Pixy mesél

Pixy mesél

Egyéjszakás kalandok ... (csak, mert nagyon jók)

2014. július 13. - Pixynor

Házasságom röpke 16 évét nem számítva, előtte, ifjúkori bulizós időszakomban és mostani újra bulizós időszakomban is történtek egyéjszakás kalandok :) Ezek nem amolyan eltervezett, most akkor összejövök valakivel dolgok voltak - kivéve azokat, amelyeket a társkeresőn intéztem így -, hanem csak úgy jöttek, többnyire akkor, mikor eltervezted, hogy most aztán tényleg nem azért mész el arra a helyre, hogy pasizz, hanem, hogy táncolj, jól érezd magad, vagy történetesen VB meccset néz, mint tegnap. :)

Előzetes terv híján a barátnőmmel abban maradtunk, hogy kimegyünk a parkba VB meccset nézni, mégiscsak menjünk valahova alapon, de sem az öltözékünkkel, sem semmivel nem úgy készültünk, ahogy oda szoktunk, ugyanis én vacsorára készültem egy baráttal (kisszoknya, dekoltázs nélküli felső, magassarkú szandi, és még a hajam sem mostam meg frissre) a barátnőm, meg nem volt pasizós hangulatában. Kiértünk épp Hobo koncert végére, a meccs elejére. A meccsnézős helyen persze már nem volt üres hely, és mivel a kedvenc koktélomat sem lehetett ott kapni, kimentünk a táncos részre, ahol a kedvenc rock dj-m volt éppen, igazi jó, vérpezsdítő rockszámokat játszva :) Guns and Roses, Republik, Tank Csapda, Queen, Janis Joplin és hasonló finomságokat játszott, amitől nincs olyan ember, akiben nem mozdul meg semmi.:) Az égen a park felett egy akkora, de akkora telehold is volt, mintha valami morbid díszlet lett volna egy vámpíros-vérfarkasos filmből. Gyönyörű volt, varázslatos.

És ennek a varázsnak olyan ereje lett, ami eddig még nem volt egyszer sem. :) Elkezdett körülöttem "mozogni" egy elég helyes srác, az én kedvenc barna típusomból (szerintem roma volt a srác, a barátnőm szerint meg nem, mert ennyi erővel én is az lennék, hisz Egyiptomban folyamatosan arab nőnek néztek a kreolosabb bőröm, és a sötétbarna hajam miatt). Odajött az asztalhoz, ami mellett álltam, és integetett a srácnak, aki vele volt, hogy jöjjön ő is ide. Ő nem jött, így ez a srác is elkezdett mozogni a barátja, és a az asztalka között. Táncikált, énekelt és jól érezte magát ő is. :) Nagyon nem nézegettem csak őt, de feltűnt, hogy igen jó kaliberű, mert közben a barátnőmet is felkérte táncolni, egy egyszerűbb külsejű, de kedves pasi :) Aztán a fiú odalépett hozzám és megkérdezte mit iszom. Épp koktél volt a kezemben (virgin pina colada), így elsőnek zsigerből megköszöntem, hogy semmit, de nem hagyta magát lerázni, így mondtam neki, hogy akkor még egy ilyen koktélt kérek. Ő elment bárpult iránt, a barátja meg odajött és megszólított. Kiderült, hogy testvérek, ráadásul ikrek, és akkor volt a születésnapjuk :) 26!!! évesek. A két fiú hasonlított egymásra, de az aki meghívott italra, ő férfiasabb arcú volt, a testvére, egy kicsit lányosabb lágyabb vonalakkal rendelkezett, és alacsonyabb is volt, de mindkettő nagyon helyes volt.

Amíg ő italért ment, addig két erősen illuminált pasi tántorgott az asztalomhoz, ahol egyedül álltam és egyértelműen ismerkedési szándékkal tettek különböző magukra a figyelmemet felhívó dolgokat. Észrevettem őket, de nem voltam rájuk vevő, mert aki meghívott egy italra az jobban tetszett. Ahogy visszaért az itallal persze ő is látta a két vetélytársat így, megérkezvén, abszolút bizalmasan már a hátamra tette a kezét, jelezve ezzel, hogy a nő velem van, én hoztam neki a piát, ma este én kefélem meg. Megkérdeztem, hogy mégis minek köszönhetem ezt a gesztus, így elkezdve vele a beszélgetést :) mondta, hogy annak, hogy egyszerűen annyira gyönyörű vagyok. :) No persze :) És elkezdtünk beszélgetni, és azon apróból, hogy 26 éves, megkérdeztem, hogy mégis mit gondol, hány éves lehetek én, hogy ily bátran meghívott egy italra ismerkedési célzattal, mert azt mégsem gondoltam volna, hogy célkitűzése volt, dirrekte egy 42 éves nővel összejönnie. Háát erősen elgondolkodott a válaszon, és rávágta 28, max. 30. Na hát igen, ez az amikor találgatok, hogy be akar vágódni, vagy tényleg van benne valami. Jelen esetben az első feltételeztem, így mondtam, hogy ugyanmár ne vicceljen. És persze elárultam a korom, ami elég nagy elképedést váltott ki benne és az öccsében is. :) Tényleg nem gondolták volna, ami hízelgő volt és nem is nagyon akarták elhinni. Özönlöttek a bókok, hogy mennyire jól nézek kis és szép vagyok és stb. stb., melyeket rezignáltan vettem tudomásul. Hallottam épp elégszer már ezeket, így nagyon nem hatott meg :) csak jólesett, hogy még mindig így van. :) Aztán persze szó, szót követett, bemutattam a barátnőmet, ő is be bemutatott az ő hódolójának és a szokásos ismerkedés kezdődött, igaz egyirányú, amit én ilyenkor nem is nagyon bánok. Én kérdeztem őket, mit csinálnak, hol laknak, stb. magamról nem nagyon szeretek információt kiadni, az őrült miatt és tartok is ráadásul a romáktól is rendesen. :)

Aztán ugye folytatódott a "mára megszerzem ezt a nőt" tevékenység, nagyon édesen csinálta. Egyre többször felejtette a hátamon a kezét :) már szinte szorosan mellettem állt beszéd közben és amúgy jó volt a hangulat. Öccse el-el ment, vadászni mi maradtunk beszélgettünk. Aztán egy idő után barátnőm jött, hogy menjünk át a retro részre, mert ott éjfél után már jobb volt a hangulat. Átmentünk és ott aztán már nem volt kecmec átölelt, mert nagyon gyönyörű vagyok, és háát bizony kérdezgetett, hogy ő tetszik-e nekem stb. stb. majd jött az első csók :) persze úgy, hogy ő szorosan ölelt én meg toltam el magamtól, de persze nem teljes határozottsággal :) aztán megcsókolt, de valahogy végig az volt bennem, hogy úristen 26 éves, 16 évvel fiatalabb és jaj, a fiam 16 éves :) ez azért egy görcs volt bennem, ő meg megállás nélkül szajkózta, hogy leszarja azt, hogy van egy fiam, leszarja azt, hogy mekkora a korkülönbség, mert egyszerűen annyira örül neki, hogy vele vagyok, mert annyira vonzom őt és nem érdekli semmi, őt nem érdeklik a fiatal lányok, azok ribancok (duma duma duma) és hasonló mondatokat hallgattam mosolyogva szkeptikusan. :) Szóval csók igen, és már ismert az, hogy én hogy szeretem és háát igen, a mediterrán típusból adódóan nem is ért csalódás a csók finom volt, férfias és olyan, amilyennek szeretem. A srác érzéki volt, és mint említettem 26 évesnél idősebbnek tüntette fel őt az arcán lévő nagyon férfias borosta, amit a csók alatt is volt alkalmamban érezni. És utána többször kézzel is kézbe vettem az arcát simogatva azt, mert tényleg nagyon tetszett, pokolian férfiasan szexi volt. :) És háát, mert büszkén elismerem jó vagyok a csókban, ez most is bebizonyosodott. Kb. az ötödik másodperc után olyan vágyra gyúlt a srác a csókomtól, hogy magam is meglepődtem. És akkor ez volt bennem, hogy igen BINGÓ, ez az, amire szükségem, erre a vágyra, hogy érezzem, hogy valakit megőrjítek :) és az este folyamán ezt olyan hatványozottan megkaptam, hogy az valami mennyei volt.

Onnantól kezdve egyszerűen nem akart elengedni, folyamatosan csókolóztunk, és persze ölelt és óvatosan, de egyre bátrabban simogatott a felsőm alatt, de nem agresszív módon. :) Közben a háttérben szólt a retro "egy ilyen lánynak a diszkóban a helye..." és hasonló hatalmas klasszikusok a 80-as 90-es évekből. Nagyon nagy hangulat volt, és utána már arra gondolva, hogy leszarom én is, hogy roma, leszarom, hogy 26 éves átadom magam az érzésnek, egyszerűen hihetetlen volt az este. Barátnőmet keresve már úgy mentünk egyik helyről a másikra, hogy megfogta a kezem, mert én vele voltam, az ő nője :), mondta, hogy úristen ne menjek haza, mert ő el sem tudja képzelni, hogy én otthagyom őt, és hogy mennyire szeret (persze itt azért felhoztam, hogy röpke két óra után ne beszéljünk már érzésekről, max. szexuális vágyról, de ismerve ezt a típust, tudtam, hogy ezeket a mondatok zsigerből jönnek belőle, mert ők így képesek megélni az érzelmeiket), és hogy töltsem vele a napot, mert velem szeretne lenni, nem akar elengedni és ilyenek.

Ez rám is hatással volt, meg persze a csók is. És akkor a srác testéről ne is beszéljünk. :) 184 cm magas volt, és izmos, de nem kigyúrt. Olyan izmos, aki nem az edzőteremben, hanem fizikai munkával szerezte meg az izmait, de nyilván volt abba azért edzőtermi dolog is. Megfelelően férfiasan széles csípő, széles test és szélesebb vállak, tökéletes mellizmok, vállizmok és karizom, és mikor ilyennel találkozom, egyszerűen nem tudom nem rajta tartani a kezem. Jó érzés volt, mikor megölelt, mikor éreztem a testét hozzám feszülni, jó érzés volt, hogy volt anyag a srácban és éreztem, hogy egy pasit ölelek. Ő is átért könnyen, pedig nem vagyok keskeny típus és ahogy ölelt úgy éreztem tök vékony vagyok. Arra a felvetésemre, hogy én bizony kövér vagyok, csak nevetett :) semmi problémát nem okozott neki az, ami nekem igen, hogy nagy hasam van. :) Szerinte pont tökéletes vagyok (persze, csak nehogy ne keféléssel végződjön az este). Aztán már párszor tényleg kellett szólnom, hogy most már engedjen el egy kicsit hagy jussak levegőhöz, és igen, ne izgasson tovább sem, mert ott a diszkó közepén le fogom teperni. Kértem, hogy el a kezekkel és engedve ezen felszólításomnak a feje fölött kezével átfogta az oszlopot, ami előtt áll. Háát ez a póz aztán ...jaj anyám, Elődomborodott tőle a tökéletes felső teste amit aztán nem tudtam érintés nélkül hagyni. :) Jaj de jó volt, szerintem legalább annyira vágytam rá, mint ő énrám :) és mikor már nem bírta a simogatásom hátratett kézzel mindig úgy megölelt, hogy az valami nagyon jó érzés volt.

Persze többször célzott rá, hogy akkor nagyon akar engem, de mondtam neki, hogy nem az a típus vagyok, aki egyből lefekszik bárkivel (jól nevelt lány mindig ilyet mond, miközben már rég arra gondol, milyet is fog mindjárt kefélni az illetővel) ő persze egyből mondta, hogy nem is azért van velem. Ő nem azt akarja, kérdeztem, hogy akkor mit?? és miért nem?? tán impotens?? persze ez is tetszett neki, zavarba tudtam hozni. Mondta, hogy akkor fogok-e még találkozni vele. Erre azt válaszoltam, hogy ő sem gondolja komolyan, hogy ő meg én tudunk kapcsolatban gondolkodni?? Kérdeztem tőle, hogy ugyan mit szólna anyukája, ha elmondaná, hogy egy 42 éves nővel jött össze. Láttam az arcán a választ. Szóval valahol én is a tudtára adtam, hogy tisztában vagyok vele, hogy ez a dolog túl sok mindenről nem szólhat és ennek függvényében élveztem azt, ami történt. Mondta menjek fel hozzá, mondtam, hogy dehogy, jó nevelt lány nem megy fel egyből a férfihoz. Ehhez tartottam magam az este folyamán, amit nem sérelmezett (csak gondolom titkon imádkozott magában, hogy ez ne így legyen). Aztán mikor leültünk egymással szemben és a lábai megtámasztották a lábam és kezével elkezdte simogatni a combom, vádlim, bokám mondván, micsoda finom bársonyos bőröm van, egyszerűen nem tud vele betelni, :) na akkor a jóneveltségem maradékát is elhagyva közöltem, hogy fel nem megyek hozzá, de mi lenne, ha az autóban fejeznénk be az estét és láss csodát, még be sem fejeztem a mondatot a srác arcán széles mosollyal egy hatalmas igennel jóváhagyta javaslatomat. :) De persze csak azért mert majd szétveti a vágy és nem bírná ki ha...

Itt így beszélgetve szóba került több dolog, ami számomra nagyon pozitív. A srác nagyon igényes volt a külsejére. Finom jó illata volt, jó illatú volt a haja, a kezein makulátlan ápolt, tiszta körmök, puha érintés, és igen bevallotta ő ad az ilyen dolgokra :) Ez nagyon nagyon fontos számomra, mert én is. És őszintén, annyira de annyira jóleső érzés volt, egy ilyen helyes fiatal fiúval együtt beszélgetni, lenni, megérinteni és megcsókolni egymást. :)

Ezt követően, kis autómmal nem túl messze autókázva igyekeztünk egy sötétebb helyet keresni, és háát engedni az ösztönöknek. No most, csináltam autóban többször is, nem az enyémben, de mikor az enyémbe csináltam, így tegnap is, rájöttem, hogy miért is tartozik az autóm a kis megnevezésű autók közé. :) De persze a helyzet az helyzet, így úgy éltünk a lehetőséggel, ahogy csak tudtunk :) hamarosan szanuna lett a kis autó :), megbizonyosodtam róla, hogy a srác ott is megfelelő, teljesen átlagos mérettel rendelkezik és hát egy fél, háromnegyed órácskát imigyen múlattuk az időt, mikor is már elkezdett pirkadni. Ekkor mivel ez büntetendő cselekmény, meg már otthon is vártak, mondtam, hogy akkor talán öltözzünk fel, és köszönjünk el egymástól. Persze a srác továbbra is mondta, hogy találkozzunk, elkérte a számom, mondta majd hív, de valahogy biztos voltam benne, hogy nem fog. Ez nem az a dolog volt, aminek folytatásának kéne lennie, egy ölelés még a végén :) ami még mindig nagyon nagyon jó volt és az a gondolat, hogy ha mindez ágyban történik mennyivel jobban élveztem volna. Persze megbeszéltünk valami olyasmit is, hogy sor fog erre ágyban is kerülni. Háát férfi ígéret...nem kell komolyan venni, így retikülömben a bugyimmal és melltartómmal hazavezettem egy tök jó éjszaka élményével a hátam mögött, mosolyogva és cseppet sem álmosan.

Aztán, hogy mindezt illik-e csinálnia egy 42 éves nőnek, vagy nem, akit egy 26 éves szuperhím 30 évesnek gondolt, nem tudom. Nem foglalkoztam vele, hanem egyszerűen átadtam magam az érzésnek, sosem mertem volna remélni, hogy ilyen spontán dolog fog még történni velem, mint ami annak idején házasságom előtt is egy párszor. És az érzés, amit, mint NŐ kaptam ezzel az estével (teljesen mindegy, hogy ha csak a szex is volt a cél), hogy nem egy fiatal, feleakkora szépséges kishölgyet választott a srác, hanem engem, megfizethetetlen, minden másra ott a MasterCard. :)

 10255019_596822547103752_5377962289428029503_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tarskereses40felett.blog.hu/api/trackback/id/tr76505589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SadBoobie (törölt) 2014.07.14. 17:16:40

Illik-e ? Ma már az illem nem egy társadalmilag közösen elfogadott hanem inkább egyedi viselkedéskultúrát jelentene.A viselkedés adott, a kultúra pedig egy nehezen behatárolható fogalom, ám közvetetten magyarázható úgy, hogy olyan szabályrendszer gondolkodásmód és lélektan, ami a fennmaradást szolgálja,jól körülírható, magyarázható és átadható.Ez utóbbi megközelítésből azt mondanám, hogy a fenti történetből hiányzik az illem.Ha szimpatikus, jó a szex vele - bár ugye obijektív mértékegység hiján ezt most csak valamennyire feltételeztem - és még néhány pozitív tulajdonsággal rendelkezik a fiatalember, akkor vajon miért nem lehet "hazavinni" ? Akor kit keresel ? Keresel egyátalán ?
Szerintem ez csak egy játék önmagaddal, aminek rajtad kívűl mások is látják a hasznát ideig-óráig.Tök feleslegesnek tűnik azon romantikázni, hogy juj, de jó pasi, ha már te is tudod, hogy mit szólna az anyja.Nyúllal vadászpuskára 1 méterről, azzal a különbséggel, hogy feltehetőleg a nyuszi csak félig kedvtelés áldozata, mert vacsora lesz belőle.
Oké, kissé irigykedve írom ezt, ugyanakkor belegondoltál, hogy néhány év múla - ha már az életkor, mint valamennyire obijektív és ugyanakkor valamennyire kirekesztésre is alkalmas megítélési szempont - mi lesz ezzel a játékoddal ? Nekem a klaszikus tücsök-hangya mee jut az eszembe, meg a nyáron hegedülés.A karakán, erkölcsös,korrekt tücsök vagy hegedül, vagy nem sír azon, hogy nincs mit télire ennie.
A fenti gondolatot tudnám durvábban is megvilágítani, Csernus idézettel, de most ettől mindenkit megkímélek.

2014.07.14. 20:56:27

Illik vagy nem illik. 42 vagy 24. Nem tök mindegy. Jó volt mindenkinek, és élvezted. Pont. :-)

Pixynor 2014.07.14. 22:28:39

@SadBoobie: Hazavinni?? egy ilyen este után egyből?? ráadásul egy társadalmilag "elítélt" és rossz szájízt keltő /26-42 év/ férfit?? Ha az első randim összejön, ilyen idős fiam van. Háát sajnos nem ilyen kapcsolatot keresek és igen, szeretnék egy kapcsolatot, de úgy fogalmazok nem minden áron.

Ha jönne olyan, ami boldogabbá tenne, állnék elébe. De az olyanban nem maradok meg, amelyikben egy pillanatig is kellemetlen érzésem van.

Néhány év múlva: azt fogom sztorizni, hogy tegnap összejöttem egy nagyon jó karban lévő ötvenessel :) húúú micsoda kaland volt, rántotthúst rendeltünk az étterembe, kemények voltunk, mint a puding :) ő három óráig ette, én két és fél óra alatt betoltam a protkommal :)

Legközelebb tuti, hogy beefsteak-et rendelünk :)

Pixynor 2014.07.14. 22:30:12

@SadBoobie: Hazavinni?? egy ilyen este után egyből?? ráadásul egy társadalmilag "elítélt" és rossz szájízt keltő /26-42 év/ férfit?? Ha az első randim összejön, ilyen idős fiam van. Háát sajnos nem ilyen kapcsolatot keresek és igen, szeretnék egy kapcsolatot, de úgy fogalmazok nem minden áron.

Ha jönne olyan, ami boldogabbá tenne, állnék elébe. De az olyanban nem maradok meg, amelyikben egy pillanatig is kellemetlen érzésem van.

Néhány év múlva: azt fogom sztorizni, hogy tegnap összejöttem egy nagyon jó karban lévő ötvenessel :) húúú micsoda kaland volt, rántotthúst rendeltünk az étterembe, kemények voltunk, mint a puding :) ő három óráig ette, én két és fél óra alatt betoltam a protkommal :)

Legközelebb tuti, hogy beefsteak-et rendelünk :)

Érdekelt volna a Csernus idézet :)

Pixynor 2014.07.14. 22:35:05

@P80TDM: Oh igen :) végül is elejétől a végéig. Nagyon jó volt nézni, hogy a fiatal kis vadász az összes létező kelléktárát beveti, hogy elejtse a vadat estére. Persze rutinos vén rókaként nem bírtam megállni, hogy egyszer kétszer ne hozzam zavarba :) élveztem a játszadozást vele, élveztem, hogy tudtam mi fog következni, amiket mond előre meg tudtam volna írni :)

...és persze "hagytam magam" megdumálni :) ugyanúgy, mint 20 évvel ezelőtt, csak azzal a különbséggel, hogy akkor még hittem is a pasiknak :)

És egyébként meg öröm volt ránézni :) élveztem, hogy ilyen jó külsejű, fiatal, helyes fiú "akar" mindenáron :) és nem feleségnek természetesen :)

SadBoobie (törölt) 2014.07.15. 05:30:47

Oké, értem.Azt viszont nem, hogy milyet keresel ? Egy idősebb, rutinos - ha még nem is protkós - nem tudja ezt az élményt nyújtani, az meg azért nem lesz izgalmas...
Mi abban a vállalhatatlan, hogy hát igen, te a fiatal és jó pasikat szereted....sok, a csajhoz képest idősebb férfi nem csinál ebből ügyet.
Tehát ha se a protkós, se a fiatal, akkor ki ? Árva fiatal ? Protkó nélküli idősebb ?

Pixynor 2014.07.15. 09:48:39

@SadBoobie: akkor elmondom kit keresek: kb 35-43 ig, tehát az én korosztályomhoz közelit, lélekben mindenképpen fiatalosat. /Ez az amire Gour mondta, lehetetlen küldetés, mert ez a korosztály a huszonéveseket keresi./ Külső: nem számít, számomra nem az határoz meg egy férfit, hogy milyen a haja, van-e haja, milyen a szeme, hanem az, hogy az ami a lényéből árad, az milyen szinten van összhangban a külsővel, mert ha egyben van, akkor ő varázsol, mindegy is milyen külső jegyeket képviseljen. Egy dolog, ami fontos: a magassága, ugyanis cipőben 180 cm vagyok, a hétvégi fiú is azért szúrt szemet, mert közel s távol nem volt olyan magas pasi a környéken, mint ő. Mindenki alacsonyabb volt, így esélytelenek. Ő egymagas volt velem cipőben, és elmondása szerint 184 cm, tehát pont a tökéletes alsó határ. Teszt alapján én 193 cm magas férfinak férek be a hóna alá olyan kényelmesen, hogy ez azzal az érzéssel tölt el milyen "törékeny" nő is vagyok, oszt közben meg nem,
Szóval ez nekem alapból fontos, nem pedig passziból, mint mondjuk egy 160 cm-es nőnek, akinek a 175 cm is tökéletes magasság, de ő 180 cm magasat akar.

Nagyon fontos lenne számomra, hogy az életben ugyanott tartsunk, azaz legyen túl az első vagy többedik házasságán, és legyen már egy két há gyereke. Az sem zavar ha ő neveli őket. Én nem fogok már senkivel sem gyereket vállalni többet. Az életemet már csak élvezni szeretném, úgy ahogy most teszem, utazásokkal, koncertekkel, kimozdulásokkal. Nem kell gazdagnak lenni, de legyen állása, tudja eltartani magát. Az autó jogosítvány nálam alap, így mindenképp kevésbé férfias a szememben, ha az illetőnek nincs, de nem megbocsáthatatlan dolog, ha egyébként meg el tud varázsolni. És elérkeztünk a lényeghez: VARÁZSOLJON EL, tudja hogy mit akar az élettől, tudja mit akar a kapcsolatától, akarjon engem, és legyen meg az a kémiai vonzódás is, mert anélkül nem megy. És persze legalább annyira szex szerető is legyen, mint én (ezen ne akadj ki, a barátnőm tavalyi pasija a barátnőmmel 3 szor feküdt csak le a három hónap alatt).

Nos, rohadt nagyok az igényeim ugye??? És mivel nem sétál szembe velem, egy ilyen fazon, így nyilván nem fogok ölbe tett kézzel ülni, addig kísérletezem olyanokkal, akik egyébként nem felelnek meg a fentieknek, de tudom rájuk csak ideig óráig tudok majd számítani, ha nem is egy éjszakára csak.

2014.07.15. 19:10:11

Gondolom az erősen pozitív kisugárzásod is rátesz arra egy lapáttal, hogy felkeltsed a fiatalabb/idősebb hímneműek figyelmét. Jómagam nem díjazom az egyéjszakás kalandokat, de eszembe sem jut, hogy rosszabbnak gondoljam azokat, akik viszont elég bevállalósak ahhoz, hogy pár órás ismeretség után összebújjanak. Ez tök egyéni, hogy kinek mi a működőképes dolog.
Azt sem gondolom, hogy túl nagy elvárásaid lennék, teljesen érthető, reális igényeket támasztasz. A gond inkább ott van, hogy aki tökéletesen megfelelő, korban hozzád is illő lenne, nos nekik szálltak el az igényeik:-)
Ahogy egy ismerős arc fogalmazott:"45 éves, volt topmodell, vagy 22 éves, átlagosan jó nő közül, nem kérdés, hogy a fiatalabbra fogok szavazni"

Hát ilyen világban élünk:-)

Pixynor 2014.07.15. 19:24:14

@Petra01: oh én hiszek abban, hogy az én érett, férfias cowboy-om létezik csak valahogy még nem sikerült találkoznunk :) És igen, megértem, hogy a fiatalt választja :) ugyanakkor azt is megértem, hogy a fiatalabb férfiakat miért vonza az én korosztályom :)

2014.07.16. 11:05:26

@Pixynor: na igen. Értünk mi mindent, türelmesek is vagyunk, jófejek, és vidámak, de, de, de...akkor hol van már Ő?:-)

Pixynor 2014.07.16. 12:35:50

@Petra01: lehet még valahol Texas-Colorado környékén :) a franc se tudja :)

hátizéno · http://hatizeno.blog.hu 2014.07.19. 20:59:20

Hát izé...
Most azonnal rúgjatok agyon, ne kelljen tovább ebben a szörnyű világban lézengenem :D
47 éves vagyok, éppen nem tudom a két kezemen megszámolni, hány nőhöz nyúltam hozzá... ebben benne van a mamáék faluja mozijának hátsó sorában a Jézus Krisztus Szupersztár elejétől végéig való keresztülsmárolása is (17 évesen, első csókélmény!)... Szóval nem vagyok az a nőfaló típus, egy valamit is magára adó tini lány egy hónap alatt több skalpot gyűjt, mint én egy egész emberöltő alatt. :D
Hozzáteszem, hogy húsz éves korom óta összesen nem volt két évnyi idő, amikor ne lett volna kapcsolatom!
Nekem az a hozzáállásom, hogy vagy mindent, vagy semmit. Nem tudok valakit úgy otthagyni (szex után), hogy tudom róla, hogy holnap már a nevére sem fogok emlékezni. Szeretem beleadni egy akármilyen kapcsolatba mindenemet, amim van, az összes érzelmet, plusz extra funkciók (el se tudnám képzelni, hogy három hónap alatt legyek valakivel háromszor, erre nekem három óra is túl sok).
Szóval nem vagyok erre a világra való.
Valahogy van bennem egy olyan belső izé, hogy a magvaimat csak azért sem szórom szanaszét!
Szóval akkor most IDE LŐJETEK...

Pixynor 2014.07.20. 02:01:54

@hátizéno: háát igen, ismerem a gondolkodásod, más mint a többi férfié. Egyedi. Pedig Te pont az a korosztály vagy, aki megélte már Woodstookot, a hippi korszakot, ahol a szabadság és szerelem voltak az alap jelmondatok. Ahhoz az időszakhoz képest, egyik kedves ismerősöm jól fogalmazta meg: szexuális jégkorszak van.

Comprende 2014.07.22. 14:13:21

@Pixynor: Ahhoz az időszakhoz képest, egyik kedves ismerősöm jól fogalmazta meg: szexuális jégkorszak van.

Hát igen , de közben volt némi változás a világban. Pl. lett egy aids nevű kór , ami lehűtötte az amúgy tényleg forró világot.
Az átlagos bajokra volt a penicillin, de erre ma sincs jó megoldás .
süti beállítások módosítása