptek félre 13 éves koruk óta? Álmodj!

Pixynor 2014.11.29. 21:22:54

@mellébreszéd: Óvodás koruk óta biztos, hogy félreléptek ők is. Igazad van.

2014.11.29. 21:26:17

@Pixynor: Később is. A férfiakat akarod szidni. A nők félrelépési aránya nem jobb a férfiakénál névtelen vizsgálatokban. A barátnőid és váltottak kapcsolatból kapcsolatba csak ti ezt szebb neveken nevezitek.

zéesté 2014.11.29. 21:50:56

@Sabina.: "HA olyan a férj... "
Meg a feleség......

zéesté 2014.11.29. 21:56:24

@Sabina.: "Mennyi profi profilalkotó ember van a neten."
327-en olvasták a posztot. Akkor az hány százalék?
"Addig marad a nyugibogyo munkából hazafelé."
Ahhoz még fiatal vagy.

zéesté 2014.11.29. 22:00:20

@Sabina.:" Egyébként sajnos ez a sarkanykodas egy ördögi kör, amibol jó nehéz kiszállni."
Meg nem is akartok. A női lét velejárója

Pixynor 2014.11.29. 22:02:55

@mellébreszéd: te én egy pillanatig sem védem ám a nőket, sosem mondtam, hogy akár egy centivel is jobbak lennének, mint a férfiak. Szóval nem kell erről meggyőznöd. És igen, lehet váltani kapcsolatról kapcsolatra, de nem mindegy, hogy hogy.

zéesté 2014.11.29. 22:03:04

@Pixynor: "És de sokat gondolkodtam már arról, hogy milyen lehet leszbinek lenni, vagy biszexnek. Ha valaki alapból a pasikra van bekötve, annak ez nem menne ugye?"
Csak nem lemerült az elem a duracell macidban?

Pixynor 2014.11.29. 22:04:32

@mellébreszéd: én magamból indulok ki mindig, és alapból hűséges típus vagyok. Épp ezért is viselem nehezen, a mindenkivel félrekefélő életmódot. :( Most ott tartok, hogy inkább egyedül, mint egy félrekefélő pasival. Szólok, ha ez változik.

Pixynor 2014.11.29. 22:06:42

@zéesté: dehogy, ne butáskodj, egy csomó elemem van. :)

2014.11.29. 22:07:13

@Pixynor: Kivétel vagy. Ebben pozitív kivétel.

@zéesté: Az igények. Az örök elégedetlenség.

2014.11.29. 22:08:02

@Pixynor: A nőkben szerintem nincs úgy bekódolva a a hűtlenség, mint a férfiakban.

zéesté 2014.11.29. 22:09:04

@Pixynor:" Kollégák többsége is már egyedül élő nő."
A munkahelyed valami gyűjtőhely? Áááá!!
Úgy is munkahelyet akarok váltani, hol lehet jelentkezni?

Pixynor 2014.11.29. 22:11:06

@mellébreszéd: ilyen közegben nőttem fel. Ezt láttam a szüleimtől. Szeretetben, szerelemben leélt házasságot. És szerintem ebben a mai világban már oly kevés tiszta dolog létezik. Én annyira szeretném, ha a kapcsolatom, ami nincs is ezek közé tartozna. Amikor az ember nem szarik a saját fészkébe. Amikor szereti és tiszteli a másikat annyira, hogy nem teszi ezt meg vele. Ha meg már nem szereti, akkor mondja meg és neki, őszintén. Ha a másik bele megy abba, hogy félre menjen, elviseli csak azért, hogy ne maradjon egyedül, akkor legyen. De őszintén, mi értelme két olyan embernek együtt élni, akik nem szeretik már úgy egymást, hogy szívesen és sokszor szexeljenek együtt. Akkor szarni az egészbe. És erről senki nem tud meggyőzni, hogy ez nem így van.

Pixynor 2014.11.29. 22:12:20

@zéesté: mondjuk nem vagyunk sokan kb 130 fő, és ebből alig 20-30 pasi és egyébként a köz szolgák vagyunk :)

Pixynor 2014.11.29. 22:22:01

@mellébreszéd: " nőkben szerintem nincs úgy bekódolva a a hűtlenség, mint a férfiakban. "

Ezt én mondtam, igen, de tartom is. Azért én úgy gondolom, hogy több férfi teszi ezt meg mint nő, úgy értve, hogy a házas pasik single nőkkel dugnak, így a nő nem követ el félrelépést.

2014.11.29. 22:29:46

@Pixynor: Nincs nagy különbség. Kódolva van a nőkben ösztönösen. Ritkábban védekeznek félrelépéskor mint a férjükkel.

A single szót pedig modoros így írni.

Pixynor 2014.11.29. 22:37:18

@mellébreszéd: "Ritkábban védekeznek félrelépéskor mint a férjükkel. "

Ezt nem értem. Miért modoros?

2014.11.29. 22:40:52

@Pixynor: Miért idézted? Utána tudsz nézni így van.

Magyarul ezt szinglinek vagy egyedülállónak írjuk. Külföldiül írni modoros, mesterkélt.

Pixynor 2014.11.29. 22:41:41

@mellébreszéd: de sokkalta rövidebb. Te idézted be ezt a mondatomat korábban és nem értettem miért.

2014.11.29. 22:45:05

@Pixynor: Mert ez egy ösztönös bekódolt női viselkedés. Nem mindenkire érvényes. Nem minden férfi szórja a magját.

zéesté 2014.11.29. 22:46:05

@Pixynor: "Azért én úgy gondolom, hogy több férfi teszi ezt meg mint nő, úgy értve, hogy a házas pasik single nőkkel dugnak, így a nő nem követ el félrelépést."
Ha így van /nem néztem statisztikát/, akkor a nők mivel jobbak a férfiaknál? Simán belerondítanak egy kapcsolatba, csak hogy megszerezzenek egy férfit. Vagy csak egy dugás és megy mindenki dolgára? Nehéz ügy ez...
Jut eszembe: hogyan áll a tutaj, amit olyan bőszen ácsoltál többedmagaddal nekünk férfiaknak?

Pixynor 2014.11.29. 22:46:06

@mellébreszéd: dehogynem, a férfiakban ez sokkal jobban ösztönszerű, a magszórás, mint a nőkben.

Pixynor 2014.11.29. 22:46:56

@zéesté: milyen tutaj? Emlékeztess légyszi? Nem tudom mire gondolsz.

Pixynor 2014.11.29. 22:48:21

@zéesté: úgy gondolod, hogy egy nő belerondít egy olyan házasságba, ahol a férfi keresi meg, mert meg akarja dugni? Szerinted, ha az egyik nő nemet mond, akkor a pasi hazatakarodik a felsége mellé és soha többet nem csinál ilyet? Megbánja tettét vagy mi? Ugyan már, ha kap egy nemet, megy a következőhöz, vagy kurvákhoz.

2014.11.29. 22:48:46

@Pixynor:

szingli
singli

Z

Egyetlen leütés és szebb. Így proli műveletlen szóhasználat mert angolul singlE.

2014.11.29. 22:50:29

@mellébreszéd: Azt hiszem mennem kel aludni mert ezt benéztem. :-)

Pixynor 2014.11.29. 22:50:58

@mellébreszéd: igen, rendben, majd figyelek.

2014.11.29. 22:52:06

@mellébreszéd:

single
szingli

Egy karakter spórolás és szebb.

2014.11.29. 22:54:25

@Pixynor:

Már annyira zavarta a szemem hogy félre is olvastam hogyan használod. Magyar szövegben a single olyan mint söröskorsóból eltartott kisujjal inni.

Pixynor 2014.11.29. 22:54:40

@mellébreszéd: ja tudtam mit akartál írni, így is értettem :) látod milllen okos vagyok? :)

2014.11.29. 22:55:01

@Pixynor: Nagyon köszönöm! Én is hibásan írok csak nálam ez szándékos.

Pixynor 2014.11.29. 22:55:39

@mellébreszéd: basszus, na etess már, télleg nem kell eltartani a kisujjat, mikor korsóból iszom??? És ezt most köll megtudom? Úristen, hogy élhettem így eddig.

2014.11.29. 23:02:03

@Pixynor: Ez csak a véleményed. Nem véleményt írtam.

Pixynor 2014.11.29. 23:05:56

@mellébreszéd: naaaa érthetőbben már, mégis este 11 van. Mire nem írtál véleményt?

Pixynor 2014.11.29. 23:09:09

@mellébreszéd: jaaaa értelek, hát tudom, hogy igen. :) Szóval nem kérdés.

zéesté 2014.11.29. 23:52:14

@Pixynor:" milyen tutaj? Emlékeztess légyszi? Nem tudom mire gondolsz."
A Gour féle kubai járat......Amire minden férfit felraktál volna többedmagaddal egyetértésben.

Pixynor 2014.11.29. 23:54:28

@zéesté: hééékás, rosszul követted le a sztorit :) Gour akart a nőgyűlölő pasi barátaival tutajra szállni és Cubáig meg sem állni, hogy ott gyűlöljék tovább intenzíven a cubai nőket. :)

Én már csak ezt a vonulatot lovagoltam meg. :)

Micellás Zsizell 2014.11.30. 09:01:52

@zéesté: nem 327-en olvasták, hanem annyi lapletöltés történt, ezt tehette 3 ember is és 13 is, főleg ha megnézed h uaz a néhány ember kommentelt tehát jó esetben 13 frissített rá érkezett-e új hozzászólás, a fenti számlálót nézted gondolom, bocs a kiegészítésért csak a 327 azt jelentené, hogy mindenki egyszer ránéz és senki nem írt egy kommentet sem :)

@Pixynor: és az összes nőt igazából :D

@mellébreszéd: egész nyugodtan leírhatja a single-t is, abszolút nem megkövezendő, sőt, az ilyen magyarosítások mint szingli, szerintem épp bénább, de már túl elterjedt

Micellás Zsizell 2014.11.30. 12:10:17

@mellébreszéd: mondod te a mellégépelt neveddel, hiteles... miattam ne fájjon a fejed, lévén nem láttál tőlem ilyen szavakat leírva, így előítéletből ötös, a viszontlátásra

Sabina. 2014.11.30. 12:39:40

@Pixynor: nyugibogyo: valami könnyű nyugtató...tudom, tudom inkább meditálnom kellene és jogaznom :). Nekem ideiglenes megoldásnak bevált.
És ne nyergelj át a nőkre, keresd a tűt továbbra is, szerintem meg lesz az :D...(vigasz lehet, hogy okos, jóképű, művelt, joalaku, gazdag férfiak ( két fürdőszobaval!!!) is hasonló cipőben járnak :P)

Pixynor 2014.11.30. 12:44:18

@Sabina.: húúú nekem ez azért gáz, tényleg nyugtatózni magad egy kapcsolatban?? Nem akarok semmi rosszat mondani, de nekem kívülállóként ez szörnyűnek hangzik. Azért venni be nyugtatót, hogy hazaérve le tudd viselni a pasidat?? Tényleg ilyen szörnyű a helyzet?

Ja is igen, külhonba szakadt hazánkfiára gondolsz, aki magyar feleséget akar? :) EGyébként a tűm (akiben jelenleg cérna van fűzve, tehát foglalt) most hívott :) bearanyozva ezzel a napomat. :) És hívott tegnap is, szóval e hétvégére nem volt jellemző a Hudini effektus. :)

Sabina. 2014.11.30. 12:57:41

@zéesté: Profilalkoto. Nem olvastam/olvasok sok blogot, de rendre előjön, hogy pici netes infó morzsakbol egyesek máris egész személyiségeket építenek fel magukban a másikról. Ez egyébként nem baj, így működünk és kész :). Erre gondoltam, nem konkrétan a Pixy meséket olvasókra :).
A sarkanykodas meg egy olyan hosszú és kimeríthetetlen téma, hogy én félek is belemenni ::P.
(Csak magamról: érdekes, de én pl nyaralaskor igazán tündibündi szoktam lenni :))

Sabina. 2014.11.30. 13:04:17

@Pixynor: belülallokent annyira nem szörnyű ám...mostanában kicsit ránk jár a rúd és sajna én semvvagyok egy végtelenül türelmes nő :(.
Ja, rá gondoltam! Oh, ha harmincas szingli lehetnek :)!
Jaj, ne, felejtsd el ezt a kopaszt, légysziiiiiii!!!

Pixynor 2014.11.30. 13:12:39

@Sabina.: "Jaj, ne, felejtsd el ezt a kopaszt, légysziiiiiii!!! " Ezt mire írod? :)

Sabina. 2014.11.30. 13:51:24

@Pixynor: bocsi, én úgy értettem, hogy az Ügyvéd aranyozta be a napodat...ha valaki más (aki történetesen szintén kopasz), akkor nagyon örülök :).

Pixynor 2014.11.30. 13:59:43

@Sabina.: teljesen jól értetted. Igen nehéz elfelejtenem, mert Ügyvéd Úr hatása továbbra is meg van. Annak ellenére, hogy lemondtam azt, hogy aznap vele legyek, estére szervezett nekem egy spontán vacsorát. Eljött, elvitt és sokat beszélgettünk. Mindenre rákérdeztem, mindenre őszintén a szemembe nézve válaszolt. Aztán azóta is hív és keres. De egyenlőre, csak barátok vagyunk. Beszélgetünk, jól érezzük magunkat együtt. Hogy lesz-e ebből több. Nem tudom, de ezt a részt élvezem. És minél jobban megismerem, annál jobban hat rám. És ezt úgy látom eddig kölcsönös. Bár el tudnám felejteni. Azt hiszem ő az egyike lesz azoknak az embereknek , akik mély nyomot fognak hagyni bennem. Soha ilyen férfival még nem találkoztam, akit ennyire élveztem volna, hogy férfi. Ez alól nem tudom és nem is akarom kivonni magam. Lubickolok az érzésben továbbra is. És kívánom és az összes mágiát az oldalamra állítva igyekszem bevonzani azt, hogy ő, vagy egy ugyanilyen férfi, aki ugyanígy hat rám, kerüljön be az életembe és főszereplőként.

zéesté 2014.12.01. 11:52:10

@Zsizi M.: "nem 327-en olvasták, hanem annyi lapletöltés történt"
Persze , igazad van. Egyébként azt nem tudom, hogy kattintást számol, vagy IP címet, mert ha azt, akkor bármennyiszer nézel rá, újra nem fog számolni. /Mondjuk ez érdekes, utána fogok nézni./

zéesté 2014.12.01. 11:55:48

@Sabina.: "hogy pici netes infó morzsakbol egyesek máris egész személyiségeket építenek fel"
Ha az életben annyit tudsz valakiről, amennyit itt megtudunk, lehet azt mondod, hogy ismered....

zéesté 2014.12.01. 12:30:37

@Zsizi M.: Megnéztem, kipróbáltam, kattintást számol.

terrer 2014.12.01. 18:11:17

@Pixynor: "Azért én úgy gondolom, hogy több férfi teszi ezt meg mint nő, úgy értve, hogy a házas pasik single nőkkel dugnak, így a nő nem követ el félrelépést."

Mindig nagyvonalúan átléped azt, hogy pont ugyanannyi nő van a világon, mint férfi. Szerinted a szingli férfiak mit csinálnak addig, amíg a szingli nők foglalt férfiakkal dugnak???
Elárulom: foglalt nőkkel dugnak!

"Ügyvéd Úr hatása továbbra is meg van.
De egyenlőre, csak barátok vagyunk."

Megleszel. Vagy már megvagy.
Mögmontam!

Pixynor 2014.12.01. 20:20:13

@terrer: én meg mondtam, hogy ne te mond meg mit teszek. Nem vagyok meg az ügyvéd úrnak továbbra sem. És elképzelni sem tudom, hogy ha egyszer meg is leszek, mikor és hogyan. Viszont kaptam ma egy ajánlatot, imigyen szólt: " Szia Gergő vagyok. Tartós szexpartnered lennék jó programok mellett." A srác 33 éves, 188 cm magas és 84 kiló, és megnyerő külsejű. Őszintén, elgondolkodtam az ajánlatán és szóba is elegytem vele. Pesten lakik egyedül, bármikor felmehetek hozzá. Mi kell ennél több? Nincs gondolkodás, nincs túlfilózás, szex van és kész. Igaz kicsit nem tetszett, hogy a srác, egyből elkezdte leírni, mit tenne velem, meg hogyan, ez egy kicsit gyerekesnek tartom, de nyilván az ügyvéd úr szellemileg is feltette a lécet, meg férfiként is. No mindegy.

terrer 2014.12.01. 20:32:34

@Pixynor: hát nekem sokkal szimpibb lenne, mint az ügyvéd...
Legalább nem hazudik.

terrer 2014.12.02. 13:46:29

Egy szokásos sztereotípia... bár egyesek szerint van benne igazság.
scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/1610846_790443484336681_2586563420404603177_n.jpg?oh=c2cb3a637ad6af8d6d7ffe49aa80d192&oe=54D30A2D

(Figyelem! Aki érzékeny a csúnya szavakra, NE nézze meg!)

Micellás Zsizell 2014.12.02. 19:42:07

@mellébreszéd: na akkor szerintem ne egymással foglalkozzunk
@zéesté: köszi, h visszajeleztél
süti beállítások módosítása