Pixy mesél

Pixy mesél

Egy ismerkedés kezdete - Második randevú, szexen túl

2014. augusztus 16. - Pixynor

.... és megtörtént a második randevú. A megbeszélt időre pontosan érkezett. Egész napos rohangálás után, erre az időpontra már sikerült magam összeszedni, kikészíteni, vonzó, csábító nőként fogadni. Behívtam megmutattam neki a rezidenciát, majd kiültünk a hintaágyra. Pár mondat után persze megcsókolt és ezt már nem is hagytuk abba, végül javaslatomra bent folytattuk. Lassan, lépésről lépésre fedezve fel egymást testét. Mondanom sem kell, hogy amivel szembe kerültem az tökéletes volt. Olyannyira férfias teste volt, ami a nagykönyvben számomra meg van írva. Az illata pedig... mennyei. És sodródtunk az árral hosszú, hosszú ideig, órákon át.

Olyan szintű figyelmességet kaptam tőle első perctől fogva, mint tán még soha. Úgy fogalmazok, hogy egyszerűen rajongott értem, minden porcikámért, megállás nélkül ölelt simogatott, húzott magához, csókolt. Nagyon nagyon jó volt vele lenni. És persze egész napos munka után, azért egy idő után elfáradt ő is rendesen. Kérdésemre, hogy itt alszik-e nálam, ő is kérdéssel felelt, hogy szeretném-e. És persze, igent mondtam. Elvackoltuk magunkat és mondanom sem kell, hogy nem lett egyből alvás belőle. És másnap reggel meg történt az, amit én legjobban szeretek egy kapcsolatban, a reggeli szex. Mikor megébredsz és már bújsz a másikhoz vagy ő bújik hozzád és még a pihenéstől az összes érzéked ki van hegyezve és egyszerűen, olyan vágy fog el irányába, hogy az valami hihetetlen. Szóval egy másfél két órás "szia, jó reggelt"-et kaptam, mellyel aztán igazán jól indul a nap. Nem összekeverni, ez nem az a Jó reggelt!, amit a tévében hirdetnek, és ami energiát ad. Ez az a "jó reggelt", amit minden kapcsolatban lévőnek felírt az orvos, és amitől minden ember mosolyogva lép ki az utcára.

Majd egy közös tusolás után, felöltözött és elköszönt. Kérdésemre hogy számíthatok e repetára, vagy csak egy alkalmas dolog volt, azt a választ adta, hogy igen, reméli és nem egy alkalmas volt, mert kétszer voltunk együtt, este és reggel, és úgy vettünk búcsút egymástól, hogy akkor majd beszélünk. Aztán egy kis idő elteltével, szerintem, ahogy hazaért, jött egy sms közvetlenül ugyanabban az időben, mikor én is elküldtem egy emailt neki. Az sms tartalma röviden az volt, hogy köszöni az estét meg mindent, az én üzenetem tartalma pedig az volt, hogy a vele való együttlét minden képzeletemet felülmúlta.

És most az az időszak van, mikor vissza kell magam fognom. Mikor nem fejezhetem ki a férfi felé minden ötödik percben, hogy úristen, de jó volt, de szerettem, mert az én életérzésemmel ugyan mégse keltsek már benne hányingert. És, hogy várjam meg, hogy ő jelentkezzen, mert a lányaival tölti a hétvégét a megszokott és teljesen más gondolkodást igénylő életében, és ugyan sem gondol ő például ugyanarra, mint én és pláne nem megállás nélkül. Adjak neki szabad teret, kezdjek el neki hiányozni, ha egyáltalán beszélhetünk ilyenről, bár amennyire élvezte ő is a velem együtt töltött időt, azért erre van esély. Nem tudom a férfiak, hogy vannak bekötve-e téren, de egy jó barátom, akinek hiszek, mondta, hogy ez az idő, amikor vigyázni kell és nem szabad átmenni valami lehetetlen kapaszkodó vágyakozó nőbe (holott, hogyne vágynék vele lenni újra, és újra jelen pillanatban), mert a férfiak ezt tapasztalván menekülőre veszik a figurát.  Nem tudom miért. Talán, mert náluk kell egy kis idő, hogy ülepedjen a dolog, ha egyáltalán van miről beszélni és tényleg nem csak egy rovátka voltam a műszerfalán.

Számomra annyira egyértelmű lenne percenként kifejeznem azt, amire gondolok, amit érzek a megtörtént helyezettel kapcsolatosan a férfiak meg még csak hasonlót sem éreznek. Bár még ezen eset előtt, mikor telefonon beszéltünk, mondtam neki, hogy nyugodtan hívjon máskor is, ha az eszébe jutok, mire azt válaszolta: hogy ugyan még sem hívhat fel tíz percenként. Ez persze a szex előtt volt még a vágyakozás időszakában. Hogy aztán most mit érez, fogalmam sincs róla. De tény, hogy a reggeli sms-t követően nem jelentkezett, hiába is nézem az okos telefonomat fél percenként, hogy hátha nem hallottam, vagy az email fiókomat, nem, jött-e üzenet.

És persze a teljes behülyülést elkerülendően igyekszem minden mással terelni a gondolataimat, például írom ezt a blogot, ami ugye elég hülye helyzet, hisz pont arról írok, amin nem akarok agyalni gondolati szinten. És persze a pakliban még mindig benne, van, hogy egy alkalmas dolog volt, de erre meg már készítem azt a lelki gyógyszert, ami így hangzik: ha egy alkalmas is volt, nem számít, mert olyan élményben volt részem, amit sosem fogok elfelejteni, és valóban, nem vagyok én olyan szerencsés, hogy megkapjam azt, aki eddig 100 %-osan beleillik az általam elképzelt férfi szerepébe.

És ha már vágyódás, ez szám ezt fejezi ki. Bárcsak, bárcsak eme férfi is valami hasonlót érezne, no persze nem Belle irányába. :) És micsoda hangok...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tarskereses40felett.blog.hu/api/trackback/id/tr466608825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ˇ (törölt) 2014.08.16. 22:31:13

csak semmi praktika.Nem kell varni meg visszafogni.A tulzasokat kell vissza fogni,nem kepzeletet felulmulo,hanem nagyon is igazi volt...a ferfi a megfoghatatlantol keszul ki is retten meg.Attol nem fog ha te is felhivod,persze nem tiz percenkent,de naponta egyszer siman felhivhatod.mikor talalkoznal legkozelebb vele?

ˇ (törölt) 2014.08.16. 22:34:36

A kepzeletet felulmulot max csak ketszer lehet felulmulni....es aztan mar nem marad mit mondani es a ferfi el akar kapraztatni vagy csak azt akarja hogy jo legyen...a falnal nehez tovabb menni...de csitt,itt a doki

Pixynor 2014.08.17. 07:02:20

@D. Maylo: Igen, tudom, túloztam, de mikor úgy mész bele egy dologba, sok tapasztalat után, hogy aztán tényleg nem vársz el semmit és lesz egy elég kellemes randevúd, amit követ még egy, ahol egyből megteszik azt, amihez érzelmileg megérve lenne jó odaérni (de mégiscsak felnőtt emberek vagyunk és bizony rájött már mindenki, hogy a szex az bőven tud működni mindenféle különösebb érzelem nélkül is, ha a fizikai vonzódás meg van) és persze ehhez sem fűzöl túl nagy reményt (korábbi tapasztalat) és akkor kapsz egy olyan élményt, hogy csak pislogsz és el sem hiszed, hogy akkor ez most veled megtörténik, hááát... hogy a francba tudja bárki is visszafogni magát. Ekkora hatás alatt. És látod mégis vissza kell, mert Ti férfiak másképp működtök. Nektek nem jó a jó, ha dirrekte szembe jön, nektek is az a jó, amiről azt hiszitek nem kaphatjátok meg, mert az izgalmas. Aki ott van előttetek, mert ésszel sokkal hamarabb feléri, hogy igen ez a dolog kurva jó lehet és kurva sok lehetőség van benne és nagyon jól tudna működni, az ilyen megriaszt, ettől megijedtek.
És a képzeletet nagyon sokszor felül lehet múlni, ha ugyanaz megtörténik újra és újra, ami akkor ott. Az nem véletlen volt, tudatos, és ha valaki ennyire jó tudatosan, az bármikor az lesz újra. Bármelyiket is akarta a srác, elkápráztatni, vagy csak, hogy jó legyen, mindkettő sikerült neki. És nem hallottál még arról, hogy egy falra fel is lehet már mászni??? :) :)

Pixynor 2014.08.17. 07:04:53

@D. Maylo: "mikor talalkoznal legkozelebb vele? " nem lett megbeszélve, csak azt, hogy beszélünk, de most egy kicsit megemelkedtem a föld felé kb. tíz cm-rel, ugyanis várt egy levél reggel, melynek az utolsó mondata: "Várom a mi találkozásunkat". Na most erre kéne valami nagyon jót válaszolni. :) ja is HURRRÁÁÁÁÁ VAN. :)

ˇ (törölt) 2014.08.17. 23:14:13

@Pixynor: tetszik a blog új arculata és kellően árulkodó :-)

"Az amit nem kaphatunk meg és az a jó" ez azokra a pasikra igaz, akik trófeáért hajtanak.A sok jó lehetőség nekem például (még) nem elég megnyugtató, mert vagy van egy nagyon rossz is a választékban (vagy csak annak látom) vagy a túl sok lehetőség egyfajta útvesztő és úgy gondolom nem túl jó, ha egy kapcsolatból ketten más és más lehetőséget karolunk fel.Alapvetően azt is gondolom, hogy a leendő pár személyét illetően nem lehet szelektálni: benne több jó lehetőség van számomra,mint egy másikban.A szelektálás fő szempontja inkább az, hogy én neki vagy őneki tudok-e jobb lehetőséget kínálni.Semmi értelme egy csupa jó lehetőséggel megáldott nőt összehalászni, ha én képtelen leszek viszonozni, akkor ez a kapcsolat zátonyra fog futni a saját mértéktelenségem miatt.A szelektálás a minnél több viszonozható lehetőség lenne.Azt elismerem, hogy egy időben a sok jó lehetőséget kerestem én is, de szerintem miután egyszer valaki megtapasztalja, hogy milyen a lehetőséget beteljesítő választás akkor már ilyenformán nem tévedhet.

ˇ (törölt) 2014.08.17. 23:41:03

@Pixynor: "nagyon jót válaszolni"

a) "én is nagyon várom + az érzés, amit remélsz a találkozástól". Kölcsönösséget hagsúlyozó,öszinte és ezért inspiráló ugyanakkor nem sürgető és semmilyen felesleges nem beváltható ígéret vagy követelés nincs benne, ami miatt stresszelni lehetne.
b) "ne csak várd tegyél is érte" ha esetleg türelmetlen vagy még egészséges értelemben illetve úgy érzed, hogy kicsit motiválni kell és nem pedig ráhagyni.Itt már a kölcsönösségről egy kicsit le lehet mondani, de lehet, hogy szükséges, hogy benne is beindítson valamit, illetve a tól-ig határok kitapasztalása a húzd-ereszd játékban elkezdhető, ha nincsenek kétségek a szimpátiát illetően
c) konkrét javaslat a találkozásra. Ennek csak annyi kockázata van, hogy nem sikerül jobban megismerni a szándékait és hogy őneki milyen az elképzelése a kapcsolatról.Eredménycntrikus megközelítés, nem fog nemet mondani ha bizonytalan, csak ha berezelt.
d) valamilyen játékos, szemtelenkedő válasz, mondjuk " Te is szeretnéd, igaz?"Ekkor ő érzi majd szükségesnek, hogy határozottabban kinyilvánítsa a szándékait, illetve hangulatfokozó hatású.Talán erre neked nincs szükséged, de lehet, hogy neki igen, hogy ne csak ismétlés, hanem továbblépés legyen.Talán ha felülmúlt az elöző is minden képzeletet, akkor ez túlzás lenne.

Mondjuk az, hogy úgy írta "a mi találkozásunkat" így hangsúlyozta valamennyire az összetartozási szándékotokat, vagy hogy ő így tekintene rátok, tehát kicsit atyáskodó vagy birtokló.Lehet, hogy valamilyen formában azért jelezni kellene neki, hogy a "mi" azért ennél akár többet is jelent, mint a szex meg a beszélgetés.Kicsit emlékeztet a praktikás könyvben olvasott módszerre. Szerintem a) lenne okés és jobban figyelnék arra, hogy mennyire koncentrál az atyáskodó, birtokló vonalra, de nem a levélben, hanem személyesen mennyire fontos neki ez a rész.Ha a saját mércéd szerint jobban ragaszkodik, mint amennyire ismer, akkor még van mit kideríteni.Ha nem és nagyjából megfelel a ragaszkodás-ismerés egymásnak, akkor hurrá és csak így tovább, kicsit hátra is lehet dölni a székben agyalás tekintetében és jobban az élményre koncentrálni.

ˇ (törölt) 2014.08.17. 23:49:29

@D. Maylo: kibicnek semmi sem drága alapon én adnék neki valami csekélységet is a következő alkalmon.A reakciót kell figyelni.Ha semleges, akkor neki már van terve veled és nem igen tudod befolyásolni a lefolyását, csak max akadályozni.Ha ideges lesz, akkor praktikák mentén megy, de nem biztos benne hogy jó utat jár és akkor ezzel valami célja van, ami talán nem az, mint a tiéd vagy csak önbizalomhiányos,stb, tehát mondjuk funkcionálisan lesz analfabéta egy képzeletbeli érzelmi szinthez képest ha tovább mélyítenétek a kapcsolatot.Ha kicsit meghatódik, meglepett lesz, akkor azt hiszem találtál valakit, aki hamarosan neked is fontosabb lesz :-)
Az ajándék jó puhatolódzási technika, mert kapni valamit csak úgy mindig jó érzés, de ha sejtjük is , hogy miért kapjuk, akkor megható, legyen az adományozó bárki, érzelmeket szimbolizál a tárgy.És természetesen közben nem befolyásolja a kapcsolat alakulását negatív irányba.

Pixynor 2014.08.18. 06:23:12

@D. Maylo: Háát köszönöm a sok jó tanácsot, van benne sok igazság, de úgy gondolnám, talán nincs is már miről beszélni. Tegnap reggeli levélre válasz ment, szerintem korrekt, nem túl személyeskedő, de mégis várakozást kifejező és azóta semmi. Egyetlen egy árva sor sem. Én nem tudom, hogy ez egy normális reakció-e, de az én női megérzésem azt súgja nem. Én ha akarnék egy nőt biztos nem álltam volna meg, hogy tegnap este ne hívjam fel. Teljesen mindegy mit is írt a levélbe, hogy várja a találkozást. Szerintem este, miután elmentek a gyerekei és miután összeszedte magát erre a hétre és mielőtt lefeküdt fel kellett volna hívnia, vagy küldeni egy üzenetet. Nem tette meg. Most nem tudom mi tévő legyek, kell-e egyáltalán még ebben gondolkodnom. Szerintem nem. Nincs HURRRÁÁÁÁ :(

ˇ (törölt) 2014.08.18. 11:22:39

Hehe, már megint ez a kombinálás...jó persze utal valamire, hogy amikor az első lehetősége lett volna nem jelentkezett, de azért az azt sem jelenti, hogy már nem akar semmit, ugyanis előfordulhat, hogy azon az egy dolgon kívűl, amiért "elkéredzkedett" közbe jött más is.Ha esetleg a válaszlevél pedig kevésbé volt tárgyilagos és sokkal inkább valamiféle jövőre vonatkozó jóslat - tehát olyan dolgok szerepeltek benne, amik csak a fejedben léteznek és ezért egyoldalu - akkor kicsit az lelombozó lehetett.Ez a helyzet akkor is, ha nem a pasi megnyilvánulásaihoz erősségben passzoló választ kapott.
Én ezt nem tudom hogy miért jó a nőknek...ha nem jön válasz, akkor arra egyből behelyettesítik azt, hogy "nem".Aztán csóró pasi ha mégis igen, akkor már hiába....pedig a nő várja, ígényli, de tuti, hogy megkapja a leteremtést majd a faszi, még ha a világ legjobb levelét is írja:-) és így mondhatjuk, hogy a nők üldözik el a pasikat maguktól szerintem :-)
Most akkor vagy türelmesen várakozol egy válaszra - de akkor legyen is úgy - vagy felhívod te.És ha felhívod, nem árt ha szóba hozod, hogy te türelmetlenebb vagy - bár úgyis erre fog gondolni és ez nála válthatja ki hogy "nem".Ha rádhagyja vagy ideges lesz a hívástól, akkor nincs hurrá - és akkor te is tudod, hányadán is álltok valójában - , de ha megpróbál valamilyen magyarázattal szolgálni a történtekre, akkor még lehet hurrá.Persze ekkor fontos, hogy a nő mit gondol, mert ha "nem", akkor a pasi mondhat bármit, nincs az a magyarázat, még ha őszinte is.....de ha igen, akkor pedig választ kap a nő a kérdésre, ami miatt türelmetlen lett és ami miatt ő behelyettesíti, hogy "nem"....és remélhetőleg képes visszatekerni a szalagot és a "nem"-et kicserélni a valóságra.Nem árt felírni az ajtófélfára azt sem, hogy egy nemrég elvált faszi már nem rajong úgy őszintén, mint egy 30 éves gigoló.Amelyik mégis, az tudja, hogy hogyan lehet a bankba betörni :-) viszont a bankrabló is örül a talált pénznek, tehát ha a nő akarja megfogni, akkor az általában nincs ellenére.Persze ez még nem zárja ki, hogy nem is elvált, meghogy nem is egyedül él...sőt még az is lehet, hogy egyszerűen valamiféle viszonzáson gondolkodik és most ő akar saját magához meghívni és ezen munkálkodik.Én a helyedben várnék még 24 órát és utána felhívnám azzal, hogy találkozni szeretnék, így kiderülhetne az igazság.És ha létrejön a találkozó, akkor egy kicsit visszafognám az örömömet, csak annyira, hogy láthassam, ő is őszintén örül-e a találkozásnak és nem pedig egy másolt reakció vagy praktika.A szexes randik azért alkalmatlanok, mert közben nehéz kifűrkészni a férfi mire gondol.Ha rossz a szex, akkor tök mindegy mi jár a fejében, ha jó, akkor meg nem az ő fejében "jár" valami és akkor a nő figyelme érthető módon kicsit háttérbe szorul :-) a pasi amit meg csinál az pedig egyértelműen jónak ítéltetik :-D
Talán célszerű úgy tekinteni a dologra, hogy ez egy szexkapcsolat és megadni a lehetőséget, hogy kinőlje magát a dolog.Ilyen formán a pasinak kellhet néhány nap a regenerálódásra, ha nagyon odatette magát és akkor érdemes várni, hogy a minőségi együttlét megismételhető legyen.
Szóval írtam itt mindenfélét, de döntsd el, akarot a pasit vagy sem.Ha akarod úgy, ami ő, akkor legyen türelmed, hogy megmutassa ki ő...és az információ hiányt ne agyalással, hanem kommunikációval próbáld ellensúlyozni és akkor legalább nem aggódsz feleslegesen.

Pixynor 2014.08.18. 19:12:47

@D. Maylo: Na akkor most röviden még annyit: nem tudom milyen dolog, még sosem csináltam, de jelen ügyemben, tekintettel arra, hogy álmaim férfijáról beszélünk, két igen jó barátom (férfiak) véleményét kértem ki, és az ő tanácsuk alapján készültek a válaszleveleim, tehát szigorú kontroll alatt. Így elkerülve azt, amit Te is írtál: "Ha esetleg a válaszlevél pedig kevésbé volt tárgyilagos és sokkal inkább valamiféle jövőre vonatkozó jóslat - tehát olyan dolgok szerepeltek benne, amik csak a fejedben léteznek és ezért egyoldalu - akkor kicsit az lelombozó lehetett"

Jól látod, ez a "nem"-es dolog valóban így működik. Erre én is hajlamos vagyok, nem jött levél reggelre, tehát "eltemettem" a dolgot, azaz a pasi kezd átkerülni a "már kurvára nem érdekel ő sem, hogy van-e vagy nincs". Ugyanis semmi sem rosszabb egy ilyen esetben mint remélni és várakozni, hogy akkor vajon megfelelek, nem felelek meg. És ha már jelezte, hogy akar még látni, miért olyan nehéz a kapcsolatot tartani, mégha a további dugás miatt is csak.

Sajnos vagy nem az a típusú nő vagyok még, aki nem kezdeményez ismerkedést egy férfinál soha, nem kéri el a telefonszámát, és nem hívja fel először, és utána is csak akkor ha arra "felhatalmazást" kap. Ezt nem kaptam meg. Mikor meg volt a számcsere, én mondtam neki, hogy bármikor hívhat, jelezve ezzel, hogy bekerült egy belső körbe. Ő semmi hasonlót nem mondott, pedig állítólag egyedül él. Így sosem hívnám fel, mert nem tudom mikor zavarom. És gyakorlatilag még egyáltalán nem érzem ezt a dolgot annyira szorosnak, hogy hívogassam. Nem akarom terhelni, nem akarok hülye picsa szerepébe tetszelegni, tehát pont azt akarom kerülni, hogy azt higgye, hogy megveszek érte.

Igen, a nem dolog nálam még nem végleges jelen esetben, vissza lehet tekerni, de kurvára kéne rá tepernie. És egyébként ezt a "nem"-et, azért is szeretem előnyben részesíteni én is, mert meg tudja előzni a még nagyobb pofára esést.

És gondolom nem fogsz meglepődni azon, hogy az itt leírt véleményed az egészről 90 %-ban egyezik a két barátom által kapott tanácsokkal. Kivéve a telefon részt, meg hogy hívjam én el találkozóra. De ezt sosem tenném.

A kapcsolat szexkapcsolatként való kezelése számomra tökéletesen megfelelne. Én sem vagyok szerelmes egyáltalán tehát, nem is akarnék többen gondolkodni. És mindkettőnknek meg van a saját élete, amit nem akarok korlátozni (főleg a magamét, de persze az övét sem), csak akkor ha úgy érzem, ennek eljött az ideje. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem tudnám beilleszteni az életembe. Igazság szerint nagyon szeretném, azt is, hogy kiderüljön, valóban Ő-e álmaim férfija, azaz el tudná-e érni, hogy ne csak vágyjak rá (szex miatt) hanem érezzek is iránta szerelmet, mert akkor tuti ő az.

És egyébként, miután "eltemettem" a dolgot ma reggel magamban, egyik barátom pár kijózanító mondata alapján, kb. negyed 11 felé újabb levél jött. Erre még nem válaszoltam, igazság szerint csak futólag olvastam el is. A lényege, hogy azt hitte a szombatnál jobbam már nem tud pörögni, de a vasárnap még rátett egy lapáttal, délutánra lemerült, mostanra kezd magához térni (mondjuk elhiszem, a velem töltött péntek este és a gyerekeivel áttúrázott szombat után örült, hogy esetleg lyuk van a f...kén és szelel, én is ki fáradtam volna a helyébe rendesen), és emlékezett rá, hogy egy hét után én ma mentem először dolgozni és ne essek túlzásba egyből, csak szépen szokjak vissza, vagy valami hasonlót írt. Tehát semmi konkrétum, semmi ígéret, semmi semmi, csak egy olyan szintű kapcsolattartás, ami tényleg azért van, hogy akar ő még kefélni velem. Na most erre kéne valami frappáns válasz, ami egyben izgató is, hogy egy kicsit újra vágyat ébresszek benne, mely alapján szorgalmazná a következő randevút. :)

ˇ (törölt) 2014.08.18. 21:01:41

Hát nem tudom."ezt sosem tenném", meg igen is meg nem is.....egyszerűen nem értem.Álmaid férfija nem fog a kedvedben járni ha nem tanusítasz erre utaló magatartást.Háló ! Ha nem gondolatolvasó, akkor honnan tudná, hogy több jár a fejedben, mint egy guminőnek ? és szerinted a pasiknak mindig csak a munka marad ? Most akkor hurrá vagy nem hurrá ? mert nagyon úgy tűnik, hogy az őt, mint bizonytalansági tényezőt kizárjuk, akkor te még magadnak simán feladod a leckét :-)

Bár nem kicsi az orrom, nincs kedvem Cyrano-sat játszani :-) Ez a kapcsolatartás kategórizálását meg hagyjuk, marhaság az egész, hiszen az első előtt nem volt ez a felszinesség kategória és aztán mégis volt hurrá.....Ne szarakodj, hívd át ha dugni akarsz vele.Akkor is hívd át, ha csak együtt akarsz vele lenni, vagy kérdezd meg hogy átmehetsz-e.Vagy majd ha esetleg mégis hurrá lesz, akkor majd mindig engedélyt kérsz ő meg parancsra izgulhat? Egy pasit ugyan az hozza lázba mint a nőt és ez három dolog lehet: megbetegedett, kívánják vagy szeretik.A többi marhaság :-)

De már csak futólag is olvasod el a választ, amiért még néhány órája remegtél és megőrültél hogy miért nem jön a levél.....egyszerűen nem értem.Nem szoktál egy időben túl sok szappanoperát nézni ? :-)

ˇ (törölt) 2014.08.18. 21:06:33

De ha egyébként nem megy más csak az álmodozás,meg non-stop hurrá akkor nyugodtan szólhatsz neki: ugye nem baj, ha enyit pörgök meg hurrázok, mert én ilyen vagyok ? Ha baj, ugyis elmondja az aggályait, mi a francnak rejtegetni a dolgokat...ha meg nem baj, akkor nem baj.Ha vele akarsz valamit kezdeni, akkor vele kéne beszélgetni és nem velünk.Egy idegennel jobban megy a dumcsizás, mint akivel dugtál ....fura egy világ ez no.

Pixynor 2014.08.18. 21:23:30

@D. Maylo: igen, jobban megy Veled, mint vele. Te nem vagy érintett, ő az, Te nem tudsz megbántani, mert nem ismersz, ő meg tud. Én nem tudnék senkit áthívni dugni. Van, volt, lesz is szexkapcsolatom, egyéb kapcsolat híjján, még azokban sem én vagyok az, aki hívja az embereket, hogy mi van, ha nem ők engem. Sosem futok olyan busz után, ami nem vesz fel. Van autóm, azzal megyek. Akinek kellek, az szívesen beszáll az autómba és erre én vevő vagyok. De mikor le van itten közölve, hogy mennyire másképp gondolkodnak a pasik, mint a nők és életemben először megtagadva, saját kis örömködő, örülni tudó, mindenért lelkesedő, szeretetre méltó naiv lényemet, igyekszek egy olyan szerepkört felvenni és ezzel a pasit magamhoz édesgetni, ami szerintem, annyira felesleges és szükségtelen. De valahol kezdem elhinni, hogy a pasikhoz tényleg egy más nyelv kell, amit nem ismerek. De szerintem bazi egyszerű módra vannak kódolva. Néha nem is értem mitől tudnak életben maradni (na jó ez egy fain kis feminista duma volt, de nyilván van alapja) :).

És egyébként kb szombat óta elegem van ebből a szerepből, de csinálom, mert még nincs vége, ezek szerint. Igaz megbeszélve sincs a következő randi sem. Ma reggel, azzal, hogy nem jött válasz és eldöntöttem, hogy akkor ennyi volt, nem kellek neki tovább, megkönnyebbültem. Megkönnyebbültem, hogy most olyan módon próbáltam meg egy férfit (sajnos nem is akármilyet) megtartani, ami nem én vagyok, azért, mert a pasiknak ez kell. És megörültem annak, hogy de jó ez a másik szerep sem vezetett eredményre, ugyanúgy ahogy előtte, az sem egyszer sem, hogy saját magamat adtam, számomra sokkalta rosszabb kaliberű pasiknak, mint amilyen kaliber én vagyok nőben.

Most pedig tovább szerepjátékozom, megírtam a választ labda ott. De valahogy ebből is kezd elegem lenni, ugyanis most sem hívott fel. Tényleg ezek után még ennyi sincs meg, hogy beszéljünk telefonon?? Szóval tényleg nem tudom mit várok. Pedig nem hinném, hogy számlafizetési problémái lennének. De az is nyilvánvaló, hogy egy pillanatig sem hiányzom neki, mert akkor most éppen vele beszélnék, ha így lenne.

És igen rengeteg nagyon jó sorozatot nézek, de nem szappanoperákat. Azokban semmi sem történik hosszú ideig, nekem olyan kell, ami pörög. Nem baj ha hurrázol. Nálam, a mai levelet nem követte hurrá érzés. Azáltal amit a korábbiakban itt leírtam neked. Sőt, igyekeztem némi erotikával fűszerezett vágykeltő levelet írni és tudod mi a helyzet?? Egyszerűen elszállt az ihletem (lehet ezt már írtam). Rám az van hatással ha érzem egy férfi érdeklődését, vágyát irányomban, ne adj isten szeretetét (bár szerintem ilyen már nem létezik). Tőle semmit nem érzek, nemhogy a fentieket. És ez engem is passzívá tesz erősen és tényleg, amire tegnap még iszonyú nagy vággyal gondoltam, de jó volt, azt a nagy mellőzés miatt ma már alig bírom felidézni. Azt az érzést.

ˇ (törölt) 2014.08.18. 21:53:02

csak olyan busz után lehet, futni, ami nem akar(t) felvenni, a többiféle busz a megállóban már felvesz.Addig, amíg a sofőr nem vesz észre a tükörben, hogy futsz a busz után, addig biztosan nem fog megállni....

Oké, szerepjátszósdi.Azt nem bírom felfogni, hogy mégis a kapcsolat melyik szakaszában tervezel játékról élesre váltani és hogy ezt szerinted mindenféle zökkenpő nélkül meg lehet majd csinálni.....hát szerintem ez így nem működhet, ebben a hozzáállásban már ott a kudarc.

Beszélni telefonon ? Mégis miről ? hogy hiányzol neki ? Mindegy, csak mondjon valamit ? Hazudjon például ? Nem igazán értem mi lenne az értelme, ha ez beteljesülne. A pasik szeretnek valamiről beszélgetni, nem pedig csak úgy.A szex előtti időben ez megy beszélgetés tárgya nélkül is nekik, mert kimondatlanul is a szexről szól a beszélgetés,utána nem annyira - a legenda a pizzává változó nőről.
Kicsit ez a szerep, amibe kényszeríted magad nekem olyan, mint az egerek, vagy a pingvinek akik titokban világuralomra törnek :-)
A nem reagálja túl a dolgot és akkor te pedig erotikával fűszerezett levelet akarsz neki írni.....ez úy hangzik, mintha valamiféle középkori megfelelője lenne a pornónak, hogy majd ettől lesz kedve :-)
Sokkal többre mész egy olyan levéllel, ahol a számodra fontos pozitiv tulajdonságait emlegeted, ha már ugysincs ihlet.
Tényleg nem látom, mi lenne az ideális megvalósítás...naponta hívna és beszélnétek ? Miről ? 2-3 naponta találkoznátok ? és mit csinálnátok ? vagy ha csak 2-3 naponta találkoznátok és nincs telefon hanem személyesen beszélgetnétek ? de akkor is miről ? ő miről beszélne ? vagy miről kellene beszélnie ?
kicsit igazságtalan és olyan saját farkába harapó kígyó ez így. Te szeretnéd hogy hívjon, de ő ezt nem tudja....azt sem, hogy miért hívjon, de neked biztos lenne néhány tipped....de nem hív a szemét, hát forduljon is fel :-)
Szerintem például én sem irogatnék ide, ha elvárás lenne és főleg nem hivogatnálak, mert oly csekély az esély a viszonzásra szerintem úgy, ha te kategórikusan kijelented, hogy márpedig te sosem fogod hívni.Hidd el, nem túl szorakoztató mindig mindent odatenni és valamiféle láthatatlan protokoll szerint menni egy kapcsolatban, ahol a protokoll szerinti cselekvés az elfogadható és minden más meg "rossz, csúnya"...gyakorlatilag ez a nem éri meg kategória.De tudod te ezt, hiszen ezért nem hivogatod.....akkor meg miért várod el tőle ? Nem világos, hogy hogyn lehet egy kapcsolatot erőfeszítés nélkül, pusztán csak élvezeti alapon csinálni, amikor már két rutinosabb emberről van szó...gyerek fejjel, meg azoknál akik megmaradtak ezen a szinten ott ez sima ügy, nade.....

ˇ (törölt) 2014.08.18. 22:59:08

Egy fontos dolgot kifelejtettem.Ahhoz, hogy hiányozz a pasinak, ahhoz függővé kell válnia.Ez hívják az ősök úgy, hogy megfogni magadnak a férfit.Ezt pedig csak úgy lehet, ha nyújtasz neki valami egyedit....persze sokan azt gondolják, hogy a szexben kell valami egyedit alkotni....hát nem, feltehetőleg már volt neki is jó szexben része ugye :-).Magadból kell megmutatni azt a részt, amit még nem láthatott máshol és amit újra látni akar majd, mert azt sehol máshol nem tudja megkapni és akkor szavamra akarni fog, talán még jobban is mint szeretnéd.A többi pótolható, ismételhető és múlandó.
Ugyanakkor nem árt neked is kipécézned belőle azt a részét, amit mástól nem kaphatsz meg, hogy te is tudj kötődni hozzá.A maradék az a színezék :-)

Pixynor 2014.08.19. 07:06:39

@D. Maylo: "a kapcsolat melyik szakaszában tervezel játékról élesre váltani" "Magadból kell megmutatni azt a részt, amit még nem láthatott máshol és amit újra látni akar majd"

Mindkettő megtörténne a személyes találkozókor, vagy nem, egyéb esetben elképzelni sem tudom, hogy tudna megismerni, mert levélben biztos nem. Nem tudom vagyok-e olyan elragadó személyiség, amivel meg tudom őt fogni. És én sem tudom mi lehet benne ilyen tulajdonság, azonkívül, hogy jó az ágyban. Mesélt pár dolgot, de túl sokat még nem beszélgettünk egymásról sem. Kicsit olyan, mintha annyira nem lenne kíváncsi a személyiségemre és ezáltal nekem sem nyílik lehetőségem megismerni az övét. Erre lenne jó a telefonálás. Egyébként tök igaz, amit írtál. Én is erősen elgondolkodtam, mi a jó büdös francról tudnánk beszélni, pláne így, hogy nem történik meg a nyitás egymás felé. Biztos nem kezdek el arról mesélni, hogy én milyen vagyok, ha nem is érdekli. Márpedig az érdeklődés hiánya fennáll az ő részéről.

No mindegy, szerintem ezen a dolgon máris sokkal többet voltam rajta agyban, mint valószínűleg az megérdemli. Lezárom ezt az ügyet annyiban, hogy amit szerettem volna megkaptam. Egy nagyon jó éjszakát vele és kb. ennyi. A varázs elszállt, aminek nagyon örülök. Marad a semmitmondó levelezgetés, és legfeljebb ha újra telítődik faroktájt, akkor nyilván belendül és keres, vagy megy máshoz én meg ha éppen ráérek fogadom, vagy fogadok mást.

Kiábrándító, de nyilván ez kell a pasiknak.

ˇ (törölt) 2014.08.19. 08:05:17

@Pixynor: "Kiábrándító, de nyilván ez kell a pasiknak" szerintem nem ez kell és inkább sajnos az a kiábrándító, hogy a női büszkeségnek az a fajtája, amit Gour-ral egyetemben folyamatosan ostorozunk az ezt a jelenséget erősíti.

Nem kíváncsi a személyiségedre, hiszen nem kell, hogy megismerjen jobban ahhoz, hogy megkapjon.A számonkért ellentmondás pedig ott van, hogy ehhez úgymond asszisztálsz miközben sajnálod, hogy így van.Na meg hogy ő is használ mást és te is ha nem jön....hát ebből max. megszokás jellegű együttélés jöhet ki, mint legjobb lehetőség és ezért fontos a változás és változtatás, ami kicsivel több felvállalt rizikóval nyújtja ugyan azt a létbizonytalanságot, ha nem félsz, csak a befektetések nem vesznek el....talán a csalódás kerülés és ezért folyton csalódás ismétlési kört kellene megtörni a jól bevált módszerek elhagyásával....de ez csak okfejtegetés.Egyébként kizárt dolognak tartom, hogy a "gyere már át szexelni egy jót mert kívánlak, te" mellett el tudna siklani.Oké tudom, nem ez lenne vele a cél, de eddig ez működik és ha nem használod, akkor joggal gondolhatja, hogy nincs rá igény.Feltehetőleg ő is a kis páncélja mögött elvan és azzal nyugtatgatja magát, hogy hát ez már csak így van.

ˇ (törölt) 2014.08.19. 08:08:12

Illetve felvetődik a kérdés, hogy minek is neked egy állandó pasi ? Mindez azért, mert úgy tűnik, hogy néhány "apróságon" kívűl a pasi felé a fő elvárás az, hogy rajongjon érted és ha ez nincs akkor nem is kell...ezt bárki teljesteni tudja, igaz csak ideig-óráig.Emelni kell a tétet :-)

Pixynor 2014.08.19. 09:01:04

@D. Maylo: pont jól megírtad, nekem nem kell unalmas szokványos kapcsolat, ha ez kéne és elég lenne, maradtam volna házas. Nekem az kell érezzem az illető megőrül értem. Ez nem azt jelenti folyamatosan és azt sem, hogy egyirányú dolog. Akkor fogalmazzunk úgy inkább a temperamentum az, ami hiányzik. A férjem is imádott, csendes módon. Nem volt elég. Én forró vérű vagyok, de muszáj ezt a vért forralni, és ne képzelj ehhez bazi nagy feladatot, semmi extrát nem kéne tennie az adott ipsének, csak érdeklődnie irányomban. És igen, megkapott hamar, de abszolút feleslegesnek tartom, a plusz köröket. Én határozottan állítom, egy korombélinek, már tudnia kell mit akar, ahhoz meg nem kellenek plusz körök. Szerintem ha olyannal találkozom, aki engem akar, azt fogja tudni, és azt is mit kell tennie. Az összes többi meg időpazarlás a számomra is, és felesleges befektetés és nem is érdekelnek túl sokáig. Lehet egyszer majd lenyugszom én is, és akkor beérem a sekélyes biztonságot nyújtó, semmi plusz érzelmeket nem tartalmazó kapcsolattal. Ilyenbe most is belemehettem volna nem egyszer. Még nem akarok. Még próbálkozom, és ha időnként meg is csap ilyen hevület, mint most hétvégén, már akkor is megéri. :) Aztán úgy gondolom, ha eljön az, aki nekem meg van írva, akkor az a hevület olyan tűzbe fog átmenni, hogy a megye összes tűzoltója kevés lenne azt megfékezni. Kész. Ezt akarom. :)

ˇ (törölt) 2014.08.19. 17:30:08

@Pixynor: a tűzoltókat akár mármost is ki lehetne hívni - talán 105? :-) - és akkor nem kell még minimális köröket sem megtenni....vajon miért jó tűzoltónak lenni ? Majd megkérdezem a legközelebb egy gyerektől :-)

Oké, értem és szerintem mindenki erre vágyna, csakhát egetlen embertől - pasitól vagy nőtől - ezt nem lehet megkapni vagy elvárni, néha ő is kimerül, néha ő is ötlet nélkül marad.Kell neki is kapnia valamit, ami arra készteti, hogy előrántsa a fecskendőjét és kinyissa a csapot.Persze van az a nő vagy pasi, akivel ha találkozunk, akkor erre nem kell készülni, viszont az már ritka, hogy két ember egymásnak pont úgy tud a tűzoltója lenni, hogy bármikor folytathassa az oltást az egyik, ha a másik éppen kifogyott a vízből.A hétvégén én azt láttam, hogy kell magunk köré gyűjteni egy tűzoltó csapatot, akik arra az esetre is ott vannak, ha mindkét csap kiszáradna....hogy legyen kitől fecskendőt kérni, ha éppen elromlik, vagy legyen, aki tud segíteni gyorsan pótolni a vizet vagy újfajta tűzek újfajta oltási technikáját tudja elsajátítattni velünk, mert ő már kipróbálta, vagy ha úgy oltanék már, de a másik már csurom víz, akkor lehet a kollégákra locsolni :-)

Pixynor 2014.08.19. 17:38:23

@D. Maylo: Na akkor eltértünk a tárgytól, de látom a tűzoltósereg beindította a fantáziád. A tűz volt a lényeg nem az oltás. És akármit is mondasz, azért egy 38 éves emberről beszélünk én vagyok 41. Itt túl sok gondnak nem lenne szabad lenni még a csapnak. És hol tudunk kimerülésről beszélni egyetlen alkalom után? Max ha két hétig folyamatosan hajtottuk volna egymást. Jó-jó, okés másnap és még harmadnap is volt olyan helyen is izomlázam, ahol egyébként sima tornával sosem lenne... Elismerem. És igen most én is "jól vagyok" azaz helyén a hormonok, olyan szinten csak, ahogy kell. De én élveznék úgy is időt tölteni a másikkal, hogy éppen nem történik semmi :) No mindegy, nyilván ez is női balgaság, ami ebbe a pasi világban rohadtul nincs tolerálva, megengedve.

ˇ (törölt) 2014.08.19. 19:05:23

Én speciel nem arra a fecskendőre gondoltam, hanem sokkal inkább arra, hogy az egyik kelt egy impulzust, amit a másik elnyel.(na ha erre is valami szexista gondolat érkezik, akkor le sem tagadhatod, hogy azért mégiscsak hiányod van :-) )
A nem történik semmi az olyan, mint amikor a tűzoltók gyakorlatoznak.Az egyik felgyújt egy tárgyat, a másik meg eloltja.Ha így nem történik semmi akkor az jó.

ˇ (törölt) 2014.08.19. 19:32:13

@Pixynor: azért a csapra visszatérve....szerintem ahogy a nőknél is - bár állítólag szignifikáns különbség van a mértékében - úgy a férfiaknál nem csak testi működésbeli kimerültségről van szó, hanem nem kívánod annyira őt, mint mikor annyira kívántad...érted ! :-) Rég rossz, ha csak az ismétlés öröme hajtaná.
Nekem például visszatérő problémám, hogy a női partner élete eddigi legjobb élményéről számol be miközben szóvá teszi, hogy ez mennyivel jobb lehetett volna még ha még ezt is meg azt is csináltuk volna.
Ha van valami, na akkor ez az, amitől teljesen ki tudok készülni.Megkapja a legjobbat, de neki mégjobb kell, úgy, hogy néhány órával ezelőtt még nem is volt biztos, hogy jó lesz.És látszólag ugyan, de mintha innentől semmi más nem érdekelné velem kapcsolatban...és a csapot ez rontja el, nem pedig a vízkő :-) Szerencsétlen tűzoltódnak nincs miért vágyodni utánad, a vágy merült ki, nem a fecskendő.Ha mégis lesz következő alkalom, akkor ne csak tüzet várj tőle, hanem adj is neki tüzet.Szerintem egy randinak - ami akár szexben is végződhet - nem tudna ellenállni, hiába kötöd az ebet a karóhoz, hogy márpedig te akkorsem keresed.Ha a szex jó - és tegyük fel hogy őt csak ez érdekli - akkor is kell valami, amitől a következő alkalom más lesz mint a többi és ha ő nem tud előhozakodni mással, akkor rajtad a sor.Ennyi idő elteltével - megbízva abban, hogy jó volt neki is - azt mondanám, hogy nincs ötlete és szükségeltetik a klasszikus női oldal erről a holtpontról való kimozdulásához és ezt a szerepet betöltheti egy mérséklet kezdeményezés, ami nem egyben elvárás, gondolok itt a klasszikus Volna-e kedved bla-bla-bla kezdetű invitációra egy kávéra, beszélgetésre...ha jól működött a szex,akkor úgyis az ágyban ér véget a dolog.
Bár lehet, hogy ismét sikerült kifognod egy mihasznát, aki csak a férfi praktikákat próbálgatja....bár az igazoltatásnál megállás nem ezt mutatja.Bármennyire is elterjedt nézet női körökben, azért a férfiak sem csak szexgépek és ezért szerintem neki is kevés, ha csak akkor történik valami, ha ő akar.Mindenki spórol a vízzel manapság :-)

Pixynor 2014.08.19. 19:53:48

@D. Maylo: Oh, igen, megint van egy rész aminél végig bólogatok, hogy igazad lehet. És csak, hogy tud, miután túlléptem a dolgon, mert muszáj ezt megtenni ahhoz, hogy ne őrüljek bele a semmibe, ami azt jelenti, hogy az agyamban betettem egy fiókba ezt a dolgot, és elkezdtem mással foglalkozni, kaptam újra egy levelet. Igazság szerint egy egyszerű tárgyilagos levelet, melyet nem osztanék meg itten, hisz személyes, de idéznék belőle: " nekem is sokat bujkálsz a fejembe" és "sok a Melo" és "jo lenne már megint össze futni össze bujni". Most itt tartunk. És miután rájöttem, végiggondolva azt, hogy próbáltam "praktikázni" a levélírással, az ő levelének "egyszerűségéből" következtetve rájöttem, hogy lehet teljesen felesleges. Tök mindegy mit írok, akkor is ha kellek neki, meg akkor is ha nem. És egyébként minden jogos volt szerintem, amit írtál, a hogy miért nem hív, hogy miért nem jelentkezik pillanatonként, viszont úgy érezteted velem, mintha "lenne remény" kapcsolatra. Én ezt nem érzem továbbra sem. Csak azt, hogy szeretné még megkapni azt, amit már egyszer. De persze, amint a leghalványabb jelét is látom, hogy erre lenne lehetőség, vagy tényleg találkozom még vele, rajta leszek, hogy kapjon a lényemből is egy keveset. Csak sosem tudom nem esek-e túlzásba. Valaki tanácsolta főzzek finom vacsorát. Szerintem ez már annyira bizalmas, vagy nem? De ha meg belegondolok, hogy állítólag egyedül lakik, egész nap dolgozik, fogalmam sincs róla jut-e házi főttételhez hozzá, akkor meg lehet tényleg örülne neki. De ugyanakkor ma az is felmerült bennem, hogy lehet, csak kamu, hogy albérletben lakik és elköltözött otthonról. Igaz erről a részről mesélt sokat, hogy mi változott ezzel a vásárlásnál, hogy hogy megy neki a mosás takarítás stb. Szóval ez van. Nem tudom mi van :) de ha elhiszem, amit írt akkor szeretne még találkozni velem. Én most megírtam neki, hogy melyik két este nem érek rá a többi szabad, és egyébként úgy látom, hogy ő az elfoglaltabb, így rajta múlik, hogy ez mikor fog megtörténni. :)

ˇ (törölt) 2014.08.19. 22:22:38

Hát azt, hogy ő mondjuk egy erős szeterotípiával mit kezdene - a férfit a hasával lehet megfogni, vagy hogy is van - azt nem tudom megítélni, de lehet, hogy örülne a vacsorának.Én mondjuk nem bajlodnák a vacsorával, mert hacsak nem hobbid a sütés-főzés, akkor egy kevésbé fantasztikus este után csak a csalódotottságot növeli, hogy "enyyit dolgoztam érte és nem sikerült olyan jól"...én még hagynám, hogy meghívjon valahova, bőven ráér rájönnie akkor, ha komolyra fordul a dolog, hogy tudsz főzni, addig is kitanulja a házimunkát az albérletben :-) Szerintem ez nem a bizalmasság kérdése,ugyanakkor igaza lehet annak, aki tanácsolta, mert jelképesen de őérte teénykedés, amit biztosan értékel.
Lehet, hogy tényleg sok a meló - nagybetűvel nem olyan jó jel, tán munkamániás ? - mert nyáron mindenki türelmetlen, mert mindenki csak nyaralni akar és ilyenkor a kevesebb is sok....de inkább az "újratöltődés" beszél belőle szerintem.Lehet, hogy őt is meghökkentette a tapasztalata veled kapcsolatban és nem tudja hova tenni a dolgot, szerintem ő is valamire gyanakszik vagy valamitől tart feleslegesen.
De nézzük mi van ha minden úgy van ahogy mondja és mégis pozitívan állunk hozzá.Ha sok a meló akkor én lehet, hogy valamiféle szórakozási formának örülnék inkább mert lehet, hogy egy vacsorában tényleg sok a stresszelni való neki is meg neked is - miért főz nekem, jaj, hogy fog sikerülni, bla-bla-bla - viszont egy semleges helyen valami kellemes időtöltéssel kezdett randi simán jó lehet és neked sem kell felesleges áldozatot kockáztatnod.
"lenne remény"
1. remény mindig van :-) ha akarsz reménykedni
2. szerinted jó lehet, hát akkor miért ne ? vagy írjuk fel csak a gumimaci kódexbe, hogy "volt egy jó lehetet volna" és el van intézve ?
3. máskor meg azt szoktam éreztetni, hogy nincs remény....elég hülye tanács lenne, ha ugyan azt mondanám mint amit te, miközben változást akarsz elérni :-D
4. miért nem érzed továbbra sem, hogy nincs remény ? végülis mindegy, de az ultra perverz lenne, ha csak az én kedvemért találkoznál a hapsival :-) akkor kéne egy két kép is me ez meg az és akkor én fizetnék ezért aszolgáltatásért...egy kis mini valóságsóóó :-)))
A lényedből túlzás az valami olyasmi, ami nem neki, hanem egyébként is túlzás.Ha a lényed "oké" akkor ha megmutatod akkor is oké lesz.Nem kezdenék rá megint arra, hogy "hogy tervezed ? a kapcsolat elején jól visszafogod magad, aztán meg egyszercsak hopp és ez majd így működik tovább?"
Majd úgyis látod rajta, vagy majd ő szól, hogy túlzás-e a túlzás, vagy ha nagyon nem tudod felmérni, akkor meg is kérdezheted, max elmosolyodik, hogy dehogy.
:-D kénytelen vagy elhinni, hogy találkozni szeretne veled ha te is találkozni szeretnél vele, azt hiszem ez másképpen nem fog összejönni :-)
Hmm...ha ő fogja megmondani az időpontot, akkor remélhetőleg programot is fog javasolni. ha mégsem akkor viszont neked kellene valamit javasolnod, hacsak nincs ellenedre a csak szex és hogy egy méterrel sem juttok közelebb...bár én ragaszkodom ahhoz az elméletemhez, hogy a rajongását akkor tudod jobban feléleszteni irányodba, ha te is mutatsz vagy láthad belőled valami mást is.

Pixynor 2014.08.20. 07:15:20

@D. Maylo: a melo nagy M-mel "véletlen", neki most van szezon,m szóval most dolgozik (építőipar). Az első randevú helyszínét és tőlem várta javaslatként, mert ő nem egy nagy randizós. Meg is "ízzasztott" vele rendesen.

És tudod mit, csak hogy most az is meg legyen, ami eddig nem, "kezdeményeztem". A tegnapi levelemet ma reggel még kiegészítettem azzal, hogy nekem az is jó ha csak spontán módon összefutunk egy pár szóra, míg nincs alkalmasabb időpont. Kvázi találkozást javasoltam, ami nem randi, hogy ne érezze, hogy akkor most neki "ki kell öltöznie", mert feltételezem meloban nem úgy van. És egyébként itt járkál, meg dolgozgat a környékemen, ahol lakom.

Na most aztán én tényleg felteszem a kezem. :) És kiderül mi lesz és igazad van, ha semmi legalább elmondhatom, hogy nem rajtam múlt.

ˇ (törölt) 2014.08.21. 20:27:03

"legalább elmondhatom, hogy nem rajtam múlt." Ez az egyik dolog, amiben szerintem abszolút nem vagy őszinte önmagadhoz sem.Ha sikerül, akkor hurrá, megcsináltam, ha nem akkor nem rajtad múlt.Szerintem a pasit, téged és a hallgatóságot itt meg máshol sem érdekli, hogy kin múlt a dolog, mert általában azon a személyen tud múlni valami, aki megtehetne valamit, amitől megoldódna a helyzet, de azért is "nem" teszi meg.Na jó, kicsit másképp van. A mostban fontos, hogy megtegyél vagy megtegyen valamit, utólag már nem számít igazán.

ˇ (törölt) 2014.08.21. 21:03:47

Nade, most akkor vágjam fel az ereimet, mert nem írsz semmit, izguljam magam halálra ( :-) ), vagy lehet hogy épp valami történik, ami továbbviszi a történetet és csak várnom kellene ? :-)
jaj-jaj :-D

Pixynor 2014.08.22. 07:12:13

@D. Maylo: nem volt időm :) történtek dolgok tegnap is igen :) egy koncert, egy buli utána és egy hódítás :) nem is értem tegnap haza.

Ez ügyben, újabb levél jött, mely szerint lányaival lement szerdán a Balatonra (emlékszel, kedden még sok volt a Melo) és lent tölt pár napot, mert még idén nem voltak együtt sehol. Ugyanakkor "Jo lenne egy kicsit hozzád bujni ölelkezni...." szóval... itt tartunk. Tegnap nem volt "ideje" írni, de én sem értem rá :)

Pixynor 2014.08.22. 09:22:50

@D. Maylo: Na most mi a helyzet ezzel a tömör Aha-val?? Nem ehhez vagyok ám szokva. Semmi vélemény semmi semmi??? Na jó, most kaptam nemrég eg y újabb levelet. Ennek ez lett a vége "Várom már,hogy lássalak téged." Vélemény??

ˇ (törölt) 2014.08.22. 19:47:09

Ezt a fajta aha-t talán akkor használtam elöszőr, amikor még iskolásként egy téren a tűző napon a karján a gyerekkel odajött egy kolduló cigányasszony hozzám, hogy adjak már neki valamit, mert éheznek.Erre én letettem a táskámat kivettem belőle és odanyújtottam a kajámat és a vizet ami nálam volt és erre ő azt mondta, hogy ő nem erre, hanem 500 Ft-ra gondolt.

Szerintem sem érdemes a pasival tovább mélyíteni a kapcsolatot, mert ha összeköltöznétek, akkor elég furcsa lenne, ha a nappaliból a hálóba és vissza leveleznétek egymással.

Pixynor 2014.08.22. 20:06:40

@D. Maylo: összeköltözni??? miről beszélsz D. Maylo :) tán megsütött a nap. Van ő neki hol laknia, nekem is. :) És most akkor azt veted fel, hogy levelezünk, előtt meg azt mondtad, ugyan miről kéne telefonon beszélni? Hááát Neked semmi sem jó? :) Tehetek én erről, hogy a kapcsolat tartás ennyiben merül ki? Mindjárt megírod, igen tehetek. De mikor a lányaival nyaral, ugyan nem fogok rácsörögni telefonon, hogy látni akarom, meg hiányzik. De megírtam neki. Ennyi.

Te ilyenkor olyan elegem van ebből az egész "pasizok" hülyeségből. Jó okés nyilván rajtam is múlik, hogy most így hirtelen összeszaladt három is, de őszintén, egyikben sem lehet gondolkodni csak tudod milyen szinten: szex és más semmi. A három, hogy világos legyen a herceg, akivel hatalmasat levelezünk, tegnap este egy életben történt ismerkedés, aki majd hanyatt vágta magát tőlem és mindenáron találkozni akar, de mikor mondtam, hogy ma nem megyek vele éjszaka kocsikázni a városba hisz még nem is ismerem, de találkozzunk valahol, rögtön nem ért már rá, és van egy új, társkeresős levelezős, nagyon fiatal családalapítás előtt, de mindenáron meg szeretne ismerni, hiába van vele tisztába, hogy nem egy irányú úton járunk. Őszintén, miről szól mindhárom dolog, hogy rohadtul meg akar mind kefélni. Ennyi.

ˇ (törölt) 2014.08.22. 21:18:31

A minap az egyik bevásárlóközpontban a kajálda szinten egy kukára lettem figyelmes, amiből sírás szűrődött ki.Csodálkozva a tálcámmal a kezemben odaléptem hozzá.Körülnéztem, de nagyon úgy tűnt, hogy senki sem hallja a sírást, csak én.Leraktam a tálcát és belenéztem a szemetesbe.Műanyag tányérok, villák, kések és kanalak zokogtak benne.Sokkoló volt.Az egyik villát kiemeltem a kupac tetejéről, akinek síró panaszát a fülemhez emelve hallgattam.Az ő nagy bánata az, hogy használat után kidobják, csak úgy.Épp készült lecsöppenni egy kis ketchup az egyik végéről így visszadobtam a többiek közé.

Pixynor 2014.08.22. 21:29:45

@D. Maylo: na én meg tök fáradtam találjam, ki, hogy ugyan most mit is akarsz mondani, hogy nem szeretsz mosogatni, vagy nem kell a használt villa, vagy műanyag az egész világ, vagy sokan kajálnak vásárlóközpontban, ahelyett, hogy otthon főznének és fémvillát használnának, vagy nekem van-e szilikon mellem?? Háát ez most nem megy nekem, de egy biztos, a "tököm tele van a pasikkal" állapot korántsem egyenlő a sírással. Ez inkább amolyan hányinger szerű érzés úgy gyomortájt, tudod amikor szart eszel.

ˇ (törölt) 2014.08.22. 21:48:55

@Pixynor: nem tudom.Én az íze kedve miatt szoktam fogyasztani és akik szintén szart esznek, ő tőlük is azt hallottam korábban, hogy az egyik ellenálhatatlan dolog a szar megevésével kapcsolatban az, hogy nem lehet az ízének ellenállni.Ha lágyabb álaguhoz sikerül hozzájutnom - elég nagy a kereslet a feketepiacon, gyorsan elkapkodják - akkor kevés vizzel felütöm egy bögrében és a mikróban felforrósítva jobb, mint a forró csoki.Hetente többször órákig bámulom a gőzölgő szart a bögrében, nem tudok betelni a látványával.

Pixynor 2014.08.22. 21:52:26

@D. Maylo: na orrérzékeny lévén én erre nem vagyok képes. A szar az rohadt büdös.

ˇ (törölt) 2014.08.22. 22:36:23

Azért itt valami nagyon bűzlik....én a helyedben mégis gyanakodnék, hogy az orrom mégsem olyan, mint amit képzelek róla, hiszen a héten majdnem háromszor sikerült szarból belakmározni.

Pixynor 2014.08.23. 09:43:00

@D. Maylo: Dehoooooogy, távol áll a dolog a lakmározástól, az, hogy felterítik nekem az asztalra nem jelenti azt, hogy eszem is belőle minden egyes alkalommal :) Sőt a tegnap esti negyedikről még nem is tudsz. :) Abból sem ettem :) Várom az igazi fogyókúrás saláta vacsorámat egy kis csirkével :)

De jó lenne ha a helyembe lennél legalább egy napig,. Én meg mondjuk a Tiedben és rögtön láthatnánk mi van :) mit kéne csinálni :)

ˇ (törölt) 2014.08.23. 13:00:41

@Pixynor: "mit kéne csinálni". Ezzel a kérdéssel egy értelmi fogyatékos is megbirkozik a gyakorlatban is: azt amit, akarsz, azt amit szeretnél, azt, ami neked jó és ehhez akár nem feltétlenül szükséges magyarázat vagy érvelés, ez egy könnyen meglovagolható érzés.
Az ész és a szív akkor kezd el hangosabb lenni, amikor nem jutsz hozzá, ahhoz, amit igazán akarsz, szeretsz és jó neked.Ilyenkor a figyelem arra terelődik, hogy mi a nem jó és mi az amit nem akarsz.A szív dolga ilyenkor az, hogy érezd, hogy nem akarod, az észé pedig az, hogy tudd, hogy miért nem akarod.Ha ez megvan, akkor bárhogy máshogy állsz az adott dologhoz, az jó lesz, amíg újra nem egy hasonló helyzetben találod magad.Ez egy ilyen halálosan egyszerű dolog.
Talán nagyképűnek hangzik, de a közelmúltig egy olyan életet éltem, ami olyan volt, mintha a helyedben lettem volna.Az eszemmel folyamatosan azokat az újra és újra visszatérő helyzetek határoztak meg, amikor a szívem meg akart fájdulni.

Pixynor 2014.08.23. 13:34:28

@D. Maylo: "de a közelmúltig egy olyan életet éltem, ami olyan volt, mintha a helyedben lettem volna"

és most?? most milyen életet élsz?

Ha én azt tenném, amit a szívem diktál és nem a józan eszemre hallgatnék, akkor már rég a bolondok házában lennék. Sajnos in inkább egoista vagyok, azaz az eszemre hallgatok, ami tán nincs is, mert ugye agy=ego, szív=lélek.

ˇ (törölt) 2014.08.23. 13:57:02

@Pixynor: Most olyat, hogy az új tapasztalat többet ér a régi tutinál és a saját magamnak mondott nem egyértelmű igen :-) A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy nem érdekel, mi van a tányérban, megeszem, mert éhes vagyok és majd akkor eszem azt, amit szeretnék, ha főzök magamnak, ami eddig úgy látszik nem sikerült.

"Ha én azt tenném, amit a szívem diktál és nem a józan eszemre hallgatnék, akkor már rég a bolondok házában lennék."
Már bezárták :-D Szabadok vagyunk :-DDDD

Pixynor 2014.08.23. 14:27:12

@D. Maylo: " nem érdekel, mi van a tányérban, megeszem"

Ez nálam nem számít előrelépésnek már ne haragudj, igen is legyél igényes önmagaddal szemben, csúnya ha már ezt a luxust sem engedheted meg magadnak. Amíg nem tudsz főzni, inkább fogyókurázz, minthogy beérd azzal, amit eléd tesznek, pláne, ha az szar. Ennyire nem lehetsz éhes szerintem. És ha igen is, létezik gyorskaja is. Rövid távon tökéletes, hosszú távon nyilván nem megoldás, de addigra egyre jobb lehetsz a főzésben. És ebben Gournak igaza van, ha egy nő látja beéred azzal, amit ad, nem fog igyekezni, hogy egyre jobbat tegyen eléd, ezzel simán "leír" téged.

Az, amit rólam olvasol, lehet úgy tűnik, szar, vagy inkább semmi, de az adott helyzetben megélve ezeket a sztorikat, azért pluszt nyújtottak ám. Még akkor is ha tudtam nem ők lesznek az én hercegem. A hercegem, akit megtaláltam továbbra is kb napi egy levelet ereszt meg felém, ily tüzesen alakul ez a kapcsolat.

ˇ (törölt) 2014.08.23. 15:13:15

Pedig éhes vagyok.Mindig.

Gour...hát szerintem Gour a ló másik oldala, ő mindig úgy csinálja, hogy egy nő sose érezhesse, hogy elég, amit ad....aztán már cseréli is, mielőtt kiderülne, hogy mindenkit átb@szott :-) Inkább írjon le a csaj ha már választani kell vagy lehet :-) Nekem sokkal érdekesebb, hogy ki hogyan ír le, minthogy kierőszakoljam, hogy dícsőítsenek...mert az valahogy mindig egyformára sikerül :-DDD

Ha szar, ha nem én megeszem :-D

Pixynor 2014.08.23. 15:21:29

@D. Maylo: Edd. Én ínyenc vagyok. Várok a főfogásra. Addig meg tök jó a gyorskaja.

2014.08.23. 17:06:22

Mit olvasok blogger kollegina, megcsapott a férfi illata?:-)

Én nem tanácsolom, hogy azt tedd, amit szíved diktál, mert akkor gyakorlatilag egész nap sms-ekkel bombáznád, és lehet, hogy hízelegne hiúságának, de hogy agyára is mennél hamar, az szinte 100%:-)
Komolyra fordítva:így az elején nem árt valami arany középút, aztán ha továbbléptek a kapcsolatban, és mindketten megvesztek egymásért, ráértek őrülten rajongani. Mondjuk én pont az a véglet vagyok, aki sokáig képes fakírkodni, de ezt talán már tudod:-)

Szorítok!!!

Pixynor 2014.08.23. 17:08:38

@Petra01: Köszönöm, egyéb külső tanácsra is így cselekedtem :) Háát egyenlőre semmi nem van :)

Pixynor 2014.08.23. 17:21:23

@Petra01: Nagyon szeretném ha a kis versike, amit írtál Rá vonatkozna :)

kicsitorult 2015.07.08. 16:44:45

@Pixynor:

Szia Pixy, talán nem jó helyen írok (de ez engem a legkevésbé se szokott érdekelni, mert hát szerintem pont oda írok ahova kell és majd az olvassa el, akihez szól.) és ez már egy régi történet, de én most jutottam el az olvasásban ehhez a részhez.

Mindjárt az elején leszögeznék egy olyan dolgot, hogy nagyon sokan elkövetik azt a hibát, hogy azt hiszik, hogy csak két féle kategória van: Nő és Férfi. Nem. Ettől sokkal többféle ember van - szerencsére. Ami az egyiknek tetszik, attól a másik elmenekül. Amire az egyik bukik, az a másikat tök hidegen hagyja. Az embert le lehet írni egy tulajdonsághalmazzal. A tulajdonságok egy halmazával. Mondjuk, hogy azok a dolgok amik egy embert a leginkább meghatároznak. Mi a fontos egy embernek például.

Tegyük fel, hogy van 100 féle fontos dolog. Egy embernél mondjuk általában 10 fontosabb dolog van mint a többi. Ezeket mondjuk10-esével csokrokba lehet szedni, így van máris 10 féle ember vagyis 20 féle 10 nő és 10 férfi. Máris nem beszélhetünk arról, hogy hogy reagálnak a nők vagy a férfiak egy bizonyos helyzetre vagy hogy kinek mi a fontos.
Legalább 20 féleképpen. És mindenkinek a saját reakciója a "normális".

Amikor valaki tanácsokat osztogat másoknak vésse észbe, hogy az maximum a saját nemű hasonló csoportba eső embernek lehet hasznos. Egy másik ember teljesen máshogy kell, hogy reagáljon ugyanarra, mivel más dolgok a fontosak neki - ez ilyen egyszerű.

Ezt csak így előljáróban.

A konkrét esettel kapcsolatban annyit, hogy ....

Maradjunk a 10 féle embertípusnál (vagyis 20 félénél) Nem olyan nehéz elképzelni, hogy bizonyos típusok összeillenek mások nem.

Igazából szerintem egy kapcsolat kezdetén elég ha önmagadat adod. Akinek ez bejön, azzal valószínűleg összeillesz. Akinek az nem jön be, azzal nagyon valószínű, hogy nem. Szexelni persze lehet bárkivel. És fel lehet adni a hosszú távú célokat rövid távú eredmények miatt, de akkor fogadd el, hogy ez van. Hogy 1 napig hurrá élmény van és utána 6 napig nincs. Hosszú távon lehet, hogy 6 napig lenne hurrá élmény és egy napig nem lenne.

Ezért nem mindegy, hogy olyan emberrel fekszel-e le akivel összeillesz-e vagy nem. És hogy valakivel összeillesz-e annak a kiderítésére időt kell szánni - és közben nem tudsz másokkal szexelgetni, hanem ezzel az egy jelölttel kell foglalkozni, hogy kiderüljön, hogy érdemes-e egyáltalán lefeküdni vele.

Egyszerre a kettő nem megy. A választás a tiéd, de a kettőt nem tudod választani. ezzel
becsapod önmagad. Te döntöd el, hogy neked melyik a jobb. Bármelyiket döntöd a másik esélyt elmulasztod. Ezzel légy tisztába. Vagy az élvezet vagy a munka, hogy kiderítsd össze illetek-e. Ehhez idő kell. Mondjuk előbb derítsd ki, hogy a jelölt elég kitartó-e? elég megbízható-e? elég szavahihető-e? Ha nem akkor nem kell vele lefejüdni, hanem mehet a kikába. ÉS nincs hurrá élmény de nincs csalódottság se.

Az a gondolat, hogy az 1nap hurrá 6 nap (mondjuk nem hurrá)-ból egyszercsak 6 nap hurrá és 1 nap nemhurrá lesz egy csodavárás. Ilyen csodák csak a Grimm és Andersen mesékben vannak. A magyar népmesékben tudod mi van? Valami ilyesmi:

Ment a királyfi és már hat napja nem evett és már csak egy morzsa volt a tarisznyájában és mikor meg akarta enni, odaszállt egy galamb és kérte, hogy hagy egye meg a morzsát, különben nem tud hazarepülni. És a királyfi odaadta neki a morzsát pedig már majdnem elájult az éhségtől. Majd ment tovább és a vize is elfogyóban volt és mikor meg akarta inni az utolsó kortyot akkor odament hozzá egy róka és azt mondta, hogy kérlek add nekem azt az utolsó kortyot, mert szomjan halok és nem tudok hazamenni. Nekiadta. Majd a harmadik alkalommal odaadta a cipőjét is egy koldusnak hogy haza tudjon menni. ... és a mese végén a királyfi elnyeri a jutalmát. Ez a tanulságos mese. És nem az hogy a farkas megette a nagymamát aztán kibelezték mint egy horrorfilmben. Ebben mi a tanulság? Semmi.

A lényeg : a jutalom amire vársz nem elérhetetlen cél. De ha nem a jó uton indulsz el, ha mindig teszel egy kis lépést balra, akkor nem fogsz eljutni oda sose.

Nehéz a döntés : lemondani a pillanatnyi élvezetről egy olyan hosszú távú boldogság reményében ami lehet, hogy be sem következik. Nincs rá garancia (mint a mesékben) de ha nem mondasz le, akkor teljesen biztos, hogy nem következik be. Akkor felejtsd el. Húzd ki ezt a listádról. Ints neki búcsút.

Hát röviden ennyi lenne szerintem a tanulsága ennek a bejegyzésnek.

Pixynor 2015.07.08. 17:33:44

@kicsitorult: hát tényleg nagyon tanulságos, és azt kell mondanom igazad van. De tudod 1: valahogy én mindig úgy gondolom, hogy nem véletlenül nőttem fel, lettem 42 éves. Úgy gondolom, hogy az az út, amit végig kell járni, amire Te is céloztál, az igaz akkor, ha az ember fiatal, tapasztalatlan. Én most is azt vallom, hogy pontosan tudom, így 42 évesen, hogy mit szeretnék részint az élettől, részint társkeresésben a jelölttől. És azzal is tisztában vagyok én mit tudok nyújtani, mert tudok én is adni nem is keveset egy kapcsolatban. És mikor elkezdek egy hasonló korú férfival ismerkedni én ugyanezt feltételezem róla is. Azonban itt van az a pont, amikor már mindig csalódás ér, mert 1 az adott férfi vagy nem tudja mit akar, vagy 2 pontosan tudja mit akar, de mivel értésére adom én mit akarok, ezért hazudik annak érdekébe, hogy ő a saját célját elérje. Szerintem, aki túl van egy házasságon, pontosan tudja, hogy mi az amit, a következő kapcsolatában másképp szeretne, hogy ne kövesse el ugyanazokat a hibákat, és ne kerüljön ugyanabba a helyzetbe, amiből egyszer már szabadulnia kellett. És én ilyen téren nagyon nyitott vagyok és amitől ódzkodom, az az, hogy az ember rátelepedjen a másikra teljesen.

Aztán valahol minden esetben, amit hasonlóképpen indítottam el beigazolódott egy dolog, mégpedig az, hogy abban a történetben akkor sem lett volna más megírva, ha én másképp nyitok. Sőt többnyire szintén valami ösztönnek köszönhetően már előre tudtam, hogy nem várhatok semmi olyat, amit én szeretnék (végül is ez nem nagy dolog), és gyakorlatilag meg is ismerve jobban a másikat be is igazolódott, hogy nem is lett volna egyik fiú sem az, akire vágyom.

De tudod a legtöbb nőhöz képest én is hajlamos vagyok egy dologra (e téren is gyógyítom magam erősen és szerintem jól állok vele): minden nőben él egy "férfi", akit el tud magának képzelni, és akit ő úgy hív magában, hogy "tökéletes" /itt nyilván nem szó szerint, hanem úgy értve, hogy az a férfia a hibáival együtt a legjobban passzol hozzá és az ő hibáihoz/. Ez a képzeletbeli férfi rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amit a nő imádna ennek a férfinak a fizikális megtestesítőjében. Mikor elkezdek ismerkedni, és a másik fél külsőre szimpatikus, váltok is vele pár szót, máris rögtön felruházom ismeretlenül ezekkel a tulajdonságokkal és elkezdek emiatt pozitívan nyitni felé. Aztán ahogy jobban kezdem megismerni rájövök, hogy ez egyre több eset van, amikor azt mondom, hogy ezt a képzeletbeli férfi másképp csinálta volna, ő nem ilyen, és egyre jobban hullanak le azok a tulajdonságok, amiket én szeretnék megtapasztalni a másikban. És végül is marad a másik valós és már ismert lénye, amire tényleg azt tudom mondani, hogy na nem, ő nem kéne nekem még ekkor, meg akkor sem.

Azt mondják, ha két egymásnak megírt ember találkozik, azt mindkettő zsigerileg megérzi, az elrendeltetést. Ilyet nem éreztem sosem. Éreztem olyat, hogy valaki átmenetileg el tudott varázsolni a személyiségével, de csakis azzal (fogod látni ha tovább olvasol, illetve tán már túl vagy rajta, ő volt az Ügyvéd) vagy el tud ismeretlenül varázsolni a fizikai valójával. Ez pedig a kémia, mikor vágyom rá, de egyáltalán nem ismerem. De ezek a férfiak, akik voltak, egyik sem volt képes megérinteni a lelkem. Gondolom, mert nem is akarták, vagy mert képtelenek voltak rá (mert volt olyan is, aki nagyon szerette volna ezt). És nálam enélkül egy kapcsolat sem fog működni hosszabb távon. A férjemet nagyon szerettem, de sosem volt a lelki társam, sem a szellemi partnerem. De tudom, hogy létezik ilyen és a vele való találkozást szeretném már végre átélni. Ez az, ami még nem történt meg velem, minden más igen. És igen, ezt hívhatod nyugodtan csodavárásnak, mert erre a csodára vágyom. De addig is, mivel egyre kevésbé hiszek abban, hogy olyan szerencsés lennék, hogy találkozom vele, természetesen teszek kitérőket, így, vagy úgy. Ezek a kitérők pont ennyit is értek, mert utólag, ahogy említettem mindig alkalmamban nyílt, az gyorsan távozó úriembereket megismerni, és mindig beigazolódott az, aminek nem volt ideje először beigazolódnia, hogy nem őket kerestem. A másik oldalon meg ott van a tapasztalati rész, hisz ezekkel az ismerkedésekkel egyre bölcsebb lettem én is. :) Már éjjelente kezdek huhogni is. :)

kicsitorult 2015.07.08. 19:06:47

Erre van egy válaszom egy másik bejegyzés alatt. Meglátjuk arra mit válaszolsz :-)

köcsi11 2015.08.22. 15:40:10

hello pixy nagyon szimpi vagy imádom a blogod

köcsi11 2015.08.22. 15:41:21

szívesen találkoznék veled valamikor. kőbányán lakom ,beülhetnénk egy sörre itt a sarkon

Pixynor 2015.08.22. 17:05:28

@köcsi11: Szia! Nagyon köszönöm, igazán kedves vagy. Remélem nem ábrándítalak ki, hogy tovább olvass, de nem szeretem a sört. : )
süti beállítások módosítása