Pixy mesél

Pixy mesél

Nős pasival soha ... (de soha ne mondd, hogy soha, vagyis let it bee)

2014. május 11. - Pixynor

1509786_730477420331060_2626891340397918557_n.jpg

Neveltetésemnél fogva, vagy talán azért mert szüleim csak!! elváltak, de utána anyukám talált egy másik férfit magának, aki felnevelt engem is és hűségben éltek együtt a sírig, nem tudom, de mikor elváltam és újra egyedülálló lettem és persze elkezdtem ismerkedni, az első szabály, amit lefektettem: NŐS FÉRFIVAL SOHA.

Internetes társkeresés és jönnek a levelek. Egyedülálló, 35 éves és fénykép alapján is eléggé jóképű. Háát persze. Ismerkedés levélváltás, egyedül élsz, igen, kérdésem: hogy lehet az, hogy egy 35 éves férfi a Te külsőddel nem bírt magának barátnőt találni. Háát persze, megtörik a jég mindig ennél a kérdésnél és jön a duma, hogy igazság szerint, nős két gyerekkel és boldog családi élete van, a felesége boldog, a gyerekei boldogak, de sajnos ő a boldogságát nem találta meg, és hát a fényképem alapján annyira belém zúgott egyből, hogy én lennék számára az uniqum.

Aztán persze tipikus eset, ismerkedsz, elkezdesz csetelni, de valahogy mindig csak munkaidőben. Estére eltűnik és mikor kérded mi volt, közli a bent hagyta a telefonját, nem volt net-je, vagy még ehhez hasonló hazugságokkal próbálnak minden nőt hülyének nézni. Persze van, hogy én is hagyom magam, hagy nézzen hülyének :) biztos jó érzés ez neki, ha ennyivel a kedvére tehetek, ugyan miért is ne. Van, hogy nem hagyom magam pasija válogatja.

 Szóval nős pasik szigorúan elutasítva. Ezt tartottam is kb. három évig, persze ebben volt másfél évnyi teljes pasimentesség :) Aztán miután egyik barátnőm ismerte a sztorimat, és nem hallott mást tőlem, csak a "nincs egy normális pasi sem" és "aki van az még dugni sem tud jól" szlogeneket és elkezdte beajánlani az öccsét, akinek egyébként élettársa van évek óta, viszont a nő nem akar vele kefélni. Ajánlgatta egy darabig, gondolom az öccsének is mondta a "kellene nekem egy jó f..sz" részt és persze, milyen meglepetés az öccsének egyből megtetszett a dolog (vajon miért nem tiltakozott, hogy ááá dehogy mit képzelsz nekem élettársam van, más nő szóba sem jöhet). Aztán felvettük a kapcsolatot, elkezdtünk virágnyelven beszélni éhes, vagyok, ennék egy jót, rég nem ettem már, sokat szeretek enni, sokáig :) ízlelgetve a falatokat stb. Aztán persze akkor átjön. De mivel barátnős, hááát hogy is tudná ezt egyébként megoldani, mint munkaidőben :) Úgyhogy spontán randi miatt ment reggel a telefon a főnökömnek, hogy egy kicsit később érek be, mert jönnek vízórát cserélni :)

Aztán jött a srác, aki egyébként az esetem volt, nagydarab, tetkós, magas fazon, jó illattal, és hát maga a helyzet elég fura volt, de hát belevágtunk. Aztán megtörtént :) végül is jót beszélgettünk még utána és elment. Van közös témánk a barátnőm miatt. Aztán a következő találkozó már sokkal izgibb volt, spontán módon, reggel munkaidőben :) és a barátnőm lakásában találkoztunk. Igazán érdekes érzés volt, beülni az autóba és reggel munka helyett - mert ugye ment a telefon a főnökömnek, hogy bocsánat de elaludtam - felmenni egy lakásba és ott szeretkezni :) és utána rendbe szedni magad, megigazítani hajat, sminket és egy laza pát intve, bemenni dolgozni :) Persze a helyzettől feldobottan és kielégülten :) És volt egy két ilyen menet, és volt egy jó is, mert elmaradt a munka éjjel, amit otthon nem jelentett be és eljött hozzám, itt maradva reggelig. És mivel még eléggé kicsi ágyam volt, így a földön aludtunk, ami egyébként tök jó volt :) Igaz a szokatlan helyzet miatt én csak aludgattam, mert fura volt újfent együtt aludni valakivel. 

 Aztán közben persze folytattam az ismerkedést és hosszas beszélgetés és előzetes csetes kapcsolattartás után találkoztam egy másik nős pasival is. Persze neki is mondtam, hogy nőssel nem. Ő egy pillanatig sem titkolta, hogy nős, viszont tetszettem neki, és szeretett volna a barátom lenni :) - mondjuk ilyen barátokkal tele a padlás ugye - :) Végül is szimpatikus volt, nem volt bunkó, jókat beszélgettünk és úgy gondoltam miért is ne. Barátnőm öccse úgyis sokkal kevesebbet tudott elszabadulni otthonról, minthogy elég lett volna. Vele nem beszéltem meg semmit, mindig csak spontán módon találkoztunk, és többnyire mindig én alkalmazkodtam :) Tudtam ez hosszú távon nem fog tudni működni, mert egyszer kétszer még eljátszhatok ilyet egy munkahellyel, de hosszabb távon nem.  Ez az új nős pasinak két munkahelye volt, egyik az éjszakában és persze erre hivatkozva el tudott jönni otthonról. Kinézetre ő is bejött, férfias volt, magas, motoros fazon és háát vele is találkoztam. Ő is eljött többször is :) főleg este, így ez nagyon kényelmes volt nekem is. Mondjuk ezeket az estéket persze úgy időzítettem, hogy a fiam ne legyen itthon :) Vele hosszantartóan együtt lettem volna, ha!!! nem találkozok egy olyan nős pasival közben, amilyennel még eddig nem találkoztam (mármint olyannal hatással, amit egymásra gyakoroltunk és nem nős pasival sem volt még ilyen).

És igen, ezt gyakorlatilag az egyik nagy előnye. Nős pasival nem beszélek kapcsolatról, így minden további nélkül tovább ismerkedem :) és semmilyen rossz érzés nincs bennem emiatt. És itt jött a képbe Ő, nevezzük most Péternek :) Péter is nős volt nem titkolta, csak nála fordított volt a helyzet. A neje csalta őt és ajánlotta fel neki a nyitott házasság kapcsolatát. Péterke nem nézett ki annyira jól, teljesen átlagos arca volt, viszont eléggé magas volt :) amit imádtam és vele megtudtam azt is, hogy mi a méretem :) és az bizony 193 cm :). Neki pont befértem úgy a hóna alá a kedvenc csizmámban is (amiben 180 cm magas vagyok), hogy törékeny nőnek éreztem magam, ahogy mentünk egymás mellett. És ez igazán de igazán jó érzés volt.  De előrehaladtam nagyon, szóval, ő nagyon depis és szomorú volt a házassága miatt, szerette a feleségét és többnyire tanácsot kért, hogy tarthatná meg őt. Azonban már egy ideje így élt, és bizony nem sok reményt látott a javulásra. Beszéltem vele is több napig míg odajutottunk, hogy jófejnek talált és akkor találkozzunk, menjünk el szórakozni valahova. És igen végre az első nős pasi, akivel el tudtam menni szórakozni :)

Találkoztunk, majd elmentünk egy romkocsmába :) ott elkezdtünk beszélgetni és igen Péterke az életben sokkal jobban nézett ki, mint a fényképén. Az életben fiatalos volt, a fényképen pedig inkább éltesebbnek nézett ki. Tetszett Péterke ránézésre, teljesen átlagos öltözékben volt mégis, egyben volt, gondoltam, hogy igen, ilyen típusú férfit szeretnék magamnak. Beszélgetés közben, tudat alatt masziroztam a vállam, amit bizony több hete elaludtam és nem akart múlni fájdalom belőle. Ezt látván Péter egyszer csak a vállamra tette a kezét kérdezve, hogy fáj? És akkor abban a percben csoda történt :) erre, hogy rámtette a kezét egyszerűen megállt a gondolat az agyamban. Szó szerint megállt az agyam és csak a kezét éreztem a vállamon. Azt sem tudom épp mit rizsáztam, hol szakadt meg a mondatom és tudtam folytatni kéne, de nem tudtam. Egy szót sem bírtam kinyögni. Aztán elvette a kezét és az agyam újra beindult. És akkor ennek még nagy jelentőséget nem tulajdonítottam, de azért meglepő reakció volt részemről. Annak tudtam be, hogy furcsa volt, hogy hozzámért egy idegen. Aztán mondta, hogy akkor átvisz egy másik helyre ahol lehet táncolni. És ahogy mentünk kint az utcán, mivel magasabb volt és lemaradtam, valahogy késztetést éreztem ahhoz, hogy megfogjam a kezét. Megtettem. Hááát azt az érzést ami ettől elöntött. Ő megszorította a kezem, jelezve, hogy örül a dolognak és így mentünk és én egyszerűen azt éreztem, hogy ÚRISTEN HAZAÉRTEM, nekem itt a helyem emellett a férfi mellett. Megmondom őszintén, ahogy mentünk együtt a finom őszi éjszakában egyszerűen úgy éreztem nagyon jól nézünk ki együtt és elég sok tekintetet is kaptunk, hogy de szép pár :) (vagy csak így éreztem).

Elvitt egy nagyon jó helyre, de előtte még az utcán megtörtént az első csók és az olyan volt, mint a nagy könyvben meg vagyon írva. Először is megállt és hozzámhajolt, megszagolta a nyakam, hogy milyen finom illatom van. Ez kicsit váratlanul ért, majd mivel tetszett neki, újfent megismételte. Ekkor persze éreztem én már, hogy mi fog következni és persze kíváncsian néztem fel rá (hááát ez az érzés is mennyei volt nekem, hogy ilyen magasan is fel tudtam nézni egy férfira és ő lehajolva megcsókolt. Háát ahogy hozzámért az ajka, kész, megszűnt a világ annyira, de annyira jó volt a csókja is, hogy egyszerűen semmi más nem üvöltött a fejemben, csak az a gondolat, hogy ÚRISTEN EZT VESZI VALAKI, EZ ANNYIRA JÓ MINT A FILMEKEN :) És hát igen vége lett és ahogy szétváltunk kb pont ugyanazt a gutaütéses érzést láttam az ő arcán, amit én is éreztem. Szóval a hatás abszolút kölcsönös volt. Húúú egy igazán jó vadat fogtam tudatában mentünk be a szórakozóhelyre, ami szintén tökéletes volt, táncoltam is vele. Soha előtte még férfival. És nem volt ciki ahogy táncolt, egyszerűen az is tökéletes volt, majd persze rákapva az ízére egyre és egyre többet csókolóztunk. Ennél nincs jobb érzés. Hatalmas R and B-s feelingben ülve egy kellemesen telt bárban csókolózva, nagyon nagyon jó érzés volt. Kaptunk is egy megjegyzést, egy nagyon dögös nőtől, hogy neki is van ám férje, és összenevettünk, hogy úristen ezek azt hiszik, mi együtt vagyunk és kb. két órája ismertük meg egymást. Ahogy két csók között finoman végigsimította a dekoltázsom, háát, kb. úgy éreztem, hogy kész ennyi volt én ezt a férfit itt és most mindenki szeme láttára magamévá teszem :) Persze uralkodtam magamon. Majd távoztunk és visszamentünk a találkahelyre, mert otthagytuk egyikünk autóját. Ott még sétáltunk egy jót, persze a kedvenc első randis helyem :) És ott arra jutottunk, hogy most úgy köszönünk el egymástól, hogy soha többet nem találkozunk, mert ha nem ezt történik, akkor tuti, hogy iszonyatosan egymásba fogunk bonyolódni (nem lelkileg). És néztük egymást és egyszerre bukott ki belőlünk, hogy Te meg tudnád tenni?? Háát persze, hogy nem :) szóval megbeszéltük, hogy holnap, azaz már ma dolgozik délig és fél egyre ott van nálam. 

Egy szemhunyásnyit sem aludtam éjszaka, annyira felajzott a vele való találkozás és, ami történt fizikálisan, hogy képtelen voltam aludni és izgatottan vártam, hogy jöjjön :) persze hívott is, de nem volt jelentősége. Egy dologért imádkoztam, hogy ne legyen vesztem ez a dolog, ami felé tartok, ugye a szex. Arra gondoltam, hogy oké semmi gond, biztos rossz lesz vele a szex, kicsi lesz a farka, nem fog jó lenni stb. Úgy gondoltam, ha ez lesz akkor megmenekültem és  felejtős a sztori, egyébként erősen a hatása alá fogok kerülni. És megjött és persze ott folytattuk, ahol pár órával előtte abbahagytuk. A csók még mindig isteni volt és hát bizony lekerültek a ruhák is. Minden érintés egyszerűen isteni volt. És a teste is :) semmi tetoválás, semmi kigyúrt izom, egyszerű, arányos, normális férfitest, megfelelő mennyiségű szőrrel borítva, ami észveszejtően szexi volt. És a vékony kis szőrút lefelé a köldöktől a gatyáig háát az is. És hát nem részletezem, de a férfiassága is legnagyobb bánatomra (mert éreztem a vesztem) és ugyanakkora örömömre egyszerűen tökéletes volt :) nem csak az igaz, hogy kis férfi nagy bottal jár :) Nagy férfi is jár nagy bottal :) amiről őszintén szobrot lehetett volna faragni :)  És persze eljött aminek el kellett jönnie és itt meg is dől az, amit sokan állítanak: hogy az első szex sosem jó. Ez egyszerűen NEM IGAZ!!! Az első szex is lehet olyan tökéletes, kielégítő, érzéki, mennyei és hosszantartó (fél egytől estig egy két rövidebb szünettel), hogy arra nincs is szó :) És hát igen, meg volt a hatás a kémia, a többszörös orgazmus és dupla orgazmus egyidőben és mindenféle orgazmus :) 

És igen, ebből lett egy több hónapos szeretői viszony. Voltunk együtt koncerten, de a végén, mivel azért túl sokszor ő sem tudott elszabadulni (mert hiába ment a felesége félre, ő nem akarta a feleségét megbántani azzal, hogy bevallotta volna, hogy vagyok neki, innentől persze egyértelmű, igen, a nyitott házasság sztori is tök kamu volt, de engem annyira nem tud érdekelni, ki milyen indokkal jön el otthonról, ez nem az én problémám) így inkább a szexre koncentráltam és nem a szórakozásra. Szórakozni jártam mással :) És bizony azért minden csoda három napig tart. Egyre jobban megismertem rájöttem, hogy ő sajnos egy nagy lúzer volt a házasságában. Ezt persze meg is mondtam neki, valahogy kötelességének érezte, hogy beszámoljon az otthon történtekről. Egy kicsit a lelki szemetesládájává is váltam, de úgy gondoltam, amilyen jó a szex, ez nem számít. Jó volt együtt tényleg, mikor együtt voltunk. Randiztunk, beültünk többször egy jó kis helyre, majd hétvégén szex volt. Aztán persze jött a karácsony, ami a családról szól és bizony már csak kétszer tudott jönni decemberben. És bizony mikor nem volt fizikálisan jelen az életemben, akkor valahogy kezdett feledésbe merülni. Rájöttem egy idő után, hogy nyaktól lefelé tökéletesen ismerem minden porcikáját, de az arca nincs előttem. Szerelemről nem volt szó soha egy percig sem. Sosem szeretnék bele nős pasiba. Itt egyszerűen csak kémia volt semmi más. Ezt többször meg is beszéltük. Egy idő után eljutottunk azonban oda, hogy nagyon szeretett nálam lenni, jól érezte magát és bizony többször kiejtette a száján, hogy most már nyilván véget kell vessen a házasságának stb stb. Háát ezek a dolgok, egy kicsit megijesztettek, mert kicsit arra hajazott a dolog, hogy családtól el, hozzám be. Háát azért ezt nem akartam ám :) Aztán karácsonykor jött a nagy családi egymásra találás ő és a felesége, ami tartott kb két hétig :) aztán a nő újra hívta az addig jégre tett szeretőt, ő pedig jött hozzám :) Aztán mondtam neki, még mikor mondta hogy a neje dobta a pasiját, hogy akkor szerintem mi részünkről is ennyi volt és kívántam neki, hogy álljon helyre a családi béke. Szóval befejeztük a dolgot, de azért egy ilyen hatásnak nem egyszerű véget vetni és bizony vigasztalódtunk még egyszer kétszer egymás karjaiba, míg végleg elköszöntünk egymástól. (egy kicsit lehet megbántva őt, mert úgy volt jön velem egy másik koncertre, de a végén mondtam neki, hogy mással megyek, mert már tényleg nem láttam értelmét, hogy továbbra is vele menjek), mert igaz jó volt vele, és igen ilyen hatással járó kapcsolatra vágyom, azzal, hogy oda a lelkemet is szeretném bevinni. 

Úgyhogy egy ideig újfent egyedülálló pasikkal ismerkedtem, többnyire sikertelenül, illetve egy csalódással, aminek a végére újfent ott tartok, lehet még is csak egy nős pasit kéne tartani :) az legalább nem okoz csalódást, mert nem várok tőle el semmit. Pláne nem, hogy szeressen :) És persze összejöttem egy újjal, de hogy ő lesz-e sztorim, vagy sem :) majd ki fog derülni :) az eddigi egy alkalom nagyon jó volt, de a Péter-féle hatás nélkül.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tarskereses40felett.blog.hu/api/trackback/id/tr266147321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Let it Bee 2014.05.11. 00:57:06

Remek írás, gratula! Jól összefoglaltad, jól megfogalmaztad, a helyzetek leírása életszerű, az érzések átjönnek. Tetszik, nna. :)

Pixynor 2014.05.11. 06:10:04

@Let it Bee: Köszönöm, és látom semmi dorgálás, hogy enyje-bejnye nős férfival, hát micsoda szégyen :) Tisztességes nő ilyet nem tesz :) Nos, végül is én sem vagyok tökéletes :)

Let it Bee 2014.05.11. 10:35:52

Bocsi, nem a tartalmat elemeztem, hanem ahogyan írsz, kapott meg, és ahogyan ezzel át tudsz adni helyzeteket, érzéseket. Ha vérszívó vámpírként teszed el a szerencsétlen pasikat láb alól egy eldugott sikátorban lett volna a sztori, ahhoz is tapsikoltam volna a stílus miatt. :)

Nem foglalkozom a tisztességeddel - az a Te ügyed, semmi közöm hozzá. :) (Tökéletes nő - ez meg milyen?)

Egyébként ha a tartalomra mennék rá, akkor olyan jutott eszembe olvasván, ami még soha, hogy épp nem foglalt pasiként is érdemes lehetne behazudni, hogy de, márpedig az vagyok. Asszonyka otthon, én most csak flörtölgetek. És akkor nincsenek esti telefonok, meg egyéb elvárások, tiszta kánaán az egész. :) És ha idővel úgy adódna, akkor szép fokozatosan lehet a füllentésen oldani. Hogy hát jó, persze, nős vagyok, de kihűlt már, és adagolva, hogy szex sincs már otthon, sőt, nem is élünk már együtt, és a végén egy mély levegőt véve beismerném, hogy nincs is senkim. :)

Pixynor 2014.05.11. 10:43:17

@Let it Bee: Igen, ezen már én is nagyon sokat gondolkodtam. Miért van az, hogy teljesen másképp tudok hozzáállni egy nős pasihoz, mint egy függetlenhez, akivel benne a van a kapcsolat lehetősége a dologban?? Ha olyannal találkozom ismerkedem, aki tudom, hogy egyedül van, valahogy én is begörcsölök, megpróbálok megfelelni és úgy kezdek viselkedni, hogy nem ismerek magamra. Ha viszont úgy jövök össze valakivel, hogy csak sex és más semmi, akkor sokkal jobban saját magamat tudom adni, és élvezem a helyzetet és nem érdekel mit gondol a másik, mert a másik sem érdekel engem.

Lehet ez a titok nyitja. Ha potenciálisan tudna valaki érdekelni akkor meghülyülök vagy mi? :)

És egyébként áruld már el, mi a baj az esti telefonokkal?? :) Nincs is annál jobb mikor egy mély sexi férfihang az utolsó, amit hallok aznap :)

És ne azt ismerd be a végén, hogy nincs senkid, hanem, hogy vége elköltöztél :) ez így jobb, az előzőnél rájön a nő, hogy hazudtál. Ez meg így akár iszonyú boldogsággal is eltöltheti :) mert gondolhatja, azt, hogy akkor én jövök :)

Let it Bee 2014.05.11. 11:06:11

Valószínű az lehet emögött, hogy akarjon már engem a nő, és ne azt, vagy annak függvényében, hogy milyen a jelenlegi élethelyzetem. Érted, engem, és ne azért, mert független vagyok, hanem függetlenül ( :D ) ettől. (Egyébként egyáltalán nem gáz, ha nem érted, ez olyan férfi gondolkodás.)

Nem tudom, mi a baj az esti telefonnal, csak úgy írtam. Lehet, hogy semmi. Ha bele kellene gondolnom, talán az a baj vele, hogy túl sűrűvé teszi a kommunikációt, ami egy picit alááshatja a vágyakozást, a hiányt. Ha egy randi végén megbeszéljük a következő randit, és közben semmilyen kapcsolattartás nincs, akkor annyival, de annyival kurva jobb lesz majd megint találkozni. (Az se kell, hogy ezt értsed, lehet, ez is csak olyan pasi dolog.)

Ne, ne gondolja azt, hogy már ő jön. Az kiölheti az egészből a szenvedélyt. Nehéz magunknak bevallani, de a carpe diem jobb, mint a tervezgetés.

Ahogy így belegondolok, lehet, hogy fel kéne kúsznom egy társkeresőre nős férfiként. :) Köszi az ötletet. ;)

Pixynor 2014.05.11. 11:37:22

@Let it Bee: Hééé nem akarok ötletet adni ahhoz, hogy átvágj egy két nőt a palánkon :) És igen, most ahogy leírtad mi nők teljesen másképp gondoljuk ezt a részt.
1. Sűrű a kommunkáció a mi jelentésünkben azt jelenti, hogy hiányzom a pasinak vágyik rám :) Érdekes, hogy ez Te meg vágyölőként hoztad fel :)
2. Ha megbeszéljük a következő randit, és nincs kapcsolattartás a két randi között én már rég azt gondolom, hogy a pasi szarik rám, nem érdeklem őt és el sem megyek a randira nagy valószínűséggel.
De az biztos, azaz az érzés, hogy egy hétig nem jelentkezik az akivel találkozni szeretnél, mindennel eltölti a nőt csak a nem a kurva jó érzéssel :)
3. Ha egy nő érzi, hogy ő jön, legalább is ha én érzem, bennem nemhogy nem öli ki a szenvedélyt, hanem hatalmas szenvedélyre gyújt, hogy a pasi engem akar.

Most komolyan tényleg ennyire fordítva lennénk bekötve?? El sem hiszem :)

A spontanitást én is jobban szeretem mint az előre agyontervezést, viszont a spontanitáshoz is kell biztos dolog, hogy érzed a másik jelenlétét az életedben. Amit Te írtál az meg olyan, mintha nem akarnál jelen lenni a másik életében csak időnként jól vállba vered :)

Pixynor 2014.05.11. 11:39:10

@Let it Bee: Hééé nem akarok ötletet adni ahhoz, hogy átvágj egy két nőt a palánkon :) És igen, most ahogy leírtad mi nők teljesen másképp gondoljuk ezt a részt.
1. Sűrű a kommunkáció a mi jelentésünkben azt jelenti, hogy hiányzom a pasinak vágyik rám :) Érdekes, hogy ez Te meg vágyölőként hoztad fel :)
2. Ha megbeszéljük a következő randit, és nincs kapcsolattartás a két randi között én már rég azt gondolom, hogy a pasi szarik rám, nem érdeklem őt és el sem megyek a randira nagy valószínűséggel.
De az biztos, azaz az érzés, hogy egy hétig nem jelentkezik az akivel találkozni szeretnél, mindennel eltölti a nőt csak a nem a kurva jó érzéssel :)
3. Ha egy nő érzi, hogy ő jön, legalább is ha én érzem, bennem nemhogy nem öli ki a szenvedélyt, hanem hatalmas szenvedélyre gyújt, hogy a pasi engem akar.

Most komolyan tényleg ennyire fordítva lennénk bekötve?? El sem hiszem :)

A spontanitást én is jobban szeretem mint az előre agyontervezést, viszont a spontanitáshoz is kell biztos dolog, hogy érzed a másik jelenlétét az életedben. Amit Te írtál az meg olyan, mintha nem akarnál jelen lenni a másik életében csak időnként jól vállba vered :) hogy nini itt vagyok :)

Let it Bee 2014.05.11. 12:00:52

Mondom, hogy nem érted... :P

Pixynor 2014.05.11. 12:02:57

@Let it Bee: Ami logikus azt értem :) ez nem logikus :)

Let it Bee 2014.05.11. 12:14:38

Akkor keress egy logikus pasit. Biztos nagyon szórakoztatóak. :D

Pixynor 2014.05.11. 12:16:18

@Let it Bee: gonosz vagy :) és végül is nem kell nekem mindent érteni :)

Gour (törölt) 2014.05.13. 16:32:03

Jó az írás, plasztikus és hangulatos. :)

Terézágyú 2014.05.22. 08:52:32

"Estére eltűnik és mikor kérded mi volt, közli a bent hagyta a telefonját, nem volt net-e, vagy még ehhez hasonló hazugságokkal próbálnak minden nőt hülyének nézni. "

Azért szögezzük le, hogy azért előfordul, hogy valakinek valóban nincs otthon nete...
Vagy azért mert éppen nem működik (tele van a Homár ilyen cikkekkel), vagy - tényleg nincs otthon nete.
Én több pasit is ismerek, akiknek nincs otthon net.

Pixynor 2014.05.22. 14:43:07

@Terézágyú: háát szerintem az olyan pasi, akinek nincs otthon netje, de tudja mi az a társkereső és fent is van rajta, nem nagyon létezik :) Apukámnak sincs, de nem is tudja, hogy kell egy társkeresőre sem felmenni, sem semmit.

hátizéno · http://hatizeno.blog.hu 2014.06.27. 11:20:27

A történet, és vele az élet pont az elején csúszott félre. Amikor a barátnő megtalálta azt a pillanatot, amikor valamiért te feladtad a célodat, az álmot az Igaziról (én az ilyen emberrel mostanság gyorsan és végleg megszakítok MINDEN kapcsolatot mindkettőnk érdekében). Azután már könnyű volt sodródni, és egyik szexből a másikba átfolyni. Mindeközben újabb és újabb önámítást és magyarázkodást gyártani arról, hogy ez tulajdonképpen így is jó, meg kiemelt figyelmet fordítani egyébként nem is annyira lényeges dolgoknak, mint pl. hogy csókol,hogy táncol, milyen és mekkora a farka, stb. De a lényeg az ettől nem lesz más: most sincs meg az Igazi, akivel érdemes leélni egy egész életet. Most vagy megrázod magad, és elindulsz visszafelé, vagy beletörődsz, és mész tovább a semmibe: ölelésből ölelésbe, ágyról ágyra - félő, hogy lesz majd egy másik pont is, amikor történik valami, szembesülnöd kell valamivel, amit te és egy másik "nem független" ember okoztatok egy harmadiknak - lehet ez egy másik nő, gyerek, vagy egy egész család... És akkor majd mi fog következni, mit szándékozol tenni mindazért, hogy amit most talán még látsz, azt majd ne tudd látni? (Drog, alkohol, gyógyszerek, vagy kötél?) És mi lesz az önbecsüléseddel? Nem nagy talány, éppen a szakadék felé mész, most talán még tudod, talán már nem is érdekel... És ne mondja nekem senki, hogy ünneprontó vagyok, mert az ünneprontáshoz legalábbis kell lennie egy ünnepnek - és ez pont nem az...

Pixynor 2014.06.27. 11:53:15

@hátizéno: Oh igen, ez így nagyon igaz :) És épp ezért tudatom, hogy visszafelé nem indulok el :) (ennél rosszabbat nem is tehetnék), hanem haladok előre, de nem a semmibe :) Ennek a dolognak vége, azóta volt egy újabb próbálkozásom egy szigorúan független férfival, sajnos ez is a várt hatás bekövetkezése nélkül, így ezt sem folytattam. Szóval továbbra sem adom fel a célom :) keresem azt akivel érdemes leélni az életem. És újfent visszatérve régi elvemhez, kapcsolatban lévővel sosem :) még ha ez továbbra is azzal jár, hogy egyedül élem le az életem :) de azt legalább úgy élem, ahogy nekem jó :)

hátizéno · http://hatizeno.blog.hu 2014.06.27. 12:23:25

@Pixynor: Na ennek örülök :) Akkor hozzám jössz feleségül? Lesz nagy házunk, gyönyörű családi autónk egy rakás gyerekkel, beutazzuk a világot (nem a fél világot, szigorúan az EGÉSZET!), aztán jöhetnek az unokák, dédunokák, és boldogan élünk. Amíg.

Pixynor 2014.06.27. 12:58:48

@hátizéno: a Tied vagyok most és mindörökké :) Ómen :) ja Ámen :)

hátizéno · http://hatizeno.blog.hu 2014.06.27. 13:06:41

Na megyek veszem a gyűrűket - mekkora a méreted?

Pixynor 2014.06.27. 13:30:33

@hátizéno: Te ez nem az én kérdésem lett volna?? :) Éééss kérhetnék halálfejeset??? annak lennének apró vörös rubintok a szeme helyén :)

hátizéno · http://hatizeno.blog.hu 2014.06.27. 13:36:25

@Pixynor: Ha a te kérdésed lett volna, miért nem te kérdezted meg... :P Ha húsz évvel ezelőtt több eszem LETT volna, ma boldogan élnék, míg meg nem halok. De nem. Nem halok meg. Soha. Punktum. Ezért halálfej sincs, piros szeme meg a húsvéti nyuszinak van. Kérj mást. Különben eldöntlek én...

hátizéno · http://hatizeno.blog.hu 2014.06.27. 13:38:45

Látod, közben csakis miattad importáltam egy tragacsot Floridából. Még idén január közepén találtam hazafelé indulás előtt egy kicsivel...

Pixynor 2014.06.27. 13:49:36

@hátizéno: De akkor hogy tudnánk összeházasodni most, ha több eszed lett volna húsz évvel ezelőtt és most boldogan élnél amíg.... valaki mással??

A halálfejjel nincs gond :) csak az ha ilyennel jelennék meg a kezemen dolgozni, lennének egy páran, akik meglepődnének rajta :) Egyébként most nemrég az Open Roadon majdnem halálfejeset vettem :) de csak egy hajszálon múlt, így egy koronát választottam fekete kővel a közepén, mert a másik fekete köves gyűrűm, leamortizálódott, meg nem is szerettem :) De megfogadtam, ha elmegyek jövőre is, akkor jöhet a halálfejes :)

És miért miattam importáltál egy tragacsot Floridából?? Ezt nem is értem :)

hátizéno · http://hatizeno.blog.hu 2014.06.27. 13:52:19

A francba, teljesen elvesztettem a fejemet, elveszed az ember eszét... Képzelem, ebből a frigyből milyen hülye gyerekek születnek majd :D Az oktatási reformot miattuk kell majd rendbe tenni :D

Pixynor 2014.06.27. 14:07:41

@hátizéno: héé rakás gyerekkel fenyegettél meg :)vállalom, de ezt nem lehet abban az opcióban elképzelni, hogy azokat tesszük össze egy rakásba, ami már van?? :) a ház is adott, az autó is :) kezdjük egyből a VILÁG MEGHÓDÍTÁSÁVAL :) :)

hátizéno · http://hatizeno.blog.hu 2014.06.27. 14:55:28

@Pixynor: Az a bajom veled, hogy túl okos vagy. Még gondolkodom azon, hogy ez vajon mennyire baj... :D Merthogy annyira meg nem, hogy ne válaszolgassak.

Pixynor 2014.06.27. 15:00:39

@hátizéno: Ááá hát tudnál itt bármit is kommentelni ha túl okos lennék?? Nyilván nem :) És háát, mint mindenki öregszem, így két lehetőség van, jobb esetben bölcsülök és hamarosan én leszek a VÉN, akihez mindenki tanácsért jár, vagy általános esetben folyamatosan hülyülök, szóval, ha ma úgy gondolnád túl okos vagyok, az holnapra már nem így lesz :)

hátizéno · http://hatizeno.blog.hu 2014.06.27. 15:27:39

Én bármikor tudok kommentelni, tulajdonképpen egy önálló párbeszédet képes lennék végigcsinálni. Csak nem akarok :) Hidd el nekem, tudom, mit beszélek akkor, amikor azt mondom, hogy túl okos vagy. Fogadd el, törődj bele, ezzel együtt kell élned, mert még mindig jobb túl okosan élni, mint túl hülyén meghalni... És ha ezt tényleg érted, akkor tényleg túl okos vagy...
I like you ;)

Pixynor 2014.06.27. 15:33:05

@hátizéno: Oh, igen látom :) már belemerültem egy két párbeszédedbe :) de kéne egy hét szabi, hogy a végére érjek, azaz az elejére és lehulljon a lepel minden szereplőről :) És szerinted a hülyék nem boldogabbak, mint az okosok?? :) A tudatlanság nagy nyugalommal tudja eltölteni az embert :)
Thanks, me too :)

hátizéno · http://hatizeno.blog.hu 2014.06.27. 15:39:25

Akkor jó nyomozást... Tudod, hol találsz... ;)
A tudatlanok látszat nyugalmára nem vágyom... szerintem te sem.
M.L.

hátizéno · http://hatizeno.blog.hu 2014.06.27. 15:48:33

szkájp mondja:
Pixynor- Nincs találat :D
ráadásul hátizé jelszavam elfeledtem :( a másik nickem meg szupertitkos...

Pixynor 2014.06.27. 15:53:27

@hátizéno: ohhh ez a szuper titkos blogfedőnevem :) sehol máshol nem futok imigyen :)

hátizéno · http://hatizeno.blog.hu 2014.06.27. 16:11:35

Haldoklok a röhögéstől... megjött Sztív a lakótárs, mesélem neki, képzeld, megismerkedtem valakivel a neten, nem tudom, ki az, hogy néz ki, hol lakik, meg semmit, csak minden kommentemre perceken belül reagál, iszonyú jó fej - kérdi, hány éves, mondom, nem tudom, csak annyit, hogy 40 feletti, mire kapásból: mér', lehet, hogy nyugdíjas...
Kész, végem... Fibrilláltam.

Pixynor 2014.06.27. 16:21:16

@hátizéno: Oh, de azzal nem dicsekedtél, hogy harmadik mondatoddal megkérted a kezem és én egyből igent mondtam és már a gyűrűkért mész?? Jut eszembe, kompromisszum szó, amit nem ismerünk, és halálfejes eljegyzési gyűrű rubint szemekkel, ami szerinted ne legyen. Hogy is van ez?? :)

És csak, hogy tudd fogászatra megyek perceken belül :) kérdés: kivehető fogsor készül-ééé??? :) mert akkor joggal gyanítható, hogy nyugger vagyok :) vagy bokszoló :)

hátizéno · http://hatizeno.blog.hu 2014.06.27. 16:24:32

Kegyelemért esedezem...
... vagy egy nyugdíjas boxoló - szól a komment a másik szobából..
váhhhááá...

Pixynor 2014.06.27. 16:29:56

@hátizéno: egy Látó a lakótársad, mit írogatsz Te itt holmi vakságról :) kérdezd meg lehet mindent tud :) nála van a bölcsek köve :) na indulok :) áldásod kísér utamon :)

hátizéno · http://hatizeno.blog.hu 2014.06.27. 16:40:29

ámen :)
imádom, hogy van humorérzéked, és nem megbántódsz, hanem visszadobod a labdát...
goog bye :)

Pixynor 2014.06.27. 16:54:24

@hátizéno: Miért sertodnek meg? Bár korrigalnam amit Sztivnek mondtál nem megismerkedtel valakivel hanem feleségül kertel valakit ez nem ugyanaz (már a varobol mobilról)

hátizéno · http://hatizeno.blog.hu 2014.06.27. 17:46:49

Hát mert a lyányok (asszonyok) nem különösebben veszik jó néven, ha a korukkal szívóznak... Amúgy ne zavarj, éppen a blogodat olvasom :D nem látod, hogy dolgozom? És már azt is tudom, hány éves vagy... Akkor azért én már a betűvetést tanultam, mikor te még éppen csak előbújtál... :P

Pixynor 2014.06.27. 18:14:31

@hátizéno: Na tessék, hát olvastam a leveled és privátban válaszoltam, mert mégse már annyira személyeskedjünk itt a blog alatt :)
süti beállítások módosítása