Pixy mesél

Pixy mesél

Ami egyből nem jön át, az később sem fog

2015. január 11. - Pixynor

10570429_666891046758934_1965213842356493171_n.jpgTúl sok mindenről nem tudok beszámolni, ugyanis mintha a megfáradtak volna a férfiak így karácsony után, a társkeresőkön síri csend van. Még egy lájtos kacsintás sem zavarja meg magányomat. Így nem marad más, mint a tavaly év három szereplőjére koncentrálni, már amennyiben be-benyitnak az életembe. Hát Petike újra előkerült, akinek azt mondtam, hogy nem leszek többet a szeretője. Ha akar valamit, akkor tegyen érte. Aztán nagyon sokat gondolkodtam én ezen és miután látványosan el is kezdett tenni érte (vasárnap elvitt moziba, mindennap este írt nekem, és ma is voltunk moziba), azért én alaposan átgondoltam ám ezt. Valahogy úgy érzem, hogy nem igazán tudom értékelni ezt a részt már. A történtek után, feltételezem teljesen jogosan, abszolút hidegen hagyott Petike kapcsolattartási törekvése. És ez nem jó érzés. Aztán valahogy úgy gondolom, ezt ő is megérezhette, mert "Arra gondoltam, hogy neked mint mondtad is egy komoly kapcsolat kell, és szerintem ez nem én vagyok a számodra.És én sem tudok neked ígérni semmit sem.Ha elválunk is én egyelőre nem akarok semmi komoly dologba belemenni.Persze lehet, hogy ezt rosszul látom.Beszéljük meg." Ennek a mondatnak igazán örültem, mert gyakorlatilag pont azt támasztotta alá vele, amit én is érzetem egész héten ezzel kapcsolatosan. Aztán persze én is őszintén megírtam neki, hogy ilyen érzésem van nekem is. Valahogy nem igazán érzem, hogy ez nekünk meg van írva. És tudom a mienk csak szexkapcsolat volt és e téren őszinte voltam. Találtam mást erre a célra. És valahogy nem tudom magunkat egy kapcsolatban elképzelni. Nem tudom miért. Végül is jól érzem magam vele, meg a szex is jó volt...., de valahogy ennyi. Lehet még a legelején, akkor esetleg ha nem ez lett volna a felállás, akkor talán lehetett volna valami belőle. De most már ennyi idő után, meg hogy tényleg ő is folyamatosan mással ismerkedik (ami egyértelművé teszi számomra, hogy nem én rám vár) valahogy ezt már én sem tudom elképzelni.

Amit mondtam neki, az tényleg kaja.jpgúgy van, ahhoz legyen valami köztünk, valami több kéne. Vagy én nem is tudom. Azt sem tudom, hogyha biztosítana róla, hogy tényleg velem szeretne lenni, és tenne érte, érdeklődne, vagy hasonló, akkor valami megváltozna-e bennem irányába. Valahogy úgy érzem nem. Valahogy szerintem ezen a "volt jobb is, de nem jött össze és most újra te vagy" dolgon én nem tudok átlépni. Úgy gondolnám, hogy én nem szeretnék senkinek B terv lenni, hanem A. Persze, mikor kapcsolatunk volt, akkor elfogadtam ezt a szerepkört, de annak vége lett. És most már nem mennék bele ugyanabba a felállásba. "Nekem te soha nem voltál b terv. Persze ha ezt te csináltad volna velem én is azt érezném amit te. Velem van a probléma. Én nem tudom mit akarok. Te egy csodálatos nő vagy és mégis egyszer el tudom képzelni veled máskor meg nem.De ez nem a te hibád.A hiba az én készülékemben van."

És ez az, amit megállás nélkül mondok, az egy pillanatig sem vonzó egyetlen férfiban sem, mikor fogalma sincs arról, mit akar. Ezért is vonz az ügyvéd, mert ő aztán olyan férfi, aki megdönthetetlenül határozott, pontosan tudja mit akar és aszerint cselekszik. De persze, miután ezt megbeszéltük, annyira megkönnyebbültem, hogy ma is elmentem vele moziba (mármint Petikével), és tényleg jól éreztük magunkat. Kézfogás, összetartozás érzése, ölelés, csók, kéz, láb és arcsimogatás, ez is része volt az estének, de annyira jó, hogy ezt tényleg "plátóian" tettük meg, annak függvényében, hogy ebből nem lesz több. Meg megyünk még együtt színházba is, már megvettem a jegyet. Végül is tényleg jól érzem magam vele, egy csinos, mutatós nőnek, igazság szerint tényleg szép pár vagyunk együtt, de ennyi.
Az ügyvéd hívott telefonon, beszélgettünk újfent. Egyre és egyre többet elmesél magáról, hát ezt a részt már nem folytatnám. Lényeg a lényeg, minél jobban megismerem, annál jobban örülök, hogy nem lett semmi közünk egymáshoz, tényleg csak ilyen egymással megbeszéljük a problémáinkat és életünket dolog van köztünk. Totál plátóian. És végül is a herceg, ő meg egyenlőre üzemel, kimondottan szexbarát minőségben, de úgy igazán remekül.img_0250.JPG
Szóval pasi fronton ebben evickélek éppen. Totál sekélyes tudom, de ez jutott, ami most nem is baj, hisz erősen lefoglal a munkám, továbbá barátnőmmel történő közös élményszerzések, mint például a mai. Estére egy vietnám étterembe foglaltunk asztalt, befizetve egy hétfogásos vacsorára (ezt ettük és ittuk, ami a képen van). Aki nem ismeri az előzményeket, annak röviden elmondanám, hogy a barátnőmmel már több, mint egy éve, tettünk egy fogadalmat, mely szerint minden hónapban elmegyünk egy nemzetközi étterembe, hogy megkóstoljuk az adott nemzet jellegzetes ételeit. Ezt tesszük mind itthon, mind külföldön attól függően épp hogy alakul.
Szerencsés módon az olasz konyhát Velencében próbáltuk kis, a cseh konyhát pedig nem is olyan régen Prágában. Aztán csinosba vágtam magam, megadva a megjelenést, melyre barátnőm is vevő volt. És igazán, de igazán finomat ettünk. Életembe másodjára rákot tettem a számba. Egyszer próbáltam egy uszoda megnyitón kis piros rákfalatot enni, de azt amolyan jó Tom Hanks-szes módra (Legénybúcsú) ki is köptem egyből, mert iszonyatosan - számomra  büdös - halíze volt. A mostani kis rákocska fehér volt és hát újra próbálva szerencsére nem volt halíze, úgyis mondhatnám íztelen volt, furcsa állaggal, de megettem. Aztán hétfőn este Dumaszínház, jövőhéten a nagy munkába több orvoshoz is elígérkeztem, szóval...
zajlik az élet Aprajafalván.
Pixy (remélem nálatok nincs válság)
10881611_872353842816595_4477910144329659887_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tarskereses40felett.blog.hu/api/trackback/id/tr487060279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alibanya1 2015.01.11. 08:19:21

ez nagyon jó, ami köztetek történt, én valahogy az utóbbi időben azt éreztem a legfárasztóbbnak, hogy nem tudok semmit, hogy bizonytalanságban vagyok. Ez a legszebb, hogy tudjátok hányadán álltok és nem kell agyalni. Viszont a címbéli felvetéssel vitatkoznék, nekem már volt másmilyen is, hogy egy férfi elsőre semmit nem jelentett, aztán a körülmények úgy hozták, hogy meg ismerhettem más oldalról is és akkor meg mégis szerelem lett belőle

Pixynor 2015.01.11. 08:36:38

@Alibanya1: hát nekem ilyen nem volt. Ez a szerencsésebb, én úgy érzem, ez nem történt meg köztünk, és nem is fog már. Tényleg jól érzem magam vele és ennyi. :)

Pixynor 2015.01.11. 21:01:09

@P80TDM: ááá figyelj, a Petikével kb. több mint egy éve ismerjük egymást. És ha enyi idő alatt nem jött rá, hogy szeretne e velem kapcsolatot vagy sem, akkor nyilván nem. Ő egy nagyon határozatlan ember, fogalma sincs az életről, 20 éve házas, a felesége hatalmas elvárásokkal kezeli őt, ez őt teljesen elnyomja és fusztrálja, ebből fog szabadulni. Szerinted ez mennyire jó érzés már? Mikor szépen lassan leolvad az emberről 20 évnyi megszokás, elvárás és megfelelési kényszer?? Állítólag ő hatalmas ilyen kényszerben szenved, ez teljesen meg is nyomorítja az egész életét. Fel kell neki szabadulni. Én majdhogynem három évig elképzelni sem tudtam a válásom után, hogy még egy olyan kapcsolatba belemenjek. Most kezdem érezni, hogy akár alkalmas is lehetek már újra rá.

zéesté 2015.01.11. 21:56:06

@Pixynor: A 40-es pasikkal kapcsolatos nézetemet már az előző posztodban leírtam. Egy 40+os pasi, aki frissen elvált, vagy legalábbis válófélben van, attól mit vársz? Nekik is van lelkük, ami sérült egy szakítás/válás során Persze hogy egyenlőre még nem tudják hogy hogyan is tovább? 10-20 évnyi kapcsolatot egyszerűen kidobni egyik napról a másikra még a férfiaknak sem egyszerű. Az, hogy ez így van, arra pontosan jó példa Petikéd és a Herceged. Más: lehet hogy már írtam, lehet hogy nem, de Te még a 40-es nők bölcsességét még nem élted meg. Tessék: itt van előtted egy pasi, akinek már testedet odaadtad, lelkedet még nem. Szabd/szabad lesz rövidesen, ismered kivülről, belülről, valamilyen formában napi kapcsolatban vagy vele. Akkor miért nem próbálod meg vele elmélyíteni a kapcsolatot? Csak azért, mert saját magad által felépített önérzeted esetleg sérülne? De miért nem akarod ezt a férfit? Azért, mert azt mondta, hogy Ö még nincs tisztában saját magával? Tessék: a feladat adott, női praktikákkal jó irányba kell terelni, Moziba, színházba mész vele, tehát a lehetőség, az alap adott. Kell egy kis löket annak, hogy ebből akár kapcsolat is lehessen, a kezdő löketet miért nem vagy hajlandó megtenni? A cím:"Ami egyből nem jön át, az később sem fog" Ezzel a megállapításoddal nem csak Alibanya, hanem én sem értek egyet. Persze annyira ismerünk már, hogy tudjuk, amelyik pasival kapcsolatban az első egy-két órában nem talál el téged ámor nyila, az már teljesen feleslegesen is próbálkozik nálad tovább.
"a társkeresőkön síri csend van" Női oldalról látod természetesen. De nem teljesen igaz. A késő őszi állapottokhoz képest igenis megélénkültek a nők, igaz csak még érdeklődés és nem kapcsolatfelvétel gyanánt.

Pixynor 2015.01.11. 22:17:27

@zéesté: szia :) igen igazad van. Már mondtam akkor is, és nem vártam sosem semmit el Petikétől, most sem várok.

"Akkor miért nem próbálod meg vele elmélyíteni a kapcsolatot? "
Mert nem vevő rá. Nem tudja mit akar, nem tud értékelni engem. Folyamatosan ismerkedett mellettem, igaz anno én is szakítottam vele kétszer. Én is ismerkedtem vele. És egyébként nincs kizárva az sem, hogy pár év múlva oda jutunk, hogy akár bármi is lehet. Hisz azért elég jól visszatalálunk mindig egymáshoz. .) Ahogy most is, csak most nem lesz szex.

"de Te még a 40-es nők bölcsességét még nem élted meg"
dehogynem, sokkal bölcsebb vagyok, mint az ugyanilyen korosztályú férfiak.

Ja és voltam vele most is moziba, és úgy voltunk együtt, mintha együtt járnánk, de plátói alapon. Szóval igen, most az ismerkedéses rész folyik. Jól érezzük magunkat együtt. És megyünk még színházba is együtt, már meg van a jegy. És remélem újra Nickelbackre is. :)

De valahogy nem hiányzik nekem, amikor nincs itt. Ez azért baj nem? Ha nem jelentkezne újra többet, az sem zavarna. Szerintem az én problémám itt kezdődik.

"az első egy-két órában nem talál el téged ámor nyila, az már teljesen feleslegesen is próbálkozik nálad tovább. "
2013. október 25-től nem történt ez meg. Azért ez több, mint egy két óra. )

A nők, de nem a férfiak. Én a férfiakról beszélek, Te a női részt ismered. :)

zéesté 2015.01.12. 09:41:59

@Pixynor:" Én majdhogynem három évig elképzelni sem tudtam a válásom után, hogy még egy olyan kapcsolatba belemenjek. Most kezdem érezni, hogy akár alkalmas is lehetek már újra rá."
De pontosan ezt mondom én is neked többször már, a frissen váló, elvált pasik is ilyenek. Még Petike is. De ha megpróbálsz "sündörögni" körülötte, hátha rádöbben, hogy veled több lehetne, mint eddig /erre értettem a női praktikát/. Persze van néhány akadály: Te nem vagy olyan "nyomulós" pl. Az, hogy a szívedet eddig nem dobogtatta meg, az valószinüleg azért van, mert nem akartál vele -mint nős pasival- komolyabb kapcsolatba bonyolódni.

Pixynor 2015.01.12. 09:45:07

@zéesté: teljesen jól látod újfent. :) Jó reggelt!

És sündörgés??? Az nem én vagyok. Én azt akarom, valaki saját elhatározásából legyen velem, nem pedig azért, mert igyekszem neki bebizonyítani milyen jó velem lennie. Ő tudja ezt a részt, és szeret is velem lenni, egyenlőre az életéről nincs semmi fogalma, és míg ez nem fog kialakulni nála, addig nem fogja tudni azt sem, hogy ki kell neki. Szóval barátság van, szórakozás együtt van, más nincs, és ennyi. :)

Olyan férfi kell nekem, ahogy ő is írta, aki tényleg tudja, hogy engem akar. :)

Terrer eltűnt :( :( Szomorú vagyok.

zéesté 2015.01.12. 10:39:45

@Pixynor: "És sündörgés??? Az nem én vagyok."
Na igen. De pl.: a volt barátnőd -a volt férjed élettársa?- , na Ő tudtommal nem önérzeteskedett. Van is társa.
"saját elhatározásából legyen velem, nem pedig azért, mert igyekszem neki bebizonyítani milyen jó velem lennie."
Hanem? De miért nem? A túlzottan önérzrtes nő, mint olyan arról tudnék meséli. Ha már Terrert hiányolod: ezért a mondatodért kapnál tőle megint. Jogosan.
"egyenlőre az életéről nincs semmi fogalma, és míg ez nem fog kialakulni nála, addig nem fogja tudni azt sem, hogy ki kell neki"
Erről próbálok irkálni már sokadjára. De ha van mellette egy nő, barátilag is, az sokat tud segíteni abban, hogy átlendüljön a holtponton.

Pixynor 2015.01.12. 10:45:31

@zéesté: megértelek, én nem vettem el senki férjét, mint a volt barátnőm, Petikét sem vettem volna rá soha, hogy váljon el, most magától ér el ide, szóval ez így az én lelkiismeretemnek jobb. A férjemnek meg ha ez kellett, hát igya a levét. Eldöntöttem, el is mondtam neki, el akarok költözni innen. Szóval azt hiszem ez lesz most életem nagy projektje.

Kétségbeesett nem fogja látni a fiát. Ezzel nem tudok mit csinálni, én meg nem fogok itt lakni már azért, meg szenvedni a házzal, hogy ő lássa a fiát. Utálom úgyis ezt a helyet, csak miatta laktunk itt.

Valóra váltom ezzel nagy vágyam. Fővárosi lakos leszek. :) Egy kellemes lakótelepi lakásba, ami nagyobb lesz, mint a mostani házam. Ha meg kivágyom a szabadban, hát kimegyek.

Petivel barátkozom, aztán majd meglátja mit akar. De szerintem én ezt nem akarom megvárni. Remélem addigra szerelmes leszek. :)

zéesté 2015.01.12. 10:51:45

@Pixynor: "A férjemnek meg ha ez kellett, hát igya a levét."
A férjednek nem ez kellett, hanem tulajdonképpen te hoztad abba a helyzetbe. Tudom, azt mondod, hogy az nem úgy volt, ezert inkább ezt a vonalat én lezárom.
"Valóra váltom ezzel nagy vágyam. Fővárosi lakos leszek"
Mindenki kifele költözik, te meg befele?

Pixynor 2015.01.12. 10:59:16

@zéesté: igen, egyedüálló nő vagyok, nem tudok fenntartani fizikálisan egy családi házat. Nincs időm a kertben molyolni és nem is szeretek, egy lakásban sokkal jobban fogom magam érezni. Ha természetbe vágyom majd, megyek kirándulni.

Sokáig két laki életben gondolkodtam, jó lett volna egy olyan pár, akinek van bent lakása és maradt volna meg az én házam. Számomra ez lenne az ideális. De öt év alatt nem sikerült senki ilyet találni. Így most már feladom ezt a részt. A lakással fele annyi gondom sem lesz. Ez meg elamortizálódik alattam. Nem használom a külső helyiségeket, nem szerelgetek a garázsban, semmi.

zéesté 2015.01.12. 11:48:47

@Pixynor: Szerintem a költözésedet meg fogod bánni. Tudod, öregszik az ember, 5-10 év múlva másképpen fogod már látni.

Pixynor 2015.01.12. 12:16:01

@zéesté: de nem engedhetem meg magamnak, hogy abban gondolkodjak mi lesz öt év múlva. A gyerek az én szobámon jár keresztül, kell a tér mindkettőnknek, építkezni, bővítkezésbe belevágni sokkalta nehezebb és annyi pénzem sincs rá egyedülállóként, hogy jól meg tudjam csináltatni és mi szivatás lenne ez velem. Ott baszna át mindenki,ahol csak akar e téren. Egy nőt nem vesznek komolyan.

Addig dolgoznom kell, én tartom el magunkat emellett nincs időm a kertet és a háztartást is egyszerre vezetni. Nem napi nyolc órát dolgozom. Ha ennyit dolgoznék, lenne rá időm.

zéesté 2015.01.12. 12:47:01

@Pixynor: "Nem napi nyolc órát dolgozom."
Mint közalkalmazott??

Pixynor 2015.01.12. 12:54:24

@zéesté: nem, mint vezeto beosztasu koztisztviselo

Comment.Elek 2015.01.12. 16:06:51

@Pixynor: Azt hittem, az allami szferaban tartjak be leginkabb a 8 oras munkaidot.

Pixynor 2015.01.12. 16:19:56

@Comment.Elek: Szia Elek!

Igen ügyintézői szinten. Akkor én is betartottam. Itt a vezető beosztás, és az azzal járó feladat nem engedi ezt meg. Jelenleg az éves költségvetés készítése, mellyel hó végére kész kell lennem.

Comment.Elek 2015.01.12. 17:22:27

@Pixynor: Pixy, hogy fer igy bele a pasizas? :)

Hogy a bejegyzeshez is erdemben szoljak: Alibanyaval ertek egyet, mert nalam is hosszabb ido es jo sok benyomas kell ahhoz, hogy valaki irant vonzalmat erezzek. A szerelem viszont jobbara villamcsapaskent jott annak idejen.

Pixynor 2015.01.12. 17:30:46

@Comment.Elek: hát nem pasizom. Petikével már ismerjük egymást, ez már nem olyan. Nem visz el sok energiát, ő a kellemes faktor, ügyvéd néha felhív, ez sem sok energia, a herceg meg ha csak én akarom, és mikor ráérek. :)

Nekem sokkal kevesebb elég a vonzalom érzéséhez. Ha már tetszik külsőre, és megfelel az elvárásaimnak (itt higiéniaiakra gondolj), akkor számomra már vonzó az illető. Nekem nem kellenek hetek ennek tudatosítására. És az viszont saját tapasztalat, hogy ami elsőre nem volt vonzó, hiába adtam neki, másfél hónapot, meg sok minden lehetőséget, utána sem lett vonzó. :(

A szerelem az már más. Nekem meg az nem jön villámcsapásként. A vonzódás számomra még nem szerelem. Szerelemhez már bizalom kell, azt meg nagyon nehéz kiérdemelni, mindkét félnek a mai világban.

zéesté 2015.01.12. 21:38:45

@Pixynor:" A szerelem az már más. Nekem meg az nem jön villámcsapásként. A vonzódás számomra még nem szerelem. Szerelemhez már bizalom kell, azt meg nagyon nehéz kiérdemelni, mindkét félnek a mai világban."
Látod, ezt eddig ilyen konkrétan még nem írtad le. Mindig az első benyomást, kémiát emlegettél, ebből nekünk a szerelemre robbanás/nem robbanás jött át. Igen, így gondolom én is, a szerelem nem villámcsapás szerű, hanem egymás megismerése kapcsán egy bizonyos idő eltelte után vagy lángra lobban, vagy nem. Ettől függetlenül akinél a szerelem villámcsapásszerűen ki tud alakulni, azt is tiszteletben tartom.
Említetted a Herceget. Csak nem előkerült és melegen van tartva?

zéesté 2015.01.12. 21:41:29

@P80TDM: "Igazságod van. Ha már több mint egy éve folyik ez a játék, megértem hogy nem hiszel Petikében"
Lehet, de vedd figyelembe hogy most már válófélben van. Azért nem mindegy hogy házas, vagy épp válik.

Pixynor 2015.01.12. 23:12:59

@P80TDM: "A kedves ügyvéd úr lenyomott neked egy szép műsort amivel megfogott. Ez még most is annyira látszik ahogy mindig megemlíted. Nem tudod elfelejteni! Azért gondolj bele az ügyvéd életébe, amit szép lassan ismertél meg valamennyire (barátnő, gyerek). Ő sem olyan határozott mint ahogy gondolod. "

Tökéletesen igazad van. Egyre jobban megismerem az ügyvédet, mert sokat mesél magáról, az eddigi életéről, és a céljairól és igazad van, már hálás vagyok, és ezt mondtam is neki, hogy se a barátnője, se a szeretője nem lettem sose, és nem is leszek. Ő alapjában egy nagyon boldogtalan ember, amit az egojának harcba hívásával kompenzál. Megállás nélkül zúzza az életet. Tipikus jele a boldogtalan embereknek.
Rám a hatása meg volt, és igen, még lehetne, de szerencsére, nem találkozunk. De sokat gondolkodtam ezen, ez tudod milyen hatás? Az, hogy külsőre nagyon tetszett nekem (tudod 193 cm, írtó szexi) és ugye ilyen személyiségű barátom még nem volt, és az, hogy nem kaptam meg, ez valahogy misztifikáltá teszi a dolgot bennem. A nők is úgy vannak vele, ahogy a pasik, ha megkapnak egy nőt, utána már nem érdekes. Ha egyből lefeküdtem volna vele, már lehet el is felejtettem volna, láttam volna, ő sem különb, mint a többi, sőt lehet rosszabb is náluk és ennyi. Így az a varázs, hogy nem kaptam meg hat. Nem történt meg a kiábrándulás. Most úgy gondolom jó lehet vele. És lehet, hogy nem.:)

Arra meg már rájöttem, hogy valamiért ő dirrekt bántja azokat, akiket szeret, mert nem bízik bennük. Semmi bizodalma nincs emiatt nagyon boldogtalan és ha megbántják bosszúálló típus. Szóval, ezek a tulajdonságok egyre jobban ráébresztenek arra, hogy nem minden gyémánt, ami fénylik. :) És azért a varázs múlik, meg azért is, mert pontosan tudja, a fizikális jelenlétének van hatása. Hisz mikor ismerkedtünk kétszer is leráztam, hogy menjen máshoz. És pontosan tudta, ha bevallja a barátnőjét végképp nem találkoztam volna vele, és azt is tudta, hogy ha személyeden vallja be, akkor nem tudok majd ellenállni neki és így is volt. Ami tetszik benne, hogy egyáltalán nem a vékony pláza nőkre bukik és nem is a fiatalokra. Azt mondta 38 alatt nem ismerkedik nővel és bizony a telt alkat az, ami nagyon vonza őt, az étteremben jóízűen evő nő, aki jókat tud nevetni és nincsenek gátlásai attól, hogy megeszik egy adag szénhidrátot és elhízik. :)

Pixynor 2015.01.12. 23:36:30

@zéesté: "Mindig az első benyomást, kémiát emlegettél, ebből nekünk a szerelemre robbanás/nem robbanás jött át."

Oh, ez nem szerelem. Kémia az nem más mint fizikai vonzódás, nálam (de lehet nem jól fogalmaztam meg,mert valóban nem kémia). Mikor reakcióba lépünk egymással. A szerelem az egy csodálatos dolog és az be sem következhet felületes ismeretség során, és biztos nem egyből. A szerelem akkor jön, ha valaki fontossá válik számodra és hatással van rád. Ez mind kémiai, mind agyi folyamatok összessége, melyet valóban kémiának hívna, mert a szerelem hatására olyan vegyi anyag szabadul fel az agyban, mely ugye meghülyíti az embert. :)
Ha látok egy irtózatosan jó pasit, nem tudok szerelemre lobbanni, és soha nem is volt olyan, hogy első látásra szerelem. Max az, hogy igen, talán lehet valami a dologból, de ahhoz kölcsönösség kell. Ha ez nincs meg, akkor szintén nem tudok szerelembe esni. Egyoldalúan sem. Ez csak fizikai vonzódás lehet nem több.
A herceg előkerült, még decemberben és hát rájöttem a herceg nem más csak egy dugocimbi, az is a rosszabbik fajtából, illetve a szex fenomenális vele, az emberi kapcsolattartási része, no az csak a szexre korlátozódik. Szóval... abszolút szolgálat kész e téren, de semmi több. Jól érzi magát egyedül, ezt többször elmondta (nem is értem miért, hisz nem mondtam neki, hogy oda szeretnék költözni), és bizony a biológiai szükségleteimet elégítem ki vele, melyeket még decemberben ugye az ügyvéd erősen felkavart. (Tudod addig is legalább történik valami, ahogy Terrer mondaná, egy kis illuzió, hogy kellek valakinek, kb. 1,5-2 órára.)

"Azért nem mindegy hogy házas, vagy épp válik. "
És ebben is igazad van, ezért fogalmaztam úgy, nem leszek a szeretője többet, tehát ha akar valamit, bizonyítson. De képtelen rá, mert nem tudja mit akar, és lehet nem is akarnám, hogy bizonyítson. No mindegy is. Majd az idő alakítja a dolgokat. És reménykedem, hogy hamarosan beköszön az, akire várok :)

Comment.Elek 2015.01.13. 10:00:58

@Pixynor: Szep jo reggelt!

"A nők is úgy vannak vele, ahogy a pasik, ha megkapnak egy nőt, utána már nem érdekes."

Mar megbocsass, de ez pont azokra a skalpvadasz pasikra vonatkozik, akiket a nok allitolag igyekeznek elkerulni. Ha ezt a nokre is altalanositod, az meg rosszabb, foleg miutan mintha magadbol indulnal ki. Keresed a "terrer listanak" megfelelo megbizhato pasit, kozben meg kijelented, hogy ha elmult az ujdonsag varazsa, mar nem is erdekes. Ha ezt megerzi egy olyan ficko, aki egyebkent pont jo lenne, hanyatt-homlok menekulni fog.

Pixynor 2015.01.13. 11:08:56

@Comment.Elek: Jó reggelt!

Ezt úgy kell érteni kedves Elek, hogy ha egy pasi, engem már a második randin ágyba visz, pontosan tudom, azt a pasit hol kell kezelni, tehát semmiképp nem a meg akar ismerni, mert kedvel téged kategória számomra. Innentől az agyam szerint nem számít, nem tudom komolyan venni, semmit nem bizonyított még számomra, és ha tetszik, meg épp kedvem van hozzá, élek a lehetőséggel. De ez már úgy működik pont, mint a skalpvadász férfiaknál. Ezt nagyon jól elsajátítottam már tőlük. Tudod úgy vagyok vele, ha a férfiaknak ez kell, hát legyen. És szerintem, amilyen szinten szivatják a nőket, előbb utóbb, vagy már lehet, hogy most sem, egyre többen fogják így kezelni a helyzetet. Más lehetőséget nem hagyva a férfiak.

És nem az újdonság varázsáról beszélek. Ezeket a férfiakat teljesen másképp kezelem, mint azt, akitől kapcsolatban reménykedem. A férfi dönti el, mi lesz hozzá a hozzáállásom. Ha érzem, hogy nem az ágy a cél, akkor igen, nem így viselkedem. Ha már egyből az ágy, akkor a nem számít kategória. Jó pasi módon.: )

Remélem meg tudtam értetni veled. :)

Comment.Elek 2015.01.13. 11:28:19

@Pixynor: Nem allitom, hogy ertem. Szoval ha egy pasiban felismered a kapcsolati potencialt, akkor huzod egy kicsit es igyekszel valamennyire elerhetetlen lenni, hogy kuzdjon erted, mig ha csak a szereto kategoriaba sorolod, akkor azonnal johet az agy. Vagy rosszul latom?

Ilyenkor erzem iszonyat regimodinak magam...

Pixynor 2015.01.13. 11:33:57

@Comment.Elek: a dolog ennél összetettebb, de igen, a lényeg, hogy számít-e nekem az illető vagy sem. Ha számít, akkor abból bármi lehet részemről, szerelem is. Aki nem számít, abból sosem lesz semmi. Ezért mondom azt, hogy szeretnék olyat találni, aki hatással van rám, és fontossá válik nekem. Eléggé nehéz, hogy mért szerintem azt már kívülről fújjuk mind a ketten.

Az első két évben úgy indultam minden ismerkedésbe, hogy számított az illető, mindegy mennyire nem felelt meg az elvárásaimnak. Aztán egy két szívás után rájöttem, ezt rohadtul nem kell ennyire véresen komolyan kezelni, mert megállás nélkül megszivatnak, hülyének néznek. Szóval cél a lehető legkevesebbet beletenni azon részemből (lélek), ami eléggé sérülékeny, és azt olyannak tartogatni, aki esetleg meg tudja becsülni.

Hány éves vagy öregkém? :)

Comment.Elek 2015.01.13. 11:50:39

@Pixynor: 45, szoval alig 20 ev mar a nyugdijig. :)

Pixynor 2015.01.13. 12:15:40

@Comment.Elek: ugyan már, akkor miért beszélsz úgy, mintha legalább 60 lennél?? :) Mondjuk nyilván biztos párkapcsolatban neked ezek a dolgok távoliak :)

Comment.Elek 2015.01.13. 12:30:10

Igy igaz, 20 eve remek hazassagban elek! :)

Pixynor 2015.01.13. 12:33:18

@Comment.Elek: 20 évvel ezelőtt teljesen más volt minden, szóval tarts ki :) és akkor nem kell ilyen faszságokkal foglalkoznod :)

terrer 2015.01.15. 15:06:18

@Comment.Elek: "ha egy pasiban felismered a kapcsolati potencialt, akkor huzod egy kicsit es igyekszel valamennyire elerhetetlen lenni, hogy kuzdjon erted, mig ha csak a szereto kategoriaba sorolod, akkor azonnal johet az agy"

Nem.
Elsőként - ha a másik hagyja magát - jön az ágy.
Ha az alapján érdemes továbbgondolni, akkor húzza is kicsit, amíg rá nem un (vagy a másik többet nem akar összejárogatásnál). Ha nem érdemes, akkor újból csak jön az ágy. Ha még azt sem, akkor meg jön a kuka.
Nem régimódi vagy, csak nem forogtál sokat szinglikörökben. Nekik a férfi mindenképp rögtönhasználós, majd eldobhatós, akárcsak a wc-papír.

Pixynor 2015.01.15. 15:07:24

@terrer: Hol jártál? :( Csúnyán itthagytál.

terrer 2015.01.15. 15:08:36

@P80TDM: Pixy örömmel vált el, mert a rég óhajtott szabadságát kapta vissza. Divatból nyavalyog csak néha rajta:-) De valójában örül, és élvezi ezt a mostani életet. Baja csak azzal van, hogy ez lehetne még izgalmasabb, a pasik meg lehetnének mégnagyobb balekok. Dehát nem lehet MINDENT, már mondtam neki...

terrer 2015.01.15. 15:12:02

@Pixynor: szijaaaa:-))) Ittvagy? Közbejött egy munka, és inkább csak olvasgattam. Utálok ilyen kis vackokról fórumozni:-( De már megint laptopközelben vagyok:-) Hogyvagyol? Munka milyen?

terrer 2015.01.15. 15:12:56

@Comment.Elek: "45, szoval alig 20 ev mar a nyugdijig. :)"

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
...a reményhal meg utoljára...:-)))

Pixynor 2015.01.15. 15:16:08

@terrer: szia :) hiányoztál ám, írhattál volna, hogy majd előkerülsz. Eléggé dolgozom, sokat, nagyon, szóval, este válaszolok. :)

terrer 2015.01.15. 15:17:06

@Pixynor: "És reménykedem, hogy hamarosan beköszön az, akire várok :)"

De ugye mindketten tudjuk, hogy mindaz, amire egyszerre vágysz, az EGY emberben semmiképp se tud meglenni?:-)))

terrer 2015.01.15. 15:17:49

@Pixynor: rossz pénz nem vész el...
Várlak!

Pixynor 2015.01.15. 19:31:23

@P80TDM: "Mégis Pixy felé hajlok."

Jó ezt tudni :)

@terrer: először is (jó sárkány módra) nagyon szégyelld magad, hogy se szó se beszéd tíz napra eltűntél. Nem vagy Te a pasim és még csak nem is keféltünk, hogy így szó nélkül eltűnjél.
Hát hogy képzeled ezt? Elengedett valaki ?? Az, hogy otthonról lelépsz oké, de hogy innen...!!! Soha többet ne forduljon elő. Csak ha előre elkéredzkedsz és itt egy páran jóváhagyjuk (és további lebaszás még legalább fél órán keresztül úgy, hogy még az udvarra is kimegyek utánad.)

Másodszor: látszik, hogy lemaradtál.
"Elsőként - ha a másik hagyja magát - jön az ágy."
Haho, Petikéről beszélünk, vele az ágy már nagyon régóta és elég sokszor megvolt. :)

a többire nem reagálok :)

Harmadszor: jól vagyok, köszi, nem pasizom, csak lájtosan, illetve ismerkedem, de nem kimondottan olyan célzattal Petike van, de szex nincs, erről olvastál, végül is csak barát, ügyvéd telefonon, de semmi több, herceg eltűnte magát újfent, de ezen őszintén ki a franc lepődik már meg. A meglepő az lenne, ha nem tűnne el. És a melo, na az most nagyon komoly. Napi tíz óra minimum és hó végéig, szombat vasárnap is, meg megérett bennem egy elhatározás is, és egyre jobban tetszik, de ahhoz hogy megvalósítsam sok idő kéne. No mindegy, összedobok egy írást erről, mert most megjött ettől az ihlet :)

gabocaboy 2015.01.15. 19:38:33

@Pixynor: szia, nem megyek fel gmailra mert kerülök valakit... :D

www.youtube.com/watch?v=fQ9nQNx0KEs

basszus, nem is tudtam hogy chad = nickelback. iggy már fasz@ a cucc. a koncert, amit magasztaltál. jóóóó lehetett.

Pixynor 2015.01.15. 19:45:52

@gabocaboy: hello, hát szép kis eljárás, de ahogy gondolod. :)

Ezt a számot imádom.

Igen, Nickelback énekese és frontembere Chad Kroeger, akinek olyan hangja van, hogy orgazmus. És igen, istenkirályság volt a koncert, ez is az lesz. Gyere el Te is.

Pixynor 2015.01.15. 19:47:50

@gabocaboy: ja egyébként ha engem kerülsz bocsi.

De ha mást, akkor ki tudod kapcsolni láthatóságodat, sose tudja meg senki mikor vagy belépve. De ezt tényleg nekem kell elmagyaráznom?

gabocaboy 2015.01.15. 20:01:16

@Pixynor: nem lehet kikapcsolni, mikor próbálom, hogy ne lásson mind, akkor hibát dob.
vagy tiltom, de arra még várok pár napot.

nem téged. :) ma nagyon felment már a vizem. szórakozzon a... jó volt az az idézet.

terrer 2015.01.15. 20:15:23

@Pixynor: bocsánat:-( Nem fordul elő:-(
(Amúgymeg tökmindegy, mi volt valójában a téma... a lényeg,h bosszankodhattam kicsit:-) )

gabocaboy 2015.01.15. 20:17:12

@terrer: meggyütt a féfffffiii. :)

zéesté 2015.01.15. 20:22:24

@gabocaboy: Mi van a szilveszteri csajossal??

Pixynor 2015.01.15. 20:22:25

@terrer: na jó, megbocsátok :) Semmi gond. :) És bosszankodj csak nyugodtan. :) Add ki, ami felgyülemlett. :)

terrer 2015.01.15. 20:45:52

@gabocaboy: :-)
@Pixynor: megtörtént:-)
De aztán mindjárt le is lépett:-(
Most aggódok, véletlenül nem én is egy ilyen macsónőt fogtam-e ki, mint Te vagy...:-(

Pixynor 2015.01.15. 20:52:29

@terrer: ki lépett le és miért? Mi történt meg? Elvesztettem a fonalat. Még újra hozzád kell szokjak. :)

terrer 2015.01.15. 21:34:34

@Pixynor: hát a csajom, ment szórakozni... de már visszajött. Csak mondom,h szex után lelépni, az inkább olyan férfiszokás volna, nem?
Apropó, mellik teszt is volt, ami szerint Te is férfi vagy?:-)

Pixynor 2015.01.16. 06:12:37

@terrer: Jó reggelt! Igen, szex után lelépni, abszolut pasis dolog.

Látod, így jár az, aki eltűnik. Már nem emlékszem a tesztre, melyik volt. Bocsánat. :)

Legyen szép napod!

Pixynor 2015.01.16. 06:12:40

@terrer: Jó reggelt! Igen, szex után lelépni, abszolut pasis dolog.

Látod, így jár az, aki eltűnik. Már nem emlékszem a tesztre, melyik volt. Bocsánat. :)

Legyen szép napod!

terrer 2015.01.16. 08:44:29

@Pixynor: jóreggelt:-) Hogy aludtál?

Pixynor 2015.01.16. 08:46:44

@terrer: háát, úgy érzem keveset, pedig fél tízkor már takarodó volt.

terrer 2015.01.16. 09:09:49

@Pixynor: nem csak az számít, mikor alszol el, hanem az is, mikor ébredsz... Nem riadsz fel éjjel 2-kor, hogy zizegnek a számok a fejedben?:-)

Pixynor 2015.01.16. 09:16:43

@terrer: nem ott még nem tartok, az már a vége fele lesz, tehát január végén :) meg utána, megállás nélkül excell táblázatozom, számolok álmomban, juj de szar szokott lenni. .)

terrer 2015.01.16. 10:16:50

@Pixynor: :-( Szegény:-( Nem irigyellek.
Az excelt én bírom:-) Bár szerencsére nem éjjel-nappal kell vele dolgoznom.

Pixynor 2015.01.16. 13:38:29

@terrer: oh, képzeld annyira perverz vagyok, hogy mindezek ellenére élvezem ezt az részt, imádom az új költségvetést összerakni, nem kicsi kihívás :)

terrer 2015.01.16. 13:42:40

@Pixynor: élvezed újra és újra meghúzni a nadrágszíjat???
Furcsa.
Én azt hittem, csak kiengedni szereted...:-)
süti beállítások módosítása