Pixy mesél

Pixy mesél

Társkeresési pánik

2014. december 06. - Pixynor

amoretarskereso_hu.jpgAnnyira, de annyira jól abbahagytam a társkeresgetést, totális belefásultság miatt szeptemberben, míg nem beviharzott az életembe Ügyvéd Úr. Így a harmadik héten újra volt egy kis kihagyás, hétfőn nem jelentkezett, másnap csak sms, ugyanis Ügyvéd Úr még mindig nem "ért célba", és amolyan húzd meg ereszd el játék folyik köztünk, ami eléggé szórakoztató. És persze mindkét fél részéről. Kedden volt a második este, hogy nem hívott fel nagyon hiányzott, hihetetlen milyen jó érzés, amikor keresik az embert. Annyira tudtam előre, hogy ez lesz belőle, hogy egyszer majd eltűnik, és akkor meg fogok hülyülni a hiánytól. No mindegy. Nem tűnt el, ígéretéhez híven "mindig előkerülök" valóban hívott, keresett és randit kért újra és újra. A viszonyunk továbbra is plátói, de annál élvezetesebb és még mindig nem tudom, hogy merre tovább. Egyik pillanatban, mikor egy kicsit eltűnik, mint ma, mert ma még nem jelentkezett, akkor úgy vagyok vele, hogy jó lenne ha végleg eltűnne. De erre a tudatra, nagyon rossz érzés fog el és nagyon szomorú leszek. Aztán mikor előkerül, ne adj isten személyesen is elébem járul, akkor meg utánam a vízözön érzés van. Nem érdekel semmi egyszerűen annyira élvezem a vele töltött időt is. Tegnap is csak miattam jött fel ide, elmentünk ebédelni, majd kocsikáztunk egy kicsit a városban. Este mikor hívott és mondta mennyi teendője van, akkor mondtam, hogy és most úgy érzi, hogy ezt a pár órát velem elpazarolta, mire közölte, hogy dehogy is épp ellenkezőleg, nagyon szeretne velem sokkal több időt tölteni.

Amiért klaviatúrát ragadtam, hogy Ügyvéd Urat követően, annyi, de annyi ismerkedési kezdeményezést kaptam mindkét társkeresőn, ahol fent vagyok, hogy nem győzőm szemügyre venni a kezdeményező feleket, mintha egy kicsit pánik lenne, hogy jönnek az ünnepek, és bizony nem egy ember egyedül van ilyenkor. Miután valahol Ügyvéd Úr igen kellemes, és számomra vonzó jelenségét kéne feledni - anélkül, hogy jobban belebonyolódnék-, és bizony már jó ideje nem láttam férfit közelről, úgy gondoltam, hogy nosza, hajtsunk fel egy gyors egészségügyi "felejtést". Kapóra is jött egy meglehetősen vonzó külsejű 33 éves fiú levele, mely szerint: "Szia Gábriel vagyok.Tartós szexpartnered lennék jó programok mellett." Húú ez nagyon szuper, pontosan erre van szükségem. Nosza, hajrá Gábriel vágjunk bele. Egyedül lakik Pesten, sajnos autója most éppen nincsen, de  bármikor felmehetek hozzá. És mennyire és iszonyatosan kíván máris, lát maga előtt tűsarkúban, combfixben, harisnyatartóban és fűzőben, és akkor én máris munka után, nem baj, hogy dolgom van, rögtön azután menjek is fel hozzá. Mondtam neki az ilyenkor kötelezőt, hogy jó oké szex, de ez esetben is találkozni akarok vele előtte, hogy felmérjük, egyáltalán hozzá tudnánk-e érni a másikhoz. Aztán mondtam neki, jó legyen ez holnap, a másnapi program előtt szakítok rá egy ismerkedésnyi időt, mert annyira szerette volna, és nem baj, hogy nincs autó, ő oda jön, ahova én akarom. Mondtam neki hova akarom. Aztán azóta úgy eltűnt, mint szar a fűben. Kb. ennyit tesz az, ha egy nő szexelni akar, és belemegy egy kimondottan szex eseménybe, az ajánlkozó fél fülét farkát behúzva elrohan, mert valószínűleg ilyen ajánlatra a legritkább esetben kap igen választ. De már persze az is negatív volt, hogy megállás nélkül ecsetelgette mit, hogyan szeret csinálni. Normális férfi tudom ilyet nem tesz.

exposure_lips_photoshop_807092_h.jpgAztán persze az utolsó ilyen varázslatos élményem (szex) az audishoz, azaz a Herceghez köt. Érdekes módon ő is egyre többet megnézett az utolsó időben a társkeresőn, sőt mikor kitettem egy-két új képet, írt is egy levelet, hogy én mennyire és milyen nagyon szexi vagyok még mindig és továbbra is, és mennyire bejövök neki. Szó-szót követett és megint oda lyukadtunk ki, hogy bizony jó volna újfent egy ilyen élményt átélni. Igazság szerint én hozzá igen nagy reményeket fűztem, annyira jól kezdődött, aztán a szex után pár levél és eltűnt. Majd pár hét múlva előkerült, újra szex, majd megint eltűnt. Aztán most megint előkerült. Szóval igen, ez annyira egyértelmű, hogy neki tényleg nem kellek másra csak erre. Viszont őszintén: így hogy vele voltam utoljára és az élmény életem egyik, hanem a legjobb szexuális élménye volt, nem igazán érdekel a többi rész. És bizony elgondolkodtam róla, hogy az Ügyvéd Úr helyett inkább őt választom újra. Hisz benne biztos nem fogok csalódni. (Senki ne essen pánikba, a képen NEM ÉN VAGYOK.)

Aztán elindult egy másik ismerkedésem is, ő nagyon szimpatikus számomra, 40 éves, elvált, egyedül élő (jéééé van ilyen is) férfi, akinek van egy kislánya, hivatásosként dolgozik. Ami megfogott benne az a mosolya volt, meg az, hogy az arca derűt sugároz minden képen. Igen, gondoltam erre van szükségem, egy pozitív emberre, amit utána a beszélgetésünk meg is erősített bennem. Ő tényleg egy optimista, jó kedélyű, és ahogy elmondta magáról, egy mélyérzésű szeretetre vágyó férfi. Tetszik nekem. Igaz ő is kifejezte már, hogy mennyire jó volna megölelni, megcsókolni, megfogni a kezem, együtt futni (bár ez nálam vicc, mert ő három éve fut, másfél órákat simán, én meg a hét perces utcaköröm nagyját még mindig csak gyalogolva teszem meg, így egy hónap után). Nálam, azért virtuálisan ezek az érzések nem szoktak még így elő jönni. Aztán ő ma már fel is hívott, és igen hosszasan beszélgettünk megszakítva ezzel a takarítás folyamatát. Nagyon kedves, és nagyon jól gondolkodó férfi. Azon kevesek egyike, aki ha tehetné a nők pszichiátere lenne. Próbálja megfejteni a nőt, mint olyat. Mondtam neki, adja fel, mert ha csak magamból indulok ki én az egyik percben így vagyok valamivel, a másikban meg úgy. Érdekes volt jópár gondolati egyezőség köztünk. Többek között, hogy nála sincs langyos dolog, azaz vagy igen valami, vagy nem. Közte nem létezik semmi. Jó látni, hogy más is gondolja így. Olyan kapcsolatra vágyik, amire én is. De az a baj, ez újfent túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Adok magunknak egy esélyt, mert ha esetleg én is bejönnék neki (amit most határozottan állít, de még nem látott), akkor akár esély is lehet vele egy jó dologra. És valahogy úgy érzem, ennyi után, hogy vele egy szinten vagyok az életben. 

Azt hiszem most ő az egyetlen, kinek szeretnék egy újabb esélyt adni. Vannak még páran, akik nem lettek ennyire szimpatikusak egyből, mint ő. Nem tudom miért. Ezzel, hogy felhívott ma és sokat beszélgettünk, még szimpatikusabbá vált számomra. A többi érdeklődő közül is biztosan találnék esélyest, valaki már olyan szinten bele élte magát a velem való ismerkedésbe egy két mondat után, hogy számomra is meglepő volt. Az bemutatkozó profilja azonban nagyon sok nemet tartalmazott. Mit nem akar, mit nem szeret stb. Ő külsőleg nem egy előnyös kinézetű férfi, de nagyon szeretetre vágyik ő is, és biztos vagyok benne, hogy ő imádna engem, csak az én viszonyulásom ismeretlen irányába. Viszont valóban az Ügyvéd Úr után, aki nagyon bejön külsőre, neki lehet tényleg nem lenne most nálam esélye, így persze nem is áltatom őt.

Persze emellett továbbra is sok minden történik az életembe, például kollégákkal voltam újra egy másik kiszabadulós, csapatépítős játékon, hát innen nem jutottunk ki, de nagyon jópofa volt. Aztán voltam egy bankos bulin is, az egyik bank 35 éves szülinapi buliján, melyre kibérelték a Szépművészeti Múzeumot és egy olyan színvonalas és tökéletes és gyönyörűséges estét szerveztek oda, hogy bizony tényleg királynőnek éreztem magam a hatalmas fényűzésben. Ennek része volt egy tárlat vezetés is a Rembrandt kiállításon. Hétfőn annak ellenére, hogy az Ügyvéd Úr nem jelentkezett semmilyen formában, nagyon nagyon jó napom volt. Barátnővel vettünk két jegyet egy decemberi és egy januári Dumaszínházba, imádok ide járni. Hasizomlázasra szoktam magam nevetni rajta. És a másik barátnő pedig küldött egy linket miszerint újra lesz Nickelback koncert jövő októberben. Ezen hír hallatán ott ültő helyemben két hosszabb orgazmusom is volt, ugyanis tavaly is voltam Nickelbacken, akkor még Petikével, és életem egyik legjobb élménye volt. Annyira, de annyira jó volt, ahogy egy telt arénányi ember együtt tombolt a jobbnál jobb számokra. Olyan boldogságos-gyönyörézésem volt a koncert alatt, hogy szabályszerűen sírni tudtam volna és egyszerűen kétségbe voltam esve, hogy mindjárt véget ér és vége lesz. És valóban hosszú napokig annyira hiányzott ez az élmény fizikálisan, hogy elmondani sem tudom. És elképzelni sem tudtam volna, hogy mikor lesz újra ilyenben részem, most meg már pontosan tudom a dátumot is és már a jegyek is meg vannak rá. Hihetetlen. Petikével véget ért nemrég az közel egy éves kapcsolatom, vele csak szeretői viszonyom volt, de megígérte, mert persze beszéltünk azóta is, hogy Nickelbackre el fog velem jönni. Persze, úgy gondolom annak függvényében tette az ígéretet, hogy úgy gondolta, nem fognak ők ide jönni többet. Így átküldtem neki a linket :) vigyorogva kérdezte, hogy akkor megyünk? Mire mondtam neki, hogy nyugodjon meg, mindkét barátnőm jön velem, de ha akar jöhet ő is nyugodtan. Ugyanis persze már egy másik nővel van szeretői kapcsolata. Szóval itt tartok most éppen. És akkor stílusosan, témához kapcsolódóan (és mondanom sem kell, hogy az énekesbe, simán bele vagyok szerelmesedve, a hangja, a kinézete pont az, ami nálam veri a lécet) a két kedvenc számom:

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tarskereses40felett.blog.hu/api/trackback/id/tr806955533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Comment.Elek 2014.12.09. 18:13:46

@terrer: "Az a baj, hogyha valami nem jön nektek a férfiakkal össze, akkor 1. Csakis a férfit hibáztatjátok, 2. Akivel meg ő összejön, azt a másik nőt csakis a fiatalabb koráért és a jobb seggéért szeretheti, de a lényeg, hogy Ti semmiképp nem vagytok benne hibásak..."

Ez mekkor igazsag! Most nem Pixyre vonatkoztatva, hanem altalanossagban.

Comment.Elek 2014.12.09. 18:15:37

@Pixynor: Pixy, ez a pasi a leirasod szerint beteg. Also hangon sulyos Asperger koros hazudozassal megspekelve, szoval jobb ez igy.

terrer 2014.12.09. 18:28:12

@Pixynor: "nézd terrer nem hazudok, minden így volt ahogy leírtam."

Akkor a hapi nem százas:-( Sajnos.

terrer 2014.12.09. 18:30:20

@Pixynor: lehet, hogy TÉNYLEG nekem van igazam, és a netes társkeresőn szinte mind idióták vannak???

Pixynor 2014.12.09. 18:33:52

@Comment.Elek: Te, hogy Ti milyen egyhangon pendültök itt Terrerrel, imádom ezt az összhangot. A végén nektek kéne közösen csövezni a Moszkva téren :) édesen el tudnátok beszélgetni a cudar, sárkány, beképzelt nőkről.

Én nem tudom mi volt, de tuti, hogy ezt nem sorolnám a legjobb randijaim közé, így utólag. De hát írtam is. Nem volt olyan jó, mint az ügyvéddel. JAAA és egyébként olyan gyorsan akarja elhagyni az országot, hogy épp a badoon online van, nagy sietségében. Mert gondolom rendezi éppen az életét.

Comment.Elek 2014.12.09. 18:39:28

@Pixynor: Moszkva? Meg mit nem? Nekem a jozsefvarosi piacon van egy berendezett kuckom, azt nem hagyom ott meg Terrer kedveert sem! Egyebkent az egyik kartondobozomban meg pont van egy hely, ha nem vagy tobb 152 cm-nel. :)

Pixynor 2014.12.09. 18:41:53

@Comment.Elek: 152 cmnél?? ha összehajtom magam is nagyobb vagyok :) Talán Terrernek pont jó lesz és dobja a Moszkva teret a Józsefvárosért. Te ott nem bezárták már a piacot?? Ne csapjál ám béé!

Pixynor 2014.12.09. 18:49:20

@Comment.Elek: "Ha olyan autot keresel, ami tele van legzsakokkal, van benne vagy 300 loero, de nem fogyaszt tobbet 3 liternel, akkor jo sokaig kell vadasznod.:) "

No figyuzd csak:
"A Mercedes-Benz E63 AMG-ről talán nem az erőtlenség jut először az ember eszébe, mégis léteznek olyanok, akiknek az a bizonyos 585 lóerő is kevés, amit ennek a családi versenyautónak a V8-asa tud. Nekik készítette el a väth saját fejlesztésű teljesítménycsomagját, amely 165 paripával 750 lóerősre hizlalja a csillagjelvényest, miközben forgatónyomatékát 200 Nm-rel 1000 Newtonra tornázza. A módosított értékeknek köszönhetően a puttonyos E-osztály kevesebb, mint 3,5 másodperc alatt katapultál álló helyzetből 100 km/órás tempóra, míg végsebessége a gyári 250 km/órás elektronikus korlátozás kiiktatásával immáron 350 km/óra. A csomag ára 24 700 euró, ami nagyjából 7,6 millió forintot jelent."

No ez már döfi mi? Alig, 5,6 milliót kell még gyűjtenem hozzá. :)

Comment.Elek 2014.12.09. 18:57:28

@Pixynor: Ez a csomag ara a kocsien felul. €24,700 a beugro E osztalyra sem futna. :)

Egyebkent nem vagyok Merci rajongo, de ez az auto tagadhatatlanul rendelkezik stilussal.

Pixynor 2014.12.09. 19:18:32

@Comment.Elek: akkor ez nem az autó ára, hanem a fejlesztésé?? Látod ennyit értek hozzá.

Itt a cikk:
www.autoblog.hu/tuning/750-loerosre-hizott-a-kombi-e-merci/

terrer 2014.12.09. 19:56:31

@Comment.Elek: Pixyke széltében ennyi, nemhogy hosszában...

Pixynor 2014.12.09. 19:57:09

@terrer: és ezt te honnan tudod?

terrer 2014.12.09. 20:03:21

@Pixynor: Hát a szavaidból... G-s melltartó, 185 cipőben, meg ilyenek...
Mér, nem igaz?:-o

terrer 2014.12.09. 20:04:08

@iphilosopher: jó, hát már fantáziálni se szabad?:-(

terrer 2014.12.09. 20:05:01

@Pixynor: ja meg hogy azt mondtad "hegyomlás":-) Az tetszett:-)

Pixynor 2014.12.09. 20:07:42

@terrer: tudod mit kapd be. Sosem mondtam, hogy G-s a melltartóm. 90/C és 180 cm vagyok a kedvenc legmagasabb sarkú csizmámban. De valóban nem vagyok vékony. De az átmérőm nem 152 cm azért.

iphilosopher 2014.12.09. 20:11:34

@Pixynor: "az én randim is jól sikerült"
"s igen jelen esetben szeretném, ha ez a férfi legalább úgy benyomulna az életembe, ahogy az ügyvéd. Nem tudom lesz-e rá képes. Elmosni őt. Pedig nem kéne hozzá sok. "

Ezeket olvastam az elején bizakodva. Aztán ezeket.

"De persze volt még pár furcsa dolog a beszélgetésben, amin egy elegáns mozdulattal felülemelkedtem. Például, hogy a felesége szó szerint meg akarja ölni, meg a szobába is bezárta, meg utána másfél évig élt egy alkoholista nővel, aki szintén bezárta, meg megállás nélkül öngyilkossággal fenyegette, mikor a srác el akarta hagyni, meg a gyerekét nem is olyan régen oda akarta adni a srácnak, hogy nevelje őt tovább. Aztán egy 28 éves nőhöz is felment, aki szintén ivott és persze jól lepippantotta őt (ezeket mesélte a lelkem az első randin, ez olyan normális pasis dolog ugye?), de hogy nem dugtak, mert a nőnek meg volt éppen. Meg előtte egy olyan nővel volt, aki előtte öt évig nem volt pasival, és egyből feljött Pestre és egy szállódai szobát vett ki a nő maguknak meg ilyenek.
Szerinted milyen az a pasi, aki első randin ilyeneket mesél?" + kutya, lángosos, munka,

És te tényleg egy jó randinak tartottad? És nem sok kellene hozzá, hogy elmossa az Ügyvédet? És vele élnéd le az életedet? A szakításnál a munkahely kifogás is nekem is gyanús lett a 30 nap miatt. Ez szerintem messze szinted alatti krapek volt, és még ő az aki rendes, hozzád közel áll gondolkodásban... Milyen a többi?????

terrer 2014.12.09. 20:18:44

@Pixynor: bocsánat:-( Lehet, hogy keverlek valakivel...:-( Szenilitás, tudod.
És nem is átmérőről volt szó, hanem szélességről...

terrer 2014.12.09. 20:21:12

@iphilosopher: "És te tényleg egy jó randinak tartottad? És nem sok kellene hozzá, hogy elmossa az Ügyvédet? És vele élnéd le az életedet? Ez szerintem messze szinted alatti krapek volt, és még ő az aki rendes, hozzád közel áll gondolkodásban... Milyen a többi?????"

Jó, hát Pixyke eléggé szét van csúszva néha, amikor pasikról van szó, ezt már én is mondtam neki:-(
Kicsit válogathatna jobban is...

Pixynor 2014.12.09. 20:25:16

@iphilosopher: "És te tényleg egy jó randinak tartottad? És nem sok kellene hozzá, hogy elmossa az Ügyvédet? És vele élnéd le az életedet?"

Juj itt még nagyon nem tartottam. Egy kicsit nagyon szerettem volna, ha elterelődik az ügyvédről a figyelmem. Ezért reménykedtem benne. A randi nem volt varázslatos egyáltalán. :( Ezt írtam is. Nagyon sokat beszélt a srác, és őszintén ott helyben le sem tudtak ülepedni a dolgok. Csak éreztem, hogy ez nem biztos, hogy az, amire vágyom. Előtte mondott dolgokat, azok tényleg passzoltak úgy összességében. Nem volt rossz az irány, ha az lett volna, akkor biztos nem találkozom vele. Egyébként akár hazugság is lehet az egész kórház dolog, de akár igaz is. És tényleg ez történt most vele. És tényleg fogalma sincs hogyan tovább, azt meg látta, hogy nem egy olyan nő vagyok, aki elviselné a linkócikat.
Nem tudom, nem is igazán érdekel. De ennyit arról, hogy valaki macsó, vagy az itteniek szerint normális pasi. Mondtam nem egyszer, többet szívtam én már olyan pasiktól, akik átlagosak és tök normálisak voltak, mint a két macsótól, aki bekerült az életembe eddig.

iphilosopher 2014.12.09. 20:45:57

@Pixynor: a leírásod alapján szinte biztos hazudott (is). A munka felmondás, a handabandázás, ellentmondások, valamint az, hogy nem akart/tudott fizetni, azt jelenti le van égve, leginkább nincs munkája (legalábbis nem őrnagyi - azért ez komoly rang). Aki nettó 150 felett keres (hacsaknem elissza az egészet vagy komoly adósságválságba került), annak ez nem hiszem, hogy gondot jelentett volna pár száz Ft kifizetése.

Pixynor 2014.12.09. 20:51:44

@iphilosopher: na látod, így utólag a mai történések után ugyanez állt bennem is össze. Én is pont erre gondoltam, egy hivatásos katona fizetése nem rossz. Nagyjából sejtem a kategóriát is, hisz van ilyen barátnőm. Aki hivatásos katona. Tudom mennyit keres. Ezért sem értettem ezt a részt. Tudom, most az ügyvéd úr miatt nagyon jól vagyok tartva, hisz ő már többször elvitt vacsorázni, ebédelni és mindig ő fizetett, pedig legutóbb is mondtam, hogy akkor ezt most én állom, de nem engedte. Az, hogy először a férfi fizet, utána a következő alkalommal én, nálam természetes dolog. De így, hogy az első randin simán elviselte, azt, hogy én fizettem a "többet" nekem nem tűnt férfiasnak. :(
És őszintén, a csók, az nem volt jó. És hazafelé emiatt az autóban sírni tudtam volna. És megállás nélkül az járt az eszemben, hogy mennyire hiányzik az ügyvéd úr, és milyen jó az ő csókja, hogy az pont olyan, ami meg van írva a nagykönyvben, ez pedig.... nem volt kellemes sem. Mivel nem akarta abbahagyni, a végére már igyekeztem az én általam kedvelt mód szerint csinálni, effelé vezetni őt, háát jobb is lett valamivel, de az első lerohanás, miután egyáltalán nem csókhelyzetbe odahajolt és áttolta a nyelvét a számba, no azért az meglepett.

terrer 2014.12.09. 20:51:46

@Pixynor: "Csak éreztem, hogy ez nem biztos, hogy az, amire vágyom."

Látod, ezt értettem elhasználódáson, hogy hetente összetaperoltatod meg nyálaztatod magad ilyen semmitérő alakokkal, csalódsz bennük, aszt ha már többszáz ilyen van, perszehogy oda jutsz, hogy csak dög férfiak vannak... azoknak meg Rólad lesz meg a véleményük... és senkise boldog:-(

"De ennyit arról, hogy valaki macsó, vagy az itteniek szerint normális pasi."

???
Ha ÁTB.SZOL minket a leírással, akkor hogy ítéljünk reálisan??? Már bocsánat...:-(

Pixynor 2014.12.09. 20:56:45

@terrer: nem taperolt össze. És nem hetente, de hagyjuk is. Nem baszok itt át senkit. Szerintem ma már ne igyál többet.

terrer 2014.12.09. 21:05:17

@Pixynor: jó, nem iszom, de Te meg ne célozz ilyen ordító butaságokra, hogy tévedünk, mert normálisnak ítélünk meg valakit, közben meg kiderül, hogy egész más leírást adtál róla eddig, mint amit ma...
Különben meg most bosszús vagyok, és le kell vezetnem valahol. Ahogy Te szoktad mondani: "ilyen vagyok, ilyennek fogadj el". Ha neked szabad, nekem is. Éljen a férfi-egyenjogúság!!!

Pixynor 2014.12.09. 21:10:09

@terrer: nem festettem le mást, csak nem írtam meg mi történt, hisz eddig nem volt téma. Illetve egész pontosan ma derült ki mi a fasz van. Miért vagy dühös? Miattam? Nem éri meg.

Pixynor 2014.12.09. 22:09:57

@gabocaboy: jó klipp, jó szám :) köszönöm :)

terrer 2014.12.09. 22:24:45

@Pixynor: mért lennék miattad dühös??? Mondtam én ilyet?
Általában szoktam dühös lenni... És ott vezetem le, ahol tudom:-(
De már ezt is mondtam.

terrer 2014.12.09. 22:25:43

@gabocaboy: De ugye?
Mint legszebb éveimben a házasságom alatt... hmmmm...:-)

Pixynor 2014.12.10. 08:05:58

@terrer: Jó reggelt! Okés tegnap megint én kaptam. Tudod kezdek rájönni, hogy nem én vagyok a sárkány, hanem Te.

terrer 2014.12.10. 08:22:42

@Pixynor: miért ne lehetnénk mindketten azok??? Nem értem. Miért vagy-vagy? Ez megint egy olyan nemlogikus (Pixys) következtetés?:-)
Nézd, az, hogy először egy csomó negatív dolgot nem mondtál el a randiról, ebből levontunk egy tévesen pozitív következtetést, aztán számonkéred, miért tévedtünk, azt lehet bárhonnan nézni, nem az én sárkányosodásomat bizonyítja.
Ha szerinted viszont igen (mert "csak"), az csak Rád nézve súlyosbító körülmény:-)

Azt is mondtuk többen, hogy ne ilyen balf.szokat engedj folyton közel magadhoz, hiszen úgyis előre tudod, hogy megjárod velük, és csak a férfinép (így, mindenestül, ami nagyon igazságtalan) újabb pocskondiázása lesz belőle itt a blogon, de erre se hallgatsz. Tudom, ezért megint énvok a sárkány.
Mert csak.
Ahogy már láthattuk, itt mindenki hibás ezekben, aki élő, és valaha is született a Földre, természetesen kivéve Téged.
Hát... most mit lehet erre mondani???

Pixynor 2014.12.10. 08:49:30

@terrer: jogos jogos, nem mondtam el, mert még nem volt rá alkalmam. Olyan gyorsan történtek az események.
Az, hogy Te sárkány vagy, nem az esetleges téves következtetésekből vontam le, hanem hogy nem egyet rúgtál belém tegnap, majdhogynem bunkó módra, csak mert valaki felmérgelt, vagy dühössé tett és ezt rajtam vezetted le. De tudom ezért tartasz, de ez tipikus sárkányos dolog. Belerúgni valakibe, ha nekem fáj. Fájjon annak is. Erről beszélek mikor lesárkányozlak. És én nem vagyok ilyen. Ha nekem fáj, én nem bántok miatta senkit.

És őszintén, honnan a francból kellett volna tudom erről a vasárnapi srácról is hogy balfasz?? Ez senkire sincs ráírva, ez mind utólag derül ki. Szóval, mesélj, a következő ismerkedésemnél honnan fogom tudni hogy balfasz lesz-e?

gabocaboy 2014.12.10. 09:39:24

@Pixynor: miért balfasz?

pixy, péntek? szabin vagyok. :) az én sztorim se kispálya, de ide nem irom le.

terrer 2014.12.10. 09:49:05

@Pixynor: bocsánatot kérek, hogy a humorom nem ment át:-( Bizonyára nem sikerült túl jól.
Egyáltalán nem rugdostam, az olyan ellenkezéseket, hogy "de taperolt!!!", semmiképp nem hittem, hogy komolyan sértésnek veszed,ahogy azt se, hogy "nem átmérőre gondoltam, hanem szélességre":-)
Mert ugye nyilván ugyanazt jelenti az egyik is, mint a másik is, énmeg úgy mondtam, mintha nem... és... érted?! Humor...
Nem érted:-(
Szal nem kell mindig mindent annyira komolyan venni:-( Mi lenne, ha én mindig komolyan venném, amikor a férfitársadalmat szidod?:-( Az a baj, hogy Te totál nem vagy képes a realitást, a valóságot érzékelni. Itt van például ez a mondatod is: "És én nem vagyok ilyen. Ha nekem fáj, én nem bántok miatta senkit. " Hát DEHOGYNEM! Különben miért sértegeted az EGÉSZ férfitársadalmat (benne Gabócával, vagy megbocsáss, de velem is), pusztán azért, mert Te beleakadtál egypár szerencsétlenbe? A rossz randi miatt minket is sértegetsz, hogy mondhatod hát magadról, hogy nem bántasz mások miatt senkit??? Úgy tűnik, mintha egyszerűen fogalmad se lenne róla, mit teszel.

De tudom, erről is én tehetek. Csak.

gabocaboy 2014.12.10. 09:53:02

@terrer: engem nem sértegedett, de én nem vagyok számára préda, mivel fórumlakó vagyok. :)

és dodge om sincs, meg nem vagyok szemét macsó. kiestem, ennyi. de ez most nem is szempont.

Pixynor 2014.12.10. 09:54:26

@gabocaboy: csütörtökön, vagy pénteken randim lesz a herceggel, egészségügyi célból, már muszáj :( és még nem döntöttem el melyik este

gabocaboy 2014.12.10. 09:58:11

@Pixynor: toljátok csütörtökön bakker. :) akkor hétfőig kibírod.

terrer 2014.12.10. 09:58:47

@gabocaboy: :-)))))))))))))))))
Hogybírnámáki?:-)))))))))))))))))

terrer 2014.12.10. 09:59:58

@gabocaboy: "engem nem sértegedett"

"Férfi" nemvagy, vagy "normális"?:-)

gabocaboy 2014.12.10. 10:15:29

@terrer: szerintem egyik se. férfi vagy normális az, aki a nőket próbálja valóban nőként kezelni?

abból lúzer balek lesz. én egyet tuti ismerek.

Pixynor 2014.12.10. 11:30:27

@gabocaboy: és mi lesz hétfőn?? úgy kell tolnom most ki tudja mikor lesz a következő, figyelembe véve azt, hogy az előző meg szeptemberben volt.

Pixynor 2014.12.10. 11:31:30

@terrer: senkit nem sértegettem.

gabocaboy 2014.12.10. 11:51:00

@Pixynor: repeta. a szeptember igen jó dátum. én már nem emlékszem. :) valamikor 7. hóban lehetett akció. persze nem eben az évben. :)))))))))

terrer, te nem térsz át a sötét oldalra? a bojlereké a világ. :)

terrer 2014.12.10. 11:56:23

@Pixynor: "És őszintén, honnan a francból kellett volna tudom erről a vasárnapi srácról is hogy balfasz??"

Talán onnan,hogy micsoda marhaságokat írt?:-o
Én a helyedben ezekre a Romana-ból kimásolt nyálas szövegekre eleve nem is válaszoltam volna neki... A fickó hazugságokban él.

"Szóval, mesélj, a következő ismerkedésemnél honnan fogom tudni hogy balfasz lesz-e?"

A normális férfi ismérveit Neked hiába írom le, mert Te nem olyant keresel, hanem aki jól hazudik, jó az ágyban, és utána hazamegy, nem zavarja tovább szinglilétedet és a többi kalandodat.

De hátha mást érdekel, így ideteszem a Terrer-féle 10 Pont-ot, avagy a Szabad Normálisférfi Gyorshatározót:
"1. Jelenleg független. (Nem "válás előtt", nem "még kapcsolatban", nem a 70 éves anyján lóg még, hanem VALÓBAN független.)
2. Önállóan képes létezni. (Meg tudja főzni az alapkajákat, ismeri a mosógépet-vasalót, VAN SZERSZÁMOSLÁDÁJA, és ismeri azok nevét is, amik benne vannak, nemcsak a tecsóban vett egyet.)
3. Önállóan eltartja magát. (Van munkája - ha munkanélküli, legalább feketemunka, kertásás, három malac, tíz nyúl otthon, bármi, ami az önfenntartásnak legalább a látszatát kelti.)
4. Nem kicsinyes. (Bár nem hagyja magát kihasználni, de nem fillérbaszó - pl. az első randit nem viberrel-szkájppal beszéli meg, és legalább a maga fogyasztását kifizeti.)
5. Van autója vagy nagymotorja, amit nem villogni, hanem munkaeszközként tart, hacsak nincs különösebb indoka rá, hogy ne legyen (Bpesti belvárosi lakhely és munkahely, és/vagy olyan gazdag, hogy csak taxival jár). (Mint régen: valami, egy ló, szamár, tehén, öszvér legalább volt a számottevő férfinépnek - ha felülni nem, legalább szántani lehetett vele. Különc, drága sportkocsi (farokhosszabbító) vagy agyoncsicsázott-fényezett oldtimer (az autója a nőpótló) vagy alul neonfényben világító (buzis) nem ér!)
6. Nem nyomul, erőszakoskodik és siettet, nem tolja be arcát 10 centire arcodtól a másik aurája közepébe, hanem odafigyel a másikra, de alájuk se megy, van egészséges önbizalma, és nem játssza túl az udvariasságot, hízelgést, mint egy "fehérlovag", aki mindig a nők pártját fogja, főleg ha azok szopatják is közben, amért mindenki rajta röhög ("androgün"). Szóval ismeri az egészséges középutat a nőkhöz való viszonyulás terén.
7. Nem hazug, nem színészkedik, nem undorítóan behízelgő, nem alattomos, nem gyáva és nem álszent (nem erkölcsi nulla), van gerince-tartása, és nem női folyóiratokból kikopizott nyálságokkal közeledik (buzis).
8. 35 feletti esetén volt már házasságban, jó, ha van(nak) már gyereke(i) is. (Idősebb férfi létére ha még sose próbált komoly kapcsolatban élni, akkor biztosan képtelen is rá.)
9. Testileg átlagos. (Nem löttyedt trampli, de nem is bodybuiderezik (ha valaki többet nézegeti magát tükörben, mint a nője, és még tetszik is magának, az buzis).
10. Ápolt külsejű. (Ad magára, tiszta (de távolabbról már szagtalan! a férfiparfüm, a metroszex buzis!), ízléses, de nem hivalkodóan divatos, vagy nem öncélúan feltűnősködő (nincs vállig érő szőke haja hajpánttal, westerncsizmája és bőrnadrágja), és legfeljebb természetes kopasz, nem borotvált macsós. Különösen vigyázni kell azokkal, akik képesek órákat tölteni tükör előtt, hogy kis mintákat, vékony vonalakat borotváljanak arcszőrzetükbe, vagy ilyen csíkokban hagyják meg, mert azok nárcisztikusak.)"

gabocaboy 2014.12.10. 12:20:34

@terrer: b+ ez mind igaz rám és mégis egyedül rohadok. akkor?

bekaphatod terrer, nem ezt keresik a nők. ebből elég lenne 3 pont is. :)

-legyen sok pénze
-opcionális, de lehet büdös és kopasz
- " " , de sokszor ne álljon fel neki.

..i..

terrer 2014.12.10. 13:00:48

@gabocaboy: "b+ ez mind igaz rám és mégis egyedül rohadok. akkor?"

Mondtam már, hogy ne ott keresgess, ahol szoktál, a netes társkeresőn!
Sz.rból nem lehet várat építeni.
Ha ott sok van egy helyen, az csábító lehet ugyan, de abból se. Csak szétterül.

Amúgy meg lehet, kéne írni már egy posztot azzal a címmel: "miért nem kellenek a nőknek a normális férfiak?"

terrer 2014.12.10. 13:03:18

@Pixynor: "senkit nem sértegettem."

De.
A normális férfiakat.
Azzal, hogy szerinted nincsenek.
Én pl. kimondottan meg szoktam rajta sértődni! És hadd legyen már ehhez jogom, ha neked is van megsértődni a vicceimen... Legyen már egyenjogúság végre!!!

Pixynor 2014.12.10. 13:04:31

@terrer: Terrer Gabócának is meg volt ahhoz az esze, hogy ne vegye magára, azt ami nem az ő inge. Nem tudom úgy írni a történeteket, hogy a pasik, jók, csak xy, zk, ht volt egy hülye barom. Inkább így írom és ha Te nem érzed magad ilyennek, nosza lelked rajta, akkor ne vedd fel, amit írok.

A poénod nem jött át.

"Talán onnan,hogy micsoda marhaságokat írt?"

Ugyanmár, mikor meg múltkor valakit az írása alapján szóltam meg, akkor meg azzal volt a bajod. Hogy én egyből ítélkezem. Tényleg olvasom mindig, amit írsz, de nem tudok elmenni rajtad. Pont úgy, ahogy Te vádolsz engem, te is egyszer így írod, egyszer meg úgy.

TE JÓSÁGOS ATYA ÚRISTEN. Terrer, ha ezt a listán én állítottam volna, azzal vádolnál, hogy micsoda igényes nő vagyok. Pont úgy ahogy tetted egy korábbi írásom alatt.

Jézusom, ez a lista százszor több elvárást tartalmaz, mint, amit én valaha is elmerészeltem képzelni egy férfival szemben.

Istenem, ha bárhol látsz egy ilyen férfit, akit leírtál, azonnal zárd ketrecbe, mert klónoztatni kell.

Pixynor 2014.12.10. 13:06:20

@terrer: már ne haragudj, de a vicceid személyeskedőek voltak, az hogy nincs normális pasi, meg általános dolog.

Pixynor 2014.12.10. 13:10:40

@gabocaboy: én például mai napon töröltem magam a badooról, és nem rád értve, de pasi részről az tényleg egy hulladéktároló. És most egy kicsit meg is ijedtem, mert elkezdtem beszélgetni egy másik pasival is, és nem tudom nem Te voltál-e az. :) De ha igen, akkor nem értettük meg egymást. és megállapítottuk, nem egyet keresünk.:) De már nem vagyok ott fent.

terrer 2014.12.10. 13:56:09

@Pixynor: "Gabócának is meg volt ahhoz az esze, hogy ne vegye magára, azt ami nem az ő inge."

Hogy Gabóca minek érzi magát, az az ő dolga, láthatólag kivételezik veled. De mért lenne az rám nézve kötelező? Másolnom kéne, amit ír, vagy mért mondod?

"Inkább így írom és ha Te nem érzed magad ilyennek, nosza lelked rajta, akkor ne vedd fel, amit írok."

Nagyon bölcs mondás!!! Gondosan feljegyeztem, az "ilyen vagyok" mondásod mellé!
Mennyiszer megkapod majd tőlem, amikor megsértődsz egy írásomon:-)))))))

A poénod nem jött át."

Bocsánatot kértem. Nagylelkű ember ilyenkor nem rugózik rajta többet, hanem mondja, hogy megbocsát.
Amúgy meg: "Ha Te nem érzed magad ilyennek, nosza lelked rajta, akkor ne vedd fel, amit írok."

"Istenem, ha bárhol látsz egy ilyen férfit, akit leírtál, azonnal zárd ketrecbe, mert klónoztatni kell."

Bocsánat:-( Én voltam a minta...

"már ne haragudj, de a vicceid személyeskedőek voltak, az hogy nincs normális pasi, meg általános dolog."

Na EZT A KIMAGYARÁZÁST:-O
A sértés, az sértés!
Mindegy, hogy az embernek a szemébe merik-e mondani, vagy csak általános alannyal mondják ki a másik szemeláttára, de úgy, hogy értsen belőle. Magam részéről akkor már tisztességesebbnek érezném az első variációt. Hogy ne csak a levegőbe mondd, hogy kihaltak már a normális férfiak, hanem mondd meg nekem: engem sem tartasz normálisnak.
Ne a sunnyogás legyen már a jó példa!

Pixynor 2014.12.10. 14:00:07

@terrer: "láthatólag kivételezik veled"

Vagy talán ő ért engem, míg Te meg nem.

"Bocsánatot kértem."

És megbocsátottam, hisz beszélünk és nem rugózok rajta, csak annyiban, hogy nem volt olyan poén, amin nevettem volna.

"hanem mondd meg nekem: engem sem tartasz normálisnak."

Egyáltalán nem ismerlek így nem tudok rólad semmit sem megmondani. De egy biztos, ha a 10. pontot magadról írta, akkor abból már rögtön az első nem igaz rád.

terrer 2014.12.10. 14:45:11

@Pixynor: Vagy talán ő ért engem, míg Te meg nem. "

Vagy mert csak konfliktuskerülő, én meg nem, vagy mert neki mindegy, ki mit mond a férfiakra, nekem meg nem, neki kisebb az igazságérzete, nekem meg sajnos túlfejlett, mert ő még esetleg valamit akarhat is, hiszen találkozni is szeretne, énnekem meg van párom és nem, ezer magyarázata lehet. Egy biztos: ha Te azt mondod, NINCS már normális férfi, KIHALT, az azt jelenti NINCS, és KIHALT. Nem jelent mást, még akkor se, ha itt mindjárt tíz itteni tanú mondja ellenkezőjét, akkor se. Ugyanis mondhatom, értek magyarul, és ennek a pár szónak ez a jelentése, ami. De ettől a falnak tudok menni, hogy magyar szavak jelentéséről akarsz meggyőzni, hogy igazából azok nem is azt jelentik, hanem az ellenkezőjét:-((( Ez valami borzasztó:-( Hova jutottunk?:-(

"És megbocsátottam, hisz beszélünk és nem rugózok rajta, csak annyiban, hogy nem volt olyan poén, amin nevettem volna. "

Nem mondtad, hogy megbocsátottál. Akkor honnan tudjam??? Lehet, hogy nem is...
Szerintem az csak akkor ér, ha kimondják, addig nem. Én is mondhattam volna, hogy jaaaa, gondolatban kértem... de én kimondtam, nemcsak gondoltam! Ez az egyik nagy különbség köztünk, hogy én be tudom ismerni, ha hibázok (de és ha nélkül), és tudok bocsánatot kérni.

"Egyáltalán nem ismerlek így nem tudok rólad semmit sem megmondani. "

Jajmár! Ismerjük már egymást, alaposan. Tán nagyon is, ez a baj...:-) Volt nőm, akivel évek alatt nem beszéltünk ennyit, mint Veled.

"De egy biztos, ha a 10. pontot magadról írta, akkor abból már rögtön az első nem igaz rád."

Pffffff... hát jó, kötözködj:-(
TUDOD, hogy van párom, NYILVÁN nem az ÖSSZES pontot írtam magamról, ha ez a SZABAD férfiak 10 pontja... Ha figyeltél volna, nem azt állítottam, hogy ez én vagyok, hanem hogy én vagyok a MINTA!
Ha valaki a kalocsai tulipánokról mintázza hímzett terítőjét, attól a terítő még nem változik tulipánná... Ez sztem egyértelmű...

Pixynor 2014.12.10. 15:17:35

@terrer: úgy gondolod, hogy az itteni beszélgetésünk során már meg is ismertük egymást? Szerintem ez nem így van. Elmecsaták folynak köztünk az igaz, de fogalmam sincs róla milyen zenét, szeretsz, a kebabon és kakaóscsigán kívül mi a kedvenc ételed, hogy nézel ki mikor nincs jó kedved, hogy nézel ki mikor jókedvű vagy, mi a kedvenc filmed, a kedvenc könyved, mi a kedvenc színed, milyen az illatod és Te sem tudsz ilyen téren semmit sem rólam. Szóval szerintem egyáltalán nem ismerjük egymást, csak a társkereséses részen ütköztetjük elméinket.

"és tudok bocsánatot kérni."

Én is tudok. És megbocsátottam, hisz nem jeleztem a sértődöttségemet, és nem közöltem veled, hogy akkor befejeztem a beszélgetést.

terrer 2014.12.10. 15:26:31

@Pixynor: "úgy gondolod, hogy az itteni beszélgetésünk során már meg is ismertük egymást? Szerintem ez nem így van."

Szerintem meg részint. Vannak teljesen sötét területek, meg teljesen világosak is. Egymás JELLEMÉT, TERMÉSZETÉT már jól ismerjük. Adatokat nem tudunk (kedvenc könyv, zene, hobbi, stb.), ez igaz. De ez kevésbé a másik meg- illetve kiismerése, inkább száraz adathalmaz, tények. Ez a kevésbé fontos része az ember természetének. Én pl. ha barátot választok, sokkal inkább érdekel, hátbaszúr meg kibeszél-e, mint hogy milyen zenét hallgat.

" És megbocsátottam"

De NEM MONDTAD.
Így már jó?:-)

Pixynor 2014.12.10. 15:42:22

@terrer: "meg teljesen világosak is." de ezek nem jók. Ezt mondom neked nem egyszer, te az itt leírtak alapján teljesen félre definíálsz és pozícionálsz engem. De ezen pont azért nem tudok segíteni, mert egyáltalán nem ismerjük egymást. Így ha úgy gondolod, valamelyest is ismersz, az csak úgy lehet, hogy látod miről írok, hogy szeretem a csókot, mi van rámhatással, de hogy én milyen vagyok, azt te ebből még nem tudod meg.

"kevésbé fontos része az ember természetének" dehogy, pont ezektől válik valaki személyiséggé. Az ember gondolati változhatnak, ahogy az enyém is, egyik pillanatban ezt gondolom a másikban azt. Ha te egy adott pillanatom szerint ítélsz meg, attól függően milyen kedvemben írtam itt, nem ismersz sajnos. Csak lesz egy benyomásod, ami szerintem téves.

Igen, nem vagyok haragtartó, sem sértődékeny, de persze, nem esett jó, amit írtál, de végül is gondoltam, hogy nem komolyan gondoltad.

Comment.Elek 2014.12.10. 16:13:33

@Pixynor: "Jézusom, ez a lista százszor több elvárást tartalmaz, mint, amit én valaha is elmerészeltem képzelni egy férfival szemben. "

Ne mar! Melyikrol tudnal lemondani? Biztos hatter, kulturalt viselkedes, tapasztalat - ez mind alap. (En mar kiestem, mert nem vasalok. :-))

Pixynor 2014.12.10. 16:20:56

@Comment.Elek: és most komoly?? a fenti listából csak a vasalás nem stimmel? Minden más igen? Akkor nyilván téged kereslek.:) /persze ha nem nő vagy, bár lehet akkor is/

Egyébként teljesen rendben lévő lista, de mikor a korábbi posztomban meg mertem említeni, hogy legyen már autója a félnek, meg munkahelye, ne adj isten ne anyuval éljen, olyat kaptam a fejemre, hogy micsoda elvárásaim vannak, hogy azóta is csak kóválygok és önvizsgálatot tartok és már viszem termoszba a kávét a következő randira.

Comment.Elek 2014.12.10. 16:26:37

@Pixynor: Ja, es szabad sem vagyok. ;-) (Bar ahogy a jobbik felem reggel koszones nelkul elhajtott, meg akarmi is lehet. :))
Egyebkent hapsi vagyok. :)

Pixynor 2014.12.10. 16:32:51

@Comment.Elek: na akkor még sem vagy normális Te sem :) vagy mégis :) bár Terrer azt mondta az a normális, aki a listába belefér. Nem férsz bele. Szóval.....akkor vagy nem vagy normális, vagy az van, amit én mondok a normális pasik foglaltak, a nem foglaltak nem normálisak, amin Terrer újra halálra fog sértődni, és megint ledaggadtoz.

Köszönés nélkül?? Biztos már azon gondolkodott mit kell tennie a nap folyamán és elfelejtett köszönni. :)
Este tuti kárpótól. :)

És én sejtettem, hogy pasi vagy. Más gondolta, hogy nem. :)

Pixynor 2014.12.10. 17:53:39

@Comment.Elek: hát de én mondtam ám, hogy csak férfi érthet így egyet terrerrel ahogy te :)

gabocaboy 2014.12.10. 17:57:24

@terrer: "miért nem kellenek a nőknek a normális férfiak?"

kapásból tudok 3 olyan csajt a badooról, akiket én pattintottam le, nem is akárhogy... :D fél év után rájuk köszöntem, pár kedves szó és jöttek találkozni... duma és semmit se vágtak a fejelmhez.

na, ez hogy???????

amelyik meg tetszik és kaparok, ziher megsz..pat. ennyi. :)

egyszerű a lokiga, genetikailag kódolt, hogy a csibész kell nekik. csak a szájuk jár amikor normálisról beszélnek, titkon egy ganéláda az álmuk.

Pixynor 2014.12.10. 17:59:50

@gabocaboy: ez a kamu szöveg :) nem így van. Vagy akkor van így ha neked is titkon a szupermodell az álmod.

Láttad mit írtam neked? Nem válaszoltál.

gabocaboy 2014.12.10. 18:01:54

@Pixynor: " mai napon töröltem magam a badooról "

én is ezt teszem, mert találkozgatok a /1/ leánnyal.... van akivel függőben van egy elhúzódó beszélgetés, pár napot kap, hogy kibeszélje mit akar aztán se puszi se pá, nálam is egy lezárt korszak lesz. értelmetlen.

jobbat érdemlek én is, más is, mint az ott -zömében- felllelhető hulladék.

Pixynor 2014.12.10. 18:03:32

@gabocaboy: na de akkor csak marad neked 1 lány, akkor nem is kell több :)

gabocaboy 2014.12.10. 18:08:37

@Pixynor: igenigen, nekem csak 1 kell... akivel kölcsönösen megbecsüljük és szee egymást.
amíg meg nem döglünk.

irtam mailt.

terrer 2014.12.10. 18:22:42

@gabocaboy: "egyszerű a lokiga, genetikailag kódolt, hogy a csibész kell nekik. csak a szájuk jár amikor normálisról beszélnek, titkon egy ganéláda az álmuk."

DEUGYE??? Élen Pixyvel, lásd ügyvéd:-(((
Folyton ezt magyarázom...

Pixynor 2014.12.10. 18:25:19

@terrer: na neee, ne álljon már Pixy az élen, ő egy olyan édes nő.

terrer 2014.12.10. 18:38:23

@Pixynor: a kettő nem zárja ki egymást...
BIZONYOS szempontból édes. De másként meg... csalfa és veszélyes:-) Pont mint a szirének, olyan. Azért nem voltak hülyék a görögök, a regékhez az anyagot a való életből merítették...

terrer 2014.12.10. 18:40:39

@Pixynor: "A Szirének vagy Szeirének a görög mitológia naiaszai. Csodás hangú, de gyilkos természetű tengeri nimfák... vonzóak és borzalmasak egyszerre. A kísértés, a világi örömök és az érzéki vágyak megtestesítői: bűvös hangú, asszonyfejű, de madárszárnyakkal és karmokkal rendelkező szörnyek. Varázslatos hangjukkal és bölcs mindentudással elcsábítják a tengerészeket, majd megölik őket."
forrás: wiki

gabocaboy 2014.12.10. 18:51:49

@terrer: miért, neked meik férfiasabb.

aki a 2. randin egy szál rózsával totyorog és a nap végén diszkréten elhaló hangon megkérdi a nőt, szabad a csók?

vagy a vagány, aki a 3. randin kiméletlenül bevarrja a lompost?

szélsőséges kissé, de mégis melyik?

terrer 2014.12.10. 18:55:52

@gabocaboy: "egyszerű a lokiga, genetikailag kódolt, hogy a csibész kell nekik. csak a szájuk jár amikor normálisról beszélnek, titkon egy ganéláda az álmuk."

És ráadásul ennek teljesen tudományos, genetikai magyarázata van!
Ugye köztudott, hogy a nők a macsóktól szeretnének teherbe esni, aztán azt a "rendes" pasikkal felnevelni.
A macsó, az alfahím nyilván csaló, hitszegő kalandor kellett legyen, hiszen kevés az alfahím (a domináns, uralkodó hím), sok az asszony. Nem lehet ott mindegyik mellett... Miután megtermékenyítette a többséget, jöhettek a balekok, akik eltartják az asszonyt-gyereket, güzülnek. Amikor aztán a nő már kiöregedett a termékeny korból, már nem akart gyereket, akkor értelemszerűen többé nem vágyódott már a "rendes" hapik után (mi értelme lett volna, ha már nem nevel gyereket?), de az alfahím utáni vágyódás megmaradt, mert dugni továbbra is jó volt! Abból nem öregedett ki... És mivel a génállomány megváltozása többezer évig is eltart, őseink génjeit hordozva bizony a nők többségében kialakul a változó (40-es) korra ez a macsókívánás, meg "rendesférfi"-szopatás.

Sajnos ez valóság, Gabóca, nem csak mendemonda:-((( Így jártál... Olyat kell keresni, akinek barátságos, jóindulatú természete felül tudja írni ezt az ösztönös, egoista gonoszságot, nem olyat, akiből ez (ujjal mutogat) elemi erővel tör elő... És ez a magyarázata annak, hogy Pixy "nem talál" (nem akar!) hosszútávú, "rendes" párt magának, csak ilyen ügyvédfélét. Elemi ösztöne diktálja, belülről...
Ugyanúgy, ahogy az egykaptafára készült hasonló blogok is, ahol mind azon sáporognak, hogy nincsenek már hosszútávra férfiak, aszt közben már ŐK nem akarnak hosszútávú kapcsolatot, azért nincs nekik...

Pixynor 2014.12.10. 18:56:51

@terrer: jól van terrer, haladunk egyre jobb drága, már nem sárkány, szirén vagyok. Esküszöm megélem még, hogy angyal leszek. :) Egy a földreszálltak közül.

@gabocaboy:

hát mivel már rég láttam olyat én a lompososra szavaznék ha lehet. :) az sem baj, ha a rózsa a szájában van. :)

gabocaboy 2014.12.10. 19:05:29

@terrer: " (ujjal mutogat) " :))))))))))))))))

nincs azzal semmi baj, ha az ügyvéd úr heggeszteni kell, igazolja a fenti tételt.
nekem is a kurvásabb nő kellene(tt) csak a brutál szexre.... és -később- egy/a házias, csendes, feleségnek.
aki később havi 1* rakja oda majd a kötelezőt, hogy vágja telibe az ipari áram.

szóval nem csak a nők simlisek.

Pixynor 2014.12.10. 19:10:19

@terrer: na akkor elárulom neked, macso bárkiből lehet, mert a macsoság semmi más csak önbizalom kérdése. Hogy a pasi tisztában van saját magával és úgy áll a nő elé. Bárkiből lehet macso. Pont ahogy én is az vagyok nőben. Tudom, hogy ez vagyok én, ezt tudom adni, nem is akarok mást. Ez határozottságot jelent, ami miatt azt állítod férfias vagyok.

Hidd el nem macsoság kérdése. A nők a határozott férfiakat szeretik. A macsokat azért mert totál határozottak. Ezért hívják őket macsóknak.

Pixynor 2014.12.10. 19:12:03

@gabocaboy: olyan feleség és pasi kell nekünk drágám, aki határozott, rendes és legalább kétnaponta alánk vág/rakja oda magát. :)

terrer 2014.12.10. 19:19:29

@gabocaboy: "miért, neked meik férfiasabb."

Attól függ, mit tekintünk "férfias"-nak.
Ha a hazug geci kalandort (nagypofájú alfahím), akkor az első, ha a korrektet, őszintét, gerincest, ("rendes férfi"), akkor a második.
Szerencsére a nők egyik része (a "temperamentumos" ösztönlények, akikben az ösztönök dominálnak az ész felett) az elsőt, másik része (a szelídebb, kevésbé temperamentumos, tesztoszterontól kevésbé eszét vesztő) meg a másodikat preferálja, így jut mindenkinek a megfelelő, csak fel kell kutatni mindenkinek az összeillőt. Na ez a nehéz része a dolognak, mert ugye először is jó helyen kell keresni.

terrer 2014.12.10. 19:22:10

@Pixynor: "olyan feleség és pasi kell nekünk drágám, aki határozott, rendes és legalább kétnaponta alánk vág/rakja oda magát. :)"

Mint minden általánosítás, így ez sem igaz.
A sokféle embernek ugyanis SOKFÉLE pár kell.
Neked például nem kell a rendes, nekem meg nem kell a határozott.

gabocaboy 2014.12.10. 19:23:15

@terrer: megállapítottuk már, nem a net a megfelelő.

nekem is van olyan/pár kolleganőm, fiatal (hozzám is), aki egyedül él és nincs pasija.
közelébe nem megy a társkeresőknek, eljár társasággal és ott figyelget.

egyik a következőt mondogatja, menj hús vér emberek közé, azoknak lelkük is van.

terrer 2014.12.10. 19:26:41

@gabocaboy: "és -később- egy/a házias, csendes, feleségnek."

Na rátapintottál a lényegre!!! Neked, rendes pasinak "előbb" kell a kurvásabb, és "később" kell a rendes-csendes társ.
Pixynek, a macsónőnek meg EGYSZERRE.
Lehetőleg 3.
Ezért különböztök! Most meg ne haragudjatok érte, de persze találkoztok meg ismerkedni fogtok, de nem vagytok egymáshoz valók... majd meglátjátok, hogy igazam lesz.

terrer 2014.12.10. 19:40:05

@Pixynor: "macso bárkiből lehet, mert a macsoság semmi más csak önbizalom kérdése."

Nem. A macsóság genetikailag meghatározott. Születni kell rá. Ha nem így lenne, ha nem eleve a gének szabnák meg a macsóságot (amivel, valljuk be, jó génállomány is jár, pl. erősebbek, egészségesebbek), akkor a nők NEM A MACSÓKTÓL AKARNÁNAK GYEREKET! Kedves, ahogy így totál laikusként, alapvető biológiai ismeretek nélkül fedezel fel humánetológiai összefüggéseket (rosszul), de attól még nem úgy van, ahogy Te (minden logikának ellentmondva) mondod, hanem ahogy tudósok felfedezték...

"A nők a határozott férfiakat szeretik. A macsokat azért mert totál határozottak. Ezért hívják őket macsóknak."

Aha... ezt majd magyarázd meg annak a milliónyi szanaszétszopatott-megcsalt-megvert nőtársadnak... de nemcsak én, ők se hiszik majd el! Mert a macsó mindig uralkodik a nő felett, sosem egyenrangú társként kezeli őket!

Pixynor 2014.12.10. 22:01:23

@terrer: "Neked például nem kell a rendes, nekem meg nem kell a határozott. "

Na de miért beszélünk már megint magunkról. Ha Te határozatlan nővel érzed jó magad. Legyen. Pátyolgasd. Nekem nem kell még egy gyerek, egy határozatlan férfi személyében az tuti. Van egy, azt nevelem.

"Most meg ne haragudjatok érte, de persze találkoztok meg ismerkedni fogtok, de nem vagytok egymáshoz valók... majd meglátjátok, hogy igazam lesz. "

Édes jó istenem Terrer, hányszor kell elmondjam, én innen nem társkeresgetős céllal találkozgatok. Szeritned Gourral, D1255 -tel Let it Beevel is ezért találkoztunk? Ugyan már. Dehogy. Barátkozásból, folytatni az itt megkezdett beszélgetéseket az életben egy sör vagy akármi mellett.

Egyébként egy pillanatig ne legyél arról meggyőződve, hogy nem illenénk össze Gabocaboy-jal. A helyzetünk abszolút hasonló mindenben. Elvált, gyerekes, független egyedülélő ember. Ennél nem kell több. És biztos lehetsz benne, hogy én is kurva rendes feleség voltam. Meg ha kell kurvás feleség is tudok lenni :).

Akkor a macsó nekem jelenti csak ezt. Így már megfelel? Lényeg, nem macsót keresek, hanem egy határozott férfit, aki tudja mit akar. Zárjuk akkor ezt a macsós sztorit itt le.

terrer 2014.12.10. 22:53:20

@Pixynor: "Ha Te határozatlan nővel érzed jó magad. Legyen. Pátyolgasd."

Pontosítok. Nekem kell egy bizonyos határozottság a nőben, ideges leszek a döntésképtelenektől (pedig mennyi olyan van:-( ). Ellenben a kőkemény konokság, na AZ nem kell.

"Édes jó istenem Terrer, hányszor kell elmondjam, én innen nem társkeresgetős céllal találkozgatok."

Már megint ez a cél-hülyeség:-( Szóval ha valaki nem az arra a célra kinevezett időtartamban jön szembe veled, elhajtod azzal, hogy "bocs, csak egy óra múlva leszek erre nyitott, úgyhogy most hagyjál"?
Ez egy vicc...
Ha az alkalmas jön szembe, nem hajtja el senki. Soha. Najó, egy kivétel van... ha a wc-n nyit ránk:-o De semmilyen más esetben! De szegény Gabócával ugye nem ott találkoztok?!

"A helyzetünk abszolút hasonló mindenben."

A helyzetetek lehet, de a természetetek nem...

"én is kurva rendes feleség voltam."

VOLTÁL.
De az emberek változnak.

"Meg ha kell kurvás feleség is tudok lenni."

Valóban. Más MOST láthatólag nem akarsz lenni.
Aki külön tart valakit dugásra, külön a dugás ígéretére, meg még külön randizik a romantikát keresve, az ne mondja, hogy ő igazából most "rendes" feleségnek készül... Mert még megszakadok:-(

"Zárjuk akkor ezt a macsós sztorit itt le."

Hát zárjátok le az ügyvéddel:-)
Énvelem itt nem tudod lezárni, mert nem velem vagy kapcsolatban:-)

Pixynor 2014.12.11. 06:50:53

@terrer: Jó reggelt!
"Ellenben a kőkemény konokság, na AZ nem kell."

Tudom nem kellek, már nem egyszer mondtad. :)

Gabócával nem tudom hol találkozom, meg még azt sem konkretizáltuk mikor, de gondolom, ami késik, nem múlik. :)

"VOLTÁL.
De az emberek változnak."
Akkor én meg erre mondom azt, hogy ha valaki benne vannak ezek a gének (mint a macsóság) az nem fog elhalni benne, csak a megfelelő személy kell, aki mellett újra előjön.

"Más MOST láthatólag nem akarsz lenni."
Nincs kiért azzá válnom. Hidd el, hogy ez legyek szerelmesnek kell lennem, nem pedig egy langyos kapcsolatban tespedni, egy olyan férfivel, aki nem hat meg. Nekem csak ez számít, hogy az illető hatással legyen rám. Ezt már nem egyszer elmondtam. Legyen tőle jókedvem, legyek boldog, ha smst ír, várjam a hívását, érezzem magam jól vele és nem utolsó sorban, az ágyban is varázsolódjunk el. Ebből nem engedek. El vagyok egyedül. Nem vagyok kapcsolatfüggő, de igenis vágyom arra, hogy valaki hasson rám.

Ez az a rész, amit képtelen vagy megérteni. Te mindenáron bele akarsz hajszolni egy kapcsolatba, olyannal, akik nem hatnak rám. És mivel nem megyek bele, közlöd nem akarok kapcsolatot. Nem így van.

Pedig ez így van, mivel nincs senkim, miért ne szexelhetnék? Szabad független nő vagyok. Igényem van rá. A herceg erre tökéletes, de ezt nem akarom jobban részletezni. Az ügyvéd továbbra is jön érdeklődik, beszélgetünk, ismerkedünk. Élvezem még mindig az ürge társaságát. Ő hat rám, vele ha nem ez típus lenne, el tudnék képzelni még szerelmet is. És igen, addig míg nem találok valakit, akiért érdemes lesz tenni, addig ez van. Ha megjön az életembe az, akire számíthatok biztosan és hatással van rám, abban a percben ezer százalékosan arra fogok koncentrálni és azért fogok tenni, hogy akkor meg tudjunk maradni egymás mellett.

terrer 2014.12.11. 08:47:34

@Pixynor: "Tudom nem kellek, már nem egyszer mondtad. :)"

nyugodtvagyoknyugodtvagyoknyugodtvagyoknyugodtvagyoknyugodtvagyoknyugodtvagyoknyugodtvagyoknyugodtvagyoknyugodtvagyoknyugodtvagyoknyugodtvagyok
[nagylevegő]
NEM mindent Rád értek, ami csak szerepel a hozzászólásaimban. Nem is kell az összeset magadra venned.
Tudod, mit írt itt a blogon nem is rég egy neves ember?
"Ha Te nem érzed magad ilyennek, nosza lelked rajta, akkor ne vedd fel, amit írok."
Kéretik MEGSZÍVLELNI!!!

"Akkor én meg erre mondom azt, hogy ha valaki benne vannak ezek a gének (mint a macsóság) az nem fog elhalni benne, csak a megfelelő személy kell, aki mellett újra előjön."

Ezt aláírom!!! Te mindig is macsós lelkű voltál, csak elfojtódott a házasságod alatt. De láthatólag most kiszabadult...
De ezt már mondtam.

"Nincs kiért azzá válnom. Hidd el, hogy ez legyek szerelmesnek kell lennem, nem pedig egy langyos kapcsolatban tespedni"

Biztos vagyok benne, hogy azért nem lettél újra feleség, mert NEM FELESÉGTÍPUS VAGY. Hanem macsós, tehát kaland kaland után, köztük meg szinglilét. Ugyanis a macsók többnyire (amikor egyéb körülmények miatt ideiglenesen le nem kötik magukat) ezt csinálják! Te pedig az vagy. Mehetünk körbe-körbe, de úgyis mindig ide lyukadunk ki...

terrer 2014.12.11. 08:50:49

@Pixynor: "Ez az a rész, amit képtelen vagy megérteni. Te mindenáron bele akarsz hajszolni egy kapcsolatba, olyannal, akik nem hatnak rám. És mivel nem megyek bele, közlöd nem akarok kapcsolatot. Nem így van."

Fordítva ülsz a lovon, kevered az okot az okozattal. Próbálj most egy kicsit figyelni is, ne csak írjál, légyszíves.
Nem azért nincs tartós kapcsolatod, mert még nem találtál olyat, aki annyira hatna rád. Hanem azért nem találtál olyat, aki annyira hatna rád, mert NINCS, mert NEM VAGY KÉPES tartós kapcsolatra!!!
Nem tudsz már összeházasodni, soha többé!!!
Mert nem is akarsz, mert erre fiatalkorodban is csak ímmel-ámmal voltál képes, de azóta méginkább kikristályosodott benned, hogy a macsós életmód a természetes közeged! Számodra a tartós együttélés eddig se volt természetes, ki is léptél belőle! Tudom, mert megcsalt, stb. stb. De valszeg azért csalt meg, mert nem volt jó a házasságotok, mert eleve neked az nem megfelelő életforma!
Nem leszel már ANNYIRA szerelmes, hogy tartós kapcsolatot alakíts ki, mert NEM VAGY RÁ KÉPES. Tudsz szerelmes lenni, de másképp... azzal csak DUGNI akarsz majd, nem együttélni!
Értsd már meg a saját mozgatórugóidat, mert addig mindig itt fogsz csodálkozni, hogy senki "nem hat rád a tartós kapcsolatra eléggé", pedig ez ELEVE LEHETETLEN! Rád ANNYIRA SENKI NEM FOG TUDNI HATNI! Mert a természetednek nincs rá szüksége!!! Másra van... kalandokra, aszt egyedül hazamenni.
Egy téveszméd van magadról a tudatodban, hogy neked még kell a tartós kapcsolat, de az ösztöneid azt ordítják, NEM KELL! Csak buta társadalmi beidegződés miatt nem vagy hajlandó hallgatni saját ösztöneidre...
Szembe kéne nézned végre azzal: NEM SZERETED a tartós kapcsolatot!!!
Tegyél le róla... Csak kalandozz! Légy önmagad...

Pixynor 2014.12.11. 09:11:55

@terrer: kiírtál a monitorból :)

Csak vicceltem a nyugodt vagyokos résznél, de akkor ez most neked nem ment át. :)

"mert NEM VAGY KÉPES tartós kapcsolatra!!!"
NEM IGAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én nem tudok kiírni a monitorból :)

"Értsd már meg a saját mozgatórugóidat, "+

Ezek a Te elgondolásaid rólam, nem az én mozgató rugóim. Ez az amit képtelen vagy felfogni. :)

Az, hogy tartós kapcsolatra vágyok, nem zárja ki azt, hogy amíg az nincs, addig ne kalandozhassak. Ezt vajon miért nem tudod felfogni???

Nem fogom az életemet ölbe tett kézzel malmozva, otthon ülve, azzal tölteni, hogy várok egy olyan férfira, aki el szeretne köteleződni velem. Ezt fogd fel, nem fogom az életem ennek alárendelni, ha nem jön olyan pasi, aki hat rám, akkor is élek!!!!! Akkor is bulizok!!!! Akkor is szexelek (ha alkalmam van rá) Mert ettől nem vagyok kevesebb, hanem szabadabb.

De ha beköszönt azéltemeben a csoda, egy olyan férfi képében, aki hat rám, hidd el, tökéletes párkapcsolati szereplő leszek a részére :) olyan, aki boldoggá fogja tenni minden területen :)

terrer 2014.12.11. 19:48:10

@Pixynor: "Az, hogy tartós kapcsolatra vágyok, nem zárja ki azt, hogy amíg az nincs, addig ne kalandozhassak."

Nem érted meg, hogy alapvető szemléletváltást igényel a kettő.
Ugyanaz, mint az apácáknál. Ők se disznólkodnak, mialatt azt várják, hogy befogadják őket a rendbe.
A kalandozás olyan rombolást visz végbe a lélekben, mint a kábítószer. Minél inkább belekóstolsz, annál kevésbé tudod letenni. Pont olyan személyiségromboló!
Egy tartós kapcsolatra KÉSZÜLNI KELL. Lélekben. Hogy nagyon-nagyon akard. Különben majd a könnyebb utat választva minden kapcsolatodat ott fogod hagyni, mert bizony az mindig lemondásokkal jár, és egy idő után vágyódni fogsz a "szabad" (bár nagyon magányos) életre!
Hidd el, a Teáltalad szépen elgondolt tervből, hogy majd egyszer hűséges leszel, de addig is hedonista, nem lesz semmi!!!
Ez ÍGY biztosan nem fog összejönni...

terrer 2014.12.11. 19:59:44

@Pixynor: volt egy barátom. Mindig mondta, hogy holnap aztán végleg leteszi a poharat, csak ma még utoljára berúg kicsit!
54 évesen halt meg. Sose tette le.
Pont így fogsz járni férfi-téren. SOSE fogod tudni letenni a férfikalandokat!!!

Nem fogod tudni egy idő után megállni, hogy újabb és újabb kalandokba bonyolódj. Rabja leszel az izgalomnak, élvezetnek, elfásul, megemelkedik az ingerküszöböd, minden nap új szerelmekre, új izgalomra vágysz, és hamarosan már egy tartós kapcsolat TÚL UNALMASSÁ VÁLIK a számodra. És onnantól nem leszel képes egynél megmaradni.
Így működik ez, az ingerküszöb érzékenységét tönkreteszed, maga a "kapcsolat iránti alázat " megszűnik benned, és soha többé nem akarsz már egy férfi mellett "unatkozni". Kihagyod a számításból a kalandozás személyiségromboló hatását!
Mondtam már: nem azért nem maradnak majd meg melletted a férfiak, ha megtudják, ami csak ide van leírva, hanem mert TE nem leszel képes már tartós kapcsolatban élni többé!
Pont úgy jársz, mint a nudisták. Régen ugye a férfinak már attól felállt, ha a nő a szoknyája alól kivillantotta a bokáját. Tudod, ma egy nudista férfinek, aki naphosszat pinák közt hempereg, milyen látványtól áll fel??
Hát SEMMILYENTŐL! Annak már minimum drótkefe kell, hogy egyáltalán érezzen valamit...

Pixynor 2014.12.11. 22:08:56

@terrer: miért baj az, hogy valaki szereti élvezni az életet, szeret programokat csinálni, filmezni, utazni, vagy csak egyszerűen füvet vágni? És miért olyan elképzelhetetlen, hogy valaki olyat szeretnék, aki úgyanígy élvezi az életet és ezt együtt tennénk tovább? Nem igazán értelek. Miért kell egy besavanyodott semmilyen életet élni? Az életem nem a pasizástól izgalmas. Az csak egy része, és igen jó az új megismerése, izgalmas, de ugyanolyan izgalmas beleszeretni valakibe és egy szerelemteljes kapcsolatban létezni. Tudom, éltem ilyenben.

Szerintem te ezt nagyon rosszul látod, és biztos neked van igényed arra, hogy csinálj dolgokat az életben.

terrer 2014.12.11. 22:21:58

@Pixynor: "miért baj az, hogy valaki szereti élvezni az életet, szeret programokat csinálni, filmezni, utazni, vagy csak egyszerűen füvet vágni?"

AZ nembaj. De Te nem ebben leled örömed, hanem hogy minél több férfi alá feküdj. Ha szembesítenek ezzel, na ARRA jössz ilyen ártatlan arccal, hogy "az is baj, ha füvet nyírok, így decemberben?" De ba.szkialólamafalábamat NEM NYÍRSZ!!!
Legalább azt ne mondd el később másképp, amiről nekünk itt már beszámoltál! És decemberben nem is nől a fű...

"És miért olyan elképzelhetetlen, hogy valaki olyat szeretnék, aki úgyanígy élvezi az életet és ezt együtt tennénk tovább?"

Mert NEM OLYAT KERESEL.
De ha az ügyvéd lenyírja neked a füvet, és nem rohan haza az első méter után, hogy kellezaf.szomnakinkábbmegdugomazasszonyt, akkor jövök neked egy nemtom... pezsgővel:-o

"Miért kell egy besavanyodott semmilyen életet élni?"

Látod, máris így hívod azt, ha nem minden héten jön egy új pasi...

"Az életem nem a pasizástól izgalmas."

Há dehonnem!
Ne felejtsd, hogy mi itt az OLVASÓID vagyunk! Minden fiszf.szt elmondasz nekünk... Onnantól mi értelme letagadni???

"Az csak egy része, és igen jó az új megismerése, izgalmas, de ugyanolyan izgalmas beleszeretni valakibe és egy szerelemteljes kapcsolatban létezni. "

Aki ezt komolyan gondolja, az ARRA KÉSZÜL, és amikor összejön, ABBAN ÉL.
Tudom, neked csak "nincs szerencséd"! Lóf.szt, mama!
(Bocsánat, Petra kedves!:-( )

Pixynor 2014.12.11. 22:31:01

@terrer: "Te nem ebben leled örömed, hanem hogy minél több férfi alá feküdj. "

Ez újfent egy légből kapott mondat a részedről. Ezt honnan veszed? Ez egyáltalán nem igaz.

Ki a franc mondta, hogy december nyírok füvet?? Komolyan Te tényleg totál képtelenségeket értesz azon, amit mondtam.

"Látod, máris így hívod azt, ha nem minden héten jön egy új pasi."

Nem, így hívom azokat, akik semmit nem tesznek az életben, csak egy párkapcsolatban létezenek, anélkül, hogy élveznék egymás társaságát.

Nincs erőm tovább győzködni, hogy fogalmad sincs róla mi van velem.

Hagyjuk is.

terrer 2014.12.11. 22:59:56

@Pixynor: "Ez újfent egy légből kapott mondat a részedről. Ezt honnan veszed?"

Mért kell, hogy vegyem valahonnan?
Én így is tökéletesen tudok mérgelődni... Az, hogy Terajtad vagy máson, hogy úgy van-e vagy nem, az tök lényegtelen!
Mért, neked talán számít, hogy a herceg elvesz-e majd két év múlva vagy nem??? Lényeg, hogy MA rakjon meg, mint a szénásszekeret, aszt megvan a férfi-nőkapcsolati illúzió... Pont erről meséltél, néz rád szerelmes szemekkel, megdönget, mint hírnök a nagykaput, aszt hazamegy, vissza se néz. Illúzió az egész!
Nem kell, hogy minden részlet mindig pontosan a helyén legyen...

Pixynor 2014.12.11. 23:03:06

@terrer: "a herceg elvesz-e majd két év múlva vagy nem?"

Két év múlva már lehet nem is élek. Ki a faszt érdekel mi lesz két év múlva.

"aszt megvan a férfi-nőkapcsolati illúzió"
Igen, meg volt. Jó volt.

"aszt hazamegy"

Én voltam nála :) én jöttem el. :)

Pixynor 2014.12.11. 23:06:57

@terrer: Jó éjt! Álmos vagyok.
süti beállítások módosítása